577
-
#377 hát elég szar lehetett ha már fél 12re otthon voltál:D
én fél4re értem haza, kb 3 deci vodka meg 1 vilmos, meg 8-10 sör után, volt baj rendesen:/ -
#376 a nextben van vmi szar, talán narancs de nem vok benne biztos... -
#375 házibuli
Carlsberg 1
Absolut Vodka Red(50%) 3
Becherovka 1
Hubi 1
Borlikőr 1
Körtelikőr1
Ballantines 1
aztan elfogyott pia hazajottem kockulni ejfelkor:D -
#374 Hát a multkor egy körty unicumot ittam
beeeeeeeeeeee
olyan keserü volt h 1 óráig a számban volt az ize.
a next meg finom. nem keserü, egyhuzásra simán, és még jó ize is van -
bandus #373 A next miben különbözik a sima unicumtól? Még nem ittam ilyet. -
#372 uhh bmeg ma voltunk buliba
Sör+Vilmos+3-4 Unicum next
-
#371 nem de hogy az csak véletlen került a képbe még nem jött el a szombat szal még épp :) -
#370 harakiri 52es malnalikor.............."dűt-borít" -
#369 lol te komoly nőszemély vagy:D hát az már régen volt amúgy, nameg ilyenekkel nem érdemes foglalkozni, inkább csak hagyom had mondja úgyis kirakják/kirakták a srácot, kisebb gondolm is nagyobb annál minthogy leálljak egy ilyen agyilag visszamaradott egyénekkel...ha neki ez jó hát csak mondja nem alacsonyodom le a szintjére! ennyi:D -
Bájital #368 á...meg vagy...lehet,hogy nem volna szabad leírnom,meg nem ebbe a topicba való,de mivel itt vagy...ide írom...láttam chatnél,hogy téged kis "taknyos"srácok bántanak...írják:kula,te zsidó orrú...miért nem válaszolsz nekik jól vissza...lehet nem ildomos...tudod az én kaba orrom lehet,hogy többet ér a nőknél,mint a te kis benőtt faszocskád...hát csak ennyi...hali... -
#367 ezé kell házilag készített nem bejelentett "illegális" saját használatra gyártott pálinkából szerezni:) -
Bájital #366 nem tom...francia borok nem jönnek be...számomra naon fanyarkás az izük...hiába drágák...nekem nem jók...na hali... -
Bájital #365 Sziasztok...senkit nem akarok megsérteni...előre leszögezem...nagyon sok szeszpalackozó van magán vállalkozásban...s,ami lényeg...mit akar palackozni...engedélyeztetnie kell...megkapja...utána jön a bibi...nem a minőségileg engedélyezett italt palackozza...volt rá példa...vámosoknál pálinkáknál szeszfokban értendő 2 fok eltérés engedélyezett...jöttek...fokoltak...5 fok eltérés...ez naon,naon gond...lett volna,ha nincs még oricsi palack...felbontjuk...szintén...ezért nem volt italodnak se íze,se bűze...vagy pultos saját zsebre játszott vizezett...más...menő helyen megtörtént...palackozott bor...megbontva...meg sem gondolnád kannás borral volt feltöltve...úgy az igazi,ha oricsi teszik eléd...az a biztos...bájdöpest az teljesen más...ismerősék fenn dolgoznak...építőipari munkások...hetelnek...menő szállodában egyik szárnyban tatarozási munkálatokat végeznek...ez naon lol...festményeket a falra külön cég helyezi fel...szlovák cég....meee azé nem mindegy ki is teszi bele a falba azt a tiplit+csavart...tehátlenti garázsnál molyolnak forrai fiúk...hát mit látnak...pincér lefolyóba öntözget boros üvegből kifelé borokat...jó ember mit csinál?...ott oricsi viszik ki a bort az asztalodhoz....ha palackban vendég hagy...kimegy lefolyóba...vannak különbségek,összehasonlítási alap...ja,fiúk nagyon jól éltek...mivel szobákban is a hűtők fel voltak töltögetve piákkal,meg minden....mindenhonnan bungeszoltak 1-2 üveggel...vendégnek fel sem tűnt...szobaszervíz meg fogyasztáshoz írta...ja....ot egy 0,75-ös bor 5.000,-Ft-nál kezdődik...az a leggagyibb....sziasztok...ja,meg hát ugye pezsgőhöz....földieper...borhoz...dióbél...ittam már olyan bort,amihez olajbogyót adtak...igaz száraz bor volt...de csak néztem,mint a moziban...gondoltam,annyira nem lehet száraz,hogy olajbogyó kelljen hozzá...na,de hát ez vót.... -
#364 Haverommal ittunk egyszer Sznob fröccsöt(kopirájt).
Szülinapjára kapott valamilyen több ezer Ft-os francia fehér bort ajándékba, azt higítottuk fel Eviannal :DDDDDD -
#363 Van egy olyan likőr(azt hiszem h az likőr) a neve: Pus(h)kin
nem tom h kell irni na abbol van black Sun red vmi meg Vmi Time asszem, nem tom itthon van 3 fajta lust vagyok megnézni. na azok sztem finomak, 16-17 % között mozognak, bár nem nagyon birom inni üresen, mert az íze sziruphoz hasonlít és ugy nemtom kiráz a hideg. az egyiknek tuttifruttis szaga van azt tudom :D
Na ezt jól megaszontam ugy egybe, de esteledik, arra fogom :D -
#362 top
Vodka:Absolut,Royal,Finlandia,hűtőben talált orosz feliratos:D
Whisky:ha ingyen van és nem kommersz mindegy
Rum:jöhet
Pálesz:na ez sose ment
Konyak:Metaxa
Sör:Heineken
Bor:nem takaritok fürdőt minden ivás után szal felejtős
Likőr:női pia:D -
#361 ismerős:D
énis max narancsal évente 2szer ha nincs más:) -
#360 :),
én meg csak azt szoktam általában, mert jóban vagyunk:D -
#359 Hú a vodka az rémálom. túl sokat csápoltam be tőle régen, úgyhogy megromlott a viszonyunk :D -
#358 és pont a kedvencemet nem bírod?:D
én csak kalinkát szoktam inni, árban még türhető, és nem is rossz:D -
#357 nálam a toppok, fajta szerint:
Whisky: Tullamore Dew, Rebel Yell
Konyak: Remy Martin, gagyi Napoleonok:)
Rum: mindegyik
Vodka: képtelen vagyok meginni
Likőr: minden tojáslikőr, Sheridan, Hubi
Keserű: Unicum
Sör: Edelweiss, Carlsberg
Bor: mindegyik
Pálinka: csak erős legyen.
-
#356 az a jó:D 50fok alatt nem is pálinka a pálinka:D -
#355 Apósjelölt Zamárdi mellett szokta venni egy főzdében, na ott finomakat csinálnak. Bár a legutóbbi ilyen vakító erős volt, a lábamrú leégette a szőrt :D -
#354 azt gondolom h olcsóbb volt...de sajna manapság már tényleg csak házból érdemes venni pálinkát...ár én néha veszek vmi óbester kisüsti szilvát, az még iható minőségű, dehát az sem az igazi... -
#353 emlékszem régen a Fütyülős nagyon jó volt. Aztán kapta a reklámot, hogy micsoda echte pálesz, na onnantól szar is lett. Voltam tavaly Párkányba piáért, és mit látok? Barack és Cseresznyepálinkát. A vénebbek tuti emlékeznek még rá, a barack barna, a cserkó meg fekete cimkés volt. Na ott ilyen is van, magyar cimke meg minden. Itthon meg veheted a péterpál meg a többi borzadály cseresznye ízesítésű szeszt. Kapják be. Ja meg volt olyan jófajta rumpunch, ami itthon szintén csak rég volt. De mindegy, ott olcsóbban megvettem mintha itthon kellene kifizetni. -
#352 jah nekem már herótom van a fütyülőstől, mindenhol az kapható és multkor hp után betértünk egy kocsmába, hát igyunk egy fütyülőst, elkeztünk röhögni frankón, íze semmi, bűzében érezni lehet az aromát, szvsz annak semmi köze a páleszhez!
amúgy jön a nyár, be kell tárazni:D -
Vlala #351 Az se mindegy, milyen magyar. A házinál nincs jobb. -
#350 egy fontosat kihagytál! Pálinka...magyar :) -
Bájital #349 még valami...
konyak...franciák
borok...spanyolok
rum...az,mit lentebbi kép...portr.
whisky...skót
stb...
nálam
jó éjt... -
Bájital #348 oly kifogástalan palackozása...késsel kellett felbontani...kupak forgott?...miskolciaknál szokás...fém...azé olyan műanyagos jobb lenne...pl.vilmos vagy unicum...nem?má mint kupak összehasonlítására értettem... -
#347 Úristen -
#346 0.7L
haver hozta :D
-
#345 dikk pont ilyen késünk vna itthon :D
Ez 2 literes? Mennyi volt? :D -
#344 38 :D -
#343 LOOL :D:D:D
ivóvíz, színezék whisky aroma :D
hány százalákos? 39?
-
#342 bugos a logód -
ilyet ivott m,ár vki ? :) -
#340 hát tisztán már én is próbáltam meginni..hangsúlyozom próbáltam... nem jött össze
De tegnap egy nagyon finom koktélt ittam és abban is volt Spitz rum, na úgy elég fasza...
ajánlanám még az Armageddon koktélt...Jager és Spitz rum -
#339 *
1 literes -
#338 80%-os Spitz (Jamaicai rum-ból)! ' literes volt kettőnkre, kb. 4 decit szoptunk be belőle.
Isteni íze és illata van, de isztán nem lehet meginni!