Pia különlegességek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ars3nal
így igaz, lehet ki is próbálom majd:D csak ne utálnám ennyire az uborkát:DDDDD

múltkor havernál találtunk hûtõbe egy orosz feliratos átlátszó italt, hatalmas orosz nyelvtudásomnak köszönhetõen sikerült rájönni hogy vodka:D

[Walaki]D`Lair
Jajistenem a látványától is rosszul vagyok...:D

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

ZilogR
Vajon mi lehet az, ami így készül,

... végén is ilyen szép színe lesz:

nagyon ánizsos, 74% az alkoholtartalma és két pénzdarabot tesznek a szemedre, ha bekrepálsz??? ;) :P

Igen, úgy van, ez a bárki által házilag is elkészíthetõ nagyszerû ital az...

abszint

Egy 1850-es évekbeli francia receptet a magyarországon is megjelent igen nívós tudományos folyóirat, a Scientific American magyar kiadása is lehozta!

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

[Walaki]D`Lair
Elvileg a vodkát tisztán (az igazit, nem az ilyen royal meg kalinka) uborkával kell fogyasztani...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

cseri001
az milyen, és hol ittad?

Úristen hód, fújd már ki!!!

chicco
tegnap ittam mozart likõrt nekem az elsõ volt.

cseri001
Ez az uborkadolog nagyon extrém... :)

Úristen hód, fújd már ki!!!

Jagumo
hu erõõõs:D

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

GregSB
Akkor egy kis lengyel különlegesség:

Lengyel Bison Vodka (kép lejjebb) + almalé tetszés szerint keverve + szeletelt uborka egy shékerbe berak, jól összekever, majd pohárba kiönt. Pohárba is lehet rakni 1-2 szelet uborkát.

Mielõtt megkóstoltam fintorogtam az uborkán, de a végeredmény nagggyon finom!

kulabácsi
hja, kecyk

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

nyamiag
és persze akkor se adnak 5cl-t, hanem 4-t :c

\"It\'s gonna be legen... wait for it... dary!\"

[Walaki]D`Lair
pontosan :)

kulabácsi
:)

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

desigo

Jagumo
Koktél:) az jobb ;)

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

kulabácsi
helyes:)

Ars3nal
hát igen éjjenek soká az alkeszek:D

Jagumo
lol legnépszerûbb téma lettünk :D

kulabácsi
igyá vizet:)

Jagumo
jó8 bye

[Walaki]D`Lair
Bizony, nem bírom az ízét...utálom mint a szart...:DDD

Meg a vodkát is...:))

kulabácsi
bye
jó8

zsolesz92
Na eltezsem magam holnapra, SZIASZTOK!

kulabácsi
ügyesek vtok:D

desigo
loál:)))))))
Ars3nal
felröhögtem

Jagumo
mi 1x bementünk1 kocsmába! kértünk 1 pohár vizet és felest adtak és 500FT kellet fissünk haverommal. csak utána hozták a vizet miután kifizettünk 500Ft-t:D és 2 pohár vízért 500Ft fizettünk XD

Ars3nal
urban legend:c

TÉK

kulabácsi
lol ez most fájt:DDDDDDDDD

kas123
Az szép :D az ilyen pikáns italoknak mint a tablettásbor nem szabad elrotnani az ízét kólával :D. Magába kell inni :D

kulabácsi
ehhh:D
ha felkanalazol tányérbõl 1 sört elvileg az is nagyon komoly, azt azé majd 1szer kipróbálom:D

desigo
Azért a topik címében egy N betû igazán elférhetett volna:)
Ars3nal
legjobb a tescós 5 literes koccintós 999-ér

kulabácsi
jó kis vakulós vazze

zsolesz92
Nekem nem izlik
Cifrafosás:D
Amugy ha nagyon be akartok baszni 6 forintbol akkor vabn egy tippem ,és télleg bejön, de ennyire még nem akarok bebaszni.
Dugj egy dianás cukrot a végbélnyúlásodba:D, ami a beleiden keresztül felszívódik, és kész vagy.
De biztosabb ha inkább 2vel csinálod xD

Meg ha 2 percig öblögeted a pálaszt (VEEEEEEEEE) akkor az agyadba ugy felszivodik, h megfexel tõle.
de ki az aki addig birja a szájban tartani?

kulabácsi
amúgy végülis sajna 1 feles pesten minimum 600Ft, és nekünk van h kicsit elvetemülünk ami olyan 6 feles fejenként, és emllé folyamatosan sör, szal el lehet baszni erre sok sok pénzt, nade nem mesélek többet mert még alkesznek néztek:D

Jagumo
Tabletásbor:D
Cserszegi Fûszeres :D:D:D
nyárom abból szoktunk Boroskólát csinálni nagyon sazr!!!!:D
de az a legolcsób bor:D 140Ft/2 L ! XD

kulabácsi
hát 15 évesen attól bassz is be:DDD
nekem kéne vagy 4-5 minimum és akkor is fanyalognék a söröm után:D úgy meg már drága:D

kulabácsi
:DDDD

zsolesz92
Én sem.
De bazz 700 Ft egy vilmos alma?
egy pohár? abbol bebaszok :D

kulabácsi
jaja gonosz mert lassan szívódik fel, és nem tudja az ember h hol a határ:D és a fosás az tényleg elmaradhatatlan kelléák, dehát mit csináljunk ha jó az íze:D

Ars3nal
én meg inkabb megiszok 3 royalt:) öblitésnek egy sör vagy gyengebb napjaimon üditõ:D

kas123
igyá sz@r tablettás bort :D 2 liter és annyi :D

kulabácsi
123% az átlag....2 üvegtõl simán, nekünk nyáron haverral volt szokásunk h elmentünk vmi szép helyre 2 liter borral azt becsaptuk 2en, majd mentünk tovább sörözni:DDDD

Ars3nal
11-14% altalaban, nem veszed eszre rogton hatasat, sokat lehet hanyni tole es a franya fosas masnap:D

Jagumo
á Apszint?
meg is halok ha 5 Centiliternél többet iszok:D és akkor csak 70%-os

kulabácsi
ufff az se rossz:D amúgy én pl még kb soha nem koktéloztam, nem vok fukar meg semmi, de ránézek az árra és aszondom h ebbõl iszom inkább 5 sört xD

zsolesz92
bortol beállni?
Elképzelni se tom.
Illetve azt nem tom elképzelni h h lehet tisztán meginni.
de a boroknak nem olyan nagy az alkohol tartalmuk nem? bár ebben nem vok jártas, nem tom

kulabácsi
na azt meg én nemtom meginni, illetve megiszom, de vhogy mentolt inni nincs nagy kedvem, amikor elöször ittam mondom h fúúú de ütõs lesz meg minden, de az ízét nagyon másnak képzeltem

desigo
lesz az még jobb is:9