Sega Rally
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tök jó
Athlon 64 3500+@2600 MHz, Leadtek 7900GS@596/773, 2 GByte DDR400@480 MHz, Windows XP SP2
És sajna nem nagyon elég 512 ram 😞
Nagyon laggol(sztem nem akad, mert továbbmegy), de ha lelassítok, nem akad. Néha akad, de van amikor szépen fut. Szerintetek is a ram miatt van ez? Megnézem lowon hátha nem fog akadni 😊
Athlon 64 3500+@2600 MHz, Leadtek 7900GS@596/773, 2 GByte DDR400@480 MHz, Windows XP SP2
Asrock Dual-Sata2,A64 3700+, 1.75 GB Ram,Sapphire 2900Xt,Seagate 250& 160 Gb, 19\" Dell M992, Nec AD-7173A,stb.
Alig tudtam tõle most elszakadni, ugyanazt a hangulatot adja vissza, szerintem még a navigátor hang is ugyanaz. 4 pályán mentem, de az mind egyedi, mindegyik hangulatos ,mint a jó öreg nfs3-ban.
Sár nagyon látványos, néhol szerintem jobb mint a dirtben.És a keréknyom, hát azon leesett az állam,azt hittem csak egy ilyen csík lesz, de van mélysége és nem ám eltûnik, mint a jó kis gumifüstölések egyéb autós gamákban, nem ez kérem ott marad körökön keresztül, kár hogy ricsibe nincs ilyen.
Ja és menüt is nagyon eltalálták szerintem.<#eljen>#eljen> Patch után is megy a crack?
A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?
Na felraktam pc-re és toltam 3/4 órát.Elsõ versenyen fura volt az irányítás bill-en.
Onnantól kezdve amatõrön elsõre nyertem minden futamot(Nem arcoskodásból írtam,szerencsére könnyen belejön az ember az irányításba),pron már jobban oda kell figyelni az ideális ívekre.
Graf sztem teljesen rendben van,konzolokon gondolom még durvább lesz a graf.Dirttel nem nagyon lehet összehasonlítani,tekintve hogy ez telejsen arcade(a kanyarodás egyáltalán nem hihetõ😊,arra megy rá hogy minél élvezetesebb legyen a játék,a pályák szokás szerint rendkívül látványosak,élvezet nézni a környezõ állatokat a safaris pályán,vagy a repülõket,vonatot stb.A sár feltapadása a kocsira valami elképesztõen jól néz ki.Zene a szokásos játéktermi plöm-plöm,egy idõ után ajánlatos a winamp és vmi kellõen jó disco zenét alápakolni😊
A versenyek tempója gyors,folyamatosan nagy sebességgel lehet menni.
Aki inkább a kicsit szimulátorosabb játékok felé érdeklõdik,annak ott van régebbrõl az RBR,középút a Dirt,és a legarcade-osabb a Sega.
Én annak idején sokat játszottam játékteremben a Sega Rally 1-2-vel,majd azokkal pc-n is kormánnyal,úhogy azok után ez is nagyon tetszik,sajnos már nincs kormányom,pedig azzal sokkal élvezetesebb lenne,de így is jó.
Aki az elsõ pár verseny után sem jön bele az irányításba,az késõbb se fog.
Ettõl függetlenül azt hozta érzésem szerint,amit elvártam tõle,amire az elõzetes képek,videók és a Sega név alapján lehetett következtetni.
Nem mondom,hogy nem lehetne ez-az jobb benne,de teljesen rendben van.
ui:Bocsi hogy sokat írtam.
XBOX Live Gamertag:Waczkor
De nemtudom ki csinálta azt ilyet még nem láttam négyirányú gombot ha felfelé nyomom akkor az a gáz az analog kar a jobb oldalni meg a jobbra balra namármost ezt egy kézzel érdekes volt görcsölnöm.
Mondom görcsöl az a 8 csápú polip az!Átállítottam a gombokat a gamepadomra frankón erre a játékban nem reagál semmire a gamepad gombjai közül.
Valakinek volt hasonló problémája?
Next PC upgrade: 2022
vagy te a valodi, PC-s screenshotokat hasonlitod a marketingesek által kinyomott konzolosokhoz? okos dolog.
Forza.
marco: nincs még
Forza.
nem megy aq labda a hálóba,nekem köbö ennyi jut eszembe ami tényleg zavaró volt..
egyébként teljesen okés az irányitás,nemtom mi bajod van vele(pedig én billel tolom)
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
az engine az outrun coast2coast-é lehet, továbbfejelsztve, lévén a hang az audigy2-mön full accelerationnal is ugyan ugy behal 😄 azaz ugyan azok a szar bugok megvannak ...
hát, legalább a vsync már nem gond többé, nameg bizhatunk a pecsben (ha lesz rá krekk)
kenoby: láttad x360on ? vagy honnan veszed h szebb ?
Forza.
THX
768 mb Ram
9600 XT v. GF 6200
+ a Game Accelerator progi
ezen a gépen szerintetek minimumba menne?
Pár kép:
Az amugy miért van hogy high-on van de a texturánál mégis normált ír?
Help!
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
- csak x360 kontroller
- vagy csak A, Z, ., ,, -vel lehet irányitani
Kurva nehéz lehet leprogramozni egy bill. konfigurálo részt a setupba ...
Még nem jelent meg a játék, de az elsõ patch máris kijött hozzá. Letölteni ugyan még nem tudja a gép, mert ez is SEGA igényességgel van megcsinálva.
Hogy mentek volna csõdbe ... 😞
(a játék amugy nem lenne rossz, olyan mint a VT3: kevés hiányzott, de ettõl olyan "játszhatatlan" 😞 )
Forza.
To play SEGA Rally your PC must meet the following minimum requirements:
DVD-ROM Drive
2.0 GHz Pentium 4« or equivalent AMD« Athlon 64
1 GB RAM
128 MB Graphics Card supporting Shader Model 2.0 - 100% DirectX« 9.0c compatible
DirectX« Compatible Sound Card*
5.0 GB of free Hard Drive Space
Microsoft« Windows« XP (SP2) or VistaÖ
DirectX« 9.0c (Included on the disc)
Monitor with minimum resolution 640x480
Internet Play - Broadband required - 512kbs connection minimum
*Turtle Beach« - Catalina model needs hardware acceleration setting to 'normal'
Recommended requirements:
Core Duo 2« 2GHz or an equivalent AMD« Athlon 64
2 GB RAM
Graphics cards - Nvidia« Geforce 7800 or ATi Radeon« X1800 with Shader Model 3.0, 256MB or greater - 100% DirectX« 9.0c compatible
Supported Graphics Chipsets:
NVIDIA« GeForce FX 5 series
GeForce 6 series
GeForce 7 series
GeForce 8 series
ATi Radeon« 9600 pro and above
Radeon« X200 series**
Radeon« X300 series
Radeon« X550 series
Radeon« X600 series
Radeon« X700 series
Radeon« X800 series
Radeon« X850 series
Radeon« X1300 series
Radeon« X1600 series
Radeon« X1800 series
Radeon« X1900 series
Radeon« HD2000 series
Limited support for the following Intel« Graphics integrated graphics cards:
Intel« Graphics i945 series
Intel« Graphics i965 series
**Graphics cards with integrated chipsets have limited support. User may have to switch to low quality details in order to play the game.