393
  • ricsa008
    mit mondasz akkor érdemes leszednem?
  • grebber
    Haveromnak 2500+, 512 ram,9600XT 1024-be lowon is akad neki játszhatatlanul!
  • ricsa008
    2.8 intel proc.
    768 mb Ram
    9600 XT v. GF 6200
    + a Game Accelerator progi

ezen a gépen szerintetek minimumba menne?
  • grebber
    Na kiprobáltam szerintem egynek elmegy és az én gépemen árnyékot + a reflectiont (aztse tudom mi ez) normálon a többi mind HIGH-on 1024-be tökéletesen fut a játék 32-47 fps ek között volt az érték.

Pár kép:

Az amugy miért van hogy high-on van de a texturánál mégis normált ír?
  • ricsa008
    Fixed-exe már jött ki
  • báttyó02
    ja
  • ricsa008
    szerintem a Virtual Tennis 3
  • grebber
    Mi az a VT3?
  • djcom
    Nekem felismeri a Logitech MOMO-t de nem reagál rá semmit.
    Help!
  • báttyó02
    hát vt3 azért nagyonis jó...árkád az is,de nagyon jól játszható,és gyönyörü is,gépigény is nagyon alacsony
  • arty
    és az 1.01-re ? ;)
  • grebber
    Szerintem senkit mivel van crack :D
  • arty
    jah, és a védelem safedisc 4.6, ha valakit érdekel ;)
  • arty
    sega=szánalom
    - csak x360 kontroller
    - vagy csak A, Z, ., ,, -vel lehet irányitani

Kurva nehéz lehet leprogramozni egy bill. konfigurálo részt a setupba ...

Még nem jelent meg a játék, de az első patch máris kijött hozzá. Letölteni ugyan még nem tudja a gép, mert ez is SEGA igényességgel van megcsinálva.

Hogy mentek volna csődbe ... :(

(a játék amugy nem lenne rossz, olyan mint a VT3: kevés hiányzott, de ettől olyan "játszhatatlan" :( )
  • báttyó02
    ;DDDDD
  • Gabesz026
    1) SYSTEM REQUIREMENTS:

To play SEGA Rally your PC must meet the following minimum requirements:

DVD-ROM Drive
    2.0 GHz Pentium 4« or equivalent AMD« Athlon 64
    1 GB RAM
    128 MB Graphics Card supporting Shader Model 2.0 - 100% DirectX« 9.0c compatible
    DirectX« Compatible Sound Card*
    5.0 GB of free Hard Drive Space
    Microsoft« Windows« XP (SP2) or VistaÖ
    DirectX« 9.0c (Included on the disc)
    Monitor with minimum resolution 640x480
    Internet Play - Broadband required - 512kbs connection minimum

*Turtle Beach« - Catalina model needs hardware acceleration setting to 'normal'

Recommended requirements:

Core Duo 2« 2GHz or an equivalent AMD« Athlon 64
    2 GB RAM
    Graphics cards - Nvidia« Geforce 7800 or ATi Radeon« X1800 with Shader Model 3.0, 256MB or greater - 100% DirectX« 9.0c compatible

Supported Graphics Chipsets:

NVIDIA« GeForce FX 5 series
    GeForce 6 series
    GeForce 7 series
    GeForce 8 series

ATi Radeon« 9600 pro and above
    Radeon« X200 series**
    Radeon« X300 series
    Radeon« X550 series
    Radeon« X600 series
    Radeon« X700 series
    Radeon« X800 series
    Radeon« X850 series
    Radeon« X1300 series
    Radeon« X1600 series
    Radeon« X1800 series
    Radeon« X1900 series
    Radeon« HD2000 series

Limited support for the following Intel« Graphics integrated graphics cards:

Intel« Graphics i945 series
    Intel« Graphics i965 series

**Graphics cards with integrated chipsets have limited support. User may have to switch to low quality details in order to play the game.

• El Brujo
    irányítást lehet valamilyen módon átrakni más gombokra?
  • Maxtreme
    gépigény
  • ricsa008
    tud valaki egy gépigényt mondani?
  • Djemba
    meg is kapta az szép törlést
  • MaSzKa
    nem véletlenül Sega Rally Revo a neve?
  • ntex
    Egész jó kis játék. Még anno a Sega Rally 1 -el nyomtam, megvan a 2 is de XP-n nem megy. Ez látványban nagyon zsíros fullban, irányítása elég szokatlan de ha belejössz a játéktermi feelingbe akkor nagyon király.

Aki 1. és 2. részt szerette, ezt imádni fogja, aki szimulátorra vágyik az fel se tegye . Ez ízig-vérig játéktermi jellegű ARCADE rally.

Full grafon tényleg brutálul néz ki (3800+ X2 (2400mhz), 2GB RAM, X1950 PRO-n teszteltem), 1-2 pálya szakaszon be-berángat de amúgy nagyon szépen folyamatosan fut. Tűzfalproblémám nem volt mivel alap winfos tűzfalam van... (+NOD32)

ellseszek vele egy darabig :)
  • ricsa008
    wanadoo-ra jött egy 3,4 GB körüli valami remélem ez lesz az
  • raven87
    Jelentem, én feladtam. Nem megy normálisan. Hiába állítom le a tűzfalat, hiába van kikapcsolva, kilépver mindenből...
    Számomra ennyi volt a Sega Rumli...
    Öröm az ürömben, hogy legalább lesz hely a gépen. :)
  • alma2
    MAR JAVITOTTAM A HOZZASZOLAST !
    NEM LASSU SZAGULD SZINTE FULL-ON ! csak osszeakadt a tuzfallal.
  • alma2
    na megvan, volt mar egyszer ilyen idiota jatek./bar franc se tudja, nem a tuzfal tul akaratos-e/. Ha blokkolod az exe kimeno forgalmat akkor hasonlot produkalt belassul az egesz gep stb, vagyis nem kell indulasig kikapcsolni a vedelmet, csak engedni kell a kimeno forgalmat a segarally.exe-n es maris jo lesz.

pl vannak viztocsak is, mondjuk benne kis homok sziget, ha atgazolsz rajta akkor a nyomodba is megjelenik a viz... eszmeletlen szep.
    De ennyi eleg is volt belole :)
  • csoola
    amugy ebben az volt jo régen is, h haverral néha sikerült eljutni vmi játékterembe, aztán bevágtuk a 100-asokat aztán egymással mentünk a dobozverdákkal (sok szart nem ért a graf) de legalább jol éreztük magunkat, szvsz ez sem egy olyan játék ami otthon, egyedül fog lekötni, esetleg ha átjön pista bácsi a szomszédbol, vagy egy haverod akkor sarazol egyet vele...:P
  • csoola
    nah akkor legalább nem kell sajnálni h behalt a 7600 GT-m:P X600-on nem hinném h menneXD (azt kaptam cserének amig meg nem hozzák az uj GT-t)
    majd Xboxra leszedem, ha lesz:DXP
  • raven87
    Pedig már kezdtem lemondani a gameről. Megpróbálok kikapcsolni mindent, hátha jó lesz.
    Ha nem akkor unistall.
  • alma2
    Visszavonom a lassulast, szaguld ezerrel... valamivel osszeakad... pl tuzfalt kikapcsoltam meg inditas elott /kaspersky/, bejot a palya is kb 5 sec alatt, megy rendesen most. visszainditva a tuzfalat alt+tabbal tovabbra is megy jol... Elotte nekem is hasonlokat produkalt.
  • raven87
    Nálam a pálya betöltés után nemes egyszerűséggel lefagy a játék, hiába nyomok Entert vagy bármi mást, nem reagál. (Még a Ctrl+Alt+Del-re se... :S)
  • alma2
    ahh, tenyleg nem birom magamban tartani... es ugye deformalodik is az ut, persze bele lehetne kotni, de ehhez hasonlot tenyleg nem lattam meg semmiben.. remelem innentol alap lesz, hogy minden jatekban elvart minimum. Ezt is megeltuk, csak 20 eve varok erre :)
  • alma2
    Ja es az elso jatek ami szinte jatszhatatlanul lassu valmiert meg mediumon is nalam... 7800 Gt.
  • alma2
    Elso autos jatek amiben tetszik az ut, amiben rajottek, hogy a jatekban 99 %-ban azt a nyamvadt utat nezed, nem a fuszalat az arok aljan stb. Szoval magasan ver latvanyban mindent foleg a havas ut gyonyoru. Mondjuk globalasan latvanyosabb a dirt szebb talan szinei miatt is. De utban sehol nincs ehhez kepest.
    Azon felul minden kritikan aluli benne :p olyan sega rallys arcade jatektermi a 90-es evekbeli menujevel egyutt. Mondjuk igy onmagat nem hazudolta meg legalabb a game :)
  • Gabesz026
    HI!
    Megy billről is csak nagyon szar helyen vannak a gombok az "A" bill a gáz allata a fék a jobbra ballra a " ," "." gombok ez így nagyon szar. De gamepaddal jó :)
  • bladesks
    nálatok nem szaggat? nálam 1280-ban minden max-on, és néha elég csúnyán akadozik, főleg kanyarokban. gépem alant.
  • McW
    Az xbox demo alapján szerintem nagyon élvezetes kis játék lesz. Tény, hogy körbe-körbe kell menni, meg nincs törés, de ezt leszámítva korrekt a fizika árkádhoz képest. Élvezetes csapni keresztbe, és a jó öreg sega rally sorozatnak mindig is ez volt a lényege. A legutóbbi CMR játék egy kalap szar volt élvezet szempontjából szvsz, aki azzal szenved az meg is érdemli. Kár érte ha tényled elcseszték a portot, pc-n jobban szeretem tolni nekije. :)
  • Maxtreme
    A game maga megy, azzal nincs gond. Csak a launcherbe vagy x360 controllert választasz, vagy gamepadot. Csak ezeket tudod configurálni. Bill nincs.
  • Mentol
    Szerintem nem jó a crack!
    Nekem hibával leáll. El se kezdi tölteni a játékot.
  • raven87
    Bakker, akkor vissza kell lopnom a gamepadomat. F*szom a szomszédba.