Pia különlegességek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Hmm anno szerettem ezt a piát.
Szeressük a zacskós tejet
aki azt megitta biztos megküzdött a sárkánnyal...vagy legalábbis úgy érezte...
http://pspfilez.extra.hu/
Van egy haverom, aki Ukrajnában járt koleszba, õ mesélte, hogy rendszeresen ellopták az ajtókat, meg minden farostlemez-féleséget, és pálinkát fõztek belõle. És ez még csak gimi volt... Mi lehetett késõbb?
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
Mit ki nem próbál a diák hogy ne egész héten ne adj isten hónapban tanuljon egy-egy tárgyra, hanem csak ZH elötti éjszaka kelljen ébren maradnia hogy reggel be tudjon menni megírni! 😄
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
http://flickr.com/photos/zolika90/
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
#302: Nagyon faja a zöld Johnny, egy spanom kéket ivott, állítólag az se semmi 😊
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
de a Jonnie Walker se rossz már in is ittam😉
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
Egy karton Jack Daniel's
szvsz én még csak jonit meg jimit ittam eddig😞
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
csak sima Jonnie Walker-t ittam nekem az is nagyon izlik de a whiskeyk közül a legfinomabb a Jack Deniels szerintem😊
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél!\" (ismeretlen)

http://pspfilez.extra.hu/
1 cl Bols Grenadine
1 cl sambuca
1 cl Metaxa*****
1 cl Galliano
1 cl 80%-os rum
1 cl Bols Coffee
1 cl Bols Blue
fahéj
Koktélos pohárba töltsünk 1 cl gránátalma szirupot, majd bárkanál segítségével óvatosan rétegezzük rá a sambuca-t, a Metaxa-t, a Galliano-t, a 80%-os rumot. Külön shooter pohárba töltsünk 1 cl kávélikõrt és 1 cl Bols Blue-t. Gyújtsuk meg az ital tetején a rumot és szórjuk meg fahéjjal. Végül töltsük hozzá a shooter pohárból az italt. Szívószál használata kötelezõ!
forrás: Egy mixer barátom blogja
\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
ameddig a föld kerek, mindig lesznek rockerek!
Ars3nal - VIP
\"It\'s gonna be legen... wait for it... dary!\"
igaz, állítólag nem is tudtam kimondani azt hogy kisfröccs, inkább vmi "kizsöcs" jött ki a számon az elbeszélések szerint😊
http://gaborszantai.co.uk/