577
-
mopsar #497 nem igaz.. z.molnar még gázabbul néz ki. nézzétek meg csak a blogján: http://zmolnar.blog.hu A videókon látszik valamennyire a nagymester! :-) -
Vlala #496 Na, akkor ki húzta meg a butykost? :) -
#495 megsúgom, h ez faszi és nem csaj. Olyan nincs, h ez csaj. Ő Z.Molnár:D -
#494 Ez csávó, valaki :D hát nincs annyi Uni a világon ami ezt nővé "operálja" -
mopsar #493 Ehhez azért jó pár felest le kell nyomni, hogy megszépüljön. :-) Bár attól függ, hogy milyen vaskos a bankszámlája! :-) -
#492 Hát ha ez tényleg egy csaj, akkor jobb ha mi huzogatjuk a butykost serényen, hátha megszépűl vagy mi. Már elnézést a hölgyikétő -
Vlala #491 Lehet, hogy meghúzta a butykost, és attól vág ilyen fejet. -
mopsar #490 Hát ez bizony igaz! Lehet, hogy csak megijedt, hogy a kezébe adták, azért vág ilyen fejet! :-) -
#489 Akkor is :D Különben sem látod inni, csak fogja. -
mopsar #488 Pedig aki az Unicumot szereti rossz ember nem lehet. :-D -
#487 Akkor fúúújjjj. Azt hittem egy csávó. Előnytelen egy fotó a figuráról. -
mopsar #486 Az a helyes fiatalember egy kevésbé helyes leányzó szerintem. :-D Aki egy nagyon helyes dolgot tart a kezében! "Óh, te kit választanál..." :-D -
#485 Ki ez a helyes fiatalember :D -
luckyboi #484 Monnyuk 2 napig feketét sz*rok utána. -
#483 -
#482 Áfonyalé, hát nekem az betenne, nem szoktam kevertett inni pont emiatt. -
#481 ez jó kis egyveleg :-) -
luckyboi #480 1. Alapozás: Tarpai szilva, vagy Gönci-barack, esetleg Zsindelyes Birs( ezeket akkor, ha nem az alkoholszint a lényeg)
2. Hosszúital: Jim-Beam (1)-Red Bull(1)-Almalé(1), vagy Absolut vodka(2)+ Áfonyalé(2)
Az ilyen szimpla beba**áshoz meg Jáger ill. almapálesz!
-
kismiki #479 Illetve a jo marketing :) -
#478 Sikere abban leledzik, hogy egész finom, nomeg lassan üt, elég sokat lehet belőle inni mielőtt igazán kifejtené hatását. -
#477 Felénk a whiskey megy, de csak tisztán.. ritkábban kólával.. de az már nem különlegesség :-) -
#476 én utálom a jägert meg az unicumot is, a next meg elmegy...
-
kismiki #475 Hát ja tényleg trendi a fiatalok körében mondjuk nem értem a sikerét. Nekem speckó az Unicum jobban bejön, szerintem érettebb az íze -
#474 Mi borssal ittuk annó, bejött nagyon :) Unizni nem szoktunk, Jégerezni inkább az ami a "menő" manapság. -
kismiki #473 Bloody Mary jó kis szegfűszeggel.
Nem is tudom azt vagy a NEXTet csipázom jobban :) -
#472 A hétvégén Vilmos-almát toltam, nagyon finom! Persze már régi recept, de eddig nem nagyon iszogattam :) -
#471 Én nemigazán. Nem vagyok nagy koktélos. Ha koktélnak számít a Vodka narancs :D Bár Bloody Marit egy időben igencsak preferáltam. Úgyhogy azt nem állíthatom, hogy elvetem a koktélokat, inkább csak ritkán kényeztetem magam velük. -
kismiki #470 Kubus jager? :D:D:D:D elég zsír lehetett
Amúgy az Unicum Gyömbérrel egész klassz! -
#469 Szoktatok koktélozni? -
#468 Kubus Jéger volt a legutóbbi kísérlet a skacokkal. Hát ne tudjátok meg miféle rossz utóíze volt. -
#467 Bhh.. Az Unicum Nextet keverni valamivel? Ember.. ez szentségtörés.. -
kismiki #466 Unicum Next-es citromos fanta? -
#465 én 1szer whiskey abszonttos sört, hát a fejfájás másnap az elég keményen ütött :/ -
#464 Legjobb a sima kommersz körte, olcsó is üt is, főleg ha felesbe iszod gyorsba;) nyaraláson, utolsó előtti éjszaka nem volt már pénz így fejenként vettünk fél liter körtét, egy ezres, nah az fél óra alatt felesekbe megittuk és úgy szétcsapott hogy azóta is azt vesszük, isszuk:)ha 3 centesekbe iszod akkor szépen lassan megütt, de ha felesekbe akkor megőrülsz tőle:D
kisérőnek meg vmi meggylé vagy narancs vagy vmi, nem érzed annyira az ízét, jah am nem szeretem a körtét mint gyümölcsöt, inkább egy üveg pia mint 1 db gyümölcs:)
de am ha nincs más akkor jó a tequila vagy vodka, ha azok sincsenek akkor mind1, fütyülős málna meg olyan mint a maci víz:)
amiket utálok az a mindenféle házi pálinka, törköly meg a miskolci barack, dehát ha más nincs akkor ezek is csúsznak, de akkor is... -
#463 az első az valami búvár nevü nem?
vodka cappy is fincsi de csak jéghidegen
portot tisztán szoktam, íze kurvaszar :D
fütyülősből meg barack, illata nagyon odavág -
#462 Eresszetek egy korsó sörbe poharastul 4 cl zöld abszintot, jól néz ki , üt is, csak nagoynszar az íze. De ha szereted a Negrot akkor ízleni fog :D
Másik finomság a Vodka Cappy eperrel (vagy másfajtával, de ne olcsó tesco-sal).
Porto naranccsal vagy ananásszal , akár összeöntve, akár külön. Húzóra 4 cent megkönnyeztetett a múlthéten :D
De ami igazán itatja magát és később üt, az a Málnás Fütyülős vagy pedig az osztálytárslány készítette mézes :P -
#461 az biztos...kóla rumtól egyszer úgy beálltam..., volt mondjuk még előtt egy kis metaxa... -
#460 pfujj... naranccsal még nagyonj max lecsúszik, de nem szeretem.
whiskey kóla is jó, meg ha csak nagyon be akarunk kúrni akkor porto rico. -
#459 így van
legyen inkább vodka, tisztán :D -
#458 nemnem :D
Sztem pl a jäger (is) női pia.
mondom redbull+eristoff kurvajó, és üt