Házikedvencem
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
törzskönyvel: 120000-ért adta.
Törzskönyv nélkül: 60000-ért adta.
de mivel én haver voltam (vagyok) 29000-re alkudtam:)
igyen akartam megkapni de nagy zsivány az emberke.Volt 7 Francia Buldog kölyke. 7x120000 szép summa.
aztán 4 et adott el törzskönyvel, 2-õt Törzskönyv nélkül. 1-et meg nekem.
630000FT volt a bevétel ugy hogy kiadott 2 törzskönyvel elátott Francia Buldogra 250000-et.
de amugy nagyon nehéz bepározni. mert ha dugnak akkor belehal a fiú az élvezetbe valami ilyesmit halottam:) és mesterségesen kell bepároztatni.
ez viszont rizikó. sztem ezérrt is ilyen drága.
és eszembe sincs kutyaházban tartani amugy és utálja a kutyaházat mert amikor ugatta meg ugrált rá és harapta és kaparta rádõlt majdnem és megijedt tõle azóta csak nagyon ritkán megy oda.
Jaaa meg az a legviccesebb a táljától nagyon fél mert fénylik és látja magát benne . az ételt is csak kikapja belõle és elviszi máshova.
de már uj tálja van azt szereti.
Kapi házban van tartva volt neki külön bejártata amit nem tudott használni ezért meg is szüntettük. Csak amikor fájt a lába nagyon szerettem mert nem tudott lemmeni a lépcsõn. és mindig le kellet vinni.
minig nézett kécségbe esett arcal "most mi lesz velem" tekintettel nagyon bírtam. amuyg meg mostanában ugy Sprintel le a lépcsõn mintha nem is lenne.
"most belegondoltam hogy 10 év mulva már csak igy fog ez menni, hogy megkérdezik tõled.
-milyen kutyád van?
-5kg de van egy 12kg is:D
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
Nagyon jó áron vetted Kápit, én egy százassal drágábban láttam az ilyen füleseket hirdetni!
Ha meglesz a kanári is, lesz itthon min. 140 kg kutya, én meg 154cm/48kg vagyok. Egész jó arány :D
törpe és rohadék
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
amugy nagyon szertem. még akkor is amikor a komoly tekintettel elkezdi ugati a kutyaházat:D kicsit GYP-s de nem baj XD
nagyon aranyosak olyan nagy a fülük:)
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
Lucáról és Nináról hoztam nektek egy kis videot. Lucát már korábban láthattátok is itt.
Luca vs Nina
A minõség nem a legjobb, de sztem így is élvezhetõ.
#275 - nagyon aranyos... fõleg ahogy a kamerába néz :)
„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören
Szokott horkolni, szörcsögni és röfögni, mint a fajtásai?
Nálam a megoszlás: 2 pit, 2 amstaff és 1 máltai.
Jövõ tavasszal (vagy még idén) veszek egy kis perro de presa canario-t (kanári szigeteki fogókutya).
Ammeg ilyen (ez pont magyar tenyésztõ kutyuja):

törpe és rohadék
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
mindent megszagol....és megnyal igazi alkesz neha sörözik ,csak kicsit ,petárdázik néha rágyújt kicsit
„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören
mi a neve? amugy tök szép<#whatever>#whatever>

fecsed ki kicsit bõvebben:)
amugy komolyan 1 nagy nulla... házörzõ szempontból:D amikor mek át oda jön a kerítéshez nyüszít 1-et és lefekszik aludni és akkor azt várja hogy simogatom... ez az egyik verzió. a másik az hogy nekirohan a keítésnek és õrülten elkezdi nyalogatni:D és akkor is azt akarja hogy simogassam:)
én ismerem azért mondom..:) de ha az orrát piszkálod mérges lessz
Kapi megint Csak itt lustul

csak azt szeretném mondani hogyha esteleg meglátnátok a
Minden Napra egy koktél Topikot tudnotok kell hogy a Tesóm nyitotta az én Reggemmel véletlenül:) szal ha nyomorékságnak tartjátok akkor nem én nyitottam:) de ha nemtartjátok annak akkor se én nyitottam:)
de nem hinném hogy tetszene a Nagymamámnak:)
fiú e vagy lányok:D nem tudom...
Kázmér nem lesz a neve:D de Marcipán lehet:D