Sega Rally

← ElőzőOldal 8 / 8

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Attila889
ismét kocka Lancia Delta lesz 😄 😄 😄

ajem kisa
Attila889
persze,már minden a szar vistán forog......ez nem igaz 😞

ajem kisa
Pár video...
Az also videon mutatja a pálya szerkezetét, és magyarázza, hogy a teleszkopok minen egyes dologra reagálnak, és az auto is nyomot hagy, ami szintén megváltoztatja az utat, és a következö auto másképp fog reagálni...
A gumik is jobban megérzik a különbséget, pl a havon, meg az aszfalton...
(ezekröl már hallottunk, csak most látjuk is😊)!

Attila889
FORDITÁST KÉREK:

* Bumper to bumper Rally racing: Close competitive Rally racing with multiple cars on track racing bumper to bumper across Rally inspired environments.
* Deformation: Fully deformable environments & surfaces that will ensure no two laps, let alone a race, will be the same.
* Speed & adrenaline: Fun, looping tracks, with a wide variety of surface types and vehicles including 4WD, 2WD & Classic vehicles.
* A driving fantasy: Set to offer a wonderfully vibrant graphical world, featuring 8 different environments each taking inspiration from exotic locations around the world.
* Competition: Advanced AI, multiplayer and online capabilities will ensure a healthy level of competition for all standards of driver.
* Immediacy: Arcade accessibility with simulation depth.

Attila889
khm...a másik hsz-em pedig ez lenne:A képeken az elsõ 6 pálya kép kicsit csalóka.Ezt valami grafikai progival csinálták meg,ennyire szép nem lesz..kül.meg látszik a kocka résézn hogy gépen graf.progival van megcsinálva 😊

Attila889
köcce.De sajna más újj hír nincs.A megjelenés meg elméletileg nyárra szól.Szal várhatjuk 😊

grebber

Next PC upgrade: 2022

Attila56
A képek itt is rendeltek 😞 😞 😞
De azért köszi hogy megosztottad ezt a hírt

BD(Bus Driver) 4ever Ikarus E94 a kényelmes,elegáns,és megbízható busz. Volánbusz 4ever

grebber

Next PC upgrade: 2022

Attila56
áá köszi...de ezek még mindig nem a játkból vannak....majd csak késõbb lesznek....bár úgyis ebben az évben fog megjelenni állitólag 😊

BD(Bus Driver) 4ever Ikarus E94 a kényelmes,elegáns,és megbízható busz. Volánbusz 4ever

báttyó02

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Attila56
még mindig nincs hír róla.... 😞
De reméljük lesznek azért mielöbb normálisabb képek is 😊

SHADOWEYES7
<#kocsog>

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

mila69en
nem a hír frisseségén van a hangsúly😊
április után hát igencsak 2007.01.17 ekkot nyitották a topicot

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

csm
friss hír 😛
nem is én nyitottam azt a topicot asszem 😄
nade tényleg áthelyezték a konzolosba, április után volt bõven 😛

BMW 325 iX Rallye Car :)

mila69en
"SAN FRANCISCO & LONDON (April 28, 2006) - SEGA® of America, Inc. and SEGA® Europe Ltd. today announced SEGA RALLY™ REVO. This genre-defining competitive racing game will be the first title developed by the newly-formed SEGA Driving Studio, and will be racing onto the PLAYSTATION®3 computer entertainment system, Xbox 360™, and PC in 2007."

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

csm
nyitottam egy ilyen topikot nemrég, és áttették a konzolosokhoz, mivelhogy nem lesz PC-re.
most akkor mégis?

BMW 325 iX Rallye Car :)

Attila56
újreges 😄 😄 😄 😄
Ahogy szokták itt mondani a nagy emberek 😄

nf1
amit te linkeltél az konzolos, nem baj még kicsi vagy :C

Attila56
nekem is....de azért ezek elég komoly képek....egyébként köztük van a Colin 2007-képe is...szóval elléggé csalóka 😄 😄

Attila56
És nem Sega Rally Revo lesz a neve 😄 😄
A teljes neve még vitás.....

Dragooon
képek alapján tetszik nagyon ^^

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

toysoldier
köszönjük a qurva értelmes hszed te fax -.-

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Dragooon
<#gonosz1><#szomoru1>feltûnt neked az fijjam, hogy ez egy pc-s topic? <#pardon1>

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

de fax vagy -.-

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

Rexor
Khm...<#rolleyes>

Attila56
de a GS-ben is így volt leírva........... 😄 😄 😄
És én pedig csak úgy írtam be ahogy oda levolt írva.

HiPPoNaX
arra celzott, hogy next-gen a helyes irasmod, nem pedig next-gane

Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.

Attila56
kitudja.....hogy nekik mit jelent a next gane grafika.....bár a magaidejében a Sega Rally grafja elég jó volt 😄 😄 😄

RussT
Next-gane grafika,
next-gané? <#idiota>

http://www.igazsag.extra.hu

mila69en
hát ahoz meg elég haloványak

jaja ezek kamu képek nem lesz ilyen grafikája arra még kell 5 évet várni

Hmm, így második ránézésre nem biztos, hogy rendereltek, de tele vannak post process effektekkel.
Attila56
kicsit hamar jön ki....bár állitólag sokáig fejlesztették és végleg most jelentették be

Attila56
szerintem ezek elég tré képek...majd késõbb úgyis lesznek normális képek...a Colin 2005 is így indult...és késõbb jöttek norm.képek

2007-ben jön ki

Azok a képek rendereltek.
Attila56
nemtudom.Errõl nem találtam hírt,de elméletileg 2008-ban jön.....Bár akkora már Dx10-lesz 😞

mila69en
DX10-lesz ez is? képekrõl nagyon úgy fest

Attila56
Képeket itt találtok róla:
Sega Rally hír,és 5 db. kép

Attila56
Helo.Ezt hallgassátok: Pontosabban már leég régóta jön-jön,de végre képeken is megcsodálhatjuk,hogy a Sega miképp képzeli el a nagy visszatérést.Next-gane grafika,eddig hiba nincs.Másodsorban tökéletes irányíthatóság,amit leírni eprsze könnyû,de majd meglátjuk,miképp fest a gyakorlatban.Végül teljes interaktí környezet,amely valóban hatalmas lehetõségeket rejt.

← ElőzőOldal 8 / 8