Utazás valamelyik sarkra

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<object width="425" height="355"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/0d5WDVsp4R8&rel=1"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/0d5WDVsp4R8&rel=1" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object>

http://s3.bitefight.hu/c.php?uid=28668

Szerintem a sarki tura ma már csak gyalog izgalmas.
Bocs, de egy válalkozonak nem kell beadnia semilyen önéletrajzot. És én nem helyesírást tanulni jöttem ide. Te lehet, hogy igen.
Nem jól tudod. Minden oldalnak az a lényege, hogy a helyesírásodat javítsa! Ha nem tudsz helyesen írni, hogy találsz állást? Szerinted hány másodperc alatt megy az önéletrajzod a kukába, ha helyesírási hiba van benne? Ha a szerelmednek levelet írsz, téged választ majd, aki nem tud helyesen írni? Millió területe van ez életnek, ahol létfontosságú, hogy hogyan írsz. Minden alkalmat ragadj meg, hogy gyakorold a helyesírást!
Ugy tom ennek az oldalnak nem az a lényege, hogy a helyesírást javitsa?
Vagy nem jól tudom?????
látom egybe nem tudsz írni egy kommentet:/ Majd ha megtanulod akkor szólj be!!!

Szeressük a zacskós tejet

A sarkra támogatás nélkül nem igazán lehet eljutni. Ha támogatásal akarsz el jutni, akor meg sok kutatást kellene végezni. Ahoz tanulni kéne jo pár évet, hogy valami normális kutatást tudjál végezni. Ja és magyarországon nem is bisztos, hogy kapnál rá valamennyi támogatást is. Ha meg nem akarsz kutatást végezni akort sokára lesz annyi pénz, hogy jusson minden felszerelésre. Ja és az elött is kéne valamit tanulni, hogy egyáltalán eljuss a sarkig.
És ennél sokkal több mindennek meg kéne lenni, hogy el juss.
Mondjuk és akor is elmenék.Ha kellene még meg is szervezném.
Kurszk róla tudok. Ha róla akarsz többet http://www.sg.hu/cikkek/16656/a_kurszk_kiemelese_folyamatban
Ha majd megérted miröl van szó akort szój be!!
látom vágod, hogy miröl van itt szó.
Hmm. Érdekes topik. Igazából ingyen is le lehet utazni bármelyik sarokra. Én gyalogosan szoktam megközelíteni általában.
Bár van amikor sok métert meg kell tenni egy utcasarok megtételéig:/ Ilyenkor nem árt valamiféle hideg étel, netán sör. Természetesen vannak veszélyes sarkok is. Fõleg ott ahol éjszakánként familiárisan hiperpigmentált õslakosok vannak. Kerüljük az ilyen sarkokat , ha módunkban áll!

Szeressük a zacskós tejet

gyakran megyek az Éles-sarok felé, ha valaki gondolja csatlakozhat...:)

http://gaborszantai.co.uk/

Gladiator
Esetleg valami bovebb beszamolo?

Gladiator
Azt majd ugy jarsz mint a Kurszk, vagy hogy kell irni...

Legizgalmasabb szerintem tengeralatjáróval lenne. Én szivesen elmenék bármivel. Még akár gyalok is.
A sarkokon nyáron többször is elöfordulhat hogy 0 fölé emelkedik a hömérséklet. A sötét beálta után lesz igazán hideg. És akkor is inkább a szél miat van hideg.
Sephi
Jah es igen , voltam ott de eletembe tobbet nem megyek.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Ha' maz az eszakira mert a delire nem igazan erdemes. Eszakin is csak naon a szelen van par "falu" :D

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Gladiator
Akkor mar nem egyszerubb Finnorszagba menni?

Gladiator
Erdekes, hogy a nyelvtan tanaroknak nem tunt fel, hogy cim utan nem teszunk pontot...

nyamiag
hu de hülye vagy :_DDDDDDdddd

\"It\'s gonna be legen... wait for it... dary!\"

macselek
Elég irritáló a topic címe..

PíszLávJuniti
kurvák

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Zizou5
ugy tudom a faji megkülömböztetést, rasszistáskodást sötöbö, az sgn elég erõsen ellenzik és bûntetik....

biztos román vagy -.-

ZilogR
"az északi félteke utazóinak iránytûje, a Sarkcsillag pedig mintha megmerevedett volna a láthatáron"

:) :D XD Azért ezt át kellett volna gondolniuk... :P

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

én azér elmennék simán, legalább hogy lássam a sarki fényt.
LoDMaSt
SigS
Mutass egyet ... !

<#wow1>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled õket eltûnnek" :)

stp4trick
nem magyar a billentyûzete, szerintem ennyi a bibi

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

én nem mennék mert ott túl hideg van

mosoporr
a hideget is birni kell,ma a 0 fokba majd megfagytam

ZilogR
még boldog hallgatókoromban küldtem az ottani vmelyik kutatóbázisnak egy emailt újévet köszönteni (valami "Boldog Új Évet Kívánunk a zord európai tél kellõs közepérõl, az antarktiszi nyarat élvezõ kutatóknak! Itt elviselhetetlen a hideg (-6C), erõs szél fúj és ráadásul havazik is...! BUÉK! Aláírás, blabla" szöveggel - englishül és magyarul), de csesztek válaszolni. Biztos rengeteg a meló és hát hideg is lehet... Én ha ott lennék kutató, bisztos vinnék egy rakat makaróniszósz és zabálnék, amíg a sarki fény bevilágítaná a pucér seggem.

...és egy gameboyt. Asszem advance-t.

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

Casillas
nyugati sark rulz -.-'

Vivimos por ti, vence por nosotros.

TS Zolly
Akkor mennék csak oda, ha ott a cseresznye már érik. :)

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Rage47
sztem hagyjuk már a helyesírást:D

amúgy meg mindenki,aki kíváncsi utazzon a sarkokra minél hamarabb, amíg el nem fogynak a felmelegedés miatt:S
Match
Jó, egy névelõ elférne azért :D

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

Match
Útazás, össze tevõje, egypár, ez miat, ismeret hiány...
Jah, tényleg csak 1-et :D

"Magyar helyesiras szabalyait vidd magaddal..."
Ebbe meg szvsz semmi hiba (az hogy valaki ékezet nélkül ír a neten, az nem hiba).
De amúgy sem szoktam kommentálni más helyesírási hibáit, csak jót röhögök rajta :)

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

De te is.

Rage47
<#idiota>ok
Me0w
Útazás? Te is vigyel konyveket...

Together we'll fly someday...

Laky
:DD

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

én szívesen mennék, vannak utazási irodák is, akik visznek sokpézé
Rage47
nemtom mi a bajotok a helyesírásával, 1 hibát vétett talán: megszállotTnak
ebben szvsz több hiba van: "Magyar helyesiras szabalyait vidd magaddal..."
antijuve
hát nem rossz ötlet:)

ups and downs

kb 3-5000 huf és egy kamion

http://www.lohere.net - a MagyarChan

Gladiator
Egyszer egy par napra elmennek nyaron, mikor csak olyan -30 fok van. Az a baj, hogy milliokba kerul egy ilyen expedicio.

Blasta
Útazás mi? <#taps><#lama><#wilting>

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Seth
hát én is szívesebbén lennék fagyott hulla,mint pókrásegítéssel aszalódott ^^

PSN ID.: Beegabor

Oldal 1 / 2Következő →