1398
ClearBox JS 2.5
-
bracsek #598 Ja és hogy gz8-nak is menjen a maxhont is nézd meg ;) na meg vaegy őrültnek a konqerort és ha már mindel megy akkor esetleg a windows beépített számológépjének helpjében is le lehet tesztelni, első, hogy a w3c validálja, tovább már 50% on felül van, hogy úgy jelenik meg ahogy kell, azért kivételek bőven vannak. Egyáltalán van olyan attributum amit mindegyik tökéletesen támogat, legalább egy magasság, szín, még a képek se egyforma színüek egyik másikban. -
#597 meg opera, safari... -
#596 Mostmár az oldalainkat ellenőrizhetjük IE6,7,8 és Firefox alatt is. Egyel bővült a lista. -
#595 igen ott átmegy, de csomó JS nem megy vele, vagy bugos (lightbox is), vagy akár pizzahut oldala is összevissza el van pozicionálva, én nem tudom mit csináltak, de valami nagyon el van bacva. mintha direkt hekkeléssel rámentek volna az acid2-re, de emiatt a rendes oldalak egy része meg nem megy - fura... -
#594 Nekem nem indul el az egész, csak új lapon simán megjeleníti a képet. Elvileg azt mondják, h az IE8 már szabványoknak megfelelő. Hát nem tudom, az Acid testen tényleg átmegy. -
#593 szerintem annyit, hogy wordpress-ben a script beillesztését és használatát fogja segíteni. -
Tresszer #592 És akkor hol lehetne utána nézni hogy mit is fog majd tartalmazni a plugin?? -
#591 sajnos mindenhez én sem értek :) -
ballor #590 Ez baj. ;)
Drupalhoz is kellene. -
#589 nem én írom :) -
Tresszer #588 Helló ClearBox 2 WordPress plugin mit fog tartalmazni? -
#587 szia
atyaég, de ez mennyire fos :)
még a sima képek és a html megjelenítés elindul, de összevissza jelenik meg az ablak, a galéria meg el sem indul (azt sem értem, ez hogy lehet)...
gratulálok az ms-nek, szerintem az ie8 csöppet szarul kezeli a css-t meg a dom-ot... mondjuk az új opera beta-jánál (amit teljesen újraírtak a 0-ról) ugyanez volt, reménykedjünk... -
#586 Üdv!
A szkript nem működik IE8 Beta-val (lehet a véglegessel fog). Nem probléma, csak jeleztem Pyronak - ha esetleg nem nézte volna még - lehet apró módosítással megoldható. -
Beren #585 Üdv!
A szkript zseniális, de akad vele egy gondom (2.0). Adott egy kép, ami nem túl nagy, de hosszú a neve (a title-ja). Ilyenkor a teljes title egy sorban jelenik meg a kép alatt, ez viszont a ClearBox ablak jobb oldalát "kitolja" a monitorról. Megoldható, hogy ilyenkor a title több sorban jelenjen meg? -
#584 hm, akkor jó. -
#583 de megy ott is, csak mind a 2 helyre be kell írni.
tehát az <OBJECT> tag-nek:
<PARAM NAME="wmode" VALUE="transparent" />
és az <EMBED> tag-be:
wmode=transparent -
#582 Lényeg, hogy lesz. :) -
Tresszer #581 wmode=transparent ez csak firefox alatt működik ie6 alatt és ie7 alatt nem megy arra valamilyen megoldás? -
#580 reményeim szerint igen, de az nem tudom mikor lesz... -
#579 de tudsz. pontosan úgy, ahogy az előttem szóló írta. a wmode=transparent paramétert megadod a flash animnak. -
bracsek #578 wmode=transparent atributumot kell adni a flash-nek, legalábbis ezt ajánlják a legtöbb helyen az ilyen szkriptekhez. -
#577 nem tudsz a flash elé kerülni, tehát mikor a clearbox feljön nyomsz a flash-re egy visibility:hidden-t hogy eltüntesd, majd mikor bezárják a clearbox-ot, visszatolod a style-ját visibility:visible-re. -
#576 Ez az újraírt lesz majd a következő verzió/generáció? -
Tresszer #575 Helósztok!
Valaki meg tudná nekem mondani, hogy mit kell csinálni ahoz hogy ha van flash az oldalon akkor hogyan lehet azt megoldani hogy a flash ne takarja be a képet?? előre is köszi szépen! -
#574 hmm, akkor nem tudok mit mondani :( sajnálom, hogy ez a helyzet. -
djöcsi #573 kipróbáltam más scriptekkel is mint pl. lightbox és azokkal is ugyanaz a helyzet !!! -
#572 de, biztosan az, pontosan ezért vagyok meglőve, mert nem tudom feltétlenül reprodukálni a hibát :( -
djöcsi #571 nem lehet, hogy ez valami összetett hiba?pl nem mindegy,hogy milyen oprendszer és böngésző, vagy esetleg szerver együttes hibálya? -
#570 sajnos nem tudok egyelőre mit mondani a hibára, de a script nagy részét újra fogom írni, talán majd az megoldja :( -
djöcsi #569 ugyanaz a helyzet !
ettől féltem,mivel senki nem talált rá megoldást,így azt gondoltuk, hogy ez valami bug.
egyébként betölti az oldalt, de csak mintegy 1 óra alatt !
ezután már működik a script,de lasabban,mint kéne.
nincs ötleted,mi okozhatja ezt ? a szerver, esetleg windows hiba? -
#568 jó de akkor miért nálam keresed a hibát? :)
próbáld meg azt, hogy az oldalamról a css fájlt is átveszed és átrakod a te szerveredre. -
djöcsi #567 nem, a te oldalad hibátlanul működik a webwn,de ha ugyanazt az oldalt felteszem a szerverre, amit láthatsz is a www.procinema.hu/teszt2.html, akkor az is lefagy ! -
#566 és ez a clearbox.hu -n is így van, ha azt megnézed ie6 alatt? -
djöcsi #565 az történik,hogy ha ráklikkelek a képre,akkor olyan jelenség lép fel, mintha nagyon sok adat lenne az oldalon és emiatt folyamatos lenne a letöltés.ezután már csak ctr+alt+delete-el tudom bezárni az ablakot. -
#564 a pic könyvtárban vannak a képek, bárki szerkesztheti azokat. -
#563 tulajdonképpen konkrétan mi a hiba? ie6 alatt, ha rákattintasz a képre, lefagy? vagy az oldal betöltődésekor fagy le? -
djöcsi #562 szia Pyro,
kipróbáltam azt, hogy a saját oldalad forráskódját lemásoltam(ami valid ), majd átneveztem, feltöltöttem a szerverre és így lett egy tiszta, valid oldalam !
de ezután is ugyanaz a hiba !
a link:
www.procinema.hu/teszt2.html
egyébként a hiba rapszódikus, mert egyeseknél működik , ahogy nálad is, de többnyire nem működik pl.: nálam se, de a szervert üzemeltetőnél se !
üdv -
Panyi #561 Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy valahogyan nem tudnád velünk megosztani a clearbox azon képeinek PSD vagy valamilyen fájltípusú formátumát , amit lehet szerkeszteni? Na ezt jól megmondtam. Szóval konkrétan az előző következő gomb képét szeretném szerkeszteni. -
#560 szia,
hát nekem nem fagy sem ie7, sem ie6 alatt, max az utóbbinál bugos, de ez érthető is, hiszen a html kódja az oldaladnak csöppet összevissza van. Nincs DOCTYPE, és azon kívül is tele van hibával, amik okozhatnak ilyen fura viselkedést. Egy HTML validator segítségével érdemes lenne átnézni az oldalt mert így nem csak a ClearBox-szal, hanem egyebekkel is lehetnek gondjaid. -
djöcsi #559 szia pyro !
beszéltünk már régebben telefonon,de sajnos elhyagytam a számod !
itt talán el tudlak érni!
arról lenne szó, hogy ha beillesztem a clearbox-ot az oldalamra,akkor ie6 esetén olyan jelenséget produkál, mintha lefagyna a gép !
mozzilla és opera alatt működik !
mi lehet a baj ?
itt a link:
http://www.procinema.hu/default.asp?opentype=kepgaleria
üdv
öcsi
székesfehérvár
20/492-38-42