Sega Rally

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prince23
Na milyen a gamma? olyan mint a dirt? xD
Jól optimalizált, graf?

kicsit levagyok maradva a játékkal kapcs. mond el pls most hogyvan! a launcher re van e valami megoldás illetve az irányitásra?!

Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !

dante3
Persze, meg rögtön szinkron is, nem? xD

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Attila889
Azért kiváncsi vagyok hogy tudják-e modolni vagy lehet-e benne skineket csinálni...vagy autókat épiteni hozzá,vagy valamit 😊
Magyarositás is jó lenne majd,meg patch is szerintem 😊

Attila889
jólvanna....de ismerõs akkor is 😊
Amúgy kár hogy az Auto-Motor helyet nem kapott 😞

egyáltalán nem magyar újság!

Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !

Attila889
és lám-lám egy magyar újságnak is attak helyet a játékban.Auto Bild 😊

Attila889
igen méghozzá egy V.Golf és egy régi Focus.Kár hogy nem az újj van benne 😞

Attila889
ezek a sima kettõben is voltak.Gondoltam hogy ezeket nem haggyák ki 😊

dante3

Ez meg egy Golf, nem?

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Attila889
igen... 😊

Attila889
hmmm....cross autó és egy Octavia? 😄
FAJAAAAAAAA

bajnokságban is csak körbe körbe lehet menni a pályán?

dante3

??

dante3

Elvileg ezek is lesznek benne!

Attila889
hát igen...egy híres nevü játékkal mindenki szívesen játszik 😄

Attila889
amúgy szóltam a modiknak és betették a bannert. 😊

nagyon "játéktermi" hangulata van...😛

Attila889
😄 😄 😄
Hála én nem cigizek,meg gép elöt nem is tenném XD
Amúgy van benne terepjáró meg Porsche 911 😊

dante3
Én kontrolerrel nyomatom, kicsit érzékeny! Arra rájöttem már, hogy közben nem tudok cigizni! xD

Attila889
ááá az enyém pont belefér XD XD
Fx5200-as kártyám van...és csak 768 MB RAM-om van.Majd elválik mondta a suszter 😊

Attila889
igen igen olvastam.Én beletudok jönni..gondolom az A Y meg a , . gombokkal kell menni 😊

Gerisone
hu b*szki! vanám gépigénye!!

6400+ X2, 320+1500 GB Samsung 2ata2, Galaxy 9800GTX 512mb, 4GB DDR2 800Mhz

dante3
Az irányításhoz kicsit hozzá kell szokni, de bele lehet jönni!

Attila889
nah az faja 😊
Remélem vannak faja autók.Most én is szedem,s kiváncsi vagyok rá 😄
A pályák meg kitaláltak 😞

dante3
Az elején ezek vannak, de a skodától elkezdve zárva vannak! Azokat még nem lehetett kiválsztani!

Attila889
hát ez nem sok :S
Egyedül a Fabiat fogom szeretni majd 😊
Hhacsaknem lehet nyerni majd autókat

w77d
hát ez nem sok

dante3
Megnéztem:

Subaru Impreza
Mitsubishi Lancer
Citroen Xsara Rallycross
Skoda Fabia
Ford Focus
Peugeot 206 WRC

Attila889
meg Skoda Fabia.....azt láttam az eggyik képen. 😊

dante3
Csak körverseny igen! Hát nem is figyeltem nagyon, hogy milyen kocsik vannak benne, egybõl Subarut választottam az elején! Volt még Mitshu az tuti.

Attila889
gyönyörü 😊
Jól néz aki ahogy össze van sározva.Miylen autók vannak benne? 😊
Csak körverseny van? 😞

dante3

Nálam ilyen 1024-ben minden maxon!

Attila889
megkell hagyni nagyon szép a grafikája.Bár olyan Colni Mcrae-s a pálya széle.....de az autók,és az út nagyon szépen megvan csinálva

Attila889
Please írja le valaki milyen autók vannak benne.

DanielT
Géped? Normális méretben, nem agyonkicsinyítve tudnál rakni mindent maxra+élsimítás stb képet? 1280x1024 ben például.
Zinaj

i7 azt szevasztok :P

Zinaj

i7 azt szevasztok :P

Kenoby
Egyébként én PC-n kormánnyal prószáltam Logitech G25, azt felismerte egybõl fajinul be lehetett konfigurálni, mondjuk érzékenységet azt nem lehet. Kormánnyal elég jó játszható, azért is prószltam ki PC-n mert ugye a drága mikrofos Xbox360 nem hajlandó felismerni semmilyen kontrollert csak a saját trágyáit. Bezzeg a PS3 minden sz@rt felimer.

dante3
Köszi! Kontrollerrel is elég érzékeny, még csak most kezdtem el vele játszani, de a második pályán sikerült elsõnek beérnem!😄

arty
szarul 😞 gáz fék: A Y, bal jobb: , . - és persze tul érzékeny és persze nem tudok semmit beallitani 😞 a gamepaddal (x360-é) érzésre jobb, de azzal mégsem tudok nyerni 😞
(cpu stb infokat RivaTuner(nVidia) irja ki vagy ha ATI-d van, akkor az ATI TRAY TOOL tud hasonlot)

kenoby: akkor a SEGA triplán bekaphatja 😞 csesztek a PC-re, szokás szerint 😞 köszönöm az értékes infot, akkor ez is marad boxra ...

Forza.

grebber
Semmiféle patch nem kell a billenytûzettel való játékhoz.

Next PC upgrade: 2022

dante3
Hogyan tudsz billentyûzettel játszani? Van hozzá valami patch? CPU, GPU, MEMO infókat hogyan lehet kiiratni?
Köszi elõre is!

Kenoby
arty: Igen Pc-n is láttam mert leszedtem. Pont azért irtam le, amit leirtam és igen ugyanazon a cuccon néztem egy 67 centis Samsung HD-n, és erre van a PC-m is kötve meg mindkét konzolom is. Tehát nekem megvolt az összehasonlitási alap. Nyugodtan szedd le a demot Xbox-ra nem fogsz csalódni csak már PC-n ezt a játékot nem akarod majd játszani. 😄

arty
"Aki az elsõ pár verseny után sem jön bele az irányításba,az késõbb se fog."

sztem ez nem igy van 😊 én nagyon sokaig nem tudtam nyerni, most viszont sikert sikerre "halmozok", ráadásul bill.-el 😊

Forza.

arty
gfx opciok vannak, irányitásra kb. semmi 😞

kenoby: és PC-n is láttad mozgás közben? esetleg kitéve arra a megjelenitõre, amin konzolokon is nyomulsz? nekem is van 360, ezért kérdem, h érdemes-e leszedni arra is inkább... furcsállnám, h szebb konzolon, de persze hozzászokhattunk már, PC fejlesztõi oldalrol akkor is le van sz*rva, ha akár jobb is lehetne ...

Forza.

AntiHero
Egyátalán van ebbe Kontroller és felbontás állítási lehetõség?

Kiszeretném próbálni DFP-vel. Mert billel csak elõre fele tudtam menni😄

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

THX, így már megy faszán, csak sajna túl érzékeny az írányítás. Kár,h nem lehert állítani rajta.😞

Asrock Dual-Sata2,A64 3700+, 1.75 GB Ram,Sapphire 2900Xt,Seagate 250& 160 Gb, 19\" Dell M992, Nec AD-7173A,stb.

Sky #111
skyli991
ricsa, milyen géped van? shader model 3-al jobban megy? vagy 2-n megy jobban?