Pia különlegességek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kulabácsi
hát elég szar lehetett ha már fél 12re otthon voltál:D
én fél4re értem haza, kb 3 deci vodka meg 1 vilmos, meg 8-10 sör után, volt baj rendesen:/

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

kulabácsi
a nextben van vmi szar, talán narancs de nem vok benne biztos...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Ars3nal
házibuli

Carlsberg 1
Absolut Vodka Red(50%) 3
Becherovka 1
Hubi 1
Borlikõr 1
Körtelikõr1
Ballantines 1

aztan elfogyott pia hazajottem kockulni ejfelkor:D

zsolesz92
Hát a multkor egy körty unicumot ittam <#szomoru1>
beeeeeeeeeeee
olyan keserü volt h 1 óráig a számban volt az ize.
a next meg finom. nem keserü, egyhuzásra simán, és még jó ize is van

A next miben különbözik a sima unicumtól? Még nem ittam ilyet.
zsolesz92
uhh bmeg ma voltunk buliba <#idiota>
Sör+Vilmos+3-4 Unicum next <#idiota>

Pheaper
nem de hogy az csak véletlen került a képbe még nem jött el a szombat szal még épp :)

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

atee20
harakiri 52es malnalikor.............."dût-borít"<#vigyor2><#bdead>

kulabácsi
lol te komoly nõszemély vagy:D hát az már régen volt amúgy, nameg ilyenekkel nem érdemes foglalkozni, inkább csak hagyom had mondja úgyis kirakják/kirakták a srácot, kisebb gondolm is nagyobb annál minthogy leálljak egy ilyen agyilag visszamaradott egyénekkel...ha neki ez jó hát csak mondja nem alacsonyodom le a szintjére! ennyi:D

á...meg vagy...lehet,hogy nem volna szabad leírnom,meg nem ebbe a topicba való,de mivel itt vagy...ide írom...láttam chatnél,hogy téged kis "taknyos"srácok bántanak...írják:kula,te zsidó orrú...miért nem válaszolsz nekik jól vissza...lehet nem ildomos...tudod az én kaba orrom lehet,hogy többet ér a nõknél,mint a te kis benõtt faszocskád...hát csak ennyi...hali...

kulabácsi
ezé kell házilag készített nem bejelentett "illegális" saját használatra gyártott pálinkából szerezni:)

nem tom...francia borok nem jönnek be...számomra naon fanyarkás az izük...hiába drágák...nekem nem jók...na hali...

Sziasztok...senkit nem akarok megsérteni...elõre leszögezem...nagyon sok szeszpalackozó van magán vállalkozásban...s,ami lényeg...mit akar palackozni...engedélyeztetnie kell...megkapja...utána jön a bibi...nem a minõségileg engedélyezett italt palackozza...volt rá példa...vámosoknál pálinkáknál szeszfokban értendõ 2 fok eltérés engedélyezett...jöttek...fokoltak...5 fok eltérés...ez naon,naon gond...lett volna,ha nincs még oricsi palack...felbontjuk...szintén...ezért nem volt italodnak se íze,se bûze...vagy pultos saját zsebre játszott vizezett...más...menõ helyen megtörtént...palackozott bor...megbontva...meg sem gondolnád kannás borral volt feltöltve...úgy az igazi,ha oricsi teszik eléd...az a biztos...bájdöpest az teljesen más...ismerõsék fenn dolgoznak...építõipari munkások...hetelnek...menõ szállodában egyik szárnyban tatarozási munkálatokat végeznek...ez naon lol...festményeket a falra külön cég helyezi fel...szlovák cég....meee azé nem mindegy ki is teszi bele a falba azt a tiplit+csavart...tehátlenti garázsnál molyolnak forrai fiúk...hát mit látnak...pincér lefolyóba öntözget boros üvegbõl kifelé borokat...jó ember mit csinál?...ott oricsi viszik ki a bort az asztalodhoz....ha palackban vendég hagy...kimegy lefolyóba...vannak különbségek,összehasonlítási alap...ja,fiúk nagyon jól éltek...mivel szobákban is a hûtõk fel voltak töltögetve piákkal,meg minden....mindenhonnan bungeszoltak 1-2 üveggel...vendégnek fel sem tûnt...szobaszervíz meg fogyasztáshoz írta...ja....ot egy 0,75-ös bor 5.000,-Ft-nál kezdõdik...az a leggagyibb....sziasztok...ja,meg hát ugye pezsgõhöz....földieper...borhoz...dióbél...ittam már olyan bort,amihez olajbogyót adtak...igaz száraz bor volt...de csak néztem,mint a moziban...gondoltam,annyira nem lehet száraz,hogy olajbogyó kelljen hozzá...na,de hát ez vót....

GregSB
Haverommal ittunk egyszer Sznob fröccsöt(kopirájt).

Szülinapjára kapott valamilyen több ezer Ft-os francia fehér bort ajándékba, azt higítottuk fel Eviannal :DDDDDD

zsolesz92
Van egy olyan likõr(azt hiszem h az likõr) a neve: Pus(h)kin
nem tom h kell irni na abbol van black Sun red vmi meg Vmi Time asszem, nem tom itthon van 3 fajta lust vagyok megnézni. na azok sztem finomak, 16-17 % között mozognak, bár nem nagyon birom inni üresen, mert az íze sziruphoz hasonlít és ugy nemtom kiráz a hideg. az egyiknek tuttifruttis szaga van azt tudom :D
Na ezt jól megaszontam ugy egybe, de esteledik, arra fogom :D

Ars3nal

Vodka:Absolut,Royal,Finlandia,hûtõben talált orosz feliratos:D
Whisky:ha ingyen van és nem kommersz mindegy
Rum:jöhet
Pálesz:na ez sose ment
Konyak:Metaxa
Sör:Heineken
Bor:nem takaritok fürdõt minden ivás után szal felejtõs
Likõr:nõi pia:D

kulabácsi
ismerõs:D
énis max narancsal évente 2szer ha nincs más:)

gercse
:),
én meg csak azt szoktam általában, mert jóban vagyunk:D

Apus
Hú a vodka az rémálom. túl sokat csápoltam be tõle régen, úgyhogy megromlott a viszonyunk :D

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

gercse
és pont a kedvencemet nem bírod?:D
én csak kalinkát szoktam inni, árban még türhetõ, és nem is rossz:D

Apus
nálam a toppok, fajta szerint:
Whisky: Tullamore Dew, Rebel Yell
Konyak: Remy Martin, gagyi Napoleonok:)
Rum: mindegyik
Vodka: képtelen vagyok meginni
Likõr: minden tojáslikõr, Sheridan, Hubi
Keserû: Unicum
Sör: Edelweiss, Carlsberg
Bor: mindegyik
Pálinka: csak erõs legyen.
<#wink>

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

kulabácsi
az a jó:D 50fok alatt nem is pálinka a pálinka:D

Apus
Apósjelölt Zamárdi mellett szokta venni egy fõzdében, na ott finomakat csinálnak. Bár a legutóbbi ilyen vakító erõs volt, a lábamrú leégette a szõrt :D

kulabácsi
azt gondolom h olcsóbb volt...de sajna manapság már tényleg csak házból érdemes venni pálinkát...ár én néha veszek vmi óbester kisüsti szilvát, az még iható minõségû, dehát az sem az igazi...

Apus
emlékszem régen a Fütyülõs nagyon jó volt. Aztán kapta a reklámot, hogy micsoda echte pálesz, na onnantól szar is lett. Voltam tavaly Párkányba piáért, és mit látok? Barack és Cseresznyepálinkát. A vénebbek tuti emlékeznek még rá, a barack barna, a cserkó meg fekete cimkés volt. Na ott ilyen is van, magyar cimke meg minden. Itthon meg veheted a péterpál meg a többi borzadály cseresznye ízesítésû szeszt. Kapják be. Ja meg volt olyan jófajta rumpunch, ami itthon szintén csak rég volt. De mindegy, ott olcsóbban megvettem mintha itthon kellene kifizetni.

kulabácsi
jah nekem már herótom van a fütyülõstõl, mindenhol az kapható és multkor hp után betértünk egy kocsmába, hát igyunk egy fütyülõst, elkeztünk röhögni frankón, íze semmi, bûzében érezni lehet az aromát, szvsz annak semmi köze a páleszhez!
amúgy jön a nyár, be kell tárazni:D

Az se mindegy, milyen magyar. A házinál nincs jobb.

Kmarha
egy fontosat kihagytál! Pálinka...magyar :)

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

még valami...
konyak...franciák
borok...spanyolok
rum...az,mit lentebbi kép...portr.
whisky...skót
stb...
nálam
jó éjt...

oly kifogástalan palackozása...késsel kellett felbontani...kupak forgott?...miskolciaknál szokás...fém...azé olyan mûanyagos jobb lenne...pl.vilmos vagy unicum...nem?má mint kupak összehasonlítására értettem...

GregSB
Úristen <#wilting>

Pheaper
0.7L
haver hozta :D

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

kas123
dikk pont ilyen késünk vna itthon :D
Ez 2 literes? Mennyi volt? :D

Pheaper
38 :D

zsolesz92
LOOL :D:D:D
ivóvíz, színezék whisky aroma :D
hány százalákos? 39?

Fido4life
bugos a logód

Pheaper

ilyet ivott m,ár vki ? :)

whiskeyman
hát tisztán már én is próbáltam meginni..hangsúlyozom próbáltam... nem jött össze
De tegnap egy nagyon finom koktélt ittam és abban is volt Spitz rum, na úgy elég fasza...
ajánlanám még az Armageddon koktélt...Jager és Spitz rum <#wow2>

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

NeoMaN
*

1 literes

NeoMaN
80%-os Spitz (Jamaicai rum-ból)! ' literes volt kettõnkre, kb. 4 decit szoptunk be belõle.
Isteni íze és illata van, de isztán nem lehet meginni!

kulabácsi
ebben egyetértünk, bár itt inkább a szilva megy:)

HP rulez, fõleg a körte :)

kulabácsi
hát nemtom én tegnap megittam vagy 6 feles hp-t, meg kb ugyanennyi sört és tudtam h hol vagyok és mit iszom:) az lehet ugyan h érdekesen néztem ki és érdekes dolgokat csinálltam de tudtam magamról:)

sztem...3-5 feles után az egész világ különleges...féfiaknak a legcsúnyább nõ is szép...azt sem tudod,hogy hol vagy,s esetleg mit iszol...nem saját tapasztalat...csak jöttem negatívumnak...nincs álom...van sg...hali...amúgy nálam Red Label...na én attól mindent különlegesnek látok...elég két 5cl belõle...na...csáááá

Match

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

Match
85 talán a fekete...
Pirosat nem tudja valaki hol lehet venni + mennyiért?

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

Ars3nal
90es nincs:)

GregSB
Ez lehe a manna. 18 éves Jamie

A baj hogy egy üveg ára 15 ropi környékén mozog :(

desigo
Jah lehet,hogy zöld volt:)
Kmarha
akkor az zöld volt vagy pedig hamisitvány :P. (zöld: 70, piros: 80, fekete: 90 nem?)

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.