Pia különlegességek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
Kor szempontjából meg Ausztria a jó hely, ott ,már 16 évesen adnak inni.
http://flickr.com/photos/zolika90/
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
-> Erő izom csupa izom minden reggel kokszot iszom!!! -> Intel Pentium IV, 3.6Ghz, 2Gb RAM, Galaxy Geforce 7900GT 256MB, 500GB HDD
:c
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
egyebkent a jager almalevel meglepoen ihato, en rosszabbra szamitottam 😄
Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.
Népszerû témák
1. Pia különlegességek
2. A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 2
3. Battlefield 2
4. '80 as évek zenéi
5. SilkRoad Online
6. Makettezés
7. World of Warcraft
8. Windows: Vista (Longhorn)
9. Armed Assault
10. Személyes és szerelmi probléma
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Mellesleg 1 literhez 25 és 10 grammnyi ürömfû azért nem is annyira kevés, ha meggondoljuk, hogy langyos, nagy koncentrációjú (85tf%) alkoholban kell egy napig áztatni...! Abból MINDEN kiázik (egy hagyományos fekete tea 3-5 perc alatt elkészül; ha csak annyit próbálsz ki, hogy beáztatsz egy kis ürömfüvet alkoholba (bemész a drogériába és veszel, alkoholt meg a patikában) akkor fogod látni, hogy percek alatt nagyon sok színanyag és ha mellé teszel ánizst is, az aromaanyagok is rendkívül hamar kivonódnak).
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
Distilled
2.5 kilograms of dried wormwood
5 kilograms of anise
5 kilograms of fennel
95 liters of 85 percent ethanol
45 liters of water
1 kilogram of Roman wormwood
1 kilogram of hyssop
500 grams of lemon balm
An 1855 recipe from Pontarlier, France, gives the following instructions for making absinthe: Macerate 2.5 kilograms of dried wormwood, 5 kilograms of anise and 5 kilograms of fennel in 95 liters of 85 percent ethanol by volume. Let the mixture steep for at least 12 hours in the pot of a double boiler. Add 45 liters of water and apply heat; collect 95 liters of distillate. To 40 liters of the distillate, add 1 kilogram of Roman wormwood, 1 kilogram of hyssop and 500 grams of lemon balm, all of which have been dried and finely divided. Extract at a moderate temperature, then siphon off the liquor, filter, and reunite it with the remaining 55 liters of distillate. Dilute with water to produce approximately 100 liters of absinthe with a final alcohol concentration of 74 percent by volume (4).
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
eddig kétszer adtam rá a fejem és nem bántam meg a vele járó szûrés-áztatás-desztillálás-így keverem-úgy keverem maceráját 😊
na és a végtermék is combos 😛
Kurva érdekes íze volt, totál kategorizálhatatlan. Egész más volt, mint az itthon kapható abszintok. Szívesen megkóstolnám még egyszer 😄
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
fél literes korsóban:
1 dl tequilla
1 dl ouzo
1 dl vodka
1 dl fehérrum
1 dl pálinka
a lényeg, hogy minden áttetszõ, "vízszinû" legyen - és vízként kell egyhúzásra meginni...
van aki már közben rókázik és megittam és úgy ájultam el, de egy embert láttam aki kért még egyet, igaz Õ 220kg volt...
http://gaborszantai.co.uk/
Apszint😄
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
haverom kedvence: Jäger+HohesC. (nagyon fos, mint valami elcseszett Campari)
újabban levegõt iszom, ez absinthe+szóda. 😄
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Istennyila:
-feles vodka
-feles citromlé
-ásványvíz igény szerint(kb. 1 deci)
-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
http://gaborszantai.co.uk/