Pia különlegességek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én fél4re értem haza, kb 3 deci vodka meg 1 vilmos, meg 8-10 sör után, volt baj rendesen:/
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Carlsberg 1
Absolut Vodka Red(50%) 3
Becherovka 1
Hubi 1
Borlikõr 1
Körtelikõr1
Ballantines 1
aztan elfogyott pia hazajottem kockulni ejfelkor:D
beeeeeeeeeeee
olyan keserü volt h 1 óráig a számban volt az ize.
a next meg finom. nem keserü, egyhuzásra simán, és még jó ize is van
Sör+Vilmos+3-4 Unicum next <#idiota>#idiota>
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
Szülinapjára kapott valamilyen több ezer Ft-os francia fehér bort ajándékba, azt higítottuk fel Eviannal :DDDDDD
nem tom h kell irni na abbol van black Sun red vmi meg Vmi Time asszem, nem tom itthon van 3 fajta lust vagyok megnézni. na azok sztem finomak, 16-17 % között mozognak, bár nem nagyon birom inni üresen, mert az íze sziruphoz hasonlít és ugy nemtom kiráz a hideg. az egyiknek tuttifruttis szaga van azt tudom :D
Na ezt jól megaszontam ugy egybe, de esteledik, arra fogom :D
Vodka:Absolut,Royal,Finlandia,hûtõben talált orosz feliratos:D
Whisky:ha ingyen van és nem kommersz mindegy
Rum:jöhet
Pálesz:na ez sose ment
Konyak:Metaxa
Sör:Heineken
Bor:nem takaritok fürdõt minden ivás után szal felejtõs
Likõr:nõi pia:D
énis max narancsal évente 2szer ha nincs más:)
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
én csak kalinkát szoktam inni, árban még türhetõ, és nem is rossz:D
Whisky: Tullamore Dew, Rebel Yell
Konyak: Remy Martin, gagyi Napoleonok:)
Rum: mindegyik
Vodka: képtelen vagyok meginni
Likõr: minden tojáslikõr, Sheridan, Hubi
Keserû: Unicum
Sör: Edelweiss, Carlsberg
Bor: mindegyik
Pálinka: csak erõs legyen.
<#wink>#wink>
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
amúgy jön a nyár, be kell tárazni:D
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
konyak...franciák
borok...spanyolok
rum...az,mit lentebbi kép...portr.
whisky...skót
stb...
nálam
jó éjt...
haver hozta :D
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
ilyet ivott m,ár vki ? :)
De tegnap egy nagyon finom koktélt ittam és abban is volt Spitz rum, na úgy elég fasza...
ajánlanám még az Armageddon koktélt...Jager és Spitz rum <#wow2>#wow2>
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Isteni íze és illata van, de isztán nem lehet meginni!

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
Pirosat nem tudja valaki hol lehet venni + mennyiért?
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.