1398
ClearBox JS 2.5
-
#678 Szia PyRex!
Érdeklődni szeretnék, hogy kereskedelmi jellegű honlapnak minősül-e a blogom, ha van rajta 2 Google hirdetési blokk, ami annyit sem hoz, hogy a jelenleg haveri alapon működő webtárhelyemet a hirdetési bevételekből fizetősre cseréljem? :)
Csak azért, mert régebben kipróbáltam a Clearboxot, azóta pedig annyi új feature van, hogy átállnék rá, de van egy kis dilemma a dologban, mert a definíció szerint "ügyfél" lennék, igazából viszont egyáltalán nem profitorientált a blogom. Nem kunyerálok, csak szeretnék tisztán látni a dologban.
Ha esetleg privátban kéne egyeztetni, akkor misuracing[kukac]gmail.com
Köszi,
Misu
ui. Wordpress-t használok, kb. mikorra várható a plugin? Tudom, bele lehet írni kézzel is, de letisztultabb lenne... :) -
#677 szabad megkérdezni, hogy vajon az iwiw is teljesen ingyen használja a cuccost?:)
-
#676 köszönöm az elismeréseket! -
#675 gratulálok :)
bár csak 2-3 napja vettem észre, de tök ismerős volt ez a képmegjelenitési rendszer :)
aztán te jutottál eszembe!
csak igy tovább, törj fel! :)
nagyon sok sikert kivánok a jövöben, te megérdemelnéd (igy ismeretlenül is mondom), h az önzetlenségedért kapj vmi hirnevet! :)
-
#674 végre...:)
mikor megláttam, elgondolkoztam, hogy tudsz-e róla, hiszen az iwiw mégiscsak t kezekben van. azokat meg én ismerem sajnos :)
így tovább...
-
#673 Lehet volt már róla szó itt, de nem találom.
Az a probléma, hogy a megnyíló clearbox ablakban nem jelennek meg a start slideshow, loading, illetve bezárás ikonok. A keret rendben van, csak az említett dolgok nem látszódnak. A js-ben és a css-ben is át van minden képi cucc írva az új elérési útra. Clearbox 2 van fennt.
Itt lehet megnézni. -
#672 ;) -
#671 grat :)
("referencia: iwiw.hu" nagyon meleg :D) -
#670 tudom :) -
#669 gracca, bár ha nem írod akkor észre nem veszem, mert az iwiw toolst használom, ami már fél éve implementálta a clearboxot :))) -
#668 htx ;) -
ballor #667 Én is grat. Remélem anyagilag is jól jártál az ügylet után.
Sajnos az iviv olyan, amilyen. Legalább egy jó, használható kód van benne. -
#666 Végre egy hasznos fejlesztés az Iwiw-en, gratulálok ;) -
#665 de olyan nincs. a cb végigfut a html kódon és megnézi hol van hivatkozás rá, ha a teljes kód betöltődése előtt is lefutna, akkor az azután betöltődőhtml kódban már hiába hivatkoznál rá..
-
Cat 02 #664 Aham, gondoltam közbe az betöltődik vagy valami hasonló :D -
#663 nem, hiszen az oldal végén is lehet clearbox-os kép... -
Cat 02 #662 Olyan lesz valaha h nem kell megvárni míg az egész oldal betöltődik ? -
#661 -
#660 Akit érdekel esetleg... [dicsekszik]
ClearBox van mától élesben az iwiw-en a felhasnálók képeinél.
;) -
pzssoft #659 Hello, ékezethez csak ennyit kell csinálnod, így kell beszúrnod a clearbox-ot:
<script charset="ISO-8859-1" src="js/clearbox.js" type="text/javascript"></script>
üdv -
#658 szia, a title az csak a clearbox ablakba fogja kiírni a címet, ha a rendes oldalon a kis képek alá is ki akarod, akkor azt neked kell megtenned.
a másik probléma a karakterkódolás miatt van, a clearbox egyelőre nem utf8 kódolású, de hamarosan az lesz. :) -
#657 Sry, a link lemaradt...:) -
#656 Szia Pyrex!
Az oldalamra a Clearbox-ot tettem képmegjelenítőnek, de pici bibi van. Beállítottam, hogy a kép alatt legyen szöveg, úgy ahogy weboldaladon van leírva, de nem jelenik meg, csak megnyitott CB ablakkal.
A másik, hogy mit kell ahhoz átírnom a html/css-ben, hogy az ékezetek helyén ne ? -jel jelenjen meg?
-
#655 ok lehet mégsem. Mostmár jó. nálam legalábbis. -
#654 Miután betölt az oldal, az állapotsoron még látom hogy adatátvitel. Mindezt csak FF3 alatt csinálja, opera és IE7 alatt nem. Ha nincs clearbox, nincs hiba.
Volt már erről szó, megoldás, vagy egyedi hiba? -
#653 :))) khxtbai -
#652 hát én nem tudom upgrade-elni :) -
#651 akkor tárgytalan :) mondjuk ffox2-vel ilyet nem csinált (tudom mert gyakran nézem az oldalt :)), de akkor nekik kéne upgradelni a clearbox 2-re igaz? -
#650 Hát ez egy kb. 8 hónappal ezelőtti verzió... :( -
#649 itt vettem észre, de elég ritka az előfordulása. tabok és/vagy ablakok közötti váltogatás lehet rásegít. -
#648 URL-t kérek pls... -
#647 a végleges ffox3 alatt néha csinál olyat, hogy beszürkül minden (kép, az eleve sötétebb háttér), és csak akkor múlik el, ha bezárom az aktuális galériát, majd újranyitom. ennél jobban nem tudom elmagyarázni. ha ismert a hiba, akkor szorri, ha kell shot akkor küldök szívesen. -
#646 a clearbox-hoz az <a> tag a kötelezően használandó elem. -
bafffy #645 Üdv!
Olyan kérdésem lenne hogy hogyan tudom használni a clearboxot map-nál? Mivel ott nincs rel tulajdonság. Megoldható? -
rendorbacsi #644 Kösz. Kipróbálom -
#643 szia
elvileg azt, hogy kicsit lentebb jelenjen meg, azt igen, de akkor az alja ki fog lógni a browserből.
a cirill betűs történet a kódolás miatt lehet. magát a js fájlt próbáld elmenteni unicode-ba és elvben jónak kell lennie... -
rendorbacsi #642 Szia
Kérdésem, hogy meg lehet-e változtatni azt, hogy egy képre kattintva, maga a nagy kép a megfelelő oldalon kicsit lentebb jelenjen meg.
Másik kérdésem, mitől van az, hogy pl. a "töltődik" felirat ciril betűkkel jelenik meg?
Köszönöm a választ!
-
#641 thx! ;) -
#640 BSzN PyRex -
#639 Ma kipróbáltam én is a ClearBox-ot nagy köszönet a fejlesztőnek,készítőnek. tetszik a végeredmény. :) Várom a következő verziót.
Mégegyszer köszönet!