Vista-gondok második felvonás
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#eljen>#eljen>
Értelmes felhasználó legalább egy évet vár, hogy esetleg kipróbálja a Vistát.
Kiv. vagyok mikor fog kijönn az elsõ service pack.
Én csak akkor fogok áttérni vistára ha minden most használt alkalmazásom elfog futni vistán. Nem fogom egy oprendszer miatt a megszokott szoftvereimet eldobni és olyanokat használni amiket rühellek 😊
Jah meg olvastam egy játék tesztet amiben játékokkal nyúzták a vistát. Hát volt ami XP kompatibilitással sem ment el és igen nagy nevekkel gyúrták meg a vistát.
Én maradok az XP -nél amíg nem lesz használható a vista. Addig a sok gyík meg szenvedjen nyugodtan mert megérdemlik 😊
Kiv. vagyok mikor fog kijönn az elsõ service pack.
Én csak akkor fogok áttérni vistára ha minden most használt alkalmazásom elfog futni vistán. Nem fogom egy oprendszer miatt a megszokott szoftvereimet eldobni és olyanokat használni amiket rühellek 😊
Jah meg olvastam egy játék tesztet amiben játékokkal nyúzták a vistát. Hát volt ami XP kompatibilitással sem ment el és igen nagy nevekkel gyúrták meg a vistát.
Én maradok az XP -nél amíg nem lesz használható a vista. Addig a sok gyík meg szenvedjen nyugodtan mert megérdemlik 😊
http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"
Nálunk is 160.000ft a dobozos verzió...
én a Commander vagyok én
LOL 😄😄😄
Mivel a gépkonfig ideírása nagyarcúságnak tűnhet, nem írom ide. :) Pedig nem olyan komoly ám, félreértés ne essék. Átlagos gép.
Nyilván azért drágább az angol verzió mert le kellett fordítani amerikairól, ez igen jelentõs költségekkel járt 😊
350 Font?????
Ez még viccnek is rossz.
Ez még viccnek is rossz.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Üdv. nekem egyetemi licenses bízníííísz verzsönöm van. Driverrel nincs semmi bajom jó a gépem se kökorszaki az igaz, de vannak bosszantó dolgok pl nekem mplayer csinál olyat, hogy bizonyos mp3-at húz és van, hogy 1-2 percig beáll a rendszer de úgy mereven, semmi respond aztán meg megy miden szépen tovább, iletve idegesítõ, hogy minden kis vacakra rákérdez, de ezt lehet ki lehet vhol kapcsolni, még nem néztem utánan, nem volt rá még idõm.
Sûrgõsen jöhet az sp1 mert kell😄 egyébként más próblémám eddig még nem volt igaz nem látom azt a hatalams innovácoót sem ammit az ms igért ok szép, agyon dizánolt de, ennyi...
Sûrgõsen jöhet az sp1 mert kell😄 egyébként más próblémám eddig még nem volt igaz nem látom azt a hatalams innovácoót sem ammit az ms igért ok szép, agyon dizánolt de, ennyi...
Nem tudad, hogy Gizike nem tud levelet irni az irodaban, ha nincs fasza GPU -ja ? 😊
Linux nem Win: http://www.unixlab.hu/LNW/index.html gentoo : http://www.gentoo.org/main/hu/philosophy.xml
Bizos a British verzió azért drága mert már tartalmazza az EU-nak fizetendõ büntetést.
Mert nem DX9-esek és a Vistának "elvileg" az kell. Talán az Aerohoz kell...
A vicc h az egész GeForce 4, és az az elõtti grafkártya sorozathoz nincs semmi támogatás és az nvidia nem is igér drivert... Gratulálok nekik...
Nem szeretnék az ügyfeled lenni...
én a Commander vagyok én
Hát finoman szólva nem vagyok egy Microsoft párti, de ezzel a fossal aztán sikerült alumúlni Önmagát....
Eddig 4x probáltam ügyfeleknek felrakni a Vistát, de driver hiányosságokkal nem sikerült, olyan mint pl az SB live nem megy 😞
Eddig 4x probáltam ügyfeleknek felrakni a Vistát, de driver hiányosságokkal nem sikerült, olyan mint pl az SB live nem megy 😞
XP forever<#mf2>#mf2>
← ElőzőOldal 2 / 2