Sega Rally
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az also videon mutatja a pálya szerkezetét, és magyarázza, hogy a teleszkopok minen egyes dologra reagálnak, és az auto is nyomot hagy, ami szintén megváltoztatja az utat, és a következö auto másképp fog reagálni...
A gumik is jobban megérzik a különbséget, pl a havon, meg az aszfalton...
(ezekröl már hallottunk, csak most látjuk is😊)!
* Bumper to bumper Rally racing: Close competitive Rally racing with multiple cars on track racing bumper to bumper across Rally inspired environments.
* Deformation: Fully deformable environments & surfaces that will ensure no two laps, let alone a race, will be the same.
* Speed & adrenaline: Fun, looping tracks, with a wide variety of surface types and vehicles including 4WD, 2WD & Classic vehicles.
* A driving fantasy: Set to offer a wonderfully vibrant graphical world, featuring 8 different environments each taking inspiration from exotic locations around the world.
* Competition: Advanced AI, multiplayer and online capabilities will ensure a healthy level of competition for all standards of driver.
* Immediacy: Arcade accessibility with simulation depth.
Next PC upgrade: 2022
De azért köszi hogy megosztottad ezt a hírt
BD(Bus Driver) 4ever Ikarus E94 a kényelmes,elegáns,és megbízható busz. Volánbusz 4ever
Next PC upgrade: 2022
BD(Bus Driver) 4ever Ikarus E94 a kényelmes,elegáns,és megbízható busz. Volánbusz 4ever
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
De reméljük lesznek azért mielöbb normálisabb képek is 😊
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
április után hát igencsak 2007.01.17 ekkot nyitották a topicot
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
nem is én nyitottam azt a topicot asszem 😄
nade tényleg áthelyezték a konzolosba, április után volt bõven 😛
BMW 325 iX Rallye Car :)
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
most akkor mégis?
BMW 325 iX Rallye Car :)
Ahogy szokták itt mondani a nagy emberek 😄
A teljes neve még vitás.....
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
És én pedig csak úgy írtam be ahogy oda levolt írva.
Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.
Sega Rally hír,és 5 db. kép