16
-
irkab1rka #16 10000 kinai alkalmazott felismer neked mindent nyugi. -
#15 Bár off a téma, de egy erősen tömörített video igenis homályos. Nem tudok jobb szót rá. -
floatr #14 De legalább marhadrágán megfejleszttették valakikkel, aminek az árát "belekódolják" a filmek árába
Egyébként ha már egy nudli jelszóval tömörített állományon kéne végigszaladnia, már akkor is bukó a dolog... -
#13 Ezek idióták! Mekkora adatbázist kell átfésülnie, hogy megtalálja melyik filmből van a részlet? Több 10000-et? Én biztos megkértem volna a faszit, hogy töltsön le valami mást és futassa rá a progiját!
Tuti parasztvakítás, és csak arra az egy filmre van kihegyezve!! -
huuu #12 Már megint ezek az állat jogvédők!
Majdcsak tönkremennek.
Ki a tököt érdekel ez a hülye másolásvédő rendszer.
Nem tanulnak a starforce-ból.
Kurva fölösleges, fél nap múlva lesz rá crack.
Ennyire analfabéták, vagy ez a cikk fölösleges.
-
roliika #11 Előadókra is akad példa, pl.: NOX. Nemrég volt itt valami koncertjük, teltházas, 5000Ft beugró, de sírnak, hogy nincs pénz mert sok a kalóz. Meg az otthon ülő Pistike ellopja a zenéjüket, és nem bírják felfogni, hogy net nélkül seholsem lennének, Pistikék nélkül, mert egy az hogy magán célra full legális a dolog, másik meg, hogy Pisike terjeszti, és akinek tettszik elmegy a koncertre, vagy a jobb minőségű CD-t megveszi. -
Dömsödi #10 Aki már letölt "illegális" tartalmat, az nem fogja utolag lefutatni hozzá ezt a programot! Persze letölti, rájön, hogy illegális, oszt egyből letörli... Miért mindig a kiadók kapáloznak, és SOHA nem az előadók???
Előbb utóbb rájönnek a filmkészitők, hogy sokkal többet kaszálhatnak, ha kirúgják a kiadókat, és interneten terjesztik a filmeket 50 centért... -
#9 Épületes hozzáállás. Tiltsuk be. Állítsuk le a milliárdos üzletet. Nagyon érzed, hogy működik a világ. -
replaced #8 gratulalok nekik, hogy sikerul megtobb folosleges penzt elkolteni hulyesegekre, csak sajatmagukat szivatjak ilyen kolcswgekkel
youtubot meg az osszes ilyen videonezegeto baromsagot be kellene tiltani a francba, foloslegesen szennyezik az internetet, flash video meg kulonben is kritikan aluli, nem tudom hol elnek ezek -
dez #7 LOL. Kicsit más egy YouTube stream, és egy titkosított torrent piece. -
#6 A rendszer adatbázisát kéne feltörni és szétosztani.. :D ott ugyanis minden jogvédett cucc megtalálható. :)
-
AranyKéz #5 "A kiadók minden erővel megpróbálják rávenni az internetes tartalomszolgáltatókat, hogy alkalmazzanak ilyen technológiát a zenei, illetve képi tartalmú illegális anyagok kiszűrésére"
Ha ilyen pontos akkor KIBASZOTT LASSÚ = KIBASZOTT DRÁGA !
Ha ennyire meg akarják védeni a kiadványaikat (helyes kifejezés), akkor futtassák ŐK MAGUK, A SAJÁT SZERVEREIKEN, A SAJÁT KÖLTSÉGEIKEN.
Ja és honnan tudja az a hülye program hogy nem-e fair use ???
"A rendszer segít a kiadóknak megvédeni a jogaikat. Olyan ez mint amikor a szellemet visszazárjuk a palackba"
MIÉRT VANNAK A KIADÓKNAK JOGAIK????????????
-
roliika #4 Ez bármilyen digitális tartalomra igaz lehet, de könnyen be is csapható , ha tudom melyik része van vizsgálat alatt, kicserélhetem, vagy tehetek bele szándékos torzításokat ami még nem zavaró.
Szánalmas, rengeteg pénzbe kerülő fejlesztések... -
roliika #3 Mi az hogy homályos videót is felismer?
A digitális technika nem analóg tehát nem is lehet homályos.
Ha olyan iszonyat frankó lenne, nem értem, miért nem használják biztonságtechnikai és mozgásfelismerő, tömörítő rendszerekben? Totális kacsa...
Maximum az adott képkocka, pontosabban adatfolyam timekódjához tartozó x %-ú hasonlóságot ismerhet fel...magyarul megnézi, hogy a Kill Bill 45:23:15-énél az adatfolyam hogy néz ki, majd binárisan összehasonlítja a másolattal. Ennyi. Nem kell túl misztifikálni. -
BCs design #2 egyszerüb lenne 3 kölyköt rá állítani egy kisebb országra akik már
betéve ismerik asz összes értelmes warez meg torrent oldalt -