393
-
gyuri12 #313 van egy kis problémám. elvioleg megvan a minimum gépigény(ati9600,1,5 giga ram,2ghz-s processzor) de az exe hibát észlelt ezért leáll üzenet jön elő, és nem nagyon indul. elkezd tölteni,bejönnek a logók, aztán egy box kontroller,majd sötétség, és vége. közben meg dzsungeles hangok vannak:D
megoldás? -
#312 Majd a sokadik után még szebb lesz ;) -
#311 köszönöm ez a második faq amit csináltam és hogy valami "tapasztalom volt már" így könnyebb volt másodikat csinálni. -
#310 faja lett :) -
#309 tökéletes, köszönöm! -
#308 Igen..Így a jó, mert kissebb betűkkel lenne, akkor sokan észre sem vennék...
Bár így is lesznek majd, akik nem foglalkoznak majd vele, és olyat kérdeznek, majd, ami már a FAQ-ban megvan.... -
#307 így jó? -
#306 sztem jo a faq, csak a banner ala BAZINAGY betukkel legyen kirakva a link az a lenyeg ... :)) -
#305 tőlem más is kirakhatja vagy megmondjátok hogy nézzen ki mekkora betűkkel. -
#304 1 hibát látok benne..
Az hogy nincs kirakva!
-
#303 Na elkészítettem a FAQ-ot lefordítottam a gépigényt és leírtam a fontos dolgokat.Ha van észrevételetek vagy találtok hibát benne szóljatok. -
#302 ez az a játék.Csak simán Sega Rally lett :) -
#301 nem -
#300 A Sega Rally Revolution az most akkor már egy másik játék? -
#299 Na basszus taán eddigi legjobb futamom lett volna pontokba 1 és 2. hely majd az utolsó futamon sikerült 3. helyről visszaesnem 6.-ra :( -
#298 Tetszik a játék, de valahol meg rohadt idegesítő is.
Nem tudom megfigyelete-e valaki hogyan csal a gép.
Pl az ha a ütközöl a te autód lelassúl, de a gép hasít tovább, vagy a kedvencem amikor nehezebb fokozatnál jársz, akkor az adott verseny harmadik pályályán sokkal kisebb az autód végsebessége és gyorsulása, nehogy véletlenűl 100%-osan teljesítsd a végét!
-
#297 Még az baromira érdekes hogyha sofwares üzemódban megy a hang ugy 5-10 minusz a minimum fpsből.
ha hardwares akkor is pont ennyi:D
hogy van ez kéremszépen. -
#296 Azért még egy patchet kinyomhatnának optimalizálásra, meg egy kis irányítás javítás, ati is kidobhatna sega rallyra optimalizált drivert, és akkor már többet nem is várnák el. -
#295 new patchet felrakva + crack, plusz a játékból egykét dolgot manuálisan törölve egészen alakúl már.
Ha zenét elpusztítjátok akkor kicsit jobb lesz.
audio mappában töröljétek EnglishStreamData.stm és minden ID_TRACK_ kezdődő szart.
projectdata.sfx ne töröljétek mert akkor nem indúl a játék.
1024x768, 2xaa, shader 2.0, shadow off, reflection off, viewmirror off, többi maxon és sosincs 30fps alatt.
Ez a shader 3.0 szerintem látványban nem nyerő, olyan párás homályos minden. -
#294 jó ez...legyen gépigény,egy két kép.Tört verziók,boltban mennyi,stb..... -
#293 A szöveg a lényeg..nem kell csicsásnak lennie..
Ez pont jó így... -
#292 Helo már el is kezdtem a FAQ-ot.most ilyen alfa-beta fázisban van idáig jutottam most.Akkor íme a FAQ . -
#291 arra amikor indítod a játékot és el se indul hanem azt írja ki hogy hiba van a launcher-rel vagy mivel.
Attila889 : én estleg megpróbálok -
#290 srácok nincs kedve valakinek FAQ-t csinálni? :D
Jó lenne sztem :) -
#289 Mire megoldás ez? -
#288 Egyből megy! NAGYON KÖSZÖNÖM!!! -
#287 Nahát köszi szépen! Ki is próbálom :) -
#286 Megvan a megoldásakinek ilyen hibát jelez ki mint nekem akkor rakja fel a dvd-ről a directx-et és akkor műkszik.nforce-n olvastam.akinek ez megoldja előre is szívesen. -
#285 ah ez eleg idegesito ugy erzekeli mintha vmi funkcio gomb a joy-on allandoan be lenne nyomva es igy alig lehet navigalni a menuben, viszont ingame mar mukodik... -
#284 nalam muxik a patch+image-el bar neha elszall (inidtas utan bejon a sega felirat aztan a menuben meg egybol kilep de tobbnyire megy)
joy-al problatam ismet gamolni most mar mukodott csak a menube neha hulyeskedik (valasztok egy opciot aztan kilep stb..)
De ugy vettem eszre se kormannyal se joy-al nem lehet rendesen iranyitani csak pad-vagy billel mert ugy kell ide oda rangatni. -
#283 helo nekm is ez a gondom fent a patch. -
#282 hol gyorsabb a 3500+ az x2/3600+ -nál?
lesz ahol igen, hiszen 2200mhz 1 maggal vs. 1900mhz 2 maggal ... a topiknál maradva: a sega rally maxon hajtja minkét magot, igy itt majdnem kétszer olyan "gyors" az x2/3600+! És a trend nem fog megfordulni, egyre több pragram, játék használ majd két magot. A windows is sokkal gyorsabb két magon, érezhetően minden gördülékenyebben megy.
A tuningpotenciálja szintén sokkal nagyobb az x2-nek, mivel az már 0.65ös, ujabb revizio, szemben a 0.9es 3500+-al(korábban nekem is 3500+ volt). 2007 végén ne ajánljunk már egymagost senkinek...
Attila889: akkor vegyél egy 7600GT-t, azt talán kihajtja a celeronod és 30 alatt meguszod.(legtöbb game viszont cpu limites lesz és hiába a vga...) -
#281 Nemtuom én bementem Programfiles-ba a játék könyvtárába..
Itt a launcher.exe-n nyomattam egy jobbegér gombot..
Ezután KÜLDÉS->ASZTALRA PARANCSIKON.....
És ennyi... -
#280 ha start menüből indítom el, akkor kijön az error és vége. így nem tudom átállítani a felbontást se. -
#279 Miért honnan szeretnéd indítani? -
#278 légyszi nincs semmi ötlet hogy hogyan indulna el a launcher? csak a program filesból tudom így elindítani... -
#277 kár hogy nem dobták ki PS2-re...csak XBOX360-ra és PC-re jött ki a játék.De nem is lesz több konzol változata ha jól tudom. :)
Ha beválik akkor talán mobil változata -
#276 Bazz már megvan sorry! -
#275 Hol? -
#274 hát thx...de inkább videókártyára pályáznék...hogy legalább a Sega Rallyt tolhassam úgyis konzolra váltok...és PS2-n meg nincs Sega Rally Revo XD