66
-
GVG #26 heh...japánban 70k-nak megfelelő yenbe kerül a ps3 nem butított változata...
itt meg 170k :/
100k az adó, út, stb. lol -
#25 ciki hogy ps3-on szarabb a grafika holott ugyan olyannak kéne lennie,úgyhogy még most ássuk el ps3-mat és vagyünk ps2-t :D -
#24 azért a kompatibilitás már most is elég érdekes
http://www.youtube.com/watch?v=IoCD9TwLrVs -
Derapo #23 Ott a pont:) -
lokko #22 AlbaComp konzolt akar a nép ... menjünk tűntetni érte :D -
#21 Hát annyit szopunk a magasabb árakkal, meg a későbbi megjelenéssel, hogy kéne már valami európai konzol is!;))) -
#20 nemtom kinek az ötlete volt ez, de azt a marketingest a büdös életben nem alkalmaznám aki ezt jóváhagyta.
Még pár ilyen öngól kedves Sony és lehet vakarni a buksit, miért is kerül a cég a csőd szélére. -
#19 Nintendo the king! -
#18 Hát sajna ez hogy az eredeti filmeket hdmi nélkül simán vitte ez azért van, mert még nem használják azt a hdcp-s másolásvédelmet, csak az AACS-st. Bár lehet hogy csak a blu-raynél fogják majd használni, vagy talán rájönnek hogy hülyeség és semmi értelme, mondjuk ennek nem sok esélye van a jogvédelmi maffia mellett. -
Zenty #17 A drágább azért van mert kurva magasak a hülye eu vámok ,és különböző dijak.
De egyébként a sony ennek ellenére pöcs ,hogy europen akarja enyhiteni az amcsi ,és a japán loserségeit.. -
#16 A PS3 a gazdag hülyék játékszere. -
Derapo #15 A másik:a sony már évek óta több mint tíz éve jelen van konzollal,és idáig vagy 2-3 játék volt magyar nyelvű hivatalosan.A rohadt mocskos mikrofos meg már a nagy neveket is teljes szinkronban is megjelenteti.Miért nem szarnak ránk ők is?Pedig biztosan tudják,hogy sajna nálunk nagyon kevés játék fogy.(eredeti) -
Derapo #14 Elmegy a Sanyi a picsába -
muerte2 #13 Most néztem a Forza2 fejlesztőinek a blog-ját és mit ad isten, 1080p-s felbontásban tesztelgetik a játékot KOMPONENS kábelen, ahol el is mondja az emberke hogy mi a difi a komponens kábel és a HDMI képe között. gzaiból nincs érdemi különbség. Tehát tényleg fölösleges a HDMI-sre gyúrni. A másolásvédelem meg nem gond hisz a BOX360 HDDVD-lejátszóegysége törés nélkül is vitte HDMI mentsen eddig is a filmeket. -
klastrom #12 Igaz az hogy az európai indulással együtt jön ki neten a PS3 hekk ? -
#11 Ennyire jól áll Európában a Sony, hogy
-világ többi részéhez képest késve
-drágábban
-rosszabbat
hoz ki?:) Remélem megugrik az MS/Nintendo piaci részesedése itt, és észheztér végre a Sony - nem mintha érdekelne bármelyik konzol is, de azért ez kemény szivatás a vásárlókkal szemben. -
#10 Sztem aki x360-at akar nem szükséges várni hdmi-s változatra, ugyanis dvi-n is kijön ugyanaz a hd felbontás, hdmi-n ugyan ez van úgy hogy még a hang is ugyanazon a kábelen megy, ami viszont nem egy behozhatatlan előny a dvi-hez képest :) viszont ezen kívül csak a másolásvédelembe külömbözik a dvi-től, szal aki nem akar eredeti másolásvédett filmet venni, annak nem szükséges a hdmi-s változatra várni, mert ugye a másolásvédelemtől mexabadított filmek simán kijönnek dvi-n is full felbontásban :) szal hdmi=hd kép+hang+másolásvédelem dvi=hd kép, és mellé még kell egy kőkemény 500 ft-s hangkábel... -
#9 Én azt nem értem hogy miért kell beirogatni 14éves kis pöcsöknek akik azt se tudják hogy néz ki egy konzol és világ életükben semmi közük sem volt hozzá.A pécé már úgy kb. 10 éve lehúzás ez köztudott,de gondolom téged ez nem érdekel amint megjelenik egy konzolos port rohansz a boltba venni egy új videokártyát hogy recsenés mentesen fusson minden a gépeden. -
ewtoto #8 ilyenkor hol vannak a a pc fekasok?:D Akik megjósolták hogy 4-5 évvel megelőzi a pc-t ez a naon komoly PS3 :)))Ez a lehúzás nem a PC:)) -
cateran #7 Drágábban,szarabbat...érdekes üzletpolitika......:S -
#6 Szerettem a Ps1,Ps2 és megvettem a remek játékkínálatuk miatt és nem is bántam meg őket.De amit a Sony ezzel a szerencsétlen Ps3-mal művel az már undoritó.Ha veszek nextgen(tudom most már nem az,de nekem addig az marad amig meg nem veszem őket)akkor X-box360 vagy Wii veszek,a játékok is jobbak(egyenlőre)+nem szarják le Európát.A későbbi verziók kiadásától pedig nem kell félni hiába jön egy újabb model ez nem pécé itt nem baxnak ki a játékosokkal,arra amire a legelső szériát is megvette/használta az ember és amire a későbbi szériákat is használni fogja arra tökéletes lesz a későbbi/újabb model és ez nem más mint a JÁTÉK.Az N soha nem genyózott a vásárlóival ilyen téren, szóval itt nem lesz semmilyen javított változat max. színekben vagy jönnek esetleg új kiegészítők a géphez de az N nem fog kibaxni a vásárlóival.A 360-ál meg tuti jönni fog egy újabb model HDMI csatlakozóval+120 gigás vinyóval de a régi tulajok se lesznek le szarva hiszen a játékok maradnak DVD9-es formátumon. -
gyuri12 #5 fúúújjj -
temes69 #4 ez a sony nagyon mocsok egy cég. hogy lehetnek már ekkora mocskok hogy drágábban adják euban és még szarabb is? ez kész. nekem eddig sokkal szimpatikusabb volt a sony mint a microsoft, de ezek után ha vennék konzolt(nem fogok, mert nem játszok annyit) biztosan xbox360at vennék.
a sony meg mehet a búsba! -
LoMAX #3 Engem ez az egész konzol módosítgatások kezd emlékeztetni a régi számítógépekre, pl míg az alaplapra volt a proc forrasztva, addig teljesn alaplap/proc csere kellett a jobb gépre.
Itt a mostani konzozlokból is jelennek meg újabb képességű hardverek ugyan azon a nevén, picit másabb tulajdonsággal (netán jobb vagy rosszabb), a lényeg itt is cseréket kell végrehajtani, ha az ember a jobbat akarja, szóval kezd hasonlítani a pc-re is míg a pc-t könnyebb alakatrészenként cserélni, addig itt valószínű, hogy teljes készüléket kell majd :S -
0ckH4M #2 Megvettem drága pénzért a Wii-met, tökön szúrom magam, ha olcsóbban jobb lesz kapható, és ezen szarul mennek majd a játékok... -
#1 ps2 kompatibilitás kikap.
én meg azt mondom Sony bekap.
(pláne hogy még többet is fizetünk érte.)