Ha megölik az iWiW-et
← ElőzőOldal 3 / 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
azért a blogolást ne nevezzük már web2csodának... kicsit röhejes..
Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.
Jó a cikk. Az hogy a freemail sok spamet engedne át erõsen kétlem, erõs szûrésre állítva napi 1 ha jön miközben a spam fiokba 1 het alatt 100+ kerül be.
Az hogy az iwiwröl a fals hülyeségeket nem szedik le talán a leg idegesitõbb dolog, bejeöl a konyhabutor studio meg még másik 23 barom, ezeket kéne napi 24 órában törölni és azt is aki a meghivót küldte neki.
Az hogy az iwiwröl a fals hülyeségeket nem szedik le talán a leg idegesitõbb dolog, bejeöl a konyhabutor studio meg még másik 23 barom, ezeket kéne napi 24 órában törölni és azt is aki a meghivót küldte neki.
GanXstaZolee#2709
legalább annyira emeld már meg azt a löttyedt hátsó valagad, hogy ha valakit fikázol akkor ne csak személyeskedj hanem írd oda mi a franc baxa a csõröd! netán fizet neked az origo vagy mi fene? én személy szerint marhaméreg vagyok rájuk mert annó a sztaki volt az egyik legjobb hun/eng online szótár. nagyszócikk/karbantartva és gyors szerveren. erre felvásárolta ez a $@cs@# origo és most tele van xarva az egész reklámokkal mindenfelé és 50 év mire bejön, egy p2est meg soxor bedönt mire a flashblock bekapcsol (mert elõtte downloadolja és megjeleníti mielõtt letiltja és hát a kedves macromedia vackok megeszik a procit) az adblockot meg naponta lehetne frissíteni mert minden nap más reklám van tehát értelme sincs. de azért védjük õket! persze, ott is Emberek dolgoznak.. bazz én meg az enduser vagyok a p]csába is!
Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.
na mondjuk ilyen címmel hogy ismizz.net, hát 12 év fölöttieknek necces.
De ami a legjobb, hogy semmi sem tart vissza, hogy az iwiw/Freemail helyett igénybe vegyem inkább a külföldi fejlett/fejlõdõ szolgáltatást, a hazaiakon meg csak mosolyogjak. Bizony én így is tettem, és lám máris jobban érzem magam tõle <#wink>#wink>
az www.ismizz.net egy magyar oldal és olyan mint a myspace, ugyanúgy van saját profil.
1.0-ás felhasználókhoz meg annyit, hogy az ismizz.net-en azért lett kikapcsolva a blog, mert nem használta senki 😞
1.0-ás felhasználókhoz meg annyit, hogy az ismizz.net-en azért lett kikapcsolva a blog, mert nem használta senki 😞
http://www.raphirek.hu
Gondoltam, hogy ez lesz <#falbav>#falbav> , ha tréonlány megveszi az iwiw-et. Most aztán a felhasználók b******ják, max akkor látnak fejlõdést, ha a cégnek legalább hasznot hoz. Nálunk még az dívik, hogy csak akkor lépnek tovább, ha már máshogy nem megy <#lama>#lama>
Külföldön még nézik a szolgáltatást igénybevevõ felhasználók igényeit.
Külföldön még nézik a szolgáltatást igénybevevõ felhasználók igényeit.
Te egy iszonyat okos emberke vagy! <#wilting>#wilting>
én a Commander vagyok én
hiába van így, ha wahtever. a site csúcsokat dönt (külföldön meg az übertré myspace teszi ezt), így hatalmas a siker. a freemail nélkül sem lenne sehol az origó. az 1.0-ás felhasználónak nincs sok igénye.
← ElőzőOldal 3 / 3