577
-
#217 és persze akkor se adnak 5cl-t, hanem 4-t :c -
[Walaki]D`Lair #216 pontosan :) -
#215 :) -
-
#213 Koktél:) az jobb ;) -
#212 helyes:) -
#211 hát igen éjjenek soká az alkeszek:D
-
#210 lol legnépszerűbb téma lettünk :D -
#209 igyá vizet:) -
#208 jó8 bye -
[Walaki]D`Lair #207 Bizony, nem bírom az ízét...utálom mint a szart...:DDD
Meg a vodkát is...:)) -
#206 bye
jó8 -
#205 Na eltezsem magam holnapra, SZIASZTOK! -
#204 ügyesek vtok:D -
#203 loál:))))))) -
#202 felröhögtem -
#201 mi 1x bementünk1 kocsmába! kértünk 1 pohár vizet és felest adtak és 500FT kellet fissünk haverommal. csak utána hozták a vizet miután kifizettünk 500Ft-t:D és 2 pohár vízért 500Ft fizettünk XD -
#200 urban legend:c
TÉK -
#199 lol ez most fájt:DDDDDDDDD
[fetreng] -
#198 Az szép :D az ilyen pikáns italoknak mint a tablettásbor nem szabad elrotnani az ízét kólával :D. Magába kell inni :D -
#197 ehhh:D
ha felkanalazol tányérből 1 sört elvileg az is nagyon komoly, azt azé majd 1szer kipróbálom:D -
#196 Azért a topik címében egy N betű igazán elférhetett volna:) -
#195 legjobb a tescós 5 literes koccintós 999-ér -
#194 jó kis vakulós vazze -
#193 Nekem nem izlik
Cifrafosás:D
Amugy ha nagyon be akartok baszni 6 forintbol akkor vabn egy tippem ,és télleg bejön, de ennyire még nem akarok bebaszni.
Dugj egy dianás cukrot a végbélnyúlásodba:D, ami a beleiden keresztül felszívódik, és kész vagy.
De biztosabb ha inkább 2vel csinálod xD
Meg ha 2 percig öblögeted a pálaszt (VEEEEEEEEE) akkor az agyadba ugy felszivodik, h megfexel tőle.
de ki az aki addig birja a szájban tartani? -
#192 amúgy végülis sajna 1 feles pesten minimum 600Ft, és nekünk van h kicsit elvetemülünk ami olyan 6 feles fejenként, és emllé folyamatosan sör, szal el lehet baszni erre sok sok pénzt, nade nem mesélek többet mert még alkesznek néztek:D -
#191 Tabletásbor:D
Cserszegi Fűszeres :D:D:D
nyárom abból szoktunk Boroskólát csinálni nagyon sazr!!!!:D
de az a legolcsób bor:D 140Ft/2 L ! XD -
#190 hát 15 évesen attól bassz is be:DDD
nekem kéne vagy 4-5 minimum és akkor is fanyalognék a söröm után:D úgy meg már drága:D -
#189 :DDDD -
#188 Én sem.
De bazz 700 Ft egy vilmos alma?
egy pohár? abbol bebaszok :D -
#187 jaja gonosz mert lassan szívódik fel, és nem tudja az ember h hol a határ:D és a fosás az tényleg elmaradhatatlan kelléák, dehát mit csináljunk ha jó az íze:D -
#186 én meg inkabb megiszok 3 royalt:) öblitésnek egy sör vagy gyengebb napjaimon üditő:D -
#185 igyá sz@r tablettás bort :D 2 liter és annyi :D -
#184 123% az átlag....2 üvegtől simán, nekünk nyáron haverral volt szokásunk h elmentünk vmi szép helyre 2 liter borral azt becsaptuk 2en, majd mentünk tovább sörözni:DDDD -
#183 11-14% altalaban, nem veszed eszre rogton hatasat, sokat lehet hanyni tole es a franya fosas masnap:D -
#182 á Apszint?
meg is halok ha 5 Centiliternél többet iszok:D és akkor csak 70%-os -
#181 ufff az se rossz:D amúgy én pl még kb soha nem koktéloztam, nem vok fukar meg semmi, de ránézek az árra és aszondom h ebből iszom inkább 5 sört xD -
#180 bortol beállni?
Elképzelni se tom.
Illetve azt nem tom elképzelni h h lehet tisztán meginni.
de a boroknak nem olyan nagy az alkohol tartalmuk nem? bár ebben nem vok jártas, nem tom -
#179 na azt meg én nemtom meginni, illetve megiszom, de vhogy mentolt inni nincs nagy kedvem, amikor elöször ittam mondom h fúúú de ütős lesz meg minden, de az ízét nagyon másnak képzeltem -
#178 lesz az még jobb is:9