Pia különlegességek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zsolesz92
Másodikak vagyunk a topban

Ars3nal
hát ja, csak sokmindent nem probaltam meg😊 amugy legolcsobb eddig 600FTbol sikerult, ket uveg balatoni bor😄

zsolesz92
még régen reggeltem, és nem tom mér de nem normálisan...
Ujat meg lusta vagyok.
de ott a nevemben a 92 😉
jah hát mint irtam az unikumot én se birom

Jagumo
akkor inkább Apszint😄😄😄😄

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

rotator
LOL!

kulabácsi
na akkor te még írni sem írhatnál ide😛

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

kulabácsi
nem kell õket irigyellni amúgy, simán be tudsz aszni 2500-3000bõl is😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

kulabácsi
75-80 év között vagy és szüleid még élnek?😄DDDDDDDDD

Ars3nal
azokat a penzeszsakokat neha tok irigylem akik elvernek egy ejszaka csakugy 10rugot piara, enmeg oldjam meg toredekebol:c

Jagumo
áh én pl: az Uniqumot nem tudom meginni!

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

zsolesz92
Hát én 15 xD

Jagumo
😄 😄😄

zsolesz92
Tõlem meg mindig megkérdezik h nem iszol vmit?
És mivel tom h vagy sört vagy vadászt választhatok ezért azt mondom h nem...😄
kostolgattam má mutert, h nem lehet egy kis vodkanarit, de nem engedte.
Ha együtt vagyunk vhol akkor csak sört meg vadászt ihatok. na jó fröccsöt is, de nem tom, a borok nekem elzsibbasztják a számat 😄
magában nem(mert ugy nem tom meginni), de keverve vmivel...
meg összeragad a szám tõle

Ars3nal
de csak elméletileg<#vigyor1>

kulabácsi
jah az aszunál nincs is jobb

kulabácsi
hmm akkor te még nem is vehetsz alkoholt xDDDD

Ars3nal
aza kemény😄 utálom a bort, fürdõ bánta egyszer azóta nemmerek😄

kulabácsi
hja szerencsére😄 azé közöltem h nem egyedûl ittam, mondta h akkor aztán büszke lett volna rám😄

Ars3nal
nemsoka 17 meg csak^^

desigo
arc a faterod...
Jagumo
Velem apám mindig Bort kóstoltat😄
mindig felordít : "MÁtééé gyere ide" lemegyek
-APU: kostóld meg!
-én: a Bort?
-APU: igen
-Én: hmm olyan bor izze van
-APU: ez egy nagyon jó magyar félszáraz vörösbor vilánnyi.....blabla blabla
-ÉN: sztem olyan mint a többi bort
-én: kivéve a Tokaji aszú az alegjobb😉
és feljövök😄

zsolesz92
ehhh😄
Mi a puskin likõrrel voltunk igy, bár nem volt teli az üveg, de szépen elfogyott 😉
kaptam is érte 😛

kulabácsi
ma??? hagyd meg holnapra sztem😄

kulabácsi
ehhh karácsonykor fazterék elutaztak 3 napra, hát nem is kellett több haverok át, nem voltam 1 este se egyedûl, hazajönnek, fater megveregeti a vállam és közli h ez szép teljesítmény, kb 30-40 sörösüveg, 2 páleszes, 2 pezsgõs meg még asszem 1 vodkás😄 pedig nem volt nagy házibuli, ilyen 4-5 fõs minden este😄 van ilyen....

zsolesz92
😄
Mennyi idõs vagy, ha szabad ilyet kérdezni?

Ars3nal
😊 enyem sokmindent megtudott😊)))))))))) most egy liter absolut vodka figyel polcomon 50%os, nemsoká bevetés lesz😄

desigo
mert nem bírod😊
zsolesz92
Az a gond, h ha veszünk 20 féle piát, akkor nem fogy el, ha hazahozom, muter meglátja mit ittunk, akkor meghalok😄
Sztem azt se tuggya h vodkanarizni szoktam 😄

desigo
legyen benne Jager!!!
Jagumo
írok is mert felõlem lehet ez a legnépszerûbb Topik 😊
csak nem ma hanem holnap😊
Bacardi Carta Rum-osokat 😉

kulabácsi
nem is vodkázom hál istennek😄

kulabácsi
énis😄

[Walaki]D`Lair
Olyan is...😄DD

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Ars3nal
piák közt nézd ne a néni mögötti reggeli munkásinditók közt😊

amúgy nagyon állat cucc blue curacao+ tonic

kulabácsi
royal vodka is m8indenhol kapható kb😊

[Walaki]D`Lair
Jaj de utálom a páleszt 😄D

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

zsolesz92
majd átneveztetjük😛
De akkor nyugodtan irhatsz különlegességeket.
egyébként estefelé már mindenki offol 😄

kulabácsi
sok az alkesz, ennyi😄

zsolesz92
De olyat még nem is láttam 😄
Alaszka mindenhol megtalálható😄
sarkon az elélmiszerbolt polcán a néni mögött általában

Jagumo
igy népszerû tud lenni egy topik.
ha ilyeneket írtok😄

meg te is 3-ba irod le azt amit 1 be is lelehetne😉
engem nem zavar csak mondom....hogy szánalmas
csak azért írok hogy népszerû legyen a topik.

zsolesz92
Aha.
Most nézem, gorbatschow wodkát, 37,5-50% közti, és martinivel is lhet inni

Ars3nal
Royal vodka hasonló árban van és összehasonlíthatatlanul jobb kommersz szaroknál

Ars3nal
leveszed polcról, megnéz hátoldal, készült:víz,gabonaszesz,aroma

zsolesz92
És mibõl lehet megállíapítani, amég nem vettük meg 😄
Az árán kívül😄

zsolesz92
Holnap kaptok tõlem egy szép kis bannert ha minden jól megy😉

zsolesz92
Akkor nem lenne ilyen népszerü a topic😄
De elvagyunk egyébként😛

Ars3nal
olcsó utánzat, viz,szesz,aroma, ennyi<#ravasz1>

zsolesz92
végülis mi az a kommersz?

Jagumo
de itt nem arról beszélnek ami a téme címe de nem baj..😊

Ars3nal
kommersz pia😄 nembaj én is így kezdtem de kezdek megtérni^^ mikor kiadták a kommersz körtét elõször micsoda öröm volt, most meg se iszom😄