260
  • ttibi
    áhh mind1 sikerült véletlenül nagyobat ugrani és felkapaszkodott!
  • ttibi
    bocsánat....
  • ttibi
    elakadtam itt mit kell csinálni?
  • AtiRadish
    Megnyomod ketszer az ugrast, lehetoleg ugy h. a 2. ugrast minel kesobb, aztan megnyomod az alt-ot es jon egy teknoctarsad es segit atrepiteni.
    A videoban lattam h. nagyon hamar nyomod meg a ket ugrast egymas utan. Egyszer megnyomod es varj amig repul elore egy picit es amikor mar zuhanna meg egyszer nyomd az ugrast utana pedig alt gomb es atrepitenek.
  • csabarinkoo
    Bocs a szar képminőség miatt, csak nem jól tömörítettem le.
  • csabarinkoo
    Megörülök ettől a játéktol.. :(
    mocskos irányítani a nézet miatt..
    Mind1.
    Elakadtam. Szecska azt mondja,hogy hívam a tesókat segíteni, de úgy hogy ugrás+ugrás majd alt.
    jó-jó de
    ittmit kell csinálni?
  • zso23
    Aha most már jó a link meg a crack is szóval működik Y.A.S.U nélkül is... :)
  • pinterto
    A gamecopyworld.com-on kijavították a linket a patchfx. exe-hez, ezzel tuti jó! Szívesen!!!
  • AtiRadish
    Zsír nagyon
  • balee4
    jó a game gyerekek?
  • hannibal01
    minden uj ötlet után uninstalláltam de ezt modnom hogy nemtudom honnan tölcsem le az EMU-t mer nekem csak FLT-m van
  • AtiRadish
    Nah amugy az van h. eloszor en is bekrekkeltem es nem ment. Jo utana probaltam yasuval es ugy se lett jo. Reinstallaltama gamet es utana mar yasuval ment!!
    Szal ha leszeded az osszes szir-szart gamecopyrol, meg 25 fele exevel iratod felul, ne csodalkozz ha nem fog menni. Sima emu-s verziot szedd le, es elozoleg mar 2 szer is belinkeltem a yasut. Cloakolod es jaccol ilyen egyszeru.
    Egyebkent meg mar vegig is vittem, most a challenge mapeket csinalom h. feloldhassam az osszes bonuszt.
  • hannibal01
    akkor dobj egy linket PM-ben és lenyugszok :)
  • SNAKE01
    az szopás,más elérhetőség is van,amúgy ne kezdejetek warezolni,thx!
  • hannibal01
    jó de wanadoon nincs EMU-s :(
  • SNAKE01
    szedje le mindenki az EMU-sat,ne szarakodjatok a többivel,az tuti jó,énis azzal játszom...
  • bcrics
    ezért van a topik nem?ha nem itt akkor hol máshol?
    amúgy #120-ban belinkelt crack a fairlightos!

de tény hogy egyelőre nincs épkézláb crack,így aki jáccani akar vele az az EMU-sat szedje le,és ne a fairlightosat
  • hannibal01
    miaz hpgy amit kell
    énmá kiprobáltam mindent de nemindul pedig azt csinálom amit kell
  • SNAKE01
    akkor nekem mért megy simán?:O
    lehet azt csinálom amit kell,és nem itt rinyálok.
    szerintem ti gondolkodjatok...
  • hannibal01
    szerinted ha simán menne lenne rinyálás? gondolkodjál már egy kicsit légyszives
  • sonico
    http://www.gameburnworld.com/gp/gamefixes/teenagemutantninjaturtlesthemovie2007.shtml
  • SNAKE01
    kicsit be lehetne fejezni ezt,warezolás meg rinyálást hogy nem megy,nekem az EMU-s verzió elsőre elindult yasu-val,és állítólag a crackes is megy simán a crackel.a clonecd-s meg nem tudom,töltsétek az EMU-st az menni fog.
  • hannibal01
    jaja énis pont azt néztem...
    amugy nem ugyanaz mer a második az nekem a YASU
  • Fókameister
    ja az más :P akkor passz
  • Mr Bishop
    azt értem barátom, de crack van, patch nincs !!!
    próbáld meg letölteni, a crack és patch ugyanaz
  • Fókameister
    ott van hogy előbb a crackot felrakod aztán patcheled
  • Mr Bishop
    van a gamecopyworld-ön valami új, egy patch exe, ami crackelés után kiveszi a cd-dvd check-et az exe-ből, de szerintem hibás a letöltési link, mert ott ahol a patch exe-nek kellene lennie, ott szintén a fairlight exe-je van.
    íme:
    [IMG][/IMG]
  • hannibal01
    jah igen rákattintok a cloakra elinditom és semmi ugyanazt irja
  • hannibal01
    mi aza cloak?
  • SNAKE01
    nemigaz mennyi szenvedés,EMU-s verzsön simán megy yasu 1.1-el
  • AtiRadish
    http://dump.tvn.hu/unl-tmnty.rar

Ez a yasu ezzel megy!!!
    csak kattintsatok a cloakra mikozben be van mountolva az 1es cd vagy a dvd, es garantaltan megy
    PErsze ha mar krekkelted a szarral , akkor reinstall kell neki lehet
  • hannibal01
    akkor legyen már valaki olyan jo arc télleg hogy felrakja
  • bcrics
    szevasztok!nem tudjátok hol lehet megtalálni a most kijött TEKNŐCJÁTÉKNAK a működő crackjét???ugye a fairlight törte de szar a crack ami a gamecopyn van szintén de az nforce írta hogy Hatred-ék csináltak hozzá fasza cracket!!!na eszt keresem!!

nekem,is sötét a képernyő inditáskor azért mert 1 4éves játéknak a crackjét rakták fel s te azt töltööted le !
    nforcet olvasd hatred már csinált nodvd-t de még nem találom sehol!!!
  • Bandi16
    Nem engedi feltölteni a képet
  • hannibal01
    nekem elinditja de bejön egy nagy fekete képernyő és tölt de nemcsinál semmit
  • lmarko
    yasu-val próbáld meg!
  • bcrics
    Nektek indul ez a fairlightos verzió?hát nekem nem !leszedtem gamecopyról azt a 2 féle cracket a multi és a másik da az is 4 éves crack vmi másik játékhoz szóval ti cracket honann vettetek ami elis indította a játékot ,kezd már idegesíteni
    kösz
  • AtiRadish
    Lecci kuldj egy screenshotot ugy konnyebben tudok/tudunk segiteni
  • sonico
    Sziasztok!

Tudom most nagy a nyüzsgés a játék körül, én mégis érdeklődnék, h nem tudtok - e esetleg vhonnan letlöthető TMNT képregényeket, ha lehet magyarul. előre is nagyon szépen köszi,hello.
  • Bandi16
    Sziasztok! A 3. pályán akadtam el.Az eggyik ilyen nagy csövön van 3 ilyen arany cucc,és azokat felszedem és nem tom h hova kell tovább menni.Mert a mögötte lévő csőre nem akar átugrani sehogy sem! Lécci segítsetek. Köszi