Teenage Mutant Ninja Turtles
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez a yasu ezzel megy!!!
csak kattintsatok a cloakra mikozben be van mountolva az 1es cd vagy a dvd, es garantaltan megy
PErsze ha mar krekkelted a szarral , akkor reinstall kell neki lehet
nekem,is sötét a képernyõ inditáskor azért mert 1 4éves játéknak a crackjét rakták fel s te azt töltööted le !
nforcet olvasd hatred már csinált nodvd-t de még nem találom sehol!!!
kösz
Tudom most nagy a nyüzsgés a játék körül, én mégis érdeklõdnék, h nem tudtok - e esetleg vhonnan letlöthetõ TMNT képregényeket, ha lehet magyarul. elõre is nagyon szépen köszi,hello.
pls! legalább a crackhez adjatok linket! pls! 😞
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
ma reggel leszdtem a fairlight crack-et és mûködik mindenféle yasu nélkül (de csak akkor indul el ha be van mountolva szal úgy látszik nem nocd/nodvd crack)
a játék meg maga tetszik, látszik, hogy gyerekeknek szánták, de egyáltalán nem zavar, jól a jön a 10 méterenkénti checkpoint, mert bizony 10-bõl 9-szer nem sikerül az a rohadt falonfutás (prince of persia-hoz szoktam, hiányzik a jobb egérgom)😄
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
eleve van hozzá YASU 1.1 és elsõre elindítottam,semmi gond vele,mûködik rendesen
\"With great power comes great responsibility!\" - Ben Parker
beírom googliba, és elõjön egy csomó szemét! :-/
egy helyet találtam, de azért fizetni kellett volna...
Azert nem indult nekem se az elejen asszem mert sptd1.42 install utan kotelezo a reset. CSak utana fog elindulni.
Akkor azt mondjatok a fairlightos krekkes verzio nem olyan jo??😮😮
Én az FLT-s verzióval próbálkozom, de sehogy sem sikerül elindítani a progit. Hiába krekkelem, akkor is kéri a play disk-ket (Please insert the TMNT play disk) - holott ez az FLT-s változat egy 2 gb-os ISO.
\"With great power comes great responsibility!\" - Ben Parker
TMNT.exe-t felülírtam, Yasu 1.1-t is cloakingiltam.
az nfo-ban leírt "You will need SPTD 1.42 for Daemon-tools" ezt is letöltöttem.
Miért nem megy?
Help pls
kb 2 óra játék utáni véleményem.
a játék kicsit nem olyan lett mint amilyenre számítottam,nemrosz-nemrosz,de nem az igazi.kicsit unalmas egy idõután,és sok mindent hiányolok,azért kijátszom ha már ketöltöttem,lehet hogy a 7.pálya után jönnek még csak a jobb részek,sõt biztos...
Crackeltem nem volt jo hozza egyik crack se (2 fele van)
Clone Cd-s verziom van.
Yasu 1.1 gyel tenyleg mukodik, semmi massal nem!
Link a yasuhoz: http://dump.tvn.hu/unl-tmnty.rar
A jatek meg egesz pofas lett, lehet benne egy csomo artworkot meg videot feloldani, szal cool jatek. De azert az Ubisoft nem szokott rossz dolgokat kiadni a kezebol.
Bár nekem csak a crack kéne
Intel I5 2500K 3,7 GHz, Alaplap:GA-P67A-D3-B3, 8GB DDR3 1600MHZ,Gigabyte GTX 560TI 1Gb OC
Leszedtem, azt irjak 1.1 es yasu kell hozza de az meg nincs
REgivel probaltam nem megy
Otletek?
az unleashed nem fake-.-
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Teenage Mutant Ninja Turtles-CLONECD 2.09GB
Teenage Mutant Ninja Turtles EMUDVD-Unleashed 1.73GB
Március 23
itthon Áprilisban várható (szerintem)
úgy érzem PuhaUbi megint alkotni fog... bár ez egy kicsit netszes lehet...
Mike-val lehet olyan gyorasan pörgetni a nuncsakut hogy úgy tud menni egy pár másodpercig mint egy helikopter :-/
ez nagyon szar! :-/