155
Egy a Száz ellen!
  • macselek #115
    miér ilyen retardáltak játszanak ebben a műsorban?
  • akyyy
    mesélj te
  • Roozy
    szerintem nem osztom...
  • II Rocky II
    te is belső emberke lennél???avagy osztod a másik emberkét
  • Roozy
    azért arról is írhatnál pár szót, hogy a falka néha mást nyom, mint amit a számítógép eredménynek kihoz...
    na meg persze azokról a kérdésekről, amire nincs 100% jó válasz. a jó válasz az, ami a szerkesztő szerint igaz...
    no commnet... mesélj még plíííz!:-)
    vagy meséljek még én?
  • I.C.ram
    Azt ne próbáld már beetetni velem, hogy az a gyökér tudja, hogy hogy hívták a 18 századi női viselet nevét... Az a tajparaszt majom, aki még beszélni is alig tud.
  • akyyy
    priviben küldhetsz képet:D

de akkár be is juttathatsz a falkába:P
  • öregharcsa
    csak általános infokat mondok...nem tudod mikor és kicsoda játszik...szerinted miért nem mondom mit csinálok ott??
    az ha képet rakok fel az már gáz...ezek csak info morzsák...az itt lévő újságírók is elmondják....
    ha akarod nem mondok semmit....majd megnézitek
  • hellnight
    Tegnap belenéztem eme ragyogó és formabontó (hogy írhatok ilyeneket O.o) műsorba. Asszem nem kellett volna :S
    Ennyire szar műsort életemben nem láttam.
    Ami nagyon szar: Sváby egy köcsög ebben a műsorban. A másik az a FALKA. Hát basszák meg hogy lehet ilyet mondani egy "közönségre" játékosokra???! Szánalmas. Sváby 0 beleéléssel "vezeti" az egészet, néha próbál segíteni, ha valami nem megy a játékosnak.
    Újab TV szemete a képernyőn. Kíváncsi leszek meddig fogják adni vagy ez is olyan lesz, mint a Rém Rendes Család Budapesten xD Volt egy pár rész főműsoridőben, utána meg berakták este 10-re vagy mikorra xD
  • II Rocky II
    na ha azt mondtad már tegnap hogyoat modtál amiért kirughatnak akkor ezeket meg mért mondod el?????????
    Nem félssz?De milyen tevékenységet folytatsz?????
  • salieri
    koszi az infot! :)
  • öregharcsa
    nincs benne kamu, nekem elhiheted...
    ma majdnem megnyerték az 50 millát...a csajnak 1 kérdésre kellett már csak válsszolnia és csak 3 ellenfele volt...mindhárman rosszul tippeltek de ezt ő nem tudta , neki már csak 2 válasz közül kellett választania(mert egyet kihúzott a gép) és rosszul döntött...se a falka se ő nem nyert semmit....többször majdnem elájult a csaj a forgatás alatt annyira izgult...nagyon izgalamas volt a mai uccsó játék(de tényleg)
  • I.C.ram
    Itt nem egy rockbanda-tagról van szó, hanem konkrétan arról az embrről! Első mondatából hallottam, hogy tajparaszt a gyerek. tuti, hogy direkt tartották bent, hogy ne legyen égés.
  • salieri
    ez nagyon gaz! :D
  • Bucser
    Miért egy rockbanda tagja nem lehet intelligens?? ez kizárja?
  • Davidus
    "nagymamák csapatának oszlopos tagja lehetne"

• I.C.ram
    Sváby megint fasz.

Ja azt meg ne mondják már, hogy a paraszt rockbanda tag tudta eddig a válaszokat... tuti bunda volt, hogy a sztár végig bent maradjon.
  • öregharcsa
    remélem nem.....

Rocky:
    nem mondanám meg mert amit itt irogatok az hogy is mondjam, szóval nem lehetne...
    ezért is bármikor kirúghatnak..

egyébként most volt két faszlúzer akiken akkorát röhögtem hogy majdnem belehaltam..az egyik nyert a falkának fejenként 12ft-ot a másik 180-ot...muhahaha ekkora két balféket...

szóval elbukni az első kérdésnél az már tényleg akkora lúzerság hogy ilyet még én sem láttam....
    most sikerült...
  • I.C.ram
    Tegnap belenéztem ebbe a műsorba.

Hát Sváby botrányos fasz ehhez (is). Szar poénjai, mindenkit kioktat a hülyeségeivel, a száját alig nyítja nagyobbra, mint egy hangyasegg. Nagyon szarul vezeti a műsort. Gundel-t is utálom nagyon, de ő legalább próbálkozott. Ja meg meghívtak valami magyar rockzenekar egyik tagját, ami olyan segg nagy proli volt, hogy öröm völt nézni. 8 általánost nem nézném ki belőle. Szóval egyelőre nagyon tré a műsor, pedig az alapötlet nem lenne olyan rossz.
  • salieri
    :D:D:D hat ezen jot rohogtem, de meg mindig orulok, hogy van egy belso ember kozottunk :)
  • II Rocky II
    mire célzol???
  • akyyy
    műsorvezető
  • II Rocky II
    mit tevékenykedsz a műsorban
  • akyyy
    szla kiirják a neveda végén?
  • öregharcsa
    nem nézem...csinálom...képet nem lehet mert kirugnak...
  • akyyy
    hogy nézted te élőben?:D bekerültél?:D képet
  • II Rocky II
    nah én nemtudtam hogy nézted élőben ott a műsort.
    akkor bocsesz
  • Lacee
    egy újabb kritika-féle a műsorról, no meg a kiváncsiaknak egy kép a a szösziről:

HUC
  • salieri
    egy "ottani" :) jolvan, ennek orulok, ha tudsz, es vannak infoid szivesen varjuk. :)
  • öregharcsa
    na akkor mondom megint...a mai forgatáson nyertek 600e ft-ot/kobak....mivel nem élő műsor ezért ez később kerül adásba!
    először megvágják majd promózzák és csak pár nap múlva megy le adásban...kb márc 12-14 között ha jól tudom...

nem vettem kötözködésnek...
  • Lacee
    de ő meg pont hogy a mai napon forgatott adásról beszél... legalábbis az eddigi kommentekből az jön le hogy "ottani" :)
  • salieri
    nekem valamiert tetszik ez a gagyisag, nem tudnam megmondani miert, de neztem....a licenc miatt bennt levo faszsagokat meg le tudom nyelni!
  • II Rocky II
    remélem érted a poént,nem kötöszködésből mondtam.

• II Rocky II
    mivel nem élő igy nemlehet mondani hogy a mai forgatáson.Inkább a mai napra készitett műsorban
  • öregharcsa
    helyesbítek ...a mai forgatáson
  • öregharcsa
    nem koppintás hanem licenc...egyébként ma a falkából többen nyertek 600e ft-ot!!!
  • gecc
    Szerintem is egy nagy fos az egész
  • II Rocky II
    jó!!!!elfogadom a véleményed!!!!!!de én ezen az állásponton vagyok!nos nem akarok vitába szállni,de például aki kitalálta az 1 a 100 ellen című műsort akárki is legyen az.Nos ennyi erővel mi magyaroknak is eszünkbe juthatna egy hasonló vagy egy tök új műsor.
    Nah de van kinek tetszik és van kinek nem,ez igy van és igy is lessz.
  • akyyy
    amúgy ha most egy hétig a falka ugyanaz, akkor meglehet, hogy én elmek a falka közé, mindig bennmaradok, akkor ha kiesik a játékos, akkor elosztják a pénzt, általába fejenknt 20-at. monjduk egy hét alatt 12 játékos akkor nyerhetek 140000-et? plusz aki ott üll melettem lebeszélem vele h segítek, mer okos vagyok ha nekem adja a pénzt, akkor métöbbet?? lol
  • ProGabe #76
    "saját észből is jólenne már kitalálni vmi jó műsort.!!!!!!!!!!!!"

úgy írod mintha ez olyan könnyű lenne.mondjál már olyat amit mondjuk a németek találtak ki,légyszíves!vagy kettőnél több filmet,ami jó és nem koppintás,vagy zenét,vagy bármit...

nade vetélkedőn fennakadni hogy nem "saját",hát végképp érdekes,legyen ön is-től az áll az alkun át a mindent vagy semmit-ig minden licencelt,hiszen ilyenből kitalálni újat olyan,mintha új filmes stílust csinálnál