577
  • kulabácsi
    hát elég szar lehetett ha már fél 12re otthon voltál:D
    én fél4re értem haza, kb 3 deci vodka meg 1 vilmos, meg 8-10 sör után, volt baj rendesen:/
  • kulabácsi
    a nextben van vmi szar, talán narancs de nem vok benne biztos...
  • Ars3nal
    házibuli

Carlsberg 1
    Absolut Vodka Red(50%) 3
    Becherovka 1
    Hubi 1
    Borlikőr 1
    Körtelikőr1
    Ballantines 1

aztan elfogyott pia hazajottem kockulni ejfelkor:D
  • zsolesz92
    Hát a multkor egy körty unicumot ittam
    beeeeeeeeeeee
    olyan keserü volt h 1 óráig a számban volt az ize.
    a next meg finom. nem keserü, egyhuzásra simán, és még jó ize is van
  • bandus
    A next miben különbözik a sima unicumtól? Még nem ittam ilyet.
  • zsolesz92
    uhh bmeg ma voltunk buliba
    Sör+Vilmos+3-4 Unicum next
  • Pheaper
    nem de hogy az csak véletlen került a képbe még nem jött el a szombat szal még épp :)
  • atee20
    harakiri 52es malnalikor.............."dűt-borít"
  • kulabácsi
    lol te komoly nőszemély vagy:D hát az már régen volt amúgy, nameg ilyenekkel nem érdemes foglalkozni, inkább csak hagyom had mondja úgyis kirakják/kirakták a srácot, kisebb gondolm is nagyobb annál minthogy leálljak egy ilyen agyilag visszamaradott egyénekkel...ha neki ez jó hát csak mondja nem alacsonyodom le a szintjére! ennyi:D
  • Bájital
    á...meg vagy...lehet,hogy nem volna szabad leírnom,meg nem ebbe a topicba való,de mivel itt vagy...ide írom...láttam chatnél,hogy téged kis "taknyos"srácok bántanak...írják:kula,te zsidó orrú...miért nem válaszolsz nekik jól vissza...lehet nem ildomos...tudod az én kaba orrom lehet,hogy többet ér a nőknél,mint a te kis benőtt faszocskád...hát csak ennyi...hali...
  • kulabácsi
    ezé kell házilag készített nem bejelentett "illegális" saját használatra gyártott pálinkából szerezni:)
  • Bájital
    nem tom...francia borok nem jönnek be...számomra naon fanyarkás az izük...hiába drágák...nekem nem jók...na hali...
  • Bájital
    Sziasztok...senkit nem akarok megsérteni...előre leszögezem...nagyon sok szeszpalackozó van magán vállalkozásban...s,ami lényeg...mit akar palackozni...engedélyeztetnie kell...megkapja...utána jön a bibi...nem a minőségileg engedélyezett italt palackozza...volt rá példa...vámosoknál pálinkáknál szeszfokban értendő 2 fok eltérés engedélyezett...jöttek...fokoltak...5 fok eltérés...ez naon,naon gond...lett volna,ha nincs még oricsi palack...felbontjuk...szintén...ezért nem volt italodnak se íze,se bűze...vagy pultos saját zsebre játszott vizezett...más...menő helyen megtörtént...palackozott bor...megbontva...meg sem gondolnád kannás borral volt feltöltve...úgy az igazi,ha oricsi teszik eléd...az a biztos...bájdöpest az teljesen más...ismerősék fenn dolgoznak...építőipari munkások...hetelnek...menő szállodában egyik szárnyban tatarozási munkálatokat végeznek...ez naon lol...festményeket a falra külön cég helyezi fel...szlovák cég....meee azé nem mindegy ki is teszi bele a falba azt a tiplit+csavart...tehátlenti garázsnál molyolnak forrai fiúk...hát mit látnak...pincér lefolyóba öntözget boros üvegből kifelé borokat...jó ember mit csinál?...ott oricsi viszik ki a bort az asztalodhoz....ha palackban vendég hagy...kimegy lefolyóba...vannak különbségek,összehasonlítási alap...ja,fiúk nagyon jól éltek...mivel szobákban is a hűtők fel voltak töltögetve piákkal,meg minden....mindenhonnan bungeszoltak 1-2 üveggel...vendégnek fel sem tűnt...szobaszervíz meg fogyasztáshoz írta...ja....ot egy 0,75-ös bor 5.000,-Ft-nál kezdődik...az a leggagyibb....sziasztok...ja,meg hát ugye pezsgőhöz....földieper...borhoz...dióbél...ittam már olyan bort,amihez olajbogyót adtak...igaz száraz bor volt...de csak néztem,mint a moziban...gondoltam,annyira nem lehet száraz,hogy olajbogyó kelljen hozzá...na,de hát ez vót....
  • GregSB
    Haverommal ittunk egyszer Sznob fröccsöt(kopirájt).

Szülinapjára kapott valamilyen több ezer Ft-os francia fehér bort ajándékba, azt higítottuk fel Eviannal :DDDDDD
  • zsolesz92
    Van egy olyan likőr(azt hiszem h az likőr) a neve: Pus(h)kin
    nem tom h kell irni na abbol van black Sun red vmi meg Vmi Time asszem, nem tom itthon van 3 fajta lust vagyok megnézni. na azok sztem finomak, 16-17 % között mozognak, bár nem nagyon birom inni üresen, mert az íze sziruphoz hasonlít és ugy nemtom kiráz a hideg. az egyiknek tuttifruttis szaga van azt tudom :D
    Na ezt jól megaszontam ugy egybe, de esteledik, arra fogom :D
  • Ars3nal

Vodka:Absolut,Royal,Finlandia,hűtőben talált orosz feliratos:D
    Whisky:ha ingyen van és nem kommersz mindegy
    Rum:jöhet
    Pálesz:na ez sose ment
    Konyak:Metaxa
    Sör:Heineken
    Bor:nem takaritok fürdőt minden ivás után szal felejtős
    Likőr:női pia:D
  • kulabácsi
    ismerős:D
    énis max narancsal évente 2szer ha nincs más:)
  • gercse
    :),
    én meg csak azt szoktam általában, mert jóban vagyunk:D
  • Apus
    Hú a vodka az rémálom. túl sokat csápoltam be tőle régen, úgyhogy megromlott a viszonyunk :D
  • gercse
    és pont a kedvencemet nem bírod?:D
    én csak kalinkát szoktam inni, árban még türhető, és nem is rossz:D
  • Apus
    nálam a toppok, fajta szerint:
    Whisky: Tullamore Dew, Rebel Yell
    Konyak: Remy Martin, gagyi Napoleonok:)
    Rum: mindegyik
    Vodka: képtelen vagyok meginni
    Likőr: minden tojáslikőr, Sheridan, Hubi
    Keserű: Unicum
    Sör: Edelweiss, Carlsberg
    Bor: mindegyik
    Pálinka: csak erős legyen.
  • kulabácsi
    az a jó:D 50fok alatt nem is pálinka a pálinka:D
  • Apus
    Apósjelölt Zamárdi mellett szokta venni egy főzdében, na ott finomakat csinálnak. Bár a legutóbbi ilyen vakító erős volt, a lábamrú leégette a szőrt :D
  • kulabácsi
    azt gondolom h olcsóbb volt...de sajna manapság már tényleg csak házból érdemes venni pálinkát...ár én néha veszek vmi óbester kisüsti szilvát, az még iható minőségű, dehát az sem az igazi...
  • Apus
    emlékszem régen a Fütyülős nagyon jó volt. Aztán kapta a reklámot, hogy micsoda echte pálesz, na onnantól szar is lett. Voltam tavaly Párkányba piáért, és mit látok? Barack és Cseresznyepálinkát. A vénebbek tuti emlékeznek még rá, a barack barna, a cserkó meg fekete cimkés volt. Na ott ilyen is van, magyar cimke meg minden. Itthon meg veheted a péterpál meg a többi borzadály cseresznye ízesítésű szeszt. Kapják be. Ja meg volt olyan jófajta rumpunch, ami itthon szintén csak rég volt. De mindegy, ott olcsóbban megvettem mintha itthon kellene kifizetni.
  • kulabácsi
    jah nekem már herótom van a fütyülőstől, mindenhol az kapható és multkor hp után betértünk egy kocsmába, hát igyunk egy fütyülőst, elkeztünk röhögni frankón, íze semmi, bűzében érezni lehet az aromát, szvsz annak semmi köze a páleszhez!
    amúgy jön a nyár, be kell tárazni:D
  • Vlala #351
    Az se mindegy, milyen magyar. A házinál nincs jobb.
  • Kmarha
    egy fontosat kihagytál! Pálinka...magyar :)
  • Bájital
    még valami...
    konyak...franciák
    borok...spanyolok
    rum...az,mit lentebbi kép...portr.
    whisky...skót
    stb...
    nálam
    jó éjt...
  • Bájital
    oly kifogástalan palackozása...késsel kellett felbontani...kupak forgott?...miskolciaknál szokás...fém...azé olyan műanyagos jobb lenne...pl.vilmos vagy unicum...nem?má mint kupak összehasonlítására értettem...
  • GregSB
    Úristen
  • Pheaper
    0.7L
    haver hozta :D
  • kas123
    dikk pont ilyen késünk vna itthon :D
    Ez 2 literes? Mennyi volt? :D
  • Pheaper
    38 :D
  • zsolesz92
    LOOL :D:D:D
    ivóvíz, színezék whisky aroma :D
    hány százalákos? 39?
  • Fido4life
    bugos a logód
  • Pheaper

ilyet ivott m,ár vki ? :)
  • whiskeyman
    hát tisztán már én is próbáltam meginni..hangsúlyozom próbáltam... nem jött össze
    De tegnap egy nagyon finom koktélt ittam és abban is volt Spitz rum, na úgy elég fasza...
    ajánlanám még az Armageddon koktélt...Jager és Spitz rum
  • NeoMaN
    *

1 literes
  • NeoMaN
    80%-os Spitz (Jamaicai rum-ból)! ' literes volt kettőnkre, kb. 4 decit szoptunk be belőle.
    Isteni íze és illata van, de isztán nem lehet meginni!