Modern matematika a középkori iszlám építészetben
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Remélem ez így ok.
http://www.athenasc.com/probbook.html
Én is be tudom szerezni, de nekem nincs rá pénzem. A címem megadom mailben, ha megírod, hova küldjem.
ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL
Liberalitás: nézd meg Rómát! nem a hunok vitték a sírba. nem is az északi népek...
Az utolsó korszakában voltak olyanok a viszonyok mint mostanság nálunk... már nem házasodtak az emberek, már nem voltak vallásosak... meg ilyenek...
Kukacosnak:
Mien könyveket szeretnél?
Add a listát! Megszerzem! Bár te is könnyedén megtehetnéd...
De akkor mindegy!
Majd rájössz magadtól.
vagy nem és akor számodra az lesz az igaz.
NEm a hagyományok tisztelete a lényeg!
Nem a valásosság a lényeg!
Hanem a HIT! a hit maga!
Tudjátok ha valóban hisz az ember vamiben úgy sokkal nagyobb az esélye hogy meg tudja csinálni! Sokkal könnyebben vergõdik át a gondokon!
Pl: az 1848 as forradalmárok a Pákozdi csatánál 4x-es túlerõt vertek le, pedig nem volt jó a felszerelésük!!! egyszerûen hittek egy jobb világban!
Mûszaki terület!
Ja és nem Bölcsészeknek szól a könyv!
Mellesleg Bölcsészek nem tanulnak matekot! 😉
Csáó
Kedden megkérdezem a B3 gyakorlatvezetõmet hogy meik egyetemrõl is van szó!
De asszem programozó matematikus szak 😄
NaEZÉRT RÖHELYES A DOLOG!!!
"senki nem foglalkozik vele, amíg nem pofázol bele más emberek dolgába"
Azért pofázik bele a dolgukba, mert ezt nem tartják be.
Csak nem "bele akarsz pofázni" azoknak az életébe akik a régi identitást akarják?
Én nem nagyon... csak azt tudom hogy egyetemen mit tanulnak matekból az elsõ évben"
Mi az hogy egyetemen? Amerikában többszáz egyetem van. Ha hegedülni tudnám a különbséget Yehudi Menuhinnak hívnának. Én a Harvardra jártam. A világ minden országából ide törekszenek a legtöbben. Vajon miért? De a Columbia és a Yale is világszínvonalú. Vannak gazdagok csemetéi akiknek csak papír kell nem tudás. azoknak mindegy hova járnak.
Másrészt a nyugati demokráciákban is hisznek az emberek: csak mindenki másban. Lehetsz keresztény, muszlim, buddhista, konfuciánus, ateista, panteista, Boldogasszony-egyház vagy afrikai törzsi vallás hívõje; senki nem foglalkozik vele, amíg nem pofázol bele más emberek dolgába. Mégis mi ezzel a baj? Az "elvesztett" õsi identitást nem síratni kell, hanem újat kialakítani.
Identitás. Miért jobb az az identitás, mint ami lehetne a hit nélkül ? Miért érdemes azt megõrizni ?
Én nem nagyon... csak azt tudom hogy egyetemen mit tanulnak matekból az elsõ évben
a tankönyvük címe: CALCULUS1 éa CALCULUS2
Mondjuk úgy hogy vicces.
Legalábbis a BME-s matek B1-hez képest röhelyesnek is nevezhetnénk...
Persze nem véletlen hogy ott tartanak ahol! ezt nem vitatom.
De hogy ha így haladnak akkor hosszútávon nem maradnak ott!
Legalább õk még hisznek valamiben!
Ha ez nem volna számukra, már rég elvesztették volna minden identitásukat!
Pont úgy mint mi tettük.
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Aki ennyire ostoba, soha nem viszi sokra, igy a velemenye szerencsere teljesen irrelevans.
Mea culpa, de figyelmetlen vagyok. 😉 #59 != #60
Irán lakosságának 89%-a iszlám vallású.
Másrészt az arabok is többségében iszlám vallásúak.
A kettõ nem zárja ki egymást.
Hülyének való titulálásomhoz meg csak gratulálni tudok.
Hiszen akkor nem tartanának ott, ahol most
De arra mit mondanátok, aki azt mondja, hogy a Star Wars igaz történeten alapul???
Vagy Õ egy amerikai Szalacsi?
Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ?
Volt Holokauszt.
Csak a számadatok lehet, h nem stimmelnek.
Ez a vélenyémem.
De azt hiszem, nem ez a topik témája .. 😊
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
Egyénként kíváncsi vagyok, milyen elméleted van a többmillió zsidó hollétérõl, halálának módjáról.
"Most Iranians are Muslims; 89% belong to the Shi'a branch of Islam, the official state religion, and about 9% belong to the Sunni branch, which predominates in neighboring Muslim countries. Non-Muslim minorities include Zoroastrians, Jews, Bahá'ís, Mandeans, Christians and Yarsan."
Forrás: Wikipedia - Demographics of Iran - Religious affiliation
Linux nem Win: http://www.unixlab.hu/LNW/index.html gentoo : http://www.gentoo.org/main/hu/philosophy.xml

Szóval:
nem azt mondja a cikk, h kiszámolták és a minta nem ismétlõdhet ????
Akkor miért mondják egysek, h ismétlõdik? Mert úgy tûnik nekik ...
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce