55
Milyen lehet egy út valamelyik sarkra ma és régen?
  • bcrics
    <object width="425" height="355"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/0d5WDVsp4R8&rel=1"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/0d5WDVsp4R8&rel=1" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object>
  • Golodin
    http://s3.bitefight.hu/c.php?uid=28668
  • Nagydorog
    Szerintem a sarki tura ma már csak gyalog izgalmas.
  • Nagydorog
    Bocs, de egy válalkozonak nem kell beadnia semilyen önéletrajzot. És én nem helyesírást tanulni jöttem ide. Te lehet, hogy igen.
  • cleric
    Nem jól tudod. Minden oldalnak az a lényege, hogy a helyesírásodat javítsa! Ha nem tudsz helyesen írni, hogy találsz állást? Szerinted hány másodperc alatt megy az önéletrajzod a kukába, ha helyesírási hiba van benne? Ha a szerelmednek levelet írsz, téged választ majd, aki nem tud helyesen írni? Millió területe van ez életnek, ahol létfontosságú, hogy hogyan írsz. Minden alkalmat ragadj meg, hogy gyakorold a helyesírást!
  • Nagydorog
    Ugy tom ennek az oldalnak nem az a lényege, hogy a helyesírást javitsa?
    Vagy nem jól tudom?????
  • Dave John
    látom egybe nem tudsz írni egy kommentet:/ Majd ha megtanulod akkor szólj be!!!
  • Nagydorog
    A sarkra támogatás nélkül nem igazán lehet eljutni. Ha támogatásal akarsz el jutni, akor meg sok kutatást kellene végezni. Ahoz tanulni kéne jo pár évet, hogy valami normális kutatást tudjál végezni. Ja és magyarországon nem is bisztos, hogy kapnál rá valamennyi támogatást is. Ha meg nem akarsz kutatást végezni akort sokára lesz annyi pénz, hogy jusson minden felszerelésre. Ja és az elött is kéne valamit tanulni, hogy egyáltalán eljuss a sarkig.
    És ennél sokkal több mindennek meg kéne lenni, hogy el juss.
    Mondjuk és akor is elmenék.Ha kellene még meg is szervezném.
  • Nagydorog
    Kurszk róla tudok. Ha róla akarsz többet http://www.sg.hu/cikkek/16656/a_kurszk_kiemelese_folyamatban
  • Nagydorog
    Ha majd megérted miröl van szó akort szój be!!
  • Nagydorog
    látom vágod, hogy miröl van itt szó.
  • Dave John
    Hmm. Érdekes topik. Igazából ingyen is le lehet utazni bármelyik sarokra. Én gyalogosan szoktam megközelíteni általában.
    Bár van amikor sok métert meg kell tenni egy utcasarok megtételéig:/ Ilyenkor nem árt valamiféle hideg étel, netán sör. Természetesen vannak veszélyes sarkok is. Főleg ott ahol éjszakánként familiárisan hiperpigmentált őslakosok vannak. Kerüljük az ilyen sarkokat , ha módunkban áll!
  • G_ArchAngel #43
    gyakran megyek az Éles-sarok felé, ha valaki gondolja csatlakozhat...:)
  • Gladiator
    Esetleg valami bovebb beszamolo?
  • Gladiator
    Azt majd ugy jarsz mint a Kurszk, vagy hogy kell irni...
  • Nagydorog
    Legizgalmasabb szerintem tengeralatjáróval lenne. Én szivesen elmenék bármivel. Még akár gyalok is.
  • Nagydorog
    A sarkokon nyáron többször is elöfordulhat hogy 0 fölé emelkedik a hömérséklet. A sötét beálta után lesz igazán hideg. És akkor is inkább a szél miat van hideg.
  • Sephi
    Jah es igen , voltam ott de eletembe tobbet nem megyek.
  • Sephi
    Ha' maz az eszakira mert a delire nem igazan erdemes. Eszakin is csak naon a szelen van par "falu" :D
  • Gladiator
    Akkor mar nem egyszerubb Finnorszagba menni?
  • Gladiator
    Erdekes, hogy a nyelvtan tanaroknak nem tunt fel, hogy cim utan nem teszunk pontot...
  • nyamiag #34
    hu de hülye vagy :_DDDDDDdddd
  • macselek #33
    Elég irritáló a topic címe..
  • PíszLávJuniti
    kurvák
  • Zizou5
    ugy tudom a faji megkülömböztetést, rasszistáskodást sötöbö, az sgn elég erősen ellenzik és bűntetik....
  • Goth
    biztos román vagy -.-
  • ZilogR
    "az északi félteke utazóinak iránytűje, a Sarkcsillag pedig mintha megmerevedett volna a láthatáron"

:) :D XD Azért ezt át kellett volna gondolniuk... :P
  • Mirk
    én azér elmennék simán, legalább hogy lássam a sarki fényt.
  • LoDMaSt
    Simán, ha lenne pénzem :D
  • SigS
    Mutass egyet ... !

• stp4trick
    nem magyar a billentyűzete, szerintem ennyi a bibi
  • fszidonia16
    én nem mennék mert ott túl hideg van
  • mosoporr
    a hideget is birni kell,ma a 0 fokba majd megfagytam
  • ZilogR
    még boldog hallgatókoromban küldtem az ottani vmelyik kutatóbázisnak egy emailt újévet köszönteni (valami "Boldog Új Évet Kívánunk a zord európai tél kellős közepéről, az antarktiszi nyarat élvező kutatóknak! Itt elviselhetetlen a hideg (-6C), erős szél fúj és ráadásul havazik is...! BUÉK! Aláírás, blabla" szöveggel - englishül és magyarul), de csesztek válaszolni. Biztos rengeteg a meló és hát hideg is lehet... Én ha ott lennék kutató, bisztos vinnék egy rakat makaróniszósz és zabálnék, amíg a sarki fény bevilágítaná a pucér seggem.

...és egy gameboyt. Asszem advance-t.
  • Casillas
    nyugati sark rulz -.-'
  • TS Zolly
    Akkor mennék csak oda, ha ott a cseresznye már érik. :)
  • Rage47
    sztem hagyjuk már a helyesírást:D

amúgy meg mindenki,aki kíváncsi utazzon a sarkokra minél hamarabb, amíg el nem fogynak a felmelegedés miatt:S
  • Match
    Jó, egy névelő elférne azért :D
  • Match
    Útazás, össze tevője, egypár, ez miat, ismeret hiány...
    Jah, tényleg csak 1-et :D

"Magyar helyesiras szabalyait vidd magaddal..."
    Ebbe meg szvsz semmi hiba (az hogy valaki ékezet nélkül ír a neten, az nem hiba).
    De amúgy sem szoktam kommentálni más helyesírási hibáit, csak jót röhögök rajta :)
  • mod
    De te is.