260
-
#180 és igen! még mindig nem jött le ez a szar! :D -
#179 UbiSoft akkor ezek szerint ugyanabba a hibába esett mint a TTT-nél, megint egy rövid játékot csinált! :-/ -
Zellecske #178 Hi!!!Én tegnap töltöttem le és nemrég fejeztem be!!!Egész jó kis game csak rövid!!!!!!!Azért egyszer végig lehet játszani.Nekem tetszett!!! -
#177 En meg azert szarakodtam vele h. minel tobb palyat csinaljak meg A+ ra, meg a challengekbe is belekostoltam. MEg volt jo sok teknocpontom es megvettem az osszes artworkot+vidit. Utana meg visszamentettem a kimentett allast es a cheateket is megnezegettem. Szal kb. minden palyat 2 ccer csinaltam meg, de elvezetes volt. Jo kis jatek ez. Jah meg majd ugye kijon a film is, arra majd befizetek a moziba:D -
#176 végigtoltam!
hát 16 pálya,eléggé kevéske,és hát nagyon értelmes története sem volt,egyszer végig játszható,uninstall.... -
#175 milyen darkside-ról?
aztat nem ismerem :$ -
#174 én darkside-ról töltöttem,szerezz oda kódot és gond megoldva,vagy egyébb torrentről szedd -
#173 hát komolyan mondom, én lázadni fogok!
egyik EMU-s se működik... mármint, nem engedi letölteni!
az egyikre azt írja ki hogy invalid password! please host in, vagy valami ilyesmit
a másik meg:
tracker error!
és már csak a CloneCD-s maradt, ami megvan, de az első CD-je nem működik!
tököm eldöböm már!
nem jár valaki a városban? nincs kedve valakinek kiírni nekem? :D
adok érte más játékot! :D
már jobb ötletem nincs :-/ -
#172 mondom az EMU-sat töltsd le jó lesz,clone szar -.- -
#171 de nekem csak az első CD kell, mert az nálam hibás úgy tűnik :-/ -
#170 Csak crack-eket mini image-eket lehet letöltenni az oldalról. -
#169 hát én ezen a gamecopyworldön nem bírok kiigazodni!
itt hol lehet letölteni az első CD-t? :-/ -
#168 nem is értem hogy kell itt letölteni :$ -
#167 kössz, de bakker, én itt meg nem találtam!
csak a régieket találtam meg!
itt hol vannak? -
#166 gémkopívőőd
ottanleszaz:) -
#165 segítsetek má! :-/
honnan tudom leszedni a hozzá tartozó mds-t például?
vagy mi lehet a baj? -
#164 kész! én föladom!
vagy valami szart töltöttem le! vagy hiányosat!
ezek vannak benne:
ccd-tmnta.mdf
ccd-tmntb.bin
ccd-tmntc.bin
ennyi, az elsőt nem hajlandó bemountolni a Daemon
nem tudok mit csinálni! -
#163 és a másik 2 cd-hez sincsen .cue fájl! :-/
nem értem! áááá
miért nem bír ez a szar nálam működni?
már 1 hete töltöm basszus! -
#162 basszus! valamiért már az első CD-t se akarja bemountolni :-/
mdf kiterjesztésű... lehet hogy az a gond? -
#161 oké, amit még régebben belinkeltél Yasut azt most megtaláltam, mingyá kipróbálom, de ha esetleg nem megy akkor megnézem a cracket... de toi honnan szereztek cracket? :-/
(egyébként a crack linkjét nem találtam meg... :$) -
#160 miert nem jo a YASU?? Mindenki azzal nyomja.
Ahhoz meg mar adtam linket 3 szor is, olvass vissza. Ha nem tudod hasznalni s, akkor meg szolj elmondom. -
#159 nagyon nagyon szépen kérem, adjatok nekem egy linket!
honnan tudom letölteni a cracket?
a CLONECD-s változatot töltöttem le!
azt mondtátok annál működik a crack!
adjatok linket kérlek szépen titeket! :$ -
#158 de azt lehet -
#157 de most felbontást se variállhatok? -
#156 konzol adaptáció :( -
#155 kösszi megis van! később vettem észre hogy, írja is a játék hogy meg kell nyomi az alt-ot! -
#154 na szép... -
#153 Asszem sehol -
#152 hol lehet több vidobeállitást találni? -
#151 mert még nem jelent meg a játék eredetiben, és én még nem töltöttem le! :P -
#150 elég kevesen játszunk vele,hm :| -
#149 kezd izgalmas lenni a game.
egyre jobban tetszik,bár én inkább rohangálni a tetőkön és ilyeneket szeretem.azt hiányolom hogy láttam a videóban még hogy falról hátraszaltó,meg földön futás közben flikkeket nyom.ilyet még nem tudtam.talán kihagyták... -
#148 Folyamatosan tartsd az altot. Majd lehet latni h. bekekul az adott teknoc es majd jon a tars 1-2mp mulva. -
#147 hogy a kékeresbe kell társakkal bunyózni? az ugrósdi megy, de nemtom, h h kell segítséget kérni harc közben, így pályák után az "öszefogás" kb 0-án van.. :( -
#146 Pont azt kell mint az ugrasnal!! Hivd vmelyik teknoctarsadat es harci komboval kell kiutni a kalapacsost. -
#145 a videódban azt látom hogy nem az alt-ott nyomod meg hanem az akció gongot! egyébként én elég sok helyen használtam ezt a fajta segítséget!
a 15 pályán vagyok ott ahol le kell újra győzni a elleneket, van az a nagy kalapácsos és leveszem az életét felére már piros akkor üt egy hatalmasat és lerepülök a pályáról és kezdhetem előröl ott mit kell csinálni?
-
#144 Köszi!
Már mindent kipróbáltam mindenhogy. Milyen billeket mikor mennyi idővel rá nyomjam meg, de semmi. Azt hiszem így kb a 100-adik próbálkozás után feladom... -
#143 hm -
#142 azt megtaláltam csak nem tudtam tovább menni mert nem tudtam feljebb ugrani egyel! -
#141 ottvan a falon az a sárga feketecsíkos vacak,azon kell kapaszkodva futni,a többit tudni fogod...