577
  • Match
    ízlés kérdése...
    Én alapvetően pl a bort nem szeretem...
    Ha már megiszom, az általába az édes, viszont ha minőségi, akkor száraz..
    A szárazakat imádom, csak az kb 6-8 ezer per üvegnél kezdődik.

Mivel a pezsgő bor alapú, gondolom, hasonló filozófián működik. A bornál semmit sem jelent hogy száraz, félédes, muskotályos, vagy édes. Ízlésbeli különbségeket elégít ki. Pezsgőnél gondolom annyi különbség van, hogy az édeset veszi mindenki, mert az az átlag, a szárazat viszont az veszi már, aki tudja hogy minőségit akar inni (nem akarok leszólni senkit, tényleg), és száraz, pláne minőségi pezsgőből kevés van.
  • bejbi
    Ez a Dom Perignon tényleg annyira jó, mint amennyibe kerül? Ezt a
    6 literes Chamon pezsgőt megértem, mert ez komolyabb mennyiség, de mi kerül mondjuk ezen a Moet and Chandon Brut Imperial pezsgőn ennyibe? A Voila pezsgő legalább finom, ilyet már ittam, de amúgy egyáltalán tudja valaki miért jobb a száraz pezsgő? Az édesek szerintem finomabbak, pedig mindenhol azt tapasztalom, hogy a drágább az általában száraz. Miért?
  • revizor
    még egy másik kört rendelni is..
  • kulabácsi
    igen ez nekem is feltünt, de pár pohár ilyen pia után már sztem bármire képes lehet az ember:D
  • Police88
    ezt én is néztem de gondoltam biztos ő a profi :D
  • bandus
    a 3 deci hubiból és a 2 deci gyömbérből hogy hoztál ki 3:1 arányt?:D
  • pirosBoci
    respect
  • Skynet723
    Hát sajnos én is voltam már igy csak 1 pinpong asztalon... és most mindenkinek megvan a kép.... de se baj... jó este lehetett XD
  • Slawter
    hubertus kinley gyömbérrel= rohadt finom, és a gyömbértartalom miatt nehéz kiütnöd magad vele, mellesleg a hányinger is elmarad. A keverési arány: 3 deci hubi 2 deci gyömbér tehát 3:1
  • Pheaper
    XD
  • kulabácsi
    lol szegény srác:D
  • Police88
    * a kép lemaradt xD
  • Police88
    Haverom különleges piát ivott :D
    Ballantines,meg Royal Vodka biztos benne van továbbá ezer másik dolog még alva is járt és közben vedelt... K.O.
  • bejbi
    henessy Ha jól emlékszem 8ezer körül van.
  • kas123
    whiskey + narancslé! nagyon finom votl =)
  • zolo
    Nekem pénteken osztálytársam Martinit, kólát és Tesco energiaitalt kevert, és hát isteni volt
  • ThisZip
    omg, sztem tequila meg cherry üti egymást
  • Rituska
    Múltkor azt álmodtam h almalevet iszok tequilával meg cherryvel, kipróbáltam, nem is volt olyan rossz csak nem szabad megszagolni.
  • bejbi
    Elfelejtettem megnézni neked, hogy mennyibe kerül. Ha el nem felejtem, akkor ma éjjel feljegyzem. :)
  • Pipör
    ennyi 10-15 ezer körül
  • Fido4life
    egy ilyen mennyi lehet ?
  • bejbi
    Itt találtok igazán Különleges italokat! Óriás piáktól a ritkaságokig. Sör, bor, pálinka, whiskey, ouzo, meg minden. Kulthely. ;)
  • Police88
    osztom :)
  • kas123
    hajjaj =) :D
    whiskey+kóla =
  • kulabácsi
    jah mintha találkoztunk volna:DD
  • whiskeyman
    én izs whiskey ittam

Jim Fucking Beam-et és Chivas Regal-t
  • kulabácsi
    én szerdán ittam whiskey-kóla-redbull kombót, és gecijó íze volt:)
  • Match
    Cherry coke? :D
  • ThisZip
    Osztálykiránduláson csajok Kóla-Cherry kombót ittak, nekik ízlett de sztem olyan műanyag volt, mintha PVC csöveket olvasztottak volna meg, te meg leót keversz magadnak, ugyanolyan a színe ;)
  • pirosBoci
    egy martinit rázva nem keverve
  • pirosBoci
    sex on the beach nöi ital
    vagy cuba libre?
  • Pheaper
    nem tudtok vmi olyan piának a recepjét ami romantikus ugy értve h alkohol is vana benne és a nő számára sikerrel végződjön anap úgy érezze?:P
  • Kmarha
    székesfehérvárni power kisförrrcs pálinávak.

70 forintyni a korsó früccs.. meg vagy 45 forint a feles pálesz. Kettő összetéve, 5-6 lenyomva.. tutiii siker!! Főleg ha taláslu olyan lakszet aki unatkozik, és a jó társaságért fizet mindent mait kérsz! :DD
  • Jagumo
    :D
  • M.A.D.
    najó...ma már +2 deci
  • M.A.D.
    4 deci hubi 3 hb dobozos. kezdek alakulni.
  • Pheaper
    ehh :D
  • zsolesz92
    utolsó busszal jöttem haza :P
    Meg hát a hely sztem max éjfélig van nyitva, mert ez egy biliárd club
  • kulabácsi
    gondoltam:D
  • Pheaper
    nem ajánlom senkinek kibaszott szar volt -.-