Házikedvencem

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

találtam egy nagyon jó oldalt ahol sok érdekességet találhatunk a kedvenceinkhez.
itt a link http://allatkucko.try.hu/
Jagumo
:D:D jó sok néve meg minden:)

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

BontottCsirke
Peggy-vel voltam ma varratszedésen, Yoko-nak meg valami jóképességû rednose pit kant keresnék õszre.
Csokibarna kutya volna a legjobb Yoko-hoz.
Szeretnék még egy almot tõle, utána õ is ivartalanítva lesz - ha nem találok neki normális párt, még most tavasszal megoperáltatom.

törpe és rohadék

Bocy
HEHE:) NEM ÍR SENKI.

Jagumo
jaa:) nem családi hát:)
mi kertes házban lakunk:) itt kint lehetnek

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

Trisztin
hát az én blökim egy elkényeztetett öleb :) ágyon és fotelben alszik :) hát én nem tudom hova kicsukni :) a lépcsõházban kicsit hideg lenne neki :)

„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören

Jagumo
engem is régebenn betámadott csak mostanában nemigen vannak háázban:)
nem engedjük be Qket:) anyunak elegelett mert azt mondja kutya nem való a aházba:D de bent is szoktak lenni azért:)) nem sokat de majdnem minden nap 1 picit.

Trisztin
Kutyám betámad... általában jobban nézek ki ;))

„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören

Jagumo
Ez a kutya á kész nagyon aranyos!!!

Jagumo
én nagyon szeretem õket!
de nekem 2 elég:)

Jagumo
Ennyire szereted a kutyákat?:)

Jagumo
Hu most ez izéé:)
Futás után lett fotózva vagy csak meleg volt?:)
naon ott van ez a kép:9 tetszik:D

Attila8805
Hi all!
Õ az én egyik kutyám.
A kissebik,akit Mancs-nak hívnak.
Még nincs egy éves.
Az apjáról is rakok majd fel képet.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

BontottCsirke
Öcsédet hozd el hozzánk 1 napra, vagy kinyúl a félelemtõl, vagy megszokja a kutyákat :D

törpe és rohadék

koryne
Kedvenc kutyafajtám :) Ha öcsém nem lenne kutyafóbiás, tuti ilyen kutyát tartanék...

Xbox Live gamertag: kilencnad

Jagumo
:))
tényleg tiszta aranyos!

BontottCsirke
Még videót, nagyon kegyetlenül nyomatják a csivik, imádnivalóak :DDD

Ja, már hat kutyám van, Sárpit egy drogos sráctól vettem meg ordítva-fenyegetõzve, állatmentés-szerûség formában. Muszáj volt hazahozzam, víz nélkül, fedél nélkül volt megkötve és büdös farhát volt kidobálva elé, amit el sem ért a rövid lánc miatt.
Már volt nálam tavaly nyáron 2 hónapig a kutya, akkor is rendberaktam, beoltattam, feltápláltam de visszasírta a 'gazdája', hogy nem hagyja kikötve az udvaron hetekre egyedül, gondozni fogja, én meg akkor visszaadtam.

Hazahoztam, megetettem, kipucoltam, elvittem az állatorvoshoz és itt alszik a kanapén a többi kutyusommal, marad nálam.
Sárpi egyébként az orvos szerint fajtiszta shar-pei, még nincs két éves.

Aszonta a férjem, hogy nem lehet több kutyánk mostmár, fõleg nem a házban (mind a hat benti kutya, kertbe kijárással), mert elválik tõlem <#banplz>

törpe és rohadék

BontottCsirke
Nagyon szép Buksi pofácskája :)

Ivartalanítás: nekem egy kutyám, Peggy lett ivartalanítva, õ is a héten, kényszerbõl, gyulladás miatt.
Elhízás nagyon egyénfüggõ kutyáknál, én ivartalanított kutyát is tartó ismerõseim (egy game-vonalú pit-es, pár amstaffos és pár keverékes) kutyusai nem híztak el, nem változott a viselkedésük - de ezek a kutyák mind normálisan vannak mozgatva.

törpe és rohadék

Jagumo
De arii:)

OrioN the S
^^

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

sziasztok!

a neve egyszerûen: Buksi
életkor: 10 hónap körül
anyja tacskó apja roti, bár érdekes, hogy õ tacskó méretû lett, míg a testvére meg kb kétszer ekkora lett.
pici is, fáradt is, még csak pár napja van nálunk:

kicsit nagyobb már:

sunyi ám nagyon:

További képek:
elsõ tél
egy délután a házában
lakásban játszunk
szintén a lakásban

Üdv: Huncolin

Jagumo
nekem nincs ivartalanítva.
de szerintem én ugy halottam elhízik...meg ilyek

majdnem, csak ez eggyik heréjét vették ki mert fentmaradt és berákosodhat vagy mi..

Trisztin
ha már szóba került... kinek van ivartalanítva a kutyája???

Anyum nagyon tiltakozik,hogy megfosszuk Philipet a férfiasságát ...
hallottam már róla sok pozítivat és negatívat... nektek milyen tapasztalaitok vannak???

&#8222;Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. &#8222; - Kierkegaard, Sören

BontottCsirke
Ivartalanítás volt?

törpe és rohadék

tõlem nem bátrabb

Trisztin
na akkor egy aranyos és bátor kutya :)))

&#8222;Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. &#8222; - Kierkegaard, Sören

most mütötték szegényt :=o

Jagumo
GUSZTIKA

Jagumo
De ari :)

Tesóm kutyája aki GUSZTÁV ( D: ) névre hallgat

Jagumo
hú de nem írnak:D
sekinek nicns többet háziálata? :)

Trisztin
hát ez a tutya nagyon édes :))) tetszik ;)

Jagumo
na a modik berakták a képet:)
tiszta jó:D

Jagumo
nekem tetszik a kép:)
engem nem zavar az a tigris:) meg a csibe:D
nagyon aranyos és ötletes! még 1x thx

Jagumo
ok

leho94
nekem csak zsiráf meg elefánt van:D

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

Cuchulainn
tigrise kinek van?:D

Sooner or later all our games turn into Calvinball...

zsolesz92
mivel nincs házigazdája a topicnak, bemész a moderátor topicba megadod nekik a banner linkjét meg a topic linkjét(nem elég a nevet), és szépen megkéred õket h a bannert ide.
Ha nem hétvégén kéred akkor sztem egy nap alatt berakják. attol függ hogy érnek rá

Jagumo
mér csak az a kérdés hogy kell oda berakni??
csak a házigazda tudja?
vagy Moderátor vagy ki?

zsolesz92
szívesen

Jagumo
nagyon köszi.
ha nem mondod hogy eltér az uccsó betü észre se vaszem :)
thx

zsolesz92
Nem tom, nagy gond h az utolsó betü eltér?:D
Nincs kedvem ujracsinálni...

zsolesz92
Szaisztok, kérésre csináltam nektek egy bannert. Azért olyan a betü, mert állatszõrrel van borítva :P

roberto0915
Köszi! ;)
Hát van egy pár.. :D
..a szám címe: Sean Paul - Send It On

Jagumo
:D tiszta Cuki(k):D
hány csivavád van??

Amugy jó a Zene (Sean Paul)
de melyik száma?

roberto0915
:D ..mops az nekünk is volt.. szal tudom mirõl beszélsz.. :D

OrioN the S
:D kicsit hiperaktív nem? :D nagyon fain.. anyámnak mops van ,fekete és az 2x így pörög :D

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

roberto0915
Hoztam nektek még1 videot.. itt már zene is van és a kép minõsége is jobb.. ;) (igen Õ csivava)

Luca dance

Jó szórakozást! ;)

Jagumo
igen neki van #116