Pia különlegességek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem is tudom azt vagy a NEXTet csipázom jobban :)
Amúgy az Unicum Gyömbérrel egész klassz!
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
kisérõnek meg vmi meggylé vagy narancs vagy vmi, nem érzed annyira az ízét, jah am nem szeretem a körtét mint gyümölcsöt, inkább egy üveg pia mint 1 db gyümölcs:)
de am ha nincs más akkor jó a tequila vagy vodka, ha azok sincsenek akkor mind1, fütyülõs málna meg olyan mint a maci víz:)
amiket utálok az a mindenféle házi pálinka, törköly meg a miskolci barack, dehát ha más nincs akkor ezek is csúsznak, de akkor is...<#vomit>#vomit>
\"Kokain inhalációt követõen a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztetõ terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
vodka cappy is fincsi de csak jéghidegen
portot tisztán szoktam, íze kurvaszar :D
fütyülõsbõl meg barack, illata nagyon odavág
Másik finomság a Vodka Cappy eperrel (vagy másfajtával, de ne olcsó tesco-sal).
Porto naranccsal vagy ananásszal , akár összeöntve, akár külön. Húzóra 4 cent megkönnyeztetett a múlthéten :D
De ami igazán itatja magát és késõbb üt, az a Málnás Fütyülõs vagy pedig az osztálytárslány készítette mézes :P
http://flickr.com/photos/zolika90/
whiskey kóla is jó, meg ha csak nagyon be akarunk kúrni akkor porto rico.
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Az a komoly. és kurvafinom :D Azoknak való, akik szeretik az édes piákat
a jägert ritkán iszom, nem fav
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
de ez most lehet nagyon hülyén fog hangzani, de próbáljátok ki h burn energiaitalt töltötök hozzá! eskü finom íze van, és üt mint a szemét, tapasztalatból mondom :D
Szerintem a "jeges" úgy jó, ahogy van, az maga egy különlegesség, enm kell hozzá semmi.
Max egy jäg-kocka. :):):)
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Haver meghuzott 2700ft-ért fél lityót... és még be se hányt. Szemét alkesz!
A NEVE: GANÉÉÉÉ
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Mondom a csajnak, gyere igyá jägert.
-Áhh majd ha az xy is.
ahoz is odamentem, gyere igyál velem jägert.
-OKé.
Na de még mindkettejüknek volt 3dl diesel.
Hát nem volt mit tenni, addig nem akartak normális piát inni amig el nem fogy, muszáj volt lenyomnom :D
<#vomit>#vomit>
szerintem nagyon szörnyü. megrázó élmény volt. na meg rá a jäger (azt se szeretem, de hogyha a csajok csak ugy isznak)
de #436-os naon tecci :D:D
tényleg gyerekek csak 1 kérdés :D Tudjátok mi az a diesel?? mert én nem régen tudtam meg és nem is vágtam :D nah mind1 :D !
VÁROM A VÁLASZT :D
Ezt így eliszogatod, utána beleharapsz a citromba, és jó lesz .)
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
jah vodka redbull az azért alap, annak még az ízét is szeretem:)
meg manapság inkább borozgattam, furcsa, de kb 1 üveg bor annyit hozott ki belõlem mint 2dl vodka :D, és árban jobb a bor :D