577
-
#417 ízlés kérdése...
Én alapvetően pl a bort nem szeretem...
Ha már megiszom, az általába az édes, viszont ha minőségi, akkor száraz..
A szárazakat imádom, csak az kb 6-8 ezer per üvegnél kezdődik.
Mivel a pezsgő bor alapú, gondolom, hasonló filozófián működik. A bornál semmit sem jelent hogy száraz, félédes, muskotályos, vagy édes. Ízlésbeli különbségeket elégít ki. Pezsgőnél gondolom annyi különbség van, hogy az édeset veszi mindenki, mert az az átlag, a szárazat viszont az veszi már, aki tudja hogy minőségit akar inni (nem akarok leszólni senkit, tényleg), és száraz, pláne minőségi pezsgőből kevés van. -
bejbi #416 Ez a Dom Perignon tényleg annyira jó, mint amennyibe kerül? Ezt a
6 literes Chamon pezsgőt megértem, mert ez komolyabb mennyiség, de mi kerül mondjuk ezen a Moet and Chandon Brut Imperial pezsgőn ennyibe? A Voila pezsgő legalább finom, ilyet már ittam, de amúgy egyáltalán tudja valaki miért jobb a száraz pezsgő? Az édesek szerintem finomabbak, pedig mindenhol azt tapasztalom, hogy a drágább az általában száraz. Miért? -
#415 még egy másik kört rendelni is.. -
#414 igen ez nekem is feltünt, de pár pohár ilyen pia után már sztem bármire képes lehet az ember:D -
#413 ezt én is néztem de gondoltam biztos ő a profi :D -
bandus #412 a 3 deci hubiból és a 2 deci gyömbérből hogy hoztál ki 3:1 arányt?:D -
pirosBoci #411 respect -
#410 Hát sajnos én is voltam már igy csak 1 pinpong asztalon... és most mindenkinek megvan a kép.... de se baj... jó este lehetett XD -
#409 hubertus kinley gyömbérrel= rohadt finom, és a gyömbértartalom miatt nehéz kiütnöd magad vele, mellesleg a hányinger is elmarad. A keverési arány: 3 deci hubi 2 deci gyömbér tehát 3:1 -
#408 XD -
#407 lol szegény srác:D -
#406 * a kép lemaradt xD
-
#405 Haverom különleges piát ivott :D
Ballantines,meg Royal Vodka biztos benne van továbbá ezer másik dolog még alva is járt és közben vedelt... K.O.
-
bejbi #404 henessy Ha jól emlékszem 8ezer körül van. -
#403 whiskey + narancslé! nagyon finom votl =) -
#402 Nekem pénteken osztálytársam Martinit, kólát és Tesco energiaitalt kevert, és hát isteni volt -
#401 omg, sztem tequila meg cherry üti egymást -
Rituska #400 Múltkor azt álmodtam h almalevet iszok tequilával meg cherryvel, kipróbáltam, nem is volt olyan rossz csak nem szabad megszagolni. -
bejbi #399 Elfelejtettem megnézni neked, hogy mennyibe kerül. Ha el nem felejtem, akkor ma éjjel feljegyzem. :) -
#398 ennyi 10-15 ezer körül -
#397 egy ilyen mennyi lehet ? -
bejbi #396 Itt találtok igazán Különleges italokat! Óriás piáktól a ritkaságokig. Sör, bor, pálinka, whiskey, ouzo, meg minden. Kulthely. ;) -
#395 osztom :) -
#394 hajjaj =) :D
whiskey+kóla = -
#393 jah mintha találkoztunk volna:DD -
#392 én izs whiskey ittam
Jim Fucking Beam-et és Chivas Regal-t -
#391 én szerdán ittam whiskey-kóla-redbull kombót, és gecijó íze volt:) -
#390 Cherry coke? :D -
#389 Osztálykiránduláson csajok Kóla-Cherry kombót ittak, nekik ízlett de sztem olyan műanyag volt, mintha PVC csöveket olvasztottak volna meg, te meg leót keversz magadnak, ugyanolyan a színe ;) -
pirosBoci #388 egy martinit rázva nem keverve -
pirosBoci #387 sex on the beach nöi ital
vagy cuba libre? -
#386 nem tudtok vmi olyan piának a recepjét ami romantikus ugy értve h alkohol is vana benne és a nő számára sikerrel végződjön anap úgy érezze?:P -
#385 székesfehérvárni power kisförrrcs pálinávak.
70 forintyni a korsó früccs.. meg vagy 45 forint a feles pálesz. Kettő összetéve, 5-6 lenyomva.. tutiii siker!! Főleg ha taláslu olyan lakszet aki unatkozik, és a jó társaságért fizet mindent mait kérsz! :DD -
#384 :D -
M.A.D. #383 najó...ma már +2 deci -
M.A.D. #382 4 deci hubi 3 hb dobozos. kezdek alakulni. -
#381 ehh :D -
#380 utolsó busszal jöttem haza :P
Meg hát a hely sztem max éjfélig van nyitva, mert ez egy biliárd club -
#379 gondoltam:D -
#378 nem ajánlom senkinek kibaszott szar volt -.-