611
-
Szegény Nyuszikat ilyenkor nagyon sajánlom... sok olyan helyre kelül nyúl,ahol még egy kaktusz sem tudna életben maradni...
Lenne egy kérdésem:
Használ valaki közülletek ultrahangos bolha- és kullancstávoltartót??? Én most találkoztam vele először egy kereskedésben...a neten eléggé vegyesek a tapasztalatok... szívesen kiprobálnám,mivel árát tekintve nem drágább,mint a minősségi nyakörv...
Várom a tapasztalatokat... -
szegény nyulak, viszik őket mint a cukrot, csak a tartásrol fingjuk nincs :( -
Súlyhúzó verseny északi fajtáknak (azok csak mutatóban vannak, 90%-a bull-típusú kutya). -
Bácslmásra? mindek mennék oda? :)) -
Jön valaki innen Bácsalmásra? -
XD -
félretéve a vicxet...
komoylan gondoltad? -
Ez a kutya Borzasztóaranyos:)) -
Köszike. -
De jó átnézegettem:) nagyon poén és hasznos cuccok is;)
-
lolita200 #361 találtam egy nagyon jó oldalt ahol sok érdekességet találhatunk a kedvenceinkhez.
itt a link http://allatkucko.try.hu/ -
:D:D jó sok néve meg minden:) -
Peggy-vel voltam ma varratszedésen, Yoko-nak meg valami jóképességű rednose pit kant keresnék őszre.
Csokibarna kutya volna a legjobb Yoko-hoz.
Szeretnék még egy almot tőle, utána ő is ivartalanítva lesz - ha nem találok neki normális párt, még most tavasszal megoperáltatom. -
HEHE:) NEM ÍR SENKI. -
jaa:) nem családi hát:)
mi kertes házban lakunk:) itt kint lehetnek -
hát az én blökim egy elkényeztetett öleb :) ágyon és fotelben alszik :) hát én nem tudom hova kicsukni :) a lépcsőházban kicsit hideg lenne neki :) -
engem is régebenn betámadott csak mostanában nemigen vannak háázban:)
nem engedjük be Qket:) anyunak elegelett mert azt mondja kutya nem való a aházba:D de bent is szoktak lenni azért:)) nem sokat de majdnem minden nap 1 picit. -
Kutyám betámad... általában jobban nézek ki ;))
-
Ez a kutya á kész nagyon aranyos!!! -
én nagyon szeretem őket!
de nekem 2 elég:) -
Ennyire szereted a kutyákat?:) -
Hu most ez izéé:)
Futás után lett fotózva vagy csak meleg volt?:)
naon ott van ez a kép:9 tetszik:D -
Hi all!
Ő az én egyik kutyám.
A kissebik,akit Mancs-nak hívnak.
Még nincs egy éves.
Az apjáról is rakok majd fel képet. -
Öcsédet hozd el hozzánk 1 napra, vagy kinyúl a félelemtől, vagy megszokja a kutyákat :D -
Kedvenc kutyafajtám :) Ha öcsém nem lenne kutyafóbiás, tuti ilyen kutyát tartanék... -
:))
tényleg tiszta aranyos! -
Még videót, nagyon kegyetlenül nyomatják a csivik, imádnivalóak :DDD
Ja, már hat kutyám van, Sárpit egy drogos sráctól vettem meg ordítva-fenyegetőzve, állatmentés-szerűség formában. Muszáj volt hazahozzam, víz nélkül, fedél nélkül volt megkötve és büdös farhát volt kidobálva elé, amit el sem ért a rövid lánc miatt.
Már volt nálam tavaly nyáron 2 hónapig a kutya, akkor is rendberaktam, beoltattam, feltápláltam de visszasírta a 'gazdája', hogy nem hagyja kikötve az udvaron hetekre egyedül, gondozni fogja, én meg akkor visszaadtam.
Hazahoztam, megetettem, kipucoltam, elvittem az állatorvoshoz és itt alszik a kanapén a többi kutyusommal, marad nálam.
Sárpi egyébként az orvos szerint fajtiszta shar-pei, még nincs két éves.
Aszonta a férjem, hogy nem lehet több kutyánk mostmár, főleg nem a házban (mind a hat benti kutya, kertbe kijárással), mert elválik tőlem
-
Nagyon szép Buksi pofácskája :)
Ivartalanítás: nekem egy kutyám, Peggy lett ivartalanítva, ő is a héten, kényszerből, gyulladás miatt.
Elhízás nagyon egyénfüggő kutyáknál, én ivartalanított kutyát is tartó ismerőseim (egy game-vonalú pit-es, pár amstaffos és pár keverékes) kutyusai nem híztak el, nem változott a viselkedésük - de ezek a kutyák mind normálisan vannak mozgatva. -
De arii:) -
^^ -
Huncolin #341 sziasztok!
a neve egyszerűen: Buksi
életkor: 10 hónap körül
anyja tacskó apja roti, bár érdekes, hogy ő tacskó méretű lett, míg a testvére meg kb kétszer ekkora lett.
pici is, fáradt is, még csak pár napja van nálunk:
kicsit nagyobb már:
sunyi ám nagyon:
További képek:
első tél
egy délután a házában
lakásban játszunk
szintén a lakásban -
nekem nincs ivartalanítva.
de szerintem én ugy halottam elhízik...meg ilyek -
Vegas #339 majdnem, csak ez eggyik heréjét vették ki mert fentmaradt és berákosodhat vagy mi.. -
ha már szóba került... kinek van ivartalanítva a kutyája???
Anyum nagyon tiltakozik,hogy megfosszuk Philipet a férfiasságát ...
hallottam már róla sok pozítivat és negatívat... nektek milyen tapasztalaitok vannak??? -
Ivartalanítás volt? -
Vegas #336 tőlem nem bátrabb -
na akkor egy aranyos és bátor kutya :))) -
Vegas #334 most mütötték szegényt :=o -
GUSZTIKA -
De ari :)