Pia különlegességek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jagumo
szép sikert futott ez a téma😄

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

zsolesz92
Jujj régebben találtam Martini készítést házilag, semmi alkoholos cucc nem kellett bele, csak pár hét mire elkészült és sok napfény(meleg) kell neki
de má nem tom merre volt az a recept. nem tud róla valaki vmit? meg ilyenek még jöhetnének, h hogyan csináljuk ezt meg azt

whiskeyman
ezt azért megcáfolnám 😄

٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿

kulabácsi
a pálinkáknál nincs jobb pia a világon sztem!! fõleg a házi, attól semmi bajod nem lesz másnap sem, bármennyit iszol tõle alig leszel másnapos, és finom😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

zsolesz92
Huhh hát passz
Alaszkát, kisüvegeset 600ért vettünk, nagyot meg 1150ér szoktuk asszem.

zsolesz92
Mást ezen kívül még nem is ittam sztem.
(na jó volt egy korty hp, 67%os, haver zsebébõl elõkerült, hát a számat csipte, amugy jó volt, fõleg h hideg volt 😄)

Ars3nal
nemhinném, nem hallottam róla, mennyibe kerül üveggeL?

kulabácsi
😄DDd
nálunk olyan akció volt j jhonny walker barátunk 420-ért és nem volt vizezett, szal fogyasztottunk is rendesen😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

zsolesz92
szal a gorbatsow az jó?

kulabácsi
jaja vilmos alma is fincsi

zsolesz92
Viszont vannak szombati akcióik😛
Whiskey 550 1fizet 2 kap
de olyan gyenge volt h tisztán röhögve. szal nem tom, lehet h vizezett volt...

Ars3nal
165 Ftos at kommersz mint ahogy az Alaszka meg ilyenek is, ne is igyál ilyet ha a pénztárcád engedi(bár néha én is rászorulok😄) igazi vodkara nem "izû szeszesital" van irva

zsolesz92
Hát igen de ez eg rocker kocsma, ha egy normálisabb helyre lemegyünk, ott 300 alatt nem kapsz sztem...
Tapasztalat.
a vilos+alma is nagyon fincsi
csak az is 700 Ft volt azon a "normális" helyen

kulabácsi
nekem nem volt bajom vele egy idejig, aztán egyszer melegen ittam...na azóta nem iszom😄

Ars3nal
ouzo annyiért eleg jo, felteve ha nem 0.2-t vagy utanzatot kaptatok

zsolesz92
A gyenge?😄
a 165 ftos 😛
Nem tom, a gorbtsow vagy hogy irják az jó minõségü nem?
azt nem tudnám meginni...
alaszka kis mennyiségben megy...

kulabácsi
az geci olcsó, de nekünk az ilyen a vesztünk...utolsó ilyen élményem, egy feles pálesz volt 100 forint (kb 3 éve, de azé akkor is elég olcsó volt) hát rá is mentünk a vége az lett h elhagytam az összes iratomat...jó kis vizitúrák, mindig felejthetetlen élményekkel jössz haza😄

zsolesz92
persze csak kis mennyiségben!
Jujj meg az unicomot kóstoltam.
EÁÁHHH
1 óráig a számban volt az a kesernyés íz 😮->

Ars3nal
gyenge vodka mit takaR? mert ha kommerszet akkor grat a "jóizléshez"😄 ha vodka akkor Royal vagy Absolut(a piros rajtam is kifogott 50%os:C)

zsolesz92
Huh bazz, Sulibál volt lementünk a kocsmába, mondom a nõnerk egy vodkát.
odaaggya
aszonnya 165 Ft lesz 😛
Haverék egy ouzot-t. 180 Ft lesz 😛
Sztetek az sok? fél decisek...
Nah lényeg h a "gyengébb vodkák" csúsznak, a misõgési már megakad 😛

kulabácsi
1. A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 2
2. Battlefield 2
3. Pia különlegességek <-----------------<#eljen><#eplus2>
4. Football Manager
5. World of Warcraft
6. Windows: Vista (Longhorn)
7. Makettezés
8. S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
9. Személyes és szerelmi probléma
10. Humoros és aranyos képek, videók

kulabácsi
na igen ha vodka narancsot tolok az nálam azé legalább masszív, abba nem iszik bele 1 csaj sem😄 állt vagy fele fele kb az arány😄 de tisztán nem tom meginni, az úgy nekem túl "karcos"

zsolesz92
Én még csak megkóstoltam, csajok szokták inni bulikon, sztem nem volt rossz bár arra a sok pohár vodka narancsra...😄 általában én felesbe iszom narival, át ugye a csajok meg fél cl vodka 2 l kóla 😉 A mi korosztályunk csajok 😉

Ars3nal
kólával elrontani a vodkát?:C

zsolesz92
Errefelé kisvadásznak hívják a vbk-t 😄

kulabácsi
áz😊

kulabácsi
vadászozni?? én ezt vbk-nak ismertem😄
amúgy a vodkát sztem kb bármilyen gyümölcsléhez hozzáöntheted nagyon szart nem fogsz kapni belõle😄 vagy ha igen akkor kuka

desigo
kulabácsi
jaja<#hehe><#hehe><#hehe>

desigo
Megy a topik mert sok itt az alkesz😊
zsolesz92
Engem az érdkelene h a vodkát narin és kólán kívül mivel lehet tolni?
Radlert szeretitek?(sör+citrom)
meg vadászozni szoktam(gondolom tuggyátok miaz, vb+kóla), a vörösbort lehet vmivel még? tudom, nem nagy pia de ha csak az van xD

desigo
Én eléggé bírom de a múltkor HPzás után nagy hibába estem...

...ettem utánna halászlét

meg is lett az eredménye😞((
kulabácsi
sztem nem lehet szépet hányni😄

amúgy eléggé eloffoltuk már a topikot😄

desigo
Nah megcsináltam a Bacardi-ananászlát 1:3 arányban + 3 jégkocka😊

fini lett😊
Ars3nal
nekem eddig 3szo sikerült abból 2 igencsak csunya lett😄DD

kulabácsi
énis arra értettem h a rókakomába jösz majd bele😄 mert aki nem is iszik sokat annál is megesik azé néha h több lesz picit...elõferdûl😄

[Walaki]D`Lair
Jah nem úgyértem, hogy most ittam életemben elõször...csak most volt elõször, hogy okiba fajult a dolog 😊)) (mondjuk azóta hanyagolom az alkoholizálást...)

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

kulabácsi
majd belejössz😄

desigo
nah azt betesztelem
most vettünk😊
[Walaki]D`Lair
Ananászlével isteni!

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

[Walaki]D`Lair
Én életemben elõször idén Januárban látogattam meg "a kis Vukot"...oszt társammal fél üveg Abszint elfogyott...uhh hát bazdmeg...vállalhatatlanra részegedtem tõle...azóta nem esik jól semmiféle tömény, múlt héten ittam azóta 1db Unicum Next-et, de többet már nem kértem...

Viszont a Mojitomániám megmaradt <#finom><#finom> Szerencsére a világon az egyik legjobbat csinálom <#finom>

kulabácsi
narancslével ne😄

desigo
bacardit érdemes valamivel keverni kóle és jégen kívül?
Van még egy fél üveg de nem tudom,hogy igyam meg <#nemtudom>
Ars3nal
<#finom><#finom><#finom>

zsolesz92
Én nmeg maradok a vodka narinál(gorbatsow, vagy alaszka vodka + szénsavas nari)

kulabácsi
sör kóla?😮OOO na azzal azé nem rontanám el az tuti

[Walaki]D`Lair
Oké

Rum: pohártól függõen, kb. másfél-2 ujjnyi
Lime: 4-5 negyed lime
Cukor: Másfél evõkanál körül, ki hogy szereti
Jég: Majdnem a pohár tetejéig
Ásványvíz: Amennyi még fér a pohárba
Menta: jó sok...

megfelel? 😊)

Ars3nal
igy a zsír, bár én fél üveget szoktam minimum inditasnak, és utána is csak tömény szigorúan😄

zsolesz92
Haveromék a piszkos sört tolják😄
Sör+kóla(hányóssmiley) 😉

desigo
Pedig csak a bevásárlásból jöttünk haza és behívott a házban egy néni pár szóra😊
egyem a szívét