1398
ClearBox JS 2.5
  • Malakai
    Itt egy példa alul, bár így validnak mondja, de kétlem, hogy minden böngészőn működne. :)
    link
  • Malakai
    Hát, title-be bele lehet írni a href-et és akkor a kép alatt ott lesz a link a képre (és target blank pl), de nem lesz valid. :P
  • szvini
    galériát aszem ugy kell hogy pl rel="clearbox[gal]", és a szögletes zárójelbe azt irsz amit akarsz, és ahoz a csoporthoz fog tartozni, azt hiszem igy kell :)

Na de az én mentés gombommal mi lesz? Hogy lehet azt oda barkácsolni? :)
  • elekecske
    Persze, saját gépemen ment ugyanez, de feltöltve már nem...
  • Cat 02 #514
    megy ingyenesekenk is, képet elérési útját megnézted ?
  • elekecske
    Ez ingyenes oldalakon is mükszik, mert nekem UW-n és EXTRA-n sem ment (CLEARBOX hiba: A képet nem lehet betolteni:...) Lehet hogy az admin beállításoknál valamit ki kellett volna pipálni? Mi lehet a gond?
    A másik, hogy, hogy lehet bekapcsolni azt a funkciót, hogy lehessen következő és előző képet behívni?
  • szvini
    az nem igazán vált be :D
    nem tudom mért nincs ilyen sehol, nem lehet megcsinálni?, vagy tilos képeket lementeni :P
  • Cat 02 #511
    próbáld ki úgy h a linknél arra kattolsz h hivatkozás mentése másként, de 1ébként jó 5let
  • szvini
    lehet már kérdezte valaki, de 500 hozzászólást nincs kedvem végig nézni :D,szal

A clearbox-ba nem lehet valahogy olyat varázsolni, hogy legyen benne valami save gomb?, mert a kegtöbb boxot, amit moyt végig néztem az a baja, hogy jobb gombal rámegyek a képre, és nem jelenik meg a kép mentése szöveg, hanem mivel a box egyik fele az előző kép linkje, másik fele a következő kép linkje, így csak a linket akarja menteni másolni, stb...

Ez alol kivétel tán a greybox, aminek egy külön sáv a navigációs rész, így az nem a képen van.

De lehet én vagyok a hülye.

Szoval valaki valami okosast tude?

Ha hülyén fogalmaztam, leírom megint :).
  • modellmaker
    Vagy ott csak akkor jelennek meg az indexképek, ha úgy van megadva, mint ahogy a tesztoldalon is? Tehát minden nagy képnek lennie kell egy hozzá tartozó indexképnek is?
  • modellmaker
    Hali!

Amikor megnyitok egy képet a boxban és a (version='200beta2'-ban lévő) lenti "tekerős" képkereső részre viszem a kurzort nem jelennek meg az indexképek. A galériában pedig elvileg jól van megcsinálva, írja is, hogy [56/123] Ez mitől van?
  • bracsek #507
    Arra még simán rájöttem mivel nyilt forráskóduban megnéztem a konstruktort és azt használtam, csak a két oldalnak más a karakterkódolása így csak én jártam úgy, hogy heggeszteni kell...(egyszer majd lesznek szabványok is a neten, habár nem arra haladunk az ilyen moz-szarság, khtml-sz és még valami egyéb egyedi azonosítók, hogy a szekplorer is megérte:) ez már LoL)
  • PyRex
    oks.
  • bracsek #505
    Ha kéred :) van a főlap, van rajta egy rejtett frame, fut egy javascript az egészen, és én a frame-ben lévő szkriptel akarok megnyítani egy box-ot a főlapon, de lehet, hogy hagyom kliken a megnyítást, és előidézem a kliket ;) ha sikerűl. Ez ilyen domos szarakvás.
  • PyRex
    namosteztmégegyszerérthetőenplíz! :)
  • bracsek #503
    Abban tudsz segíteni, hogyan lehet megnyítani egy ilyen linket a boxban javascriptben, ha nem tenném, ha lehet actionre?
  • PyRex
    úgy.
  • Cat 02 #501
    YouTube videó berakás lessz benne?
    vagy úgy csináljam h csinálok neki egy html-t és wrap?
  • bracsek #500
    Probléma felfüggesztve, relativ div-ekkel :)
    [szerkesztve: 500-as take]
  • PyRex
    hát passz egyelőre :(
  • bracsek #498
    link
  • PyRex
    oldal címe...?
  • bracsek #496
    Volna egy kérdésem, ha position absolutos div-et használok akkor explorerben csak az első képernyőnyi rész sötétedik el, de mivel ingyen tárhelyszogáltató és a szkriptje az oldal elejére valami xart beszúr, így muszáj position absolute-ba raknom, erre van megoldás vagy oldjam meg valahogy másképp?
  • PyRex
    dehogy zavar :)
  • norbre
    CB_TextH-t próbáltam de nekem ne mnagyon változott semmi. .azért megnézem mégeccer..
    oksa.. amúgy grat hozzá.. nagyon jól műxik.. és tx hogy használhatom..
    ha kész az oldal majd megmutatom ha érdekel.. kicsit átszineztem a keretet meg a load animot kicseréltem.. ha ez nem zavar..
  • PyRex
    - a képek alatti szövegmező magassága a javascriptben állítható, asszem CB_TextH, vagy valami ilyesmi. (de nem lehet túlságosan kicsire venni).

- thumbnail halványítás azt hiszem egyelőre nem változtatható, mint ahogy a színe sem, de a következő verzióba berakom, ígérem.
  • norbre
    hali.. sikerült megoldani hoyg a bezár és lejáccás kívül legyen..
    azt viszont nem találtam hogy a kép alatt lévő szöveg alatti részt hol lehet kisebbre venni.. van rá css vayg settings megoldás?..
    ja.. és amikor bejönnek a thumbnail-ek.. azt hogy milyen színnel és mennyire halványítsa el a képet tudom valahol állítani? szintén nem találtam.. tx
  • PyRex
    A clearbox.css-ben a

#CB_ShowTh tulajdonságainál beilleszted ezt a sort:

display: none;

és voálá..! :)
  • ballor
    a thumbnailos dolog kikapcsolására tud valaki valami módszert?
    vagy marad a korábbi verzsön alkalmazása?
  • ballor
    firefox alatt volt lassú
    egy másik profilomba mentem át, ahol nincs szinte semmi kit. felrakva és itt nem volt gond, majd rá kell akkor jönnöm melyik kiterjesztés zavar be
  • ballor
    a thumbnailos dolgot ki lehet kapcsolni valahol?
    most próbálgatom a kettest, de néha nagyon belassul
    elsőre még megmutatja szépen rendben, de utána jó csomót kell várni

azért próbálgatom még, hogy hol lehet a bibi
  • norbre
    csak a css-el meg tudom oldani? akkor lehet megpróbálom. .tx
  • PyRex
    hát te magad is megpróbálhatod, ha értesz a css-hez... nekem sajnos nem nagyon van mostanában időm foglalkozni a scripttel...
  • norbre
    dekárdekár.. nagymunka ezt átvariálni? mert amúgy nagyon király és ezzel együtt is szeretném használni .. csakhát mégjobb lenne :)..
  • PyRex
    egyelőre nem, így lett tervezve a desing, sorry :(
  • norbre
    viszont.. azt meg tudom valahogy csinálni hogy a slideshow meg a bezárás ikonja ne lógjon bele a képbe?
  • norbre
    nem közben megjavult.. úgy látom nem szereti ha nem gyökérkönyvtárban van a ktárstruktúrája..
  • PyRex
    gondolom nincs rendes doctype megadva.... nem szabványos az oldal :|
  • norbre
    ie-ben miért tűnnek el a lekerekített szélek?
  • Cat 02 #479
    http://www.kreatura.hu/pyro/clearbox/dl/

most nézem, b3 jobb mint a b2 ? gondolom igen :)