155
Egy a Száz ellen!
-
Kanál #35 az eredeti jó. -
Jéézusom. Ez a nő nagyon buta :) -
huh lemaradtam erről a műsorrol.valaki elmondaná mi a lényege ? :) -
Nekem teccett de tény hogy nem fog sokáig menni... Tv2 nagyon próbál felzárkózni az RTL-hez de nagyon nem megy nekik... -
nahát amikor ordibálják, hogy falkát 1000ft-nál...ne haragudjanak már de ez annyira erőltetett... -
ezt is koppintották
link -
ez milyen rohadt gagyi műsor :-/ -
szvsz ez is ugyanolyan vontatott és unalmas szar mint a táskás baromság. a másik csatorna kvíz műsora bizonyított, miközben a tv2 már sokadikat próbálgatja. vágóék verhetetlenek. -
Dave0092 #27 nah igen... -
de most mondták, ha az esőnél elrontja mindegyik tag a falkában, akkor az 50 milla:\
de 1000*100 nem annyi:D
-
hát jah, meg az lennejó ha több filmes kérdés lenne.
csak monjduk pl PB-ből, vagy CSI-ból esetleg lostból nem hiszem hogy lesz kérdés:D -
Dave0092 #24 50 000 000 csak akkor lehet nyerni hogyha az alany eljut az 500.000 ig ugyhogy minden falka tg megvan, és az 500.000 kérdésnél mindegyik falkatag eltossza...
akkor 50 milla
de egyébként 10 nél többet soha... -
Hát nem olyan kérdéseket tesznek fel amire nagyon tanulni kellene.(legalábbis most nem olyanok voltak)
A legtöbb kérdés olyan volt hogy 3 másodperc alatt meglehett rá mondani a jó választ. -
nah az én véleményem
szinétn nem volt rossz, de vannak még hibái:
- minden fél percben ordibálás, hogy falkáá fálkáá!... ezt nagoyn gyorsan abba kell hagynia.
- azt reklámozza hogy már az első kérdésnél meglehet nyerni az 50 millát ha szerencsés az ember. nos, ha ilyen 1+1=? szinű kérdéseket tesznek fel, semmi értelme.! esélye sincs a játékosnak, hogy mindenki elhibázza a falkában.
- ráadásul ugye hétköznaponta lesz fél órát. egy héten meg ugyanaz a falka van. itt is elég nagy hiba, ha naponta veszik fel a "részeket", a falka rákészül, tanul, és a pénteki játékosnak alig lesz esélye nagy nyereményre, mint aki hétfőn játszott.... bár nem hiszem hogy egy hétig, hanem egy nap alatt lezavarják a heti adást, akkor is a falka elégezdett lesz már az utolsó felvételre! és igy a játékossal szembe kicsit csalás.
bár ez ajáték lényege, tudjon nyerni.
kíváncsi leszek mi lesz a legnagyobb nyeremény ajátékban, de 50 milla sosem lesz az tuti
Amúgy az áll az alku is hasonló volt régen, az zsír volt aztán tökk a megujjulása, azóta nem néztem mert egy FOS volt:D
sztem ebből is lesz majd egy hasonlo változat úgy őszre, -
Coco #21 hát amit a csaj ebből megkap... :S -
mod #20 Szép a díszlet. -
sztem magyarok tv-k biztosra mennek, ami külföldön bevált, itt is befog..:) -
Dave0092 #18 nekem tetszik, nemtom miért lopják le az amcsikrol...
miértnem fejlesztenek ki a magyarok egy sajátot?
amugy nemlátom hogy többetélne egy évnél...
egy játékos kb 10 percig jáccik...
-
Rettentő gyenge műsor. Sváby meg csak még egy lapát, volt rá, szerintem ezt is be fogják bukni. -
Shadow_THH #16 szerintem valami batár szar volt
néztem első három kérdést amin elvérzett a társaság fele kb (ki darth vader igazából, meg boldogság zöldszemü aranyfonala madárö)
aztán átkapcsoltam a sziki szökevényre -
miért mi a bajod az MTV-s lottósorsolással :DDDDDD -
salieri #14 remelem igy marad :D es lesznek meg jo csajok! :) -
DJviolin #13 A csaj az jó csaj volt.
Végre egy olyan vetélkedő, ahol szép lányokat mutogatnak. :) -
Dave John #12 Nekem tetszett. Kocsmázás közbe egész jó ilyesmiket nézni -
salieri #11 az elso csaj igy is szep penzt vitt haza szerintem, az a kozel harom milla jo kis osszeg igy elsore!
szerintem siman jatszhatott volna tovabb, 9en maradtak mar csak a falkabol ;) -
jó is lehetne, ha nem lenne lapos, és nem a Sváby lenne... -
jaja, arra emléxek:D
Gálvölgyi ki is parodizálta:D -
anno volt egy próbálkozás 100-ból 1 címmel, a Vizy András vezette! természetesen sosem nyert az az 1, aki a végére maradt :D -
én belenéztem , nem olyan rossz, csak egyet nem értettem...
Mi ez a klános izé?????? -
Svábyt naon nem birom - a hangja, beszéde, poénjai..:( kár h ő vezeti. -
salieri #5 kell ilyen is, foleg, hogy minden este lesz ;9 -
lál topik -
salieri #3 Nekem tetszett. Olvastam az eredetirol eleg sokat, de szerintem Svabyval ez jo lesz. Probal poenkodni, a beszed elobe nem megy annyira, de jo lesz ez, ez volt az elso musor, csak fejlodni lehet remelem.
meg sokat szamit a nezettseg, foleg a tobbi musor elott! -
jó volt? -
salieri #1 Ma este volt az elso adas, ha esetleg mar lenne ilyen topic, en kerek elnezest!
Szval ma este premierelt a tv2 n , svaby vezetesevel! Lehet fikazni, vagy csak egyszeruen velemenyezni!