Sega Rally
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Magyarositás is jó lenne majd,meg patch is szerintem 😊
Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !
Ez meg egy Golf, nem?
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Elvileg ezek is lesznek benne!
Hála én nem cigizek,meg gép elöt nem is tenném XD
Amúgy van benne terepjáró meg Porsche 911 😊
Fx5200-as kártyám van...és csak 768 MB RAM-om van.Majd elválik mondta a suszter 😊
6400+ X2, 320+1500 GB Samsung 2ata2, Galaxy 9800GTX 512mb, 4GB DDR2 800Mhz
Remélem vannak faja autók.Most én is szedem,s kiváncsi vagyok rá 😄
A pályák meg kitaláltak 😞
Subaru Impreza
Mitsubishi Lancer
Citroen Xsara Rallycross
Skoda Fabia
Ford Focus
Peugeot 206 WRC
Jól néz aki ahogy össze van sározva.Miylen autók vannak benne? 😊
Csak körverseny van? 😞
Nálam ilyen 1024-ben minden maxon!
i7 azt szevasztok :P
(cpu stb infokat RivaTuner(nVidia) irja ki vagy ha ATI-d van, akkor az ATI TRAY TOOL tud hasonlot)
kenoby: akkor a SEGA triplán bekaphatja 😞 csesztek a PC-re, szokás szerint 😞 köszönöm az értékes infot, akkor ez is marad boxra ...
Forza.
Köszi elõre is!
sztem ez nem igy van 😊 én nagyon sokaig nem tudtam nyerni, most viszont sikert sikerre "halmozok", ráadásul bill.-el 😊

Forza.
kenoby: és PC-n is láttad mozgás közben? esetleg kitéve arra a megjelenitõre, amin konzolokon is nyomulsz? nekem is van 360, ezért kérdem, h érdemes-e leszedni arra is inkább... furcsállnám, h szebb konzolon, de persze hozzászokhattunk már, PC fejlesztõi oldalrol akkor is le van sz*rva, ha akár jobb is lehetne ...
Forza.
Kiszeretném próbálni DFP-vel. Mert billel csak elõre fele tudtam menni😄
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Asrock Dual-Sata2,A64 3700+, 1.75 GB Ram,Sapphire 2900Xt,Seagate 250& 160 Gb, 19\" Dell M992, Nec AD-7173A,stb.