155
Egy a Száz ellen!
  • II Rocky II
    nos sztem ocska egy műsor.alig lehet nyerni,sőt nemsi nagyon ha vaalaki meg nyerne annak is több adásba elkell mennie.Nemtom nekem nem fekszik a műsor.Egyet kifogásolok az a gáz hogy ezt is mint a sztár a jégen című műsort is külföldről koppintották le,a saját észből is jólenne már kitalálni vmi jó műsort.!!!!!!!!!!!!
  • ProGabe #74
    képet valaki! :P term. a csajról van szó,ha már ennyire dícséritek
  • salieri
    hat ennyit a szoke csajrol :D andika go home! :)
  • Unreal1942
    jobbnál jobb alternatívák :P
  • salieri
    a heten kiderul mit tud a musor!
    20:15 Egy a 100 ellen
    20:25 BK

Magdi anyus, vagy Svaby!
  • Unreal1942
    Kritikán aluli műsor!
    A Szöszi csini volt, de ezzel nem tudnak majd minden adásra komoly nézőszámot produkálni. Bár ki tudja....a Brazi szappanoperákra is van igény....
  • Rage47
  • cseri001
    egyetértek. szar. így tömören és egyszerűen.
  • salieri
    ez szerintem nem rossz, jo felvezetes volt, es a sztarok a jegent is sokkal tobben neztek, mint "eddig" barmikor!

meglatjuk hetkoznap mire lesz kepes!
  • salieri
    19.00 Tv2 Egy a 100 ellen - 1,699 millió néző (36,2% SHR) 18-49: 560 ezer néző (32,4% SHR)

thx to junkie & winnie
  • Voltan
    Foknám-duknám! :P
    A Svábyt meg valaki lője már le! Köszönöm.
  • Aspyrin
    Index cikke.
  • Voltan
    Nem láttam a műsort, de sokan emlegetik a szöszi versenyzőt. Nincs róla kép valahol?
  • akyyy
    pont ez alényeg, hogy a kérdések nem iylen műveltésgi, hanem sorozatokból történik.
  • noral
    Ez a műsor egy tragédia. A kérdések nagyon gagyik, semmi műveltség nem szükséges hozzá, max hogy nézd a Dr. House-t, mert hát sz.r vagy ha nem tudod melyik lábára sántít. Bazz.... Na meg hogy Mátyás Királynál milyen szenvedélybetegek voltak.... ez annyira szánalmas. Vágónál legalább előny ha okos vagy. Sváby fel-le mászkál, mindenki ordibál és van kb tényleges 5 perc amiben a kérdések a lényegesek. Nálam megbukott..... heh, azt mondja a Sváby: ne segítségnek hívjuk hanem menekülő útvonalnak.... ez csak nálam jelent mást? Mire kimondom letelik a műsoridő. Mindenesetre a menekülés nálam megtörtént.
  • Jagi
    lol azt hittem ez egy akciófilm Zsánklódvándámmal...
  • UltimateGamR
    hát ez egy gagyi műsor , szánalom hogy ugy lettek elnevezve hogy falka.... amugy BK ellen esélytelen , megbukik ... várom a nézettségi adatokat
  • DJ BP
    akkor nem :DD
  • salieri
    a lenyeg, hogy holnap, legkesobb kedden lesznek nezettsegi adatok, aztan kiderul a hetvege eredmenye.
    hetkoznap pedig bk ellen...hat nehez lesz ;)
  • öregharcsa
    nem lesz...most is azt forgatjuk....inkább nem minősítem...
    hajrá falka!!
  • Rage47
    volt még egy műsora, kész átveréshez volt hasonló. ott is utáltam, annyira erőltetettnek érzem:S
  • DJ BP
    talán belejön Sváby, hát első ilyen adása volt, lesz ez még jobb is :)
  • bardocz
    ezt nem butának hívják
  • bardocz
    ezt butának hívják....
  • akyyy
    amúgy barátok közt ellen vétek betenni...
    kíváncsi vagoyk milyen lesz hozzá képest anézettsége:D:DD a béka segge alatt lesz
  • salieri
    menekulesi utvonal! :) ezek a magyarositott "program reszek" kicsit viccesek :)
  • akyyy
    pedig ők sem akarják erőltetni, lásd, mondta a játékos hogy kéne segítség:D erre sváby rögtön rávágta, hogy az nem segítség, hanem menekülés, vagy mi:D
  • Slayerboy
    A szöszi a harmadik versenyző volt..
  • DJviolin
    Skacok van egy pozitív megérzésem. :) Szerintem az Endemol-tól vásárolt licenszben az is benne foglaltatik, hogy minden egyes adás első versenyzőjének egy marha jó csajnak kell lennie. :)

És lőn biztosítva vagyon 10 évre előremenőleg a jó nézettségi ráta.
  • Slayerboy
    Maga játék nem lenne hülyeség, csak Sváby nem kéne bele.. nagyon erőlteti a hülye poénjait, meg elég unalmas csávó.. Ha valami Nacsa féle vezetné akkor pörgősebb lenne :)
    (Meg egy picit Legyen Ön is milliomos majmolás)
  • PeeTeR
    a mostani szoszi aki jatszik nagyon hubazmeg :D
    erte mar megeri nezni :)
  • salieri
    Jo musor ez szerintem, csak azok a dolgok, amik sokunknak nem tetszik, sajnos egyutt vettek a musorral..."falka vagy a penz", vagy "1 a x" ellen! ezeket sajnos mindig be kell kiabalni, mert ilyen a musor, ezt vettuk meg.
    Miert nem talalunk ki musort, es miert veszunk meg kinntrol? all az alkut is megvettuk, nagyon jol ment...szerintem ez is jo lesz majd, vagy megtetszik majd.
    Meg a musor elejen hangoztattak, hogy ez nem muveltsegi vetelkedo, tehat nem "szokvanyos" kerdesek lesznek!
    Sorozatokrol meg sajnos, house,felesegek,heroes :) na ilyen kerdesek varhatoak! :)
    Ami ennel is fontosabb, es lehet mar irtam, remelem nagyon nezettsege lesz, mivel ez fog felvezetni tobb fomusoridos sorozatot.
  • akyyy
    és mit kell a tv2 honlapján nézni?
  • Rage47
    nem jön be
  • The FlashBack
    tv2.hu, bocs
  • The FlashBack
    hát nemtudom. Nálam bukta ez!
    Viszont nemtudom láttátok-e a sorozatjunkie.rtlklub.hu-t:DDD
  • Count Adyn
    Amibe Sváby van elvből nem nézem:D
    Egy csaj se ér annyit:D
  • DJviolin
    Láttátok az új promót.

Abban is egy jó csaj volt, aki majd a következőben fog játszani. :) Remélem ebből trend lesz. :)
  • Taranov
    Ez egy bunkó. Olyan, mint egy verőember.
    Azért válogatnak be ilyeneket a tévébe, hogy az átlagember ne érezze magát kevesebbnek a musorvezetőnél.
  • akyyy
    úristen te kicsit sem vagy hülye:D

akkro az összes behozott sorozat koppintás, mert már országogban is volt?

vagy szerinted jobb lenneha ugy csináltk volna ahogy a viasat szokta?( leszinkronizálják magyarra oszt cső)