Pia különlegességek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

koloncos
Felénk a whiskey megy, de csak tisztán.. ritkábban kólával.. de az már nem különlegesség :-)

zsolesz92
én utálom a jägert meg az unicumot is, a next meg elmegy...

Hát ja tényleg trendi a fiatalok körében mondjuk nem értem a sikerét. Nekem speckó az Unicum jobban bejön, szerintem érettebb az íze
Old Joshua
Mi borssal ittuk annó, bejött nagyon :) Unizni nem szoktunk, Jégerezni inkább az ami a "menõ" manapság.

Bloody Mary jó kis szegfûszeggel.
Nem is tudom azt vagy a NEXTet csipázom jobban :)
zsolesz92
A hétvégén Vilmos-almát toltam, nagyon finom! Persze már régi recept, de eddig nem nagyon iszogattam :)

Old Joshua
Én nemigazán. Nem vagyok nagy koktélos. Ha koktélnak számít a Vodka narancs :D Bár Bloody Marit egy idõben igencsak preferáltam. Úgyhogy azt nem állíthatom, hogy elvetem a koktélokat, inkább csak ritkán kényeztetem magam velük.

Kubus jager? :D:D:D:D elég zsír lehetett

Amúgy az Unicum Gyömbérrel egész klassz!
koloncos
Szoktatok koktélozni?

Old Joshua
Kubus Jéger volt a legutóbbi kísérlet a skacokkal. Hát ne tudjátok meg miféle rossz utóíze volt.

koloncos
Bhh.. Az Unicum Nextet keverni valamivel? Ember.. ez szentségtörés..

Unicum Next-es citromos fanta?
kulabácsi
én 1szer whiskey abszonttos sört, hát a fejfájás másnap az elég keményen ütött :/

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Brolly
Legjobb a sima kommersz körte, olcsó is üt is, fõleg ha felesbe iszod gyorsba;) nyaraláson, utolsó elõtti éjszaka nem volt már pénz így fejenként vettünk fél liter körtét, egy ezres, nah az fél óra alatt felesekbe megittuk és úgy szétcsapott hogy azóta is azt vesszük, isszuk:)ha 3 centesekbe iszod akkor szépen lassan megütt, de ha felesekbe akkor megõrülsz tõle:D
kisérõnek meg vmi meggylé vagy narancs vagy vmi, nem érzed annyira az ízét, jah am nem szeretem a körtét mint gyümölcsöt, inkább egy üveg pia mint 1 db gyümölcs:)
de am ha nincs más akkor jó a tequila vagy vodka, ha azok sincsenek akkor mind1, fütyülõs málna meg olyan mint a maci víz:)
amiket utálok az a mindenféle házi pálinka, törköly meg a miskolci barack, dehát ha más nincs akkor ezek is csúsznak, de akkor is...<#vomit>

\"Kokain inhalációt követõen a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztetõ terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

zsolesz92
az elsõ az valami búvár nevü nem?

vodka cappy is fincsi de csak jéghidegen

portot tisztán szoktam, íze kurvaszar :D

fütyülõsbõl meg barack, illata nagyon odavág

zolo
Eresszetek egy korsó sörbe poharastul 4 cl zöld abszintot, jól néz ki , üt is, csak nagoynszar az íze. De ha szereted a Negrot akkor ízleni fog :D

Másik finomság a Vodka Cappy eperrel (vagy másfajtával, de ne olcsó tesco-sal).

Porto naranccsal vagy ananásszal , akár összeöntve, akár külön. Húzóra 4 cent megkönnyeztetett a múlthéten :D

De ami igazán itatja magát és késõbb üt, az a Málnás Fütyülõs vagy pedig az osztálytárslány készítette mézes :P

http://flickr.com/photos/zolika90/

gercse
az biztos...kóla rumtól egyszer úgy beálltam..., volt mondjuk még elõtt egy kis metaxa...

zsolesz92
pfujj... naranccsal még nagyonj max lecsúszik, de nem szeretem.
whiskey kóla is jó, meg ha csak nagyon be akarunk kúrni akkor porto rico.

gercse
így van
legyen inkább vodka, tisztán :D

zsolesz92
nemnem :D

Sztem pl a jäger (is) nõi pia.
mondom redbull+eristoff kurvajó, és üt

PíszLávJuniti
édes = nõi pia

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

zsolesz92
redbull+ eristoff.
Az a komoly. és kurvafinom :D Azoknak való, akik szeretik az édes piákat

PíszLávJuniti
bombával whiskey jó. önmagában egyiket sem szeretem, de együtt egész okés.
a jägert ritkán iszom, nem fav

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

kulabácsi
én unicumot ittam kólával, az is szörnyû volt :S

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

kulabácsi
ja énis duplát szoktam kérni jégkockával, az a jóa

de ez most lehet nagyon hülyén fog hangzani, de próbáljátok ki h burn energiaitalt töltötök hozzá! eskü finom íze van, és üt mint a szemét, tapasztalatból mondom :D

zsolesz92
Van aki kólával issza :S

Szerintem arra, hogy milyen italokat ismerünk, amihez Jägermeister kell.

Szerintem a "jeges" úgy jó, ahogy van, az maga egy különlegesség, enm kell hozzá semmi.
Max egy jäg-kocka. :):):)

kulabácsi
mit kérdezel pontosan???

mit tudtok kihozni a jagerhez adva vmit?

Skynet723
up :)

Kmarha
mi az ilyesmit kandó körnek nevezzük :D Régen volt már hogy hasonló kört én elvesztettem volna. Ha a két óra múlva hányást persze nem számítjuk :D

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Skynet723
Ha a jégerbe raksz 1 ksi abszintot és csipet vodkát és házi páleszt és még minden más töményet akkor az ize szar lesz . XD (tesztelve a suliban)
Haver meghuzott 2700ft-ért fél lityót... és még be se hányt. Szemét alkesz!

A NEVE: GANÉÉÉÉ

kulabácsi
olyat nem kell inni:D

bertino
ték -.-

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Kmarha
Na azért nem nem jó minõségû olcsó házisört, nem elrontani lehet vele, hanem feldobni. :)

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

zsolesz92
monnyuk én a sörbpõl is max 1 üveggel, mert nem szeretem, 1 üveg meg pont lehût, arra jó

kulabácsi
elrontani a sört kólával?:OOO gyalázat:)

Skynet723
aranyos :D
piszkos sör :D

zsolesz92
LOL nálunk kertipartin csajok ilyet ittak mer elfogyott a vilmos. Mi ezt piszkos sörnek hivjuk :P
Mondom a csajnak, gyere igyá jägert.
-Áhh majd ha az xy is.
ahoz is odamentem, gyere igyál velem jägert.
-OKé.
Na de még mindkettejüknek volt 3dl diesel.
Hát nem volt mit tenni, addig nem akartak normális piát inni amig el nem fogy, muszáj volt lenyomnom :D
<#vomit>
szerintem nagyon szörnyü. megrázó élmény volt. na meg rá a jäger (azt se szeretem, de hogyha a csajok csak ugy isznak)

Kmarha
Diesel: kóla + sör. 2-3 arányban pl. Egyik személyes kedvencem, csak nem szabad sokáig állni hagyni.

Skynet723
Hmm kössz skacok....holnap végig kostoljuk :P
de #436-os naon tecci :D:D
tényleg gyerekek csak 1 kérdés :D Tudjátok mi az a diesel?? mert én nem régen tudtam meg és nem is vágtam :D nah mind1 :D !

VÁROM A VÁLASZT :D

Match
whiskey-s pohárba 1 deci porto, bele egy hatod citrom, hagyod egy picit hogy megszívja magát, aztán 1 deci kóla, opcionálisan jég.
Ezt így eliszogatod, utána beleharapsz a citromba, és jó lesz .)

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

Kmarha
portot csak tisztán. de izlések és pofonok. Bármivel amivel probáltuk, csak rossz lett. Tisztán, vagy ha beteg vagy akkor két kanál cukorral és meggyújtva, amig fel nem melegszik (1,5 nap alatt kigyógyít bármi megfázásból, torokfájásból)

Ars3nal
naygon jo spriteal ki kell probalni:)

kulabácsi
hmm portoricoi rumra gondolsz? azt mi kólával ittuk régen, asszem még ízlett is:D

Skynet723
Portot mivel jö inni? mert magába utálom :S pfááh

kulabácsi
hát mondjuk én alapbóla vodkát nem nagyon szeretem...eddig csak naranccsal ittam, az úgy még elmegy, de mivel minden csajjal ezt kell inni így már nagyon herótom van tõle:) de 1 próbát megér, majd vmikor sztem bejátszom

jah vodka redbull az azért alap, annak még az ízét is szeretem:)

Ars3nal
pedig fasza:) vodka+tonic se rossz állítólag de nem értem mér kell szar tonikkal elcseszni a vodkát:D

gercse
jól hangzik, én lehet kipróbálom, unalmas volt már narancssal :D
meg manapság inkább borozgattam, furcsa, de kb 1 üveg bor annyit hozott ki belõlem mint 2dl vodka :D, és árban jobb a bor :D

kulabácsi
vodka sprite:O na ilyet se hallottam még:D