Ha megölik az iWiW-et
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
van már egy regem de szeretnék mellette egy másikat, és iwiwes reglapot vennék ami 2006 elõtti (2005 vagy régebbi) regisztrációval rendelkezik!!
ha van valakinek elfekvõ ilyenje, természetesen aktuális kontakt törlés és az iwiwes reglap nevének megváltoztatása után: megvenném! (nekem csak az a fontos hogy 2006 elõtt regisztrált reglap legyen, más nekem nem számít)
privátba írjon akit érdekel!
thx
http://janoszen.hu/ | http://en.janoszen.hu/
Így fair a dolog!!!
Még hozzátenném: A számok beszélnek.
oldal / össz egyedi / össz oldalletöltés / átlag oldalletöltés
----------------------------------------------------
iwiw / 1 038 628 / 54 383 160 / 52.36
myvip / 443 722 / 38 284 016 / 86.27
ppl / 26 120 / 383 856 / 14.69
milgram / 7 662 / 124 998 / 16.31
Az elsõ két oldal nagyságrenddel nagyobb a másik kettõnél és ez az arány már nem is fog szerintem változni. Érdekes, hogy a myvip mennyivel ráver az iwiwre "oldalhasználatban", de talán ennek az is az oka lehet, hogy ugyanazt a funkciót talán több kattintással lehet elérni náluk, mint a többinél.
Véleményem nagyon röviden: iWiW ->
Hosszabban: a csoportok kezelése hetekig szar volt... a generált HTML forrás egy botrány, fele ekkora lehetne - és annyival is gyorsabb lenne ha vennék a fáradságot és a gányokat kiszednék belõle. JSP... lassabb szerveroldali platformot nem is lehetett volna választani. Akárki mondjon akármit: a dizájnjától is herótom van.
Már leszoktam arról hogy jelölgessek, aki jelöl azt jóváhagyom, oszt' jó'van. iWiW helyett inkább Milgram vagy myVIP. Ezek mind felhasználó-központúbbak, a myvip kinézete még állítható is, milgram pedig szinte AJAX, hihetetlenül rugalmas (hozzáadhatod a lakóhelyed nevét vagy a beszélt nyelveket bõvítheted, stbstbstb).
Felhasználói élmény nézõpontjából az iWiW egy sitt. Ráadásul még mindig böszmelassú sokszor (fõleg képek megnyitásakor).
Idiota szine van :), de olyan erzesem van mintha ezt mar igazi coder irta volna.
Linux nem Win: http://www.unixlab.hu/LNW/index.html gentoo : http://www.gentoo.org/main/hu/philosophy.xml
Egyébként nálam annyira nem lassú a rendszer, hogy ekkora vízhangot kellene kapnia szerintem inkább arról van szó, hogy mivel egy mamut kezébe került így mindjárt szárnyalnia kéne.. de nem veszik figyelembe sokan, hogy amióta felvásárolta a T azóta legalább 50%-al megnõtt a nézettsége az oldalnak és még így is gyorsabb mint volt...
Én nem akarom védeni a T-t, mert biztos, hogy lehetne ennél jobban csinálni, de azért ne ész nélkül fikázzunk..
köszi..
Iwiw -rõl meg annyit, hogy tényleg nem nagyon fejlesztgetik, de minek is, mikor kb minden 3. jóembertõl kapok egy levelet, hogy küldd tovább a gépház üzenetét 50 embernek és akkor kapsz meghívót...Emberekk ááááh.
Itt megújulás vagy bármiféle javulás akkor lesz várható, hamajd a nagy T -nek valamilyen (nemzetközi)cég felajánl egy olyan komplett megoldást amivel az új mércéknek megfelelõen használható lesz, ergo sablon alapján fog mûködni.
De hogy mikor fogják ezt a csomagot árulni, az jó kérdés.
Addíg meg marad ez a gyenge silány akármi, ami van.
És azmeg, hogy a hatóságok vagy bárki, bármilyen cég használja az iwiw-et infoszerzésre egyértelmû, ez ellen nem lehet tenni, és nem is biztos hogy kell.
Ha valaki meg akarja téveszteni az õ utánna érdeklõdõket, megteheti, és akár még jól is elsülhet, persze elõre kell gondolkodni....
Addíg meg probléma sincs míg pl a hatóság nem kezeli 1. számú és 100%-ig megbízható információként az iwiwen levõ adataidat.
Amúgy hatóságnak ennél sokkal jobb megoldásuk van, ez max kiegészíti a sajátjukat.
A spamekkel kapcsolatban csak annyit hogy lassan mailben kevesebbet kapok, mint a hagyományos értelemben vett postaládámba (pedog volt ez fordítva is), hiába raktam én rá nagy bõszen nem kérek reklámot feliratot, hogy ez majd megoldja, postás csaj azt mondja fizetnem kell ha nem akarok reklámot.
És akkor még nem is beszéltem az újságba bújtatott önálló reklámújságokról...
Na ez a pofátlanság.
Meg az, hogy a mocskos reklámújságjaikért én ígyis-úgyis fizetek, ugyanis anélkül kerül a kukámba hogy elolvasnám.
Vessenek ki adót, vagy bánom is én mit mind a spamre, mind a reklámújságokra.
Vagy legalább simábban lehessen beperelni a küldõt.
És ez esetben én a reklámozottat értem küldõnek, ugyanis ha nem lenne ilyen agresszív a "reklámhadjáratuk" akkor nem éreznék pl a postások(már amelyik) 1.számú személyes ügynek a reklám postaládába juttatását a kösz vazzeg de nem kérem felirat ellenére...
Talán majd jobban odafigyelnének mind a reklámozók, mind a kézbesítõk és cégeik, hogy mit is tesznek, és hogy hol a határ...
Tudom-tudom.
Ez amit írok álomnak tûnik.
Pedig én csak mint saját (állampolgári) jogomnak tekintem, de legalábbis egy ingyenes lehetõségnek, nem pedig fizetõs plusz szolgáltatásnak a spam és reklámmentességet (vagy annak legalább az elviselhetõ szintre csökkentését)...
Sajnos JOG és jog között óriási tud lenni a külömbség.
A kisbetûs a civilekre, a nagybetûs a multikra vonatkozik, és a 2 nem egyezik...
MJ rulz Pink Team The Only One
Undorító hogy hetente 4-5 reklámot kaptam, és megtalált minden szervezet, vallás, hogy legyek a "haverja".
Emellett olyan pletykákat is hallani, hogy a titkosszolgálat tartja fenn adatgyûjtés céljából. Ebben nagyon nem hiszek, de eleve gyûlölök minden olyan rendszert, ahonnan nem lehet kilépni.
"I am a leaf in the wind! Watch how i soar..." Wash from Serenity
Nem vitatkozom, csak igazam van. (Dunning-Kruger)
http://emuse.ebaumsworld.com/video/watch/7888
Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.
egyszerüen nevetséges h a Dodo kacsa meg a Pumukli ott figyel azt megjelöl.(persze nem jelöltem vissza)
Van olyan ismim aki egyik barátomnak csak annyit szólt h HELLO...és másnap bejelölte és már ismerõse is. Hát ez a vicc
"ha meglátok valakit az utcán akkor hazafutok és már be is jelölöm szitu van" szánalom
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
Apple iPhone, HP-Compaq 6715b Notebook, Google termékek - csak lazán ;)
mer ha nem lennénk birkák akkor már rég váltottunk volna Orkutra, Gmail-ra és GTalkra :D De birkák vunk és nem...
Apple iPhone, HP-Compaq 6715b Notebook, Google termékek - csak lazán ;)
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
A Myspace -re is ha jól emléxem egy valaki mondta, hogy igénytelen.
Kicsit olvasd el jobban a hszeket :)
Sztem te a szar szóra gerjedsz mást nem látsz.
http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"
Végignézek a fórumon, és mind1, hogy matáv, t-com, microsoft, linux, apple, stb... MINDEN szar nektek.
Gratulálok a paranoiás és korlátolt gondolkodásodhoz.Olyan információkat láthatsz többnyire, ami mondjuk egy vacak telefonkönyvben vagy egyéb publikus helyen is megtalálhatsz.
Régen még naponta felmásztam megnéztem az üzenõfalat, de ma már azt sem érdemes mert sokan chatnek használják és az esetleges hasznos infók elvesznek.
Ha valaki bejelöl akkor megyek fel max.
Aki igazán fontos az fentvan msn -en partnernek.
Globális hírolvasáshoz inkább választom a külföldi oldalakat csak az itthoniakat olvasom el az origo -b.
Freemail nálam alapból kuka. Ahogy találtam mást rögtön váltottam. Most GMail -t használok. Csoda azóta egy spamet sem kaptam pedig nem 2 napja vagyok beregelve.
sztaki szótár elbaszásával igazán szíven találtam. Sikerült elbaszni egy jó szolgáltatást. Telebaszták reklámmal és még pár felesleges baromsággal. THX. Inkább letöltöttem a jomagam.hu -ról egy offline szótárt.
Tényleg az egészet újra kéne írni vagy a mostani kódot átnyálazni átírni egy kicsit, de hát ez persze csak álom marad :)
A lényeg a lényeg, hogy az emberek már megszokták és nem fognak tõle megválni és amíg a legtöbb felhasználónak jó arra amire addig nem fogják ímélekkel bombázni a t-online -t negatív levelekkel.
http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"
<#phone>#phone>
A kockázatokról és mellékhatásokról kérdezze meg orvosát, gyógyszerészét.
Munkaerõi szinten egy lap 2-3 millióból kijön havonta, erre még rádob egy nagyot a management, és kb 6 hónaptól 1 évig terjedhet egy ilyen lap fejlesztése (tegyük fel, a szerverek korszerûsítése még rádob ugyanennyit). Számold ki, vesdd össze a tcom napi iwiw-es reklámbevételével...ugye hogy nem is sok?
Abban viszont igazad van, hogy az embereknek jó így is, minek fejleszteni..ezt már az elsõ hozzászólásomban is leírtam.
A külföldi látogatókkal csak egy példát akartam hozni, az nem számít hogy hány százaléka a felhasználóknak. Az iwiw-nél még az ld50 is jobb, ott sincs túl sok külföldi, mégis egész korrekten meg van csinálva a maga szubkultúrájának.
Fölösleges azt bizonyítani, hogy drága lett volna, mert nem lett volna az. Havi szinten sztem a reklámokból visszahozta volna.
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
Ill be back !!!!
<#nevetes1>#nevetes1>