Pia különlegességek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kulabácsi
húzóra?😄
gondolom h most jó az, de én majd holnap....végre pénteeeeeeeeeek

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

desigo
1 dl házipálesz az imént😊
most jóez...
bigfoot
0,7hubi+1lityó cola

hunbasser
bomba+martini (Y)

ReaL MaDRid x siempre

gercse
én meg szinte csak ezt iszom 😊kalinka valahogy bejött(el is neveztek már Szergejnek osztálytársaim😄), 2dl lemegy mindig egy parti elõtt, aztán utána jöhet az, amit isznak a többiek😄, végül hazafelé eldöntöm, hogy lesz e rókakoma, és ha lesz akkor még egy villanyoszlopnál kieresztem😄,mielõtt hazaérnék😊
tehát végülis keverem a piákat, csak nem bevitelkor😄

whiskeyman
Én meg legelõször whiskeybõl. Egy-másfél évig utána rá se néztem. Azóta, mint a vizet 😄

٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿

kulabácsi
fúúú hát én a vodkát tisztán azt nem nagyon bírom...ami még majdnem kijött az a bacardi rum volt tisztán, se íze, se bûze és nagyon szar😄
(elfogyott a kóla...)

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

kulabácsi
azt gondolom😄

gercse
én ezzel kezdtem,azért írtam be😊(ezt itatták velem elõszõr osztálytársaim), azóta a narancsot már elhagyom 😊, nem szoktam keverni a piákat, mindent tisztán😊

dunga
Egyik fórumról idézet:

próbáld ki a halálsikoly koktélt! 2 verziója van!
1. fehér, 2 dl fehérbor, feles vodka, feles pálesz,
egybeöntöd, majd húzóra megiszod!
2. vörös. 2 dl vörösbor, feles rum, feles hubi, és húzóra
ezt is!

Amelyik szimpibb, azt iszod, nem kötelezõ ezekkel a
felesekkel, a ha fehérboros, akkor a felesek lehetõleg
szintelenek legyenek, mint pl a vodesz, a vörösnél lehet
jager, v ami szimpi, csak sötét legyen!
3-4 ilyet letolsz húzóra, és... h mér halálsikoly koktél???
elárulom!
MER ORDÍTVA RÓKÁZOL!!!! teli torokból ordítasz róka közben!

tudom, tapasztalat....
csak én fogadásból 3-at ittam, whiskey-vel és fekete
abszinttel! vége volt mndennek...

Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!

kas123
én bevállaltam 😄😄😄 kemény volt 😄😄😄

ThisZip
/fav

A jó öreg FÉNY-t még nem olvastam: szódásszifonba pénztárcától függõ pálesz(amennyi csak belefér), utána elõvenni egy kis páleszpoharat(minél nagyobb ûrtartalmû annál jobb 😉 ) , a pohárkába ízléstõl függõ szörpöt, utána havert megkérni, hogy a szódásszifonból gyorsan töltsön a pohárba, ekkor gyorsan fölhajtani a tartalmat. haverok közötti póker elengedhetetlen szomjoltója 😉)))))

\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél!\" (ismeretlen)

Ars3nal
fõleg mikor kommersz akkor szar

kulabácsi
na ettõl már herótom van, minden csajjal ezt kell inni, má okádok tõle frankón....

kulabácsi
én simán, bár a metaxától herótom van...az uccsó unikum meg buvárkorty volt😄

whiskeyman
azt valahogy nem vállalnám be

kulabácsi
fúúú az uccsó az komoly lehet...

gercse
vodka+narancs 😊

kas123
Whiskey + kóla!
Whisykey + Red bull!
Whiskey + Metaxa+ kóla!
Wiszki+metaxa+unicum+kóla 😄 fél deci, fél deci, fél deci, 1,5 deci =)

whiskeyman
nálam akkor is a whiskey + red bull

(Jack, Jameson, Jim Beam)

Jagumo
majd holnap mondok olyat is amibe alkohol kell
többnyire "Bacardi Carta Rum" osokat tudok

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

Jagumo
nyista

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

kulabácsi
alkoHOL?

Jagumo
a Sékbe beleteszed a Törtjeget.
raksz bele 1 karika ananászt, rá sûrü málna szirupot (a málnaszörp is megteszi) Rá 100% Ananészlevet arra 4-5 szem málnát.
jól összerázod a sékben. lehúzod a tetejét és öntheted magadnak.
ha szépen akarod kirakni a pohárba. akkor:
alulra törtjég rá a Koktél leve kirakod annanászkockával az megáll a törtjegen és kész. és ugyanezt ujra. és ujra Szívoszálat bele és kész.

GregSB
"Flaming Lamborghini

Koktélos kehelybe tölts 1 cl grenadine szirupot , majd bárkanállal rétegezz rá sambucat , metaxát , galianót , 80 % rumot , külön shot pohárba tölts 1 cl kávélikõrt és 1 cl Bols blue, gyújtsd meg az ital tetjén a rumot és szórd meg fahéjjal, és töltsd bele a shot pohárból az italt, szívószállal egyszerre idd meg.

18 éven felülieknek és Szigorúan csak egyet !"

Ezt mind szívószálon keresztül kell benyomni, 2-3 szippantásra max. Legtöbb helyen 2500Ft-ba kerül, de 1 ilyet megiszol és elvagy egész este <#buck>

UnknownAsshole
1l asztali fehér
1l szénsavas málna

öszeöntve, htx <#smile>
Fido4life
na ezt holnap kipróbálom 😊

Dying Soul
Én úgy ismerem a Betont, hogy Becherovka + Tonik

CSÕKOKTÉL

amivan náladpia azt összeöntöd egy csõbe összerázod függõleges állás és engeded hogy follyon lefelé nem kell nyelni folyik magától 😊

Monoton koktél -.- : ugyanez csak pohárral 😄DDDDDD

REAL MADRID

kulabácsi
hja😊

bertino
wwaaaaa + fav!

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

ProGabe
meg akkor már a red bull/bomba - whiskey-t se hagyjuk ki,na az már valami!le kell ülni hozzá 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

ProGabe
Beton:1 dl jókis házipálesz + 1 deci jószar tablettás fehérbor,esetleg megbolondítva egy kis szódával,csak a szénsav kedvéért 😛 tuti betont fogsz tõle,ha szerencséd van a "róka komád" mellé :S amúgy ezt középsuliban itattuk azzal akinek név-,vagy születésnapja volt,én mindig kibújtam alóla,szal nem saját tapasztalatból beszélek,'hál Isten

amúgy legjobb: whiksey + 4 db jégkocka 😄

ha meg rendes koktél,akkor high ball whisky a lekjopp <#finom>

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

kulabácsi
jaja pedig megy az agyba rendesen😄 imádom amikor a csajok betolnak gyorsba 2õt azt beszélni nem tudnak kb😄DDDD

Ars3nal
jaja, bár bomba pezsgõvel könnyebb leitatni a népet mert nemveszik észre rögtön a hatást😄

kas123
Haverom találta ki:
-1 császárkörte (3 decis)
-1 Lime narancs (fél literes)

leiszol a Lime-bõl 2 decit, a császárkörtébõl 1 decit összekevered és naon finom =)

kulabácsi
hamár redbull-vodka, akkor említsük meg h

bomba - pezsgõ😊

a hatás nem marad el garantáltan egyiknél sem!

Ars3nal
/fav

neevous
Metropolitan: 5*-os Metaxa+gyömbér)

Ars3nal
barackpálesz+kóla

redbull+vodka(nem kommersz mer az szar😄)

kulabácsi
áz

neevous
Vilmos
+Rostos vilmoskörtelé
Finom😄

ÁJ LÁV \_/

gumimacis málnaszörp rulz

kulabácsi
boccs😄

kulabácsi
úúúúr isten😄

whiskeyman
naná, majd elkortyolva 😄

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

igen , mert az már nem feelinges :/ minél ócsóbb annál jobb.

Szeressük a zacskós tejet

whiskeyman
Az egyik haverom valami marha ocsmány piát kevert magának

unicum vs. Hohes C <#vomit><#vomit><#vomit>

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

desigo
kemény😊