Sega Rally

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Próbálta valaki a pach-et?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

a patch -el nem fut jobban a gém?
k9duli
Szerintem azt nem is fogják, pedig 0 melló lenne.Vagy szándékozzák megcsinálni?

ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK

Gázt, féket konfigurálni kell a launcherben.
Fõmenüben indítás joypaddal, de csak 1x engedi a gép. Innentõl ENTER-ezgetni kell, míg el nem kezdõdik a verseny.

Athlon 64 3500+@2600 MHz, Leadtek 7900GS@596/773, 2 GByte DDR400@480 MHz, Windows XP SP2

McW
Feltettem a peccset. A bill. állítást nem rakták bele...<#szomoru1>

Mess with the best, and die like the rest...

grebber

Description:
Shader 2.0 shadow fix
Player change button disabled when rewinding Time Attack Replay
Thread-safe network statistics
Timeout for network start-up
Improved Ghost Upload
Graphical Shadow improvement

SEGA Rally Revo v4.060 46.3MB

Next PC upgrade: 2022

Hali! Nekem is ez a problémám! Indítok a joyal, de gáz ill. fékpedál nincs! Mit kell tenni! Ha gázt vagy a féket nyomkurászom akkor nem lép tovább a fõmenübõl.

arty
2ghz celeron vagy 2ghz corequad ?
pcie vagy agp?
mennyit szánsz rá?

legolcsobb, de már használhato: 7300gt (CSAK ddr3 rammal! ddr2-es lassu sz*r)
közép: 1950GT/PRO vagy 2600XT vagy 8600GT (ebben a sorrendben)
felsõ: 8800GTX vagy 2900PRO vagy 8800GTS (ebben a sorrendben)

Forza.

A fõmenüben ne ENTER-rel, hanem a joypad tûzgombjával indíts!

Athlon 64 3500+@2600 MHz, Leadtek 7900GS@596/773, 2 GByte DDR400@480 MHz, Windows XP SP2

skyli991
Az új gépemen nem tudom elindítani a Launchert, csak a játékot. így nem tudom feljebb tenni a graft. Ha elindítom a launchert hibát észlel és leáll... Nincs vmi ötlet? Attól lehet, hogy ezek közül néhányat megcsináltam?: http://george19.uw.hu/winxptune2.htm
Vagy nincs vmi patch vagy vmi?

Gamepaddal szeretném játszani a játékot be is állítottam a játék elott az irányítást de a játékban megiscsak a billel lehet irányítani hogy lehet beállítani a gamepadot nincs valakinek valamilyen megoldása?
reaper4
az fx ek alapból szarok sajna... az összes.

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Attila889
azért kérdezem mert szaggatott a gépemen a Sega Rally...aztán jó lenne vele játszani 😊

Attila889
szerintetek egy 2.0 GHZ-s géphez milyen kártya illene jól? 😄
Azt mondják hogy Geeforce FX5200-as de azom van sé egy kaki XD

Evil
Na aztis jo tudni, én elöször minden billt végignyomkodtam mire megtaláltam mivel kanyarodik, gáz fék stb 😄 Elsõre meg azthittem csak controller el megy.. :S

arty
bal CTRL 😄

tul snassz lett volna nekik az évek ota megszokott C vagy V vagy F1 stb bill ...

Forza.

kryst
Hogy lehet ebbe a nézetbe játszani? Én nem jövök rá sehogy.

Waczkor
Ajánlom a szagatott gázadást.Tehát ugye nyomod folyamatosan a gázt,kanyarban befordítod a kocsit,esetleg lassítasz attól függ milyen a kanyar,majd mikor keresztbe áll leveszed az újjad a gázról majd gyorsan vissza.És akkor nem pörög ki annyira és faszán bevehetõk ezerrel a kanyarok.Gyakorlatilag lassítani is ritkán kell,ha a kanyar elõtt elkezded a kanyarodást,akkor ezzel a módszerrel kanyarban is lehet simán korrigálni😊

XBOX Live Gamertag:Waczkor

kryst
Ebben nem lehet nézetet váltani valahogy? Eszméletlen rossz irányítani.Én eddig soha egyszer sem tudtam utólérni az autókat.Pedig nyomom nekei rendesen.

hiba
Most vegülis akkor hogy lehet megoldani hogy pl joy-al leglabb lehessen iranyitani?

Attila889
kipróbáltam...kicsit szaggat.Nem nagyon....De vészesen nemtomirányitani :S

grebber
Dirt-öt 😄 még nem probáltam de elmondások alapján elvileg csak mediumon fog menni nálam.

Nemtom,belecsûrök a gépbe holnap még 1 giga memót meglássuk,de nekem vhogy furi hogy a dirt fullon futott 1280*1024-ben hibátlanul ez meg agyonröcög...

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

grebber
Nekem nincs gondom vele!

Nekem az egy gondom annyi hogy ez optimalizációban egy rakás fos,full grafin akadozik,ennél komolyabb grafikával rendelkezõ cuccok meg vidáman hasítanak....

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Waczkor
Relatív.Ha rákattansz akkor nem lehet abbahagyni😊
Ha bejön az irányítás,és tudsz versenyeket nyerni,akkor le fog kötni.
Gondolom nem veszed meg,akkor meg annyit megér szerintem bõven😊

XBOX Live Gamertag:Waczkor

Bence94
helo azt kérdezném meg hogy milyen a játék megéri játszani vagyis meddig köt le?arra gondolok hogy egy két nap azt uninstall vagy sokárig lehet vele játszani?

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

grebber
Passz eddig csak Quick raceket mentem + az elsõ 3 versenyes modba voltam még.

Prince23
Játékidõ itt is 4-5 óra? Xd

grebber
Egyszer szerintem érdemes végigjátszani a versenyeket!

Prince23
Amúgy hangulatos játék szerintetek??

sziaztok,én visssza olvastam direkt nem találtam amit én keresek.. 😞
a játék ikonból való inditás után : sega r launcher hibát észlelt és leált.. maga a játék exe-bõl elindul végülis.. csak jó lenne felbontást, és egyéb dolgot állitani.. köszönöm

And5
Az aktális beállitásaim:

And5
Szrtm k**va jó játék pedig én nem szeretem az autós gémeket. Irányithatóságaot meg kell szokni, kell hozzá menni 10 kört kb. Grafikát lejjebb veszem még úgy is szép. Szerintem nagyon eltalálták a játékot.

arty
graf tényleg nem rossz, de elég durva h 380mb video ram kell a maxhoz ...
3x3 map nem igaz, több van
nehézségallitas tényleg nincs, oriási hiba
törs nem megléte szintén
árkád, mit vársz? 😉

én is többet vártam, de sztem csak apro gondok vannak - amik ugy nagyjábol meg is ölik a felhõtlen játékot 😞

Forza.

Evil
Grafika kiváló
Irányithatóság sztem valami hihetetlen gáz legalábbis billentyûn..
Rohadt kevés map 3x3 + pár Quick Races
Nem állíthatod a nehézséget.. Championship ben persze..
Kocsi tõrés hiányzik..
Jah és a fék nemismert dolog.. Padlogáz falnak nekimész legfeljebb lelassulsz.. Persze azt nagyon és bukod is a mecset..

Sokkal többet vártam én, de sajna csak ezt kaptuk.. Majd talán valami folytatás ezzel a grafikával kicsit jobban optimalizálva...

arty
nem

Forza.

Gerisone
ebben nem törnek az autók???

6400+ X2, 320+1500 GB Samsung 2ata2, Galaxy 9800GTX 512mb, 4GB DDR2 800Mhz

grebber
Na másodszorra már 24 pontal 2. lettem!

grebber
Na elsõre kemény 9 pontot értem el nemtom milyen modban csak entert nyomkodtam végig azt jöttek is a futamok 😄

Szokni kell még nekem!

Maxtreme
Azon nem nagyon próbálgatnám 😄

Maxtreme
Nálam még x1950-el is tud szaggatni lol 😊

Attila889
az komoly....akkor egy 2.0GHZ,768 MB RAM,Geeforce FX 5200-as kártyán szaggatni fog mint atom :S

Attila889
ez a Revo csak simán az a neve hogy Sega Rally...de ha gondolkoznál akkor tudnád 😄

And5
Elég HC-n kanyarodnak a verdák. Athlon 64 3200+ 1GB DDR1 x800 pro vivo 16pipe -on High beallitasoknal 1024ben is tökéletesen megy time attack módban, tehát ha nincs ellenféle, ellenféllel viszont normálon is beszaggat.

Ez a Sega Rally egyenlö a Sega Rally Revoval?
Attila889
én nemtom 😊
Én most szedem le a játékot.....szal....

Prince23
Akkor jó, utánanézek majd a jövõhéten... azt tudom, h csk szerencsére 1 dvd-s, nem dl-es:SS

dante3
Jól van optimalizálva, nem egy dirt, de kinek a pap, kinek a paplan!
1024 minden maxon stabil 40-50 fps!
Dirtben ilyen beállításoknál csak diavetítést láttam!😄

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!