577
-
#337 ebben egyetértünk, bár itt inkább a szilva megy:) -
Vlala #336 HP rulez, főleg a körte :) -
#335 hát nemtom én tegnap megittam vagy 6 feles hp-t, meg kb ugyanennyi sört és tudtam h hol vagyok és mit iszom:) az lehet ugyan h érdekesen néztem ki és érdekes dolgokat csinálltam de tudtam magamról:) -
Bájital #334 sztem...3-5 feles után az egész világ különleges...féfiaknak a legcsúnyább nő is szép...azt sem tudod,hogy hol vagy,s esetleg mit iszol...nem saját tapasztalat...csak jöttem negatívumnak...nincs álom...van sg...hali...amúgy nálam Red Label...na én attól mindent különlegesnek látok...elég két 5cl belőle...na...csáááá -
#333 Okos ember előbb kérdez, aztán keres :) -
#332 85 talán a fekete...
Pirosat nem tudja valaki hol lehet venni + mennyiért? -
#331 90es nincs:) -
#330 Ez lehe a manna. 18 éves Jamie
A baj hogy egy üveg ára 15 ropi környékén mozog :( -
#329 Jah lehet,hogy zöld volt:) -
#328 akkor az zöld volt vagy pedig hamisitvány :P. (zöld: 70, piros: 80, fekete: 90 nem?) -
#327 pont most láttam a Tescoban de az csak 70 % -os volt. -
#326 Hja, izre ez talán a legjobb. De a feketét mégis csak jobban szeretem :) -
Dave John #325
Hmm anno szerettem ezt a piát. -
#324 nálunk a vegyvédelmi ruhából főzött pálinka volt a divat(lenti)
aki azt megitta biztos megküzdött a sárkánnyal...vagy legalábbis úgy érezte... -
#323 Nabazz...
Van egy haverom, aki Ukrajnában járt koleszba, ő mesélte, hogy rendszeresen ellopták az ajtókat, meg minden farostlemez-féleséget, és pálinkát főztek belőle. És ez még csak gimi volt... Mi lehetett később? -
#322 Bár nem vagyok annyira oda a Whiskey-ért, én a Canadian Special-t szeretem viszonylag. Ízben nem marad el a nagyágyúktól, kellemesen karcos, viszont meglepően olcsó. -
#321 Emlékszem a seregben a kannibálok barbon aftershave-et ittak, kenyéren átöntve. Voltak ott érdekes arcok :D Meg az aftershave-et összeöntötték gyümölcsökkel, aztán hadd rohadjon, kicsi cukrot bele és itták. -
#320 jaj, ezt mi is kiprobáltuk. Aztán hogy legyen valami foganatja belehamuztunk kicsikét meg megszórtuk paprikával. A végére egész jó lett :DD
Mit ki nem próbál a diák hogy ne egész héten ne adj isten hónapban tanuljon egy-egy tárgyra, hanem csak ZH elötti éjszaka kelljen ébren maradnia hogy reggel be tudjon menni megírni! :D -
#319 lol -
#318 Ausztriába ittam Tequila+ananászt, egész jó volt,csak nem érződik rögtön a hatása :) -
Vlala #317 Csináltam magamnak kóvét. Ez egy deci kóla (hideg), egy deci kávé (forró), kapsz belőle egy langyos löttyöt, ami szénsavas, de legalább ihatatlan. :) -
#316 Hát a kéket szerintem egy jó darabig nem fogom tudni megkostólni...közel 50.000 Ft egy üveggel :S -
#315 Szerintem a Rebel Yell a legjobb whisky, de sajna elég ritka madár itthon. Egyébként bourbon, kicsit a 4Rosesre és a Jim Beamre hasonlít.
#302: Nagyon faja a zöld Johnny, egy spanom kéket ivott, állítólag az se semmi :) -
#314 apám szerint az a legjobb Whiskey. a Jack Deniel's.
de a Jonnie Walker se rossz már in is ittam;) -
Egy karton Jack Daniel's -
#312 persze, literszámra áll itt a garázsban:D
szvsz én még csak jonit meg jimit ittam eddig:( -
#311 Ilyet fogyasztott már vki? Kanadai Whisky...nagyon finom
-
#310 jól néz ki, finom lehet -
#309 Egészségünkre -
#308 azta én még ilyet nem is láttam:)
csak sima Jonnie Walker-t ittam nekem az is nagyon izlik de a whiskeyk közül a legfinomabb a Jack Deniels szerintem:) -
#307 jöhet:) -
#306 kértek-e?
-
#305 haverral tegnap Vilmoskörte almalékombinációt ittunk, mikor elfogyot az alma jött a szamócaszörp+víz, amikor az is elfogyott jött a Vilibá simán ;) -
#304 nekem eddig ez volt a legkülönlegesebb amit kaptam:)
-
#303 én semmit nem ittam :( de majd jövhét szobmaton =) lesz minden mi szem szájnak ingere =) -
#302 Én ilyet ittam a hétvégén...ez az igazi különlegesség
-
#301 hétvégén lementünk nagyszülőkhöz, nagyapámmal igencsak szeretünk inni. toltunk rumot, jéghideg unicumot, házipálinkát, meg vett egy likőrt ami rohadt finom: Jagdstolz. Hasonlít a jégerre, de fűszeresebb. -
#300 mindenki kifeküdt...
ték:) -
#299 lehet hogy kipróbálták Siluro receptjét és azóta nem tértek magukhoz -
#298 Én kimaradtam az ivászatzbol :D
pedig biliárd clubban voltunk