577
  • kulabácsi
    ebben egyetértünk, bár itt inkább a szilva megy:)
  • Vlala #336
    HP rulez, főleg a körte :)
  • kulabácsi
    hát nemtom én tegnap megittam vagy 6 feles hp-t, meg kb ugyanennyi sört és tudtam h hol vagyok és mit iszom:) az lehet ugyan h érdekesen néztem ki és érdekes dolgokat csinálltam de tudtam magamról:)
  • Bájital
    sztem...3-5 feles után az egész világ különleges...féfiaknak a legcsúnyább nő is szép...azt sem tudod,hogy hol vagy,s esetleg mit iszol...nem saját tapasztalat...csak jöttem negatívumnak...nincs álom...van sg...hali...amúgy nálam Red Label...na én attól mindent különlegesnek látok...elég két 5cl belőle...na...csáááá
  • Match
    Okos ember előbb kérdez, aztán keres :)
  • Match
    85 talán a fekete...
    Pirosat nem tudja valaki hol lehet venni + mennyiért?
  • Ars3nal
    90es nincs:)
  • GregSB
    Ez lehe a manna. 18 éves Jamie

A baj hogy egy üveg ára 15 ropi környékén mozog :(
  • desigo
    Jah lehet,hogy zöld volt:)
  • Kmarha
    akkor az zöld volt vagy pedig hamisitvány :P. (zöld: 70, piros: 80, fekete: 90 nem?)
  • desigo
    pont most láttam a Tescoban de az csak 70 % -os volt.
  • Kmarha
    Hja, izre ez talán a legjobb. De a feketét mégis csak jobban szeretem :)
  • Dave John

Hmm anno szerettem ezt a piát.
  • öregharcsa
    nálunk a vegyvédelmi ruhából főzött pálinka volt a divat(lenti)
    aki azt megitta biztos megküzdött a sárkánnyal...vagy legalábbis úgy érezte...
  • Voltan
    Nabazz...
    Van egy haverom, aki Ukrajnában járt koleszba, ő mesélte, hogy rendszeresen ellopták az ajtókat, meg minden farostlemez-féleséget, és pálinkát főztek belőle. És ez még csak gimi volt... Mi lehetett később?
  • Voltan
    Bár nem vagyok annyira oda a Whiskey-ért, én a Canadian Special-t szeretem viszonylag. Ízben nem marad el a nagyágyúktól, kellemesen karcos, viszont meglepően olcsó.
  • Apus
    Emlékszem a seregben a kannibálok barbon aftershave-et ittak, kenyéren átöntve. Voltak ott érdekes arcok :D Meg az aftershave-et összeöntötték gyümölcsökkel, aztán hadd rohadjon, kicsi cukrot bele és itták.
  • Kmarha
    jaj, ezt mi is kiprobáltuk. Aztán hogy legyen valami foganatja belehamuztunk kicsikét meg megszórtuk paprikával. A végére egész jó lett :DD

Mit ki nem próbál a diák hogy ne egész héten ne adj isten hónapban tanuljon egy-egy tárgyra, hanem csak ZH elötti éjszaka kelljen ébren maradnia hogy reggel be tudjon menni megírni! :D
  • kulabácsi
    lol
  • zolo
    Ausztriába ittam Tequila+ananászt, egész jó volt,csak nem érződik rögtön a hatása :)
  • Vlala #317
    Csináltam magamnak kóvét. Ez egy deci kóla (hideg), egy deci kávé (forró), kapsz belőle egy langyos löttyöt, ami szénsavas, de legalább ihatatlan. :)
  • whiskeyman
    Hát a kéket szerintem egy jó darabig nem fogom tudni megkostólni...közel 50.000 Ft egy üveggel :S
  • Apus
    Szerintem a Rebel Yell a legjobb whisky, de sajna elég ritka madár itthon. Egyébként bourbon, kicsit a 4Rosesre és a Jim Beamre hasonlít.
    #302: Nagyon faja a zöld Johnny, egy spanom kéket ivott, állítólag az se semmi :)
  • Jagumo
    apám szerint az a legjobb Whiskey. a Jack Deniel's.
    de a Jonnie Walker se rossz már in is ittam;)
  • whiskeyman

Egy karton Jack Daniel's
  • kulabácsi
    persze, literszámra áll itt a garázsban:D
    szvsz én még csak jonit meg jimit ittam eddig:(
  • whiskeyman
    Ilyet fogyasztott már vki? Kanadai Whisky...nagyon finom
  • cseri001
    jól néz ki, finom lehet
  • uHs Gerzson
    Egészségünkre
  • Jagumo
    azta én még ilyet nem is láttam:)
    csak sima Jonnie Walker-t ittam nekem az is nagyon izlik de a whiskeyk közül a legfinomabb a Jack Deniels szerintem:)
  • kulabácsi
    jöhet:)
  • desigo
    kértek-e?

• ThisZip
    haverral tegnap Vilmoskörte almalékombinációt ittunk, mikor elfogyot az alma jött a szamócaszörp+víz, amikor az is elfogyott jött a Vilibá simán ;)
  • desigo
    nekem eddig ez volt a legkülönlegesebb amit kaptam:)

• kas123
    én semmit nem ittam :( de majd jövhét szobmaton =) lesz minden mi szem szájnak ingere =)
  • whiskeyman
    Én ilyet ittam a hétvégén...ez az igazi különlegesség
  • Apus
    hétvégén lementünk nagyszülőkhöz, nagyapámmal igencsak szeretünk inni. toltunk rumot, jéghideg unicumot, házipálinkát, meg vett egy likőrt ami rohadt finom: Jagdstolz. Hasonlít a jégerre, de fűszeresebb.
  • desigo
    mindenki kifeküdt...

ték:)
  • öregharcsa
    lehet hogy kipróbálták Siluro receptjét és azóta nem tértek magukhoz
  • zsolesz92
    Én kimaradtam az ivászatzbol :D
    pedig biliárd clubban voltunk