Pia különlegességek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zsolesz92
Nekem sört nem adtak az éjjelnappalibn tavaly xDxDxD

nekem se cigihez(nem cigizem csak oda adták)se alkoholhoz sem kellett
HiPPoNaX
<#wow1>

Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.

mila69en
én is így kezdtem aztán tovább léptem<#hehe>

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Ch_Slater
a vicces az, hogy 28 éves koromig egyszer sem kérték el a személyimet alkohol miatt. de akkor igen. alig birtam abbahgyni a röhögést...

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

zoli122!!!Nos nem az én dolgom,de 14 évesen nagyon szeretni a barackpálinkát,hááát csak gratulálni tudok hozzád...

zolo
15 évesen tõlem megkérdezték a biliárd szalonban, és nem adtak.
Kor szempontjából meg Ausztria a jó hely, ott ,már 16 évesen adnak inni.

http://flickr.com/photos/zolika90/

Apus
én is így kezdtem csak rummal 😄😄😄

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

zoli122
Nem tom gyerekek én 14 éveske vagyok és még csak a sört szeretem nem tom miért meg a barack pálinkát (de az utóbbit nagyon)

-> Erő izom csupa izom minden reggel kokszot iszom!!! -> Intel Pentium IV, 3.6Ghz, 2Gb RAM, Galaxy Geforce 7900GT 256MB, 500GB HDD

nálunk az osztályban van egy-két abszinth tündér...
SHADOWEYES7
alkeszok..

:c

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

HiPPoNaX
a vicces az, hogy amikor 16 voltam, tolem se kertek soha szemelyit, 1 honappal a 18. szuletesnapom elott meg igen 😄

egyebkent a jager almalevel meglepoen ihato, en rosszabbra szamitottam 😄

chicco
kas123
Ejj ilyet csináltam mult szombaton =). MEg kicsit felturbózva! A hatása megvan =), de én gyorsan kijózanodtam belõle

kas123
én 16 vagyok és még egyszer sem fordult elõ 😄 sõt már a rendõrök is láttak halál részegen de csak röhögtek 1 jót 😄

derley
Hyhy all!sztem a legjobb pia a Chivas&Red Bull!!persze a kedvenc bebaszási modszer a haverokkal: 3decis pohárba 2dl whiskey és 1deci kola!és ezt huzóra...na ebbõl két-két és fél pohárral elég, és akkor már valószinû filmaszakadásom lesz😊)

gercse
nein,
18 éves koromig nem ittam😊, becsületes állampolgár vagyok 😊

HiPPoNaX
nehany evvel ezelott elofordult

kulabácsi
jah volt ilyen, de kb 4 évvel ezelött😊

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

kas123
Kis off de érdekelne, hogy van-e itt olyan akinek már volt olyan, hogy nem adtak ki alkoholt a korára hivatkozva? =)

Hegi90
különlegesség sry

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Hegi90
Manapság pia külön legesség: tiszta, iható, szennyezõdésmentes Víz... a csapból<#circling>

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

kulabácsi
pesten??? mond meg a helyet plz!!!

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

HiPPoNaX
azert ez nem feltetlenul igaz, 320ert vesszuk a zwack fele feles paleszt :] igaz kocsmaban es nem pedig szorakozohelyen

whiskeyman

Népszerû témák
1. Pia különlegességek
2. A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 2
3. Battlefield 2
4. '80 as évek zenéi
5. SilkRoad Online
6. Makettezés
7. World of Warcraft
8. Windows: Vista (Longhorn)
9. Armed Assault
10. Személyes és szerelmi probléma

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

kulabácsi
hmm vegysz úr ezt most jól kielemezted thx😊

ZilogR
Ahogy Voltan is írta, ürmöt tartalmaz (a lenti receptben kétféle: fehér és római üröm is szerepel), aminek a "hatóanyaga" a tujon, ami valóban okozhat hallucinációkat. Kémiailag a kámforhoz hasonlatos és ez utóbbit elõszeretettel alkalmazták az orvosok is a sárgaházak csendesnek nem igazán mondható rejtekeiben a problémásabb eseteknél... <#idiota><#idiota>

Mellesleg 1 literhez 25 és 10 grammnyi ürömfû azért nem is annyira kevés, ha meggondoljuk, hogy langyos, nagy koncentrációjú (85tf%) alkoholban kell egy napig áztatni...! Abból MINDEN kiázik (egy hagyományos fekete tea 3-5 perc alatt elkészül; ha csak annyit próbálsz ki, hogy beáztatsz egy kis ürömfüvet alkoholba (bemész a drogériába és veszel, alkoholt meg a patikában) akkor fogod látni, hogy percek alatt nagyon sok színanyag és ha mellé teszel ánizst is, az aromaanyagok is rendkívül hamar kivonódnak).

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

kulabácsi
a régibõl azé fogyasztanék😄

Voltan
Igen, ürom volt benne nagy koncentrációban. A maiban is van, de csak minimális.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

kulabácsi
hmm a régi abszint a tudomásom szerint egy eléggé haluconigén tartalmû gyökérnek a fõzetét is tartalmazta...

ZilogR
A magyar fordítás, ha hazaérek... 😊

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

ZilogR
Scientific American Recipe by Dr. Arnold

Distilled
2.5 kilograms of dried wormwood
5 kilograms of anise
5 kilograms of fennel
95 liters of 85 percent ethanol
45 liters of water
1 kilogram of Roman wormwood
1 kilogram of hyssop
500 grams of lemon balm
An 1855 recipe from Pontarlier, France, gives the following instructions for making absinthe: Macerate 2.5 kilograms of dried wormwood, 5 kilograms of anise and 5 kilograms of fennel in 95 liters of 85 percent ethanol by volume. Let the mixture steep for at least 12 hours in the pot of a double boiler. Add 45 liters of water and apply heat; collect 95 liters of distillate. To 40 liters of the distillate, add 1 kilogram of Roman wormwood, 1 kilogram of hyssop and 500 grams of lemon balm, all of which have been dried and finely divided. Extract at a moderate temperature, then siphon off the liquor, filter, and reunite it with the remaining 55 liters of distillate. Dilute with water to produce approximately 100 liters of absinthe with a final alcohol concentration of 74 percent by volume (4).

Apus
nyomhatnál receptet, én is fõznék 😊

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

Rexor
LoL, én nem<#idiota>

ZilogR
nem vagyok nagy pia-szakértõ, de ez az ánizsos íz, az alkohol erõs párája és a hihetetlen tiszta folyadék látványa a méregzölden megvillanó színeivel felejthetetlenné teszi a házi abszintfõzést.

eddig kétszer adtam rá a fejem és nem bántam meg a vele járó szûrés-áztatás-desztillálás-így keverem-úgy keverem maceráját 😊

na és a végtermék is combos 😛

Apus
dedurva 😄 egyszer kipróbálom

Kérsz az enyémbõl?<#idiota>

desigo
az keményen üthet...
Voltan
Egyszer sikerült innom igazi, hamisítatlan old school francia abszintot. Házi fõzésû cucc volt, úgy hozták egy kis francia faluból.
Kurva érdekes íze volt, totál kategorizálhatatlan. Egész más volt, mint az itthon kapható abszintok. Szívesen megkóstolnám még egyszer 😄

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

vanishin' death:
fél literes korsóban:
1 dl tequilla
1 dl ouzo
1 dl vodka
1 dl fehérrum
1 dl pálinka

a lényeg, hogy minden áttetszõ, "vízszinû" legyen - és vízként kell egyhúzásra meginni...
van aki már közben rókázik és megittam és úgy ájultam el, de egy embert láttam aki kért még egyet, igaz Õ 220kg volt...

http://gaborszantai.co.uk/

Jagumo
egyszerû ha 90%-osat akarsz...
Apszint😄

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

Rexor
Ivott már valaki rudamlevet?<#idiota>

ZilogR
😉 már ki lett próbálva, hááát, csecsemõknek szájpenészre megteszi 😉 XD

Apus
Matrózkoktél: korsó jóhideg csapolt sör, leiszod a tetejét, beledobsz egy fél rumot poharastul és gyorsan iszod, mert megindul😊 kurvakemény, egy elég belõle.
haverom kedvence: Jäger+HohesC. (nagyon fos, mint valami elcseszett Campari)
újabban levegõt iszom, ez absinthe+szóda. 😄

Kmarha
Na hallod 😄DD Egyszer eskü kiprobáljuk, csak a végeredmény nehogy valami 90 %-os legyen 😄

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

LES FORZA INTER
nem olvastam végig a fórumot, de a keresõ nem találta szal:
Istennyila:
-feles vodka
-feles citromlé
-ásványvíz igény szerint(kb. 1 deci)

-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?

Ars3nal
nemlehet, csak szines van😄

ZilogR
negatív! az akkor NEM abszint volt! (hidd el ezt egy vegyésznek!) 😊

[Walaki]D`Lair
Elvileg az igazi abszint színtelen amúgy 😊

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

én egyszer ittam vízet, nagyon durva volt, még most is hányingerem van ha rágondolok...<#pias>

http://gaborszantai.co.uk/