Házikedvencem

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

XDD
neked meg a Tacsi Roti keveréked van?

XDD
ezt kérdeztem hogy neked csak 1 kutyád van e??

bocs elírtam az elõbb

XDD
neked csak 1 kutyád van:)
visszanéztem a képét az nagyon cuki:)
a malaccal a szályában:)

XDD
:D

XDD
Én protekcióval vettem. :)
törzskönyvel: 120000-ért adta.
Törzskönyv nélkül: 60000-ért adta.
de mivel én haver voltam (vagyok) 29000-re alkudtam:)
igyen akartam megkapni de nagy zsivány az emberke.Volt 7 Francia Buldog kölyke. 7x120000 szép summa.
aztán 4 et adott el törzskönyvel, 2-õt Törzskönyv nélkül. 1-et meg nekem.
630000FT volt a bevétel ugy hogy kiadott 2 törzskönyvel elátott Francia Buldogra 250000-et.

de amugy nagyon nehéz bepározni. mert ha dugnak akkor belehal a fiú az élvezetbe valami ilyesmit halottam:) és mesterségesen kell bepároztatni.
ez viszont rizikó. sztem ezérrt is ilyen drága.

és eszembe sincs kutyaházban tartani amugy és utálja a kutyaházat mert amikor ugatta meg ugrált rá és harapta és kaparta rádõlt majdnem és megijedt tõle azóta csak nagyon ritkán megy oda.
Jaaa meg az a legviccesebb a táljától nagyon fél mert fénylik és látja magát benne . az ételt is csak kikapja belõle és elviszi máshova.
de már uj tálja van azt szereti.

Kapi házban van tartva volt neki külön bejártata amit nem tudott használni ezért meg is szüntettük. Csak amikor fájt a lába nagyon szerettem mert nem tudott lemmeni a lépcsõn. és mindig le kellet vinni.
minig nézett kécségbe esett arcal "most mi lesz velem" tekintettel nagyon bírtam. amuyg meg mostanában ugy Sprintel le a lépcsõn mintha nem is lenne.

Jagumo
140kg kutyád lesz otthon? :) az szép.

"most belegondoltam hogy 10 év mulva már csak igy fog ez menni, hogy megkérdezik tõled.
-milyen kutyád van?
-5kg de van egy 12kg is:D

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

BontottCsirke
Te kint tartod a röfögõst az udvaron, kutyaházban?
Nagyon jó áron vetted Kápit, én egy százassal drágábban láttam az ilyen füleseket hirdetni!

Ha meglesz a kanári is, lesz itthon min. 140 kg kutya, én meg 154cm/48kg vagyok. Egész jó arány :D

törpe és rohadék

enyám hozzúzörû -.-

OrioN the S
:D (Y)

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

XDD
aranyos kutya csak nekem nem fekszik:)
túl nagy

XDD
én 29000Ft ért vettem Törzskönyv nélkül.

XDD
Röfögni néhaszokott:) de amikor beleröfög a kajájába az gusztustalan, mert szétmegy mindenhova a kaja:)

amugy nagyon szertem. még akkor is amikor a komoly tekintettel elkezdi ugati a kutyaházat:D kicsit GYP-s de nem baj XD

Jagumo
2 kis Csivava:) igaz?
nagyon aranyosak olyan nagy a fülük:)

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

a mortal zenéjét alákeverhetted volna:)

roberto0915
Hi all!
Lucáról és Nináról hoztam nektek egy kis videot. Lucát már korábban láthattátok is itt.

Luca vs Nina

A minõség nem a legjobb, de sztem így is élvezhetõ.

Trisztin
bontott csirke ill tsirke :) ezzel a névvel ennyi kutya között :) hát én biztos félnék... :)

#275 - nagyon aranyos... fõleg ahogy a kamerába néz :)

„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören

BontottCsirke
Irgalmatlan jófejek a bullik, tetszik nekem is Kapi.
Szokott horkolni, szörcsögni és röfögni, mint a fajtásai?

Nálam a megoszlás: 2 pit, 2 amstaff és 1 máltai.
Jövõ tavasszal (vagy még idén) veszek egy kis perro de presa canario-t (kanári szigeteki fogókutya).
Ammeg ilyen (ez pont magyar tenyésztõ kutyuja):

törpe és rohadék

leho94
amugy egy ilyen bogyó mennyibe kerül??

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

XDD
thx:)de tényleg olyan mind1 kismalac:D 1 kicsit

leho94
mint egy kismalac..nagyon cukiXD

XDD
Kapi-t nem is dicséritek meg?

Jagumo
:D:D

nincs neve...csak kutya
mindent megszagol....és megnyal igazi alkesz neha sörözik ,csak kicsit ,petárdázik néha rágyújt kicsit

Trisztin
ricinusnak nézem :) de tényleg elég sûrû :) és tényleg szép kutyus :) és látom õ is beleszagol a fényképezõgépbe :))

„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören

Jagumo
Hu de Dszungel! és hu de kijött a kutya:)
mi a neve? amugy tök szép<#whatever>

hát tudod...etettem is...meg itattam is....meg babusgattam is...meg minden...sõt néha napján,ha elkolbászolt...azért sem haragudtam meg rá...de képzeld el minél többet megengedtem neki...annál rosszabb lett...párszor meg is harapott...csúnya kutya...most már nem kedvenc...éted???...annak örülök,ha nem látom...

állati a 2. képen a kutyi kék szeme :)
Jagumo
hmmmm
fecsed ki kicsit bõvebben:)

nekem volt kedvencem...de most már nem kedvencem...

Jagumo

Jagumo
van 1 pár:)

BontottCsirke
Én kutyusaim:
Pegi:

Roni:

Zsömi:

Yoko:

Hepi:

törpe és rohadék

Jagumo
uuu igazi házörzõ:D (haverom kutyája)
amugy komolyan 1 nagy nulla... házörzõ szempontból:D amikor mek át oda jön a kerítéshez nyüszít 1-et és lefekszik aludni és akkor azt várja hogy simogatom... ez az egyik verzió. a másik az hogy nekirohan a keítésnek és õrülten elkezdi nyalogatni:D és akkor is azt akarja hogy simogassam:)
én ismerem azért mondom..:) de ha az orrát piszkálod mérges lessz

XDD
1 véreb na jó nem is

XDD
Kapikám becézve Kucuska:D így is szoktuk hívni amiikor ugy esik:D

Kapi megint Csak itt lustul

XDD
na jó nem is hanem õ Kapi

XDD
õ itt rotációs kapa

Bocy
LOL

Jagumo

Jagumo
Oké Kázmér:D

Bocy
Hello mindenki:)
csak azt szeretném mondani hogyha esteleg meglátnátok a
Minden Napra egy koktél Topikot tudnotok kell hogy a Tesóm nyitotta az én Reggemmel véletlenül:) szal ha nyomorékságnak tartjátok akkor nem én nyitottam:) de ha nemtartjátok annak akkor se én nyitottam:)

Jagumo
Rezsõ:D
de nem hinném hogy tetszene a Nagymamámnak:)

leho94
jah...:D

Trisztin
huszonX : ) de a Rezsõ az egy méteres maci :) tehát annak tényleg kell egy név :)

&#8222;Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. &#8222; - Kierkegaard, Sören

leho94
XD...hány éves????

Trisztin
az egyik ismerõsöm a plüss maciját Rezsõnek hívja :) az is tök jó név :) ha gondolod

&#8222;Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. &#8222; - Kierkegaard, Sören

Jagumo
én se nagyon tudom hogy micsodák:D
fiú e vagy lányok:D nem tudom...
Kázmér nem lesz a neve:D de Marcipán lehet:D

Bocy
Kázmér.
legyen a neve Kázmér