577
-
#457 édes = női pia -
#456 redbull+ eristoff.
Az a komoly. és kurvafinom :D Azoknak való, akik szeretik az édes piákat -
#455 bombával whiskey jó. önmagában egyiket sem szeretem, de együtt egész okés.
a jägert ritkán iszom, nem fav -
#454 én unicumot ittam kólával, az is szörnyű volt :S -
#453 ja énis duplát szoktam kérni jégkockával, az a jóa
de ez most lehet nagyon hülyén fog hangzani, de próbáljátok ki h burn energiaitalt töltötök hozzá! eskü finom íze van, és üt mint a szemét, tapasztalatból mondom :D -
#452 Van aki kólával issza :S -
Vlala #451 Szerintem arra, hogy milyen italokat ismerünk, amihez Jägermeister kell.
Szerintem a "jeges" úgy jó, ahogy van, az maga egy különlegesség, enm kell hozzá semmi.
Max egy jäg-kocka. :):):) -
#450 mit kérdezel pontosan??? -
Jose870318 #449 mit tudtok kihozni a jagerhez adva vmit? -
#448 up :) -
#447 mi az ilyesmit kandó körnek nevezzük :D Régen volt már hogy hasonló kört én elvesztettem volna. Ha a két óra múlva hányást persze nem számítjuk :D -
#446 Ha a jégerbe raksz 1 ksi abszintot és csipet vodkát és házi páleszt és még minden más töményet akkor az ize szar lesz . XD (tesztelve a suliban)
Haver meghuzott 2700ft-ért fél lityót... és még be se hányt. Szemét alkesz!
A NEVE: GANÉÉÉÉ -
#445 olyat nem kell inni:D -
#444 ték -.- -
#443 Na azért nem nem jó minőségű olcsó házisört, nem elrontani lehet vele, hanem feldobni. :) -
#442 monnyuk én a sörbpől is max 1 üveggel, mert nem szeretem, 1 üveg meg pont lehűt, arra jó -
#441 elrontani a sört kólával?:OOO gyalázat:) -
#440 aranyos :D
piszkos sör :D -
#439 LOL nálunk kertipartin csajok ilyet ittak mer elfogyott a vilmos. Mi ezt piszkos sörnek hivjuk :P
Mondom a csajnak, gyere igyá jägert.
-Áhh majd ha az xy is.
ahoz is odamentem, gyere igyál velem jägert.
-OKé.
Na de még mindkettejüknek volt 3dl diesel.
Hát nem volt mit tenni, addig nem akartak normális piát inni amig el nem fogy, muszáj volt lenyomnom :D
szerintem nagyon szörnyü. megrázó élmény volt. na meg rá a jäger (azt se szeretem, de hogyha a csajok csak ugy isznak) -
#438 Diesel: kóla + sör. 2-3 arányban pl. Egyik személyes kedvencem, csak nem szabad sokáig állni hagyni. -
#437 Hmm kössz skacok....holnap végig kostoljuk :P
de #436-os naon tecci :D:D
tényleg gyerekek csak 1 kérdés :D Tudjátok mi az a diesel?? mert én nem régen tudtam meg és nem is vágtam :D nah mind1 :D !
VÁROM A VÁLASZT :D -
#436 whiskey-s pohárba 1 deci porto, bele egy hatod citrom, hagyod egy picit hogy megszívja magát, aztán 1 deci kóla, opcionálisan jég.
Ezt így eliszogatod, utána beleharapsz a citromba, és jó lesz .) -
#435 portot csak tisztán. de izlések és pofonok. Bármivel amivel probáltuk, csak rossz lett. Tisztán, vagy ha beteg vagy akkor két kanál cukorral és meggyújtva, amig fel nem melegszik (1,5 nap alatt kigyógyít bármi megfázásból, torokfájásból) -
#434 naygon jo spriteal ki kell probalni:) -
#433 hmm portoricoi rumra gondolsz? azt mi kólával ittuk régen, asszem még ízlett is:D -
#432 Portot mivel jö inni? mert magába utálom :S pfááh -
#431 hát mondjuk én alapbóla vodkát nem nagyon szeretem...eddig csak naranccsal ittam, az úgy még elmegy, de mivel minden csajjal ezt kell inni így már nagyon herótom van tőle:) de 1 próbát megér, majd vmikor sztem bejátszom
jah vodka redbull az azért alap, annak még az ízét is szeretem:) -
#430 pedig fasza:) vodka+tonic se rossz állítólag de nem értem mér kell szar tonikkal elcseszni a vodkát:D -
#429 jól hangzik, én lehet kipróbálom, unalmas volt már narancssal :D
meg manapság inkább borozgattam, furcsa, de kb 1 üveg bor annyit hozott ki belőlem mint 2dl vodka :D, és árban jobb a bor :D -
#428 vodka sprite:O na ilyet se hallottam még:D -
#427 vodka tisztán(Absolut,Royal,Finlandia stb. no kommersz)
vodka+sprite(ebben az a jó hogy a kommersz szar is tökéletesen megfelel a célra:D) -
#426 Elkezdtük az absinthot inni kocka cukorral...olyan régi uri modon ittuk...
Aztán amikor már behatott mindenki elustult és töményen nyomta magába de volt pár okos ember mint én és haverom h redbullal....
hát az élény a felbecsülhetetlen volt :D bepörögtünk :D
csak szét hányta mindneki a wc-t... :D de megérte ! -
#425 fúú vodkát tisztán én soha nem tudtam meginni:D de viszont 1szer elkövettem azt h vodka-narancs és energiaital, igazából az íze nem rossz, csak a narancs összes rostja feljön a pohár tetejére az energiaital miatt, szal kicsit gusztustalanúl néz ki:D
amúgy meg sör+whiskey kóla rulez, ez ma is bevált:) -
#424 Huha pont valameyik nap itam ilyet, de régen (1 éve xD) még szerettem a vodkt mostmár nem...Szal annyira nem is jött be, de amugy meg jó ize volt. csak hát a vodka... -
#423 az ugy nemjó :\ -
Vlala #422 Már kóstolom is...
...
...
A fene, nincs itthon eperlé. Így marad a vodek, tisztán :) -
#421 Van egy új találmányunk, ami nagyon bevált, mindenkinek bejön:
Cappy Eper(vagy más, márkásabb eperlé)+Vodka
Csak ajánlani tudom -
#420 whiskey, jéggel -
#419 hát én most is sörözöm:D geci meleg van, nem lehet mást csinállni:/ -
#418 MI van gyerekek nem isztok? :D:D
itt a nyár pár jó kis "receptet" sughatnátok :D