A játék bolondít
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
Szeressük a zacskós tejet
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Egyik osztálytársam 9 évesen Mortal Kombat lázban égett.Oszt fejbe rúgta a húgát<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>.
A tudás olyan, mint a körömlakk. Az alkohol lemossa!!!
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
szerintem ha lenne egy ilyen hivatalos felmérés hogy ki lopott el othonrol több autot és karambolt csinált vele, a játékosok és azok között akik a büdös életben lenem ültek egy game elé sem játszani(vagy nagyon keveset játszottak).....én arra szavaznék hogy nyert a második csoport:)
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]
kelett nekem játszanom..
ha kiskoromba a homokozóban gilisztás homokot ettem akkor a homokozó a hibás? vagy ha a szétszórt legómba beleléptek a szüleim akkor az építõkocka volt a hibás?
amugy a san andreas pont 18+ játék...amúgy olyan ez mint a filmek ; ne csodálkozzon az aggódó szülõ ha egy véres film után nem tud aludni a cseppség, aki meg zizi az csak bele éli magát ezekbe a gyilkosoknak szerepébe, aztán "fúdegonoszaszámítógép" meg ilyenek
mert én szerintem aki bevadul egy játéktól az akár egy akciófilmtõl is bevandulhat
amugy mikor én vagyok olyan helyzetben hogy idegesít a játék abba hagyom kidühöngöm magam szép kreatív dolgokkal :) nem félreérteni
vagy pedig ha télleg nehéz és csak felbaxa az agyad akkor hagyd a pi**ába és uninstall :D
Bizonyára hagynád magad hogy tarkón basszon egy féltéglával, hiszen csak beteg. Nah hát ez elég abszurd. Nehogy már valakinek elnézzünk bizonyos dolgokat azért, mert nem normális!
Így soha nemis jönnének rá, hogy amit tesznek, az nincsen rendjén.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
facebook.com/dolgap - ambient, downtempo, trip-hop
emlékeszem, pár éve valami majom asszem mexikóban lõdözni kezdett a moziból kijövõkre, a kurvaokos szakik kitalálták, hogy ez a Duke Nukem miatt van, mert térdelve tüzelt, és a moziban szétrúgott elötte egy vécét. gratulálok. az ehavi Galaktikában volt is errõl a játék dologról egy cikk, a szerzõ eléggé ellenzi, hogy ilyen játékokra kell ráfogni, ha valaki alapból retardált.
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
úgyis érdekelni fogja, és elõbb-utóbb kipróbálja - pl. a cigit. ha tiltod, az még felerõsíti a vágyat benne. a tiltott dolgok mindig nagyobb értékûek:)
kicsi korban kell elmagyarázni, hogy na legyen elkényeztetett idegbeteg kisfasz, akire mindent ráhagynak, mert ez lesz a vége.
A járék max annyiban felelõs, hogy nem felel meg egy idegileg és képességekben gyenge kis vakaréknak aki ellopja apu kocsiját ls 2 rendõrt lelõ, mert élõben meg tudja csinálni, de a gameben azonnal kifilézik...
A játék nem a valóság fel kell fogni, és a határvonal nem mosódhat össze, különben...
Érdekes lenne full vértben pallossal járó-kelõket szabdalni, csak mert Oblivionoztam egy kicsit :S