155
Egy a Száz ellen!
-
#75 nos sztem ocska egy műsor.alig lehet nyerni,sőt nemsi nagyon ha vaalaki meg nyerne annak is több adásba elkell mennie.Nemtom nekem nem fekszik a műsor.Egyet kifogásolok az a gáz hogy ezt is mint a sztár a jégen című műsort is külföldről koppintották le,a saját észből is jólenne már kitalálni vmi jó műsort.!!!!!!!!!!!!
-
#74 képet valaki! :P term. a csajról van szó,ha már ennyire dícséritek -
salieri #73 hat ennyit a szoke csajrol :D andika go home! :) -
Unreal1942 #72 jobbnál jobb alternatívák :P -
salieri #71 a heten kiderul mit tud a musor!
20:15 Egy a 100 ellen
20:25 BK
Magdi anyus, vagy Svaby! -
Unreal1942 #70 Kritikán aluli műsor!
A Szöszi csini volt, de ezzel nem tudnak majd minden adásra komoly nézőszámot produkálni. Bár ki tudja....a Brazi szappanoperákra is van igény.... -
#69 -
#68 egyetértek. szar. így tömören és egyszerűen. -
salieri #67 ez szerintem nem rossz, jo felvezetes volt, es a sztarok a jegent is sokkal tobben neztek, mint "eddig" barmikor!
meglatjuk hetkoznap mire lesz kepes! -
salieri #66 19.00 Tv2 Egy a 100 ellen - 1,699 millió néző (36,2% SHR) 18-49: 560 ezer néző (32,4% SHR)
thx to junkie & winnie -
#65 Foknám-duknám! :P
A Svábyt meg valaki lője már le! Köszönöm. -
Aspyrin #64 Index cikke. -
#63 Nem láttam a műsort, de sokan emlegetik a szöszi versenyzőt. Nincs róla kép valahol? -
#62 pont ez alényeg, hogy a kérdések nem iylen műveltésgi, hanem sorozatokból történik. -
noral #61 Ez a műsor egy tragédia. A kérdések nagyon gagyik, semmi műveltség nem szükséges hozzá, max hogy nézd a Dr. House-t, mert hát sz.r vagy ha nem tudod melyik lábára sántít. Bazz.... Na meg hogy Mátyás Királynál milyen szenvedélybetegek voltak.... ez annyira szánalmas. Vágónál legalább előny ha okos vagy. Sváby fel-le mászkál, mindenki ordibál és van kb tényleges 5 perc amiben a kérdések a lényegesek. Nálam megbukott..... heh, azt mondja a Sváby: ne segítségnek hívjuk hanem menekülő útvonalnak.... ez csak nálam jelent mást? Mire kimondom letelik a műsoridő. Mindenesetre a menekülés nálam megtörtént. -
#60 lol azt hittem ez egy akciófilm Zsánklódvándámmal... -
#59 hát ez egy gagyi műsor , szánalom hogy ugy lettek elnevezve hogy falka.... amugy BK ellen esélytelen , megbukik ... várom a nézettségi adatokat -
DJ BP #58 akkor nem :DD -
salieri #57 a lenyeg, hogy holnap, legkesobb kedden lesznek nezettsegi adatok, aztan kiderul a hetvege eredmenye.
hetkoznap pedig bk ellen...hat nehez lesz ;) -
#56 nem lesz...most is azt forgatjuk....inkább nem minősítem...
hajrá falka!! -
#55 volt még egy műsora, kész átveréshez volt hasonló. ott is utáltam, annyira erőltetettnek érzem:S -
DJ BP #54 talán belejön Sváby, hát első ilyen adása volt, lesz ez még jobb is :) -
#53 ezt nem butának hívják -
#52 ezt butának hívják.... -
#51 amúgy barátok közt ellen vétek betenni...
kíváncsi vagoyk milyen lesz hozzá képest anézettsége:D:DD a béka segge alatt lesz -
salieri #50 menekulesi utvonal! :) ezek a magyarositott "program reszek" kicsit viccesek :) -
#49 pedig ők sem akarják erőltetni, lásd, mondta a játékos hogy kéne segítség:D erre sváby rögtön rávágta, hogy az nem segítség, hanem menekülés, vagy mi:D -
#48 A szöszi a harmadik versenyző volt.. -
DJviolin #47 Skacok van egy pozitív megérzésem. :) Szerintem az Endemol-tól vásárolt licenszben az is benne foglaltatik, hogy minden egyes adás első versenyzőjének egy marha jó csajnak kell lennie. :)
És lőn biztosítva vagyon 10 évre előremenőleg a jó nézettségi ráta. -
#46 Maga játék nem lenne hülyeség, csak Sváby nem kéne bele.. nagyon erőlteti a hülye poénjait, meg elég unalmas csávó.. Ha valami Nacsa féle vezetné akkor pörgősebb lenne :)
(Meg egy picit Legyen Ön is milliomos majmolás) -
#45 a mostani szoszi aki jatszik nagyon hubazmeg :D
erte mar megeri nezni :) -
salieri #44 Jo musor ez szerintem, csak azok a dolgok, amik sokunknak nem tetszik, sajnos egyutt vettek a musorral..."falka vagy a penz", vagy "1 a x" ellen! ezeket sajnos mindig be kell kiabalni, mert ilyen a musor, ezt vettuk meg.
Miert nem talalunk ki musort, es miert veszunk meg kinntrol? all az alkut is megvettuk, nagyon jol ment...szerintem ez is jo lesz majd, vagy megtetszik majd.
Meg a musor elejen hangoztattak, hogy ez nem muveltsegi vetelkedo, tehat nem "szokvanyos" kerdesek lesznek!
Sorozatokrol meg sajnos, house,felesegek,heroes :) na ilyen kerdesek varhatoak! :)
Ami ennel is fontosabb, es lehet mar irtam, remelem nagyon nezettsege lesz, mivel ez fog felvezetni tobb fomusoridos sorozatot. -
#43 és mit kell a tv2 honlapján nézni? -
#42 nem jön be -
#41 tv2.hu, bocs
-
#40 hát nemtudom. Nálam bukta ez!
Viszont nemtudom láttátok-e a sorozatjunkie.rtlklub.hu-t:DDD -
#39 Amibe Sváby van elvből nem nézem:D
Egy csaj se ér annyit:D -
DJviolin #38 Láttátok az új promót.
Abban is egy jó csaj volt, aki majd a következőben fog játszani. :) Remélem ebből trend lesz. :) -
#37 Ez egy bunkó. Olyan, mint egy verőember.
Azért válogatnak be ilyeneket a tévébe, hogy az átlagember ne érezze magát kevesebbnek a musorvezetőnél. -
#36 úristen te kicsit sem vagy hülye:D
akkro az összes behozott sorozat koppintás, mert már országogban is volt?
vagy szerinted jobb lenneha ugy csináltk volna ahogy a viasat szokta?( leszinkronizálják magyarra oszt cső)