66
-
qwas #66 Nemrég olvastam egy cikket amiben írták hogy a Call of Juarez megjelenik X360-ra a nyáron amivel jelenleg rendelkezem. Ez azért jó hír mert csak ezért akartam PS3-at venni. mondjuk ezek után meggondoltam vona 2x is. -
aradi13 #65 nem rossz, nem rossz....
-
#64 Érdekes pedig mennyien emléxenek (köztük énis) arra ahogy a sonyfanboyok ócsárolták itt ezen a fórumon az x360-t amiatt hogy nem lesz teljesen kompatibilis az elődjével, és ha jól emléxem te is tettél pár megjegyzést... spR-nek 100%-osan igaza van... -
#63 Simán komolyan veheted, szimulátorokkal játszom: il2, lock on, orbiter
Na meg láttam pár repülőt repülni a valóságban :)
igzes meg még mindíg nem vagyok :\ -
raingun #62 Drágábban szarabbat, ez ám az üzlet politika!!!
Mindig rüheltem a Sony-t. -
vax #61 ezt majd inkább jövőre fele ennyiért, több szoftver és bd film ellátással.
-
#60 A backward kompatibilitás egy feature, mint a DVD vagy BD lejátszás. Egy konzol fő célja ugyenis nem ez. -
#59 Majd ha játszol vele esetleg pár napot, akkor komolyan is veszem a beírkálásodat. De mivel igzes vagy... -
#58 Barátom, én igen magasról leszarom az egész x3,6 dolgot. Ha akartam volna venni, akkor sem érdekelt volna a backward kompatibilitás, mivel van xbox-om. És Ps3-nál sem igazán érdekel. Szerintem találj jobb dolgot a kettősmércézésre nálam. -
Hoz_Hun #57 Amúgy engem meg zavar ez a kompatibilitási dolog. Nekem nincs konzolom és szerettem volna (szeretném) kipróbálni pár régebbi nevet, amivel még nem játszottam. -
Hoz_Hun #56 Hagyd, látod vannak szerényebb képességű embertársaink.
Hát neki ott gondolkodni kell na... :DDD -
#55 "légiharc az Ace combatban" !!!!!! :DDDDD
Na ne röhögtessél már hogy egy full arcade repülős lövöldözős játékban gondolkozni kell :) annyit talán hogy melyik repülőt lövöd le :D -
csomi #54 Csak annyiban baj, hogy anno 360-on is baj, volt, hogy 'csak' 98%-os lesz a kompatibilitas. Itt meg, ehhh! De amugy nembaj, ha lehetne beleszolasom en abszolut nem foglalkoznek a visszakompatibilitassal, semmmit. Nehogyma 160 ezerert ps2-es gammakkal akarjak jatszani. Igaz masreszrol meg jogos elvaras lehet, hogy nehogyma 160 ezerert ne jatszhassak a korabbi gepek jatekaival! ;) -
jin #53 Olyan nagy hiba az, hogy néhány pS2, Ps1-es játék nem fog futni? X360-on még annyi régebbi játék sem fut. Én emg PS3-as játékokkal akarok játszani, nem régebbi verziókkal. -
roliika #52 Nah végigolvastalak titeket. :) Szal mi ez a butítás, nem értitek? Egyszerű. Japánban nem PAL rendszer van. Ennyi. Ja és mint Jutubon is láttátok, elég pocsék a ps2 game a ps3-on, gondolom ezt is megoldja az sw frissítés. Nem emlékeztek, hogy voltak PAL os problémák a ps2-nél is? Hát az meg, hogy mennyiért adják...annyiért adnak el mindent, a kenyeret, tejet...mindent amennyit hajlandók vagyunk adni érte. 180-ért tok csippelt japán verziót ha kell. :D /Nekem nincs, várok fél évet mire felére megy az ára./ -
Zenty #51 Nem láttak benne fantáziát vagy inkáb fostak kiadni egy kreativ dolgott?
ennek ellenére loser modjára nemrégen kiadtak egy téleg fullra lemásolt motet amiért én már perelnék nintendo helyében ,mert formailag is full ugyanaz.
( ami megint a sonyt égeti rendesen)
A másik nemtudom miért adják kih?Nem elég a sixxas amit azt se használnak ki...? Semmi nemfogja kihasználni egy jó darabig ezt a sony wii mote copyt! Pedig akkor lenne értelme nemcsak mutoggatni ,hogy nini mi is tudunk ilyet copytani már fullra is nemcsak hasonlót..
Egyébként ha minden kifogja használni annyira fullra mint a wii-n akkor ps3 veszek :D -
spR #50 Attol kettos merce, hogy olvasd csak vegig milyen beszolasok voltak a Box-szal kapcsolatban, amikor hirul adtak, hogy nem lesz 100%-ig backward compatible. Sehol sem lehetett olyan hozzaszolast olvasni, mint amit most Te emlitesz itt a PS3 hir kapcsan, hogy "ha ezért drágább lenne a gép vagy egyéb ok miatt nem 100%, akkor nyugodtan áldozzák fel."
Ha anno akkor is ilyen lett volna a general hozzaallas, akkor egy szot sem szolhatnek.
-
csomi #49 Aldozzak fel! Ezt a hulyeseget sony kezdte el ps2-vel. Soha elotte nem volt kompatibilis egy konzol sem visszafele. Kar volt a nepet raszoktatni erre. -
#48 De ez mitől kettős mérce? Jó a backward compatibility, de ha ezért drágább lenne a gép vagy egyéb ok miatt nem 100%, akkor nyugodtan áldozzák fel. -
#47 Aha... Final fantasy, Dragon quest, Gran turismo tuning és autó finombeállítások, légiharc az Ace combatban, taktika a SOCOM-ban, lopakodás egy Metal gear solidban, ésatöbbi ésatöbbi.
Wii mozgásértékelést pár éve a Sony is kipróbálta, van róla szabadalmi leírás, és nem láttak benne túl sok fantáziát. Persze, jó ötlet a hadonászás - egy órán keresztül. Utána az ember ül a fotelben és unottan, 5cm-s mozdulatokkal megcsinálja ugyanúgy a dolgokat. -
spR #46 Valoban, (ott) Te nem szidtad az X-et, (bar masok igen, es Te is, masutt, mas hozzaszolasodban igencsak), az altalam kiragadott pelda csak a 36-os hozzaszolasom "kettos merce" reszet hivatott alatamasztani.
-
#45 Igen, mert jó dolog, de nem leszek öngyilkos ha nem 100% induláskor. És látod, ott sem szidtam az X360-at (akkor még Xbox2). -
JeD #44 Hát ha neked gondolkozni kell a konzolos játékoknál, akkor ritka hülye lehetsz :)
A Wii egy okos, átgondolt ötlet végigvitele, végre egy kilépés az agyatlan teljesítményhajszolásból. Szerintem épp ideje volt. -
csomi #43 Hat ez eleg ejnye-bejnye Dzsoni fiu! Most akkor tenyleg, hogy van? Fontos vagy nem fontos a visszakomatibilitas? :)) -
spR #42 En Batman Begins-t, Splinter Cell-eket meg Hitman: Contracts XBOX-os verzioit toltam 360-on, es nagyon frankok voltak 720p-ben a plusz elsimitassal. -
spR #41 http://www.sg.hu/cikkek/32744/nem_lesz_visszafele_kompatibilis_az_xbox2
Meg a Te is postoltal uzenetet a temaval kapcsolatban. Teged idezlek:
"A visszafele kompatibilitás főleg az első évben fontos, amikor még az új programok viszonylag gyengék, de a régi gépre még jönnek ki az akkor elkészülő fejlesztések (70millió PS2 van, ez nagy húzóerő a cégeknek, nem fogják eldobálni a fejlesztéseiket azonnal a nextgen kedvéért).
A legszebb viszont az, hogy valszeg a PS cuccok is futni fognak PS3mon. :)"
Na mindegy, en telleg nem akarok veszekedni. -
csomi #40 Az igazsaghoz hozzatartozik, hogy probaltam ket X-es jatekot X360-on. Az egyik a Forza volt mivel nem kicsit szeret(t)em azt sem. Mielott csunyakat kezdenek mondani, meg kell mondjam, az sem volt az a feledhetetlen elmeny mint anno xboxon. A framerate latvanyosan rosszabb volt meg az elozo(eredeti xboxos) verziohoz kepest is, pedig ott is az volt a gyenge pontja. Egeszeben a jatek sokkal csunyabbnak hatott. Persze ez lehet azert is volt mert azota mar sok X360-an jatekon jatszottam es a jot konnyen megszokja az ember. Eppen ez az amiert nem biztos, hogy szerencses dolog ez a visszakompatibilitas. Wii-n meg meg sem mertem nezni VC-os jatekot, de azert egy Majora Maskot kiprobaltam ami egy N64-es jatek es, haaaat nem biztos, hogy sokat fogok vele jatszani. -
csomi #39 Az igaz, hogy sokat szidtak X360-at a visszakompatibilitas miatt ahogyan most PS3-at is. En reszemrol ugyanazt mondom mint akkor, tenyleg ki nem sz..ja le a visszakompatibilitast? Aki emiatt vesz konzolt ennyi penzert assa el magat. En speciel Wii-n is nagy hulyesegnek tartom a virtual console-t de hat istenem, ha mar van legyen. Engem ez nem hat meg es azt hiszem aki hajlando kifizetni 100 ezer forint koruli osszegeket (vagy hat ugye megtobbet) nem ez lesz a legfontosabb. PS3-al kapcsolatban azt mondom varjuk meg azt az ev veget. Nalam nem sokan utaljak jobban a sony konzoljait, egyeb okokbol, de azert azt a Gran Turismot varjuk mar meg ev vegen. Azutan majd sokmindent le lehet szurni, hogy mennyit is tud a gep, tenyleg benne van-e az a hatalmas teljesitmeny. Ha a polyphoninak nem sikerul villantani masnak sem fog. En eltolnam a temetest jovo ev elejere. Ha viszont megiscsak sikerul robbantani a fiuknak arra jobb nem is gondolni, de az biztos, hogy egy Gran Turismot nem fogok kihagyni csak azert mert sony... -
#38 Ugyan. Senki sem mondott ilyet, te is tudod nagyon jól. És mindig 8x annyian fikázták a sony-t mint a microsoftot gépestül. -
#37 Barátom, te eladtad volna a PS2-t? Egy használt gépért maximum kapsz 20ezer ft-t. A PS3 vásárlók többségének van PS2, akinek meg nem volt, az inkább az új játékokkal játszana, mint a régiekkel. -
spR #36 Hehe, kettos merce rulez :)))
Anno amokor az elso hirek szallingoztak az XBOX 360-rol, es arrol, hogy nem lesz 100%-ig backward compatible az elozo Box-szal, minden Sony-fan azonnal nekiesett es porbafikazta, hogy milyen szar, milyen fos, bezzeg a PS3 a full backward compatibility-vel, most meg: (idezem) "Ki nem szarja le a backward kompatibilitást, PS2-nél is leszarták az emberek"
-
#35 Nah jó most borult ki nálam a lecsós tál!!!!
Már nem azé kedves sony de erre most mi szükség volt?
Má vagy 2 éve van nékem egy ps2....jobbnál jobb játékokat kínáltak fel olyanokat amiken csak tátotam a számat hogy ilyeneket is kilehet hozni eme majd 6 éves konzolból (lásd shadow of colocuss és black).Plusz nagyon örültem hogy egy ismerősömnek hála nagy retroban éltem mikor a ps1-es gaméket is gond nélkül lejátszotta a kicsike gép.
Erre most a következő gen-re mit kaptunk?
- kezdeti futamba kiba**ot keveset gyártotak...felük hibás volt,és drága is azzonal elkapkodták az újgazdagék...
- késsőbbiekben kb. három hónapra már tele voltak a polcok de a kutya sem vette meg őket...érdekes hogy ekkor jelent meg a gears of war 360-ra ezzel nagyobbakat ugrotak a mikrószoft részére...véletlen?
- A foradalmian újnak nevezhető hd-dvd és blu-ray és persze a cell hűtőknek hála horribilis összegre duzzadt....én eddig a 360-t éreztem drágának a 110.ezres összegért...de ezek után...(tom tom mostmár a premium pak 97-re csökkent újabb piros pont a mikroszoftra emiat)
- Az még hab a tortán hogy mi kapjuk meg majd a legdrágább (60 gb-os) verziót és ha ez nem lenne még akkora gond mostmár ha vennék ps3-at tutni nem tudnék nosztalgia képen elővenni a god of war,metal gear solid.1-2-3 at mivel a ps3 azt modnja nekem "Minek akarsz ilyenekel játszani?Régi unalmas ezek már játsz inkább valami autósal vagy tegyél be egy blu-ray filmet".És az még kissebb gond hogy még pár ezresel drágább lesz mivel eu-má csak ilyen.
-Emellet mért kellet kiveni a rezgő funkicót? jogi problemák meg emiat?Hát bammeg sony de komolyan.ms testvérnek legalább volt annyi esze és bevalloták hogy kölcsönkérték és kifizeték az összeget.
Ezek fényében eldöntötem míg nemjönn legalább egy "normális" és picivel olcsóbb ps3 ami kompatibilis a régebbi játékokal,legalább egy devil may cry.4 vagy metal gear solid.4 vagy egy még újabb nagyobb holderejű játék....én addig asszem maradok a régi jól működő ps2-nél(vagy gamecube-nál).Ha pedig nekszt gen konzolt vennék akkor már x360-at vagy wii-t fogok venni....még1szer köszönjük sony hogy ennyire szeret minket európaiakat kiherélni....az eu sony marketing-esei pedig helyben főbe lőném őket ilyen kijelentések után... -
#34 Wii a hülyéknek. Ne gondolkozz csak kalimpálj. Ezért sikeres (egyelőre). -
#33 :))))))))))) LOLLLLL bazz hogy egyből ugrik a siserehad, lehet fikázni a szonit. :))))))) Ki nem szarja le a backward kompatibilitást, PS2-nél is leszarták az emberek. De fikázni lehet érte. :)))) A magas árak miatt meg szidjátok a védővámokat és a fasz EU árpolitikát. Ja, hogy ehez akkor már érteni kéne. Akkor meg fikázzátok a sony-t = a kutyák ugatnak, a karaván meg halad. -
laziga #32 nekem volt alakalmam kipróbálni mind 3 konzolt. Én nem kristály-tisztán értem mivan itt, a wii magasan veri a ps3 és az xboxot is. A semmiből jöt fel hihetettlen. De ami különösen szarra sikeredet az a ps3 pedig nem is a lebutított változatot volt alakamam tesztelni de ami szar az szar, Csak akor tudnám milyen lesz az elcseszettebb változata? Lehet még fokozni a semmit lefele? -
#31 dehogyis fellegzene be, az emberek végtelenül irracionálisak.... -
dez #30 A rinyálás helyett inkább nézzétek meg ezt: PS2 games @ 720p/1080p with AA[+AF?]. -
szombi #29 A SONY márcsak ilyen rusnya, irigy cég.
Sajnálja a csóró európaiaktól a jó cuccait, ezért sz*rabb és költségesen lebutított,
drágább eszközt sóz a nyakunkra. Ha ezt a sajtó mindenhol megírná, akkor az európai eladásnak befellegzett... -
GVG #28 bírom a sonyt de bekaphatja... -
GVG #27 sry, 170k a BUTÍTOTT