260
  • JackSparrow88
    Császtok! Annál a résznél akadtam el ahol három főellenfélt kell megölni és a 3.-akat (aki ilyen tűzizéket szór a égből)azt sehogy sem bírom megölni, bár néha sikerül levinni egy picit az energiáját de aztán vhogy visszanyeri. Hogy kell legyőzni? Nagyon megköszönném a segítséget...
  • Shiwo
    a kinézet változatos..a nehézségük változó..mondjuk sztem a legnagyobb nehezítések egyike pont a hülyén megoldott falon futás..mindig akkor kezdett a falon futni, mikor nem kellett volna..bezzeg, ha kellett volna, akkor [email protected]úgy sztem annyiban unalmas, hogy felváltva ügyességi - bunyó - ügyességi - bunyó.. lényegében ez megy végig, és csak nagyritkán szakítja meg a sort 1-1 főgenya... hossz attól függ, hogy csak végigakarod vinni minél hamarabb, vagy arra hajtasz, hogy megszerezz minden extrát (kis videók, ilyesmik..)... első esetben sztem tizenix óra alatt kilehet végezni, utóbbi esetben meg nem tom, de biztos több...
  • saxicola
    Mennyi idö alatt lehet kivégezni a játékot? és Milyen változatosak a pályák?
  • Shiwo
    Hali!

Épp most végeztem ki a gémet, viszont annyira nem eröltettem, hogy minden A-ra sikerüljön és tudjam unlockoltatni a dolgokat..így most kb. a felére volt elég..viszont nem akarok tovább tökölni vele, szval valaki megtudna küldeni cheatekkel vagy ha valahogy lehet savegame-t, akkor abból egy 100%-ossal ? csak mert gugli jó barát, csak valahogy nem ehhez a verzióhoz talált nekem cheateket...
  • Broafka
    ajánlom hogy tölts le egy másikat valami DVDRip-es, az egy gond ezzel a fajtával csak az hogy nincsenek benne videók :(
    de legalább nem kell hozzá se crack, se yasu, se semmi, csak annyi hogy oda kel telepíteni ahová alapból akarja (szal C:/program files/...)

viszont a videókat rakja már fel valaki pls arra a lentebb említett oldalra!

nem olyan kurva nehéz, csak töltsétek fel a játék mappájából... ott vannak a videó mappában... köszi!
  • Dark Messiah
    sziasztok skacok kéne 1 kis segítség nem rég töltöttem le torrentről a tmnt-ét és kell hozzá vmi szar "YASU 1.1"-es szar. Elindítom ezt a szart utána meg a gammát és kiír vmi szart h "összeférhetetlenség van a meghalytóval" és qrvára nem tudom elindítani és az ideg meg az előbb majd nem kirúgdostam a gempámat a szobából szal plíz help előre is kössz!
  • Broafka
    miért fagy le nekem ez a játék is (meg a többi is) windows újrarakás után? :-/
  • Broafka
    megtenné nekem valaki hogy felrakja erre az oldalra a játékban lévő videókat? nagyon megköszönném!
  • MaximumViolence
    azt hiszem ki is próbálom a gamét
  • MaximumViolence
    Na urak és Hölgyek végre van oly sok szarakodás után működő krekk ami megy a fairlightos töréssel is
    crack English verzio
  • Broafka
    mint már mondtam! ki vannak véve a videók! hiába oldom fel a teknőkkel, nem játsza le, mert NINCS MIT!
  • ttibi
    hát nekem minden pálya előtt és után belelapozunk a képregény füzetbe ott van mikor animácios film és van mikor csak a képregényszerü elbeszélés láthattó halhattó
  • AtiRadish
    Egy jo par videot az extras szekcioban lehet feloldani a teknocpontokkal. Kb 10-15 vidi meg 15-20 artwork oldhato fel. NA meg ugye a 10 cheat.
  • simon0007
    Hello! Mivel sokan küzdenek hasonló problémával, saját tapasztalatomat
    megosztom. Reinstallálás után sima crack-eléssel is működik, Yasu nélkül is! Csak legyen bemountolva a Daemonban!

• Broafka
    hát, szerintem smemit, mert nekem csak az utolsó kettőt mutatta, amikor valami harcmezőn vagyunk, és meséli a fazon hogy ő kővév vált meg az összes bajtársa, és az utolsó vég finálé videót.. de tuti hogy van még benne videó, ez 100%
  • Broafka
    lol, ezt én is csináltam, csak akkor kell ilyenkor kombózni amikor csap, és akkor pont nem üt el! :P
  • BlackShadow
    na kivittem.. te jó ég már a hajamat téptem az utolsó részeknél.. kikészített teljesen a kamera.. jó h nem vertem szét a monitort :D
    a végén meg az a kalapácsos baszódjon meg! :D 40 percbe telt az utolsó pálya :)
  • xeth004
    Jaja azt gondoltam, hogy párba kell valamit ügyködni, ha már annyira mutogatja. Csak én előbb úgy csináltam hogy mikor jött a lökéshullám akkor kombóztunk valamit hogy minél tovább a levegőbe legyünk de úgy is zuhanás volt a vége.
  • ttibi
    egyépként neked milyen videokat nem mutat?
  • Broafka
    azon én is begondolkoztam! :P
    aztán azért leesett hogy nem véletlenül mutogatja ott Raphael képét! :D
  • xeth004
    Ja jó, sikerült, nem szóltam.
  • xeth004
    Aki végigvitte meg tudná mondani hogy a végső főellenségeknél (legalábbis gondolom hogy ez lesz a vége) annál a kalapácsos monstrumnál mi a szart kell csinálni? Odáig van hogy le kell verni egy darabig akkor begurul meg pirosabb lesz és akkor lezúz a földbe egyet a bunkójával és annak a lökéshulláma meg letarol a platformról.
  • Broafka
    nem tudná valaki felrakni a videókat? mert néztem a játék mappáját és csak egyszerű .bik fájlok, szóval ha bemásolom a videókat, akkor működnének! és nagyon megköszönném! :)
  • ttibi
    én nem torentezek.....és nem is dc-zek és nem sms weben töltötem
  • Broafka
    milyen torrentről szedtétek le?
  • ttibi
    bocsánat: "NEM értem mi és miért nem megy neked!" ezt akartam írni
  • ttibi
    nekem is Teenage.Mutant.Ninja.Turtles.EMUDVD-Unleashed verziom van és mükszik a gamecopy ról leszedtem a cracket és "vieok" és minden van benne!

mert értem mi és miért nem megy neked!
  • Broafka
    az a baj hogy az egyikhez kódkell a másik ilyen EMUDVD-s meg nem működik... szal valami más?
  • SNAKE01
    Teenage.Mutant.Ninja.Turtles.EMUDVD-Unleashed
  • Broafka
    csak van egy rohadt nagy baj vele! nincsenek benne videók! :(((((

ha megveszem az artworkökben, akkor sem!

ki vannak véve belőle a videók! :(((

nem tud végre valaki mondani nekem egy olyan változatot ami tényleg jó?
    de most komolyan!
    vannak benne videók! működik is, akárhogy, daemon felismeri, stb!!!
  • SNAKE01
    az a lényeg
  • Broafka
    beszarás!

a C-re raktam, ugyanezeket írja ki, hogy ez piros, meg az piros! de

MŰKÖDIK! :D
  • SNAKE01
    ehh!
    hát nem tudok hozzászólni...
  • Broafka
    hmm, lehet hogy megoldom!
    mert azt írja hogy ez egy crackes verzió, de csak akkor működik, ha oda instalálom ahová alapból akarja!

én ezt elég furcsának találom, mert mindig a C-re akar tenni mindig minden mindent (de szép lett ez! :D)
    és nem hiszem hogy a cracknek köze lenne ehhez! :-/
  • Broafka

ez lehetséges? :(
    mik hiányoznak? vagy mi nincsen meg? de ez nem lehet, a demo működött akkor ennek is!
    mi hiányzik?

letöltöttem valami DVDRip-eset szal egy csomó rar fájl volt benne, aztán fogtam kicsomagoltam, benne volt egy setup, felraktam, és most itt van! mit tudok csinálni?
  • Broafka
    valszeg eléggé, mert arról mintázták :)
    legalábbis karakter ügyileg hasonló lesz
  • SNAKE01
    honnan van a film?:O
  • ttibi
    na most nézem majd filben, kiváncsi vagyok mennyire hasonlit a játék a filmhez!
  • h3lls
    ok megvan csak joyyal jáccottam és rosszul voltak beállítva a gombok :)
  • h3lls
    basszuskulacs. én meg ott akadtam el amikor van egy parádé és elöttem libeg egy k*rva nagy diszno de nemtok semerre ugrani. itt hogyan tovább?