1398
ClearBox JS 2.5
  • norbre
    üdv,
    honnan tudom letölteni?
  • Cat 02 #477
    oksi
  • Malakai
    Mind1ik lightbox jellegű script ilyen...
  • Cat 02 #475
    Nálatok is az van h csak akkor kezdi el a galéria megjelenítést ha össz kép / egész oldal betöltődik ? 1ébként csak simán behozza a képet
  • ballor
    akkor meg az oldalra ki lehet rakni linkjét, ahonnan húzható
    és egyszer majd lesz oldal is

meg itt a banner alatt sem szerencsés egy "vak" oldalra ugrattatni
  • Panyi
    Az a fontos igen, de pl azt sem találom...
  • PyRex
    az oldal miért kell? a script tölthető, aza fontos, nem? :)
  • ballor
    türelmes vagy

másik kérdés: lesz-e, várható-e, hogy valaki csináljon DRUPAL modult hozzá?
  • BiG G
    én szeptember óta várom hogy elinduljon az oldal, de csak nem akaródzik :)
  • ballor
    mikor lesz elérhető tartalom a clearbox.hu-n?
    kellene egy alkalmazás nekem, és nem akarom a LightBox-ot
  • PyRex
    <a href="style.css" rel="clearbox(400,400,click)" title="Impresszum">Impresszum</a>
  • Cat 02 #467
    jaja, 8 szor feltöltöttem a level.html-t aztán leesett h nem azt kellett :)
  • Cat 02 #466
    hmhm néha jó néha nem :D
    <a href="style.css" rel="clearbox(400,400)">Impresszum</a> -

ez miért on.mouse os ? :S
  • PyRex
    aha de közben látom müxik is :D
  • PyRex
    hmm hát nem tudom, de elvileg eddig sehol nem jelentkezett a hiba...
  • Cat 02 #463
    <a href="level.html" title="Levél" rel="clearbox(600,400,over)">Levél nekünk</a>

így ?
  • Cat 02 #462
    hohó ez a csel nem kell kattintani xD
    Impresszum / Levél nekünkre
  • PyRex
    és mire kattintsak? :D
  • PyRex
    persze, a title attrib. itt is működik.
  • Cat 02 #459
    höhö itt oldal alja, igazából most csinálom az oldalt :D

1ébként olyat h lehet h ne level.html legyen hanem pl Levél ?
  • PyRex
    öhmm, nemtom, esetleg az oldal url-jét pls... :)
  • Cat 02 #457
    itt a felső sarokban miért van nem megjeleníthető kép?
  • Pizsi
    Köszi szépen! Ez megoldotta!
  • PyRex
    amikor ajax-szal frissíted a tartalmat, hívd meg megint a CB_Init() függvényt.
  • Pizsi
    üdv!

1.72-est használok. Megy is gyönyörűen míg nem kezdtem el ajax-al lekérni a képeket. Ekkor behal és csak simán megjeleníti a képet a böngészőben. Míg csak php-vel nyomtam ki a képeket minden ment.
    Ötlet?
    Köszi előre is!
  • tantalize
    Nálam ha megnyitom az oldalt a loading.gif, noprv.gif és a max.gif töltődik le állandóan. Ez a blog statisztikájában jól látható. IE6-7 és FF alatt egyaránt.
    Illetve olyat figyeltem meg HTML megjelenítés közben, hogy míg nyitja, a bal felső sarokban egy maximize.gif jelenítődne meg mint kép, de nem jelenik meg. Bár ez nem mindig van, nem tudtam megfigyelni, hogy mikor és miért...
  • PyRex
    hát én elég sokat nézegettem, de nem tudom, hogy mitől lehet a hiba. FireBug-gal nézve nincs olyan objektum, ami ne töltődne le, szóval nekem az a véleményem, hogy ez egy tipikusan Firefox bug. Sajnos egyik böngésző sem kompatibilis és egyik sem bugmentes, pláne a javascriptben. Az Opera például rávehetetlen a következő/előző képek előretöltésére (megjegyzem: a lightboxnál is ugyanúgy nem működik opera alatt).

Úgyhogy én a magam részéről mosom kezeim: mindig megpróbálok tökéletes kódot írni és a ClearBox 2/3-a az csak a kül. böngészők inkompatibilitásának kiküszöbölése (maga a kód kb. harmadekkora lenne, ha minden böngésző pontosan ugyanúgy jelenítene meg).

Persze ha kiderül, hogy a kódban van a hiba, természetesen ki lesz javítva, de ebben segíthetne az, akinél jelentkezett. Nézzétek meg please (akár szerver oldalról), hogy a CB mire hivatkozva generál adatforgalmat.
  • andrewb0y
    és stabil 2.0 változat egy működő oldallal mikorra váható? :)
  • andrewb0y
    a szitu nálam is előfordul, bár nem minden esetben...
    kicsit misztikus a dolog. általában ha ráfrissítek az oldalra akkor utána jó lesz... (?)
    ez is egy érdekes probléma...
  • wudy86
    Lecseréltem az 1,72-es verziót ezzel a 2 beta 2-vel és olyat tapasztalok az oldalamon, h folyamatos adatátvitel zajlik. Tehát ha be is töltött az egész oldal, akkor sem írja ki az állapotsorban, h "Kész", hanem folyamatosan ez van "Adatátvitel a ...". Ez Firefox alatt van így, IE alatt nincs! És biztos h a clearbox 2 okozza, mert kivéve a:
    <script src="js/clearbox.js" type="text/javascript"></script> részt vagy visszatéve az 1.72-es verziót, megjavul. Mi lehet a baj?
  • Cat 02 #448
    clearbox.hu val mivan? (listázó vmi jelenik meg)
  • PyRex
    őő igen erről tudok :)
  • andrewb0y
    clearbox 2.0 beta 2 esetén találtam egy bug-ot...
    a clsource.js folyamatosan hivatkozik egy max.gif file -ra ami nincs használva sehol és a pic könyvtárban sem található meg, így rengeteg 404 hibát generál...
  • modellmaker
    Oké, rendben, Köszönöm szépen!
  • PyRex
    nem, csak a 2 verziótól, de azt is le tudod szedni...
  • modellmaker
    Oké. Akkor nyisson meg html lapot ami csak ezt a képet tartalmazza. DE! #399 alapján pl nekem erre: rel="clearbox(692,500,click) hibát ír ki. "Hibásan megadott clearbox REL azonosító!" Ezt a megadott méretben megjelenítést az 1.72 nem viszi?
  • BiG G
    akkor neked lightbox kell.
  • modellmaker
    De nekem úgy kellene, hogy eredeti méretben látszódjon.
  • Cat 02 #440
    akkor lekicsinyíti
  • modellmaker
    Sziasztok!

Hogyan lehet megcsinálni azt, hogy a megnyíló CB ablakban a megjelenő képet görgetni lehessen?

Aka, van egy 1000px magas képem mondjuk, de csak pl 500px-es magasságot lehet kicsikarni a CB ablakból (mert így fér el a böngésző ablakában) de én szeretném az alsó 500px-t is megnézni, ha legördítem a CB ablak tartalmát.