577
-
#297 hétvége van, mindenki iszik/ivott:) -
#296 Na berakattam a bannert. meg is halt a topic? -
#295 zsíros lett:)
tessék berakatni! -
#294 Vótmá
#53 :) -
#293 Köszi, ha gondoljátok, rakassátok be modikkal -
#292 Szerintem faszás, főleg a Black Jim Beam -
#291 vodka a lekjobb
zsír tápiglokó:D -
#290 Flaming Lamborghini
1 cl Bols Grenadine
1 cl sambuca
1 cl Metaxa*****
1 cl Galliano
1 cl 80%-os rum
1 cl Bols Coffee
1 cl Bols Blue
fahéj
Koktélos pohárba töltsünk 1 cl gránátalma szirupot, majd bárkanál segítségével óvatosan rétegezzük rá a sambuca-t, a Metaxa-t, a Galliano-t, a 80%-os rumot. Külön shooter pohárba töltsünk 1 cl kávélikőrt és 1 cl Bols Blue-t. Gyújtsuk meg az ital tetején a rumot és szórjuk meg fahéjjal. Végül töltsük hozzá a shooter pohárból az italt. Szívószál használata kötelező!
forrás: Egy mixer barátom blogja -
#289 Jhonny walker is kéne rá :) de am naon faja -
#288 Per pill ennél jobba nem nagyon tudtam kihozni
-
#287 mi van velem?:D -
#286 forralt bor és kész..... -
#285 TANKCSAPDA Forever
ameddig a föld kerek, mindig lesznek rockerek!
Ars3nal - VIP -
#284 kitettem magamért, azthiszem :| -
#283 éjjelnapaliben nekem mindig adnak mindent:D -
#282 na jó, de tesco? -
#281 még nem volt, határozottan kérem amit akarok:DDDDDDDDDDD -
G_ArchAngel #280 a koromra nem, mert a 20-as éveim közepén már erősen őszültem, inkább a véralkoholszintem miatt nem adtak...
igaz, állítólag nem is tudtam kimondani azt hogy kisfröccs, inkább vmi "kizsöcs" jött ki a számon az elbeszélések szerint:) -
#279 Nem tudom mi ezen a vicces, szertintem mindannyiuk valahol így kezdte :D Amikor zsebpénzből éltem középiskola alatt én is inkább a mennyiségért fizettem, nem a minőségért :) -
#278 Gecc tescoba voltam ma. Előttem két csávó.
igen kemények(kockafejüek, bocs ha megsértek vkit)
A szalagon volt előttük a pénztárnál:
Teso narancs drink + Tesco vodka.
Ugy elfogott a röhögés :D -
#277 Nekem sört nem adtak az éjjelnappalibn tavaly xDxDxD -
pirosBoci #276 nekem se cigihez(nem cigizem csak oda adták)se alkoholhoz sem kellett -
#275 -
#274 én is így kezdtem aztán tovább léptem -
#273 a vicces az, hogy 28 éves koromig egyszer sem kérték el a személyimet alkohol miatt. de akkor igen. alig birtam abbahgyni a röhögést... -
Jose870318 #272 zoli122!!!Nos nem az én dolgom,de 14 évesen nagyon szeretni a barackpálinkát,hááát csak gratulálni tudok hozzád... -
#271 15 évesen tőlem megkérdezték a biliárd szalonban, és nem adtak.
Kor szempontjából meg Ausztria a jó hely, ott ,már 16 évesen adnak inni. -
#270 én is így kezdtem csak rummal :D:D:D -
#269 Nem tom gyerekek én 14 éveske vagyok és még csak a sört szeretem nem tom miért meg a barack pálinkát (de az utóbbit nagyon) -
pirosBoci #268 nálunk az osztályban van egy-két abszinth tündér... -
#267 alkeszok..
:c -
#266 a vicces az, hogy amikor 16 voltam, tolem se kertek soha szemelyit, 1 honappal a 18. szuletesnapom elott meg igen :D
egyebkent a jager almalevel meglepoen ihato, en rosszabbra szamitottam :D -
#265 ilyen és itthon -
#264 Ejj ilyet csináltam mult szombaton =). MEg kicsit felturbózva! A hatása megvan =), de én gyorsan kijózanodtam belőle -
#263 én 16 vagyok és még egyszer sem fordult elő :D sőt már a rendőrök is láttak halál részegen de csak röhögtek 1 jót :D -
#262 Hyhy all!sztem a legjobb pia a Chivas&Red Bull!!persze a kedvenc bebaszási modszer a haverokkal: 3decis pohárba 2dl whiskey és 1deci kola!és ezt huzóra...na ebből két-két és fél pohárral elég, és akkor már valószinű filmaszakadásom lesz:)) -
#261 nein,
18 éves koromig nem ittam:), becsületes állampolgár vagyok :) -
#260 nehany evvel ezelott elofordult -
#259 jah volt ilyen, de kb 4 évvel ezelött:) -
#258 Kis off de érdekelne, hogy van-e itt olyan akinek már volt olyan, hogy nem adtak ki alkoholt a korára hivatkozva? =)