Házikedvencem

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jagumo
én nem baszaokatlak:))
Vegas is csak poénkodik:)

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

redbull0304
Te tényleg hülye van?!?!?! :/ Anyám ágyán szokot aludni a macska én meg lefotóztam...

jókamu :c
anyukáddal laszol?

Fülüke
A 2. képen mintha magamat látnám mikor apámnak segítek a régi karó helyére egy úlyat beállítani. XDXDXDXD

De k*rvajó géped van istenem....

Jagumo
:D
Luxus a macskának:)

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

redbull0304
Persze és nõi cigit szívok... XD Anyám ágya... :) Ott szokott aludni a macska...

nõklapjátolvasol? <#wow2>

Jagumo
nekem is vannak kis macskáim. 6 hetesek:) majd rakok képet

Jagumo
de szépek:)

redbull0304
Fehér macsek KANDÚR!!!! :D

bigfoot
köszi:)
a Te/Ti kedvenceitek is tök aranyosak
macsról még pár kép:

Trisztin
végre képek :))) nagyon aranyosak és a fehér macska tényleg egy ribi :)))

&#8222;Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. &#8222; - Kierkegaard, Sören

Bocy
Juj de cuki:)

bigfoot

bigfoot
macskám
http://www.sg.hu/galeria/1057262069/10572620691176835830.jpg

kutyám

redbull0304
Csak alszik... XD

Bocy
nekem is iylenek rohangálak a lakásban XD

Bocy
épp falnak dobtad? :D
vagy csak fekszik? :D

BontottCsirke
Ez a macska egy ribanc <#taps>

törpe és rohadék

OrioN the S
én is tegnap vettem egyet ,de nem szereti a sajtot meg a kalitkát se... lehet átrakom egy terrárba

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

n3whous3
Dönci
Aztán 10-es voksot kérnék neki <#banplz><#nyes>

púúúúú

Fülüke
Házikedvencem: Sztem nagyon cuki. :))))

De k*rvajó géped van istenem....

redbull0304
Jaja :)

Bocy
ez a te cicád?

redbull0304

Bocy
amuyg szép kutya!

Bocy
szurkolok neki:)

Jagumo
te hallod ne gyere már az undorító és gusztustalan dolgaiddal....

Jagumo
gyógyulást kívánok neki:)

Jagumo
bazz de hülye vok:D

szép gyógyszert szed.

Jagumo
szomszédomék is vettek nyulakat:)
és 2.3 négyzet méteres ketrecben vannak és én simagatom a lehjobban õket.
meg van 5 kutyájuk 4 Huskey és 1 Beagle. a Beagle az van sétáltatva a hukíknak-meg szánt kellene húznid e egész télen be vannak zárva és senki nem foglalkozik velük.
én szoktam mondnei hogy a Huskyknak minden nap kellene futniuk. de ...

én jól atratom a kutyáim:))) szépek is. majd rakok róluk megint képet:)

OrioN the S
"Be van kötözve az egyik tappancsa is, maró anyagba léphetett bele és elgennyedt, most antibiotikumot szed béres minerával meg algás multivitaminnal.." #372

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Jagumo
:)
mért van bekötve a lába??:o

BontottCsirke
Pár nap és pár orvosnál hagyott tizes után sokkal jobban van.

törpe és rohadék

Trisztin
köszönjük,hogy ezt megosztottad velünk...

&#8222;Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. &#8222; - Kierkegaard, Sören

Nekem is vannak kedvenc háziállataim.... :) csekk
Kongy
Van 1 kutyám,Frici,és egy macskánk (tesómé) Nari... Fricit imádom! Szeretnivaló jószág!!

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

OrioN the S
"3 napja mentettem a putrisorról"

még jó ,hogy sovány szerencsétlen :(

Jagumo
tényleg aranyos:)
csak kicsit sovány nem? hízlald föl:)

BontottCsirke
Õ a legújabb kutyám, Keyko, 3 napja mentettem a putrisorról.
Voltunk dokinál, jövõ héten mûtik méhgyulladással. Kapott kombináltat meg veszettség-elleni oltást és injekciót babézia-veszély miatt (vagy 25 kullancsot szedtek ki belõle).
Be van kötözve az egyik tappancsa is, maró anyagba léphetett bele és elgennyedt, most antibiotikumot szed béres minerával meg algás multivitaminnal..

Már erõsebb, mint mikor hazahoztam, kapott a lakásban egy saját fotelt, nagyon okos, aranyos kutya.

Trisztin, én próbáltam az ultrahangosat is de a legjobban a Frontline meg az Advocate spot-on (csepp) vált be.

törpe és rohadék

Trisztin
Szegény Nyuszikat ilyenkor nagyon sajánlom... sok olyan helyre kelül nyúl,ahol még egy kaktusz sem tudna életben maradni...

Lenne egy kérdésem:
Használ valaki közülletek ultrahangos bolha- és kullancstávoltartót??? Én most találkoztam vele elõször egy kereskedésben...a neten eléggé vegyesek a tapasztalatok... szívesen kiprobálnám,mivel árát tekintve nem drágább,mint a minõsségi nyakörv...

Várom a tapasztalatokat...

ColdFire
szegény nyulak, viszik õket mint a cukrot, csak a tartásrol fingjuk nincs :(

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

BontottCsirke
Súlyhúzó verseny északi fajtáknak (azok csak mutatóban vannak, 90%-a bull-típusú kutya).

törpe és rohadék

Bocy
Bácslmásra? mindek mennék oda? :))

BontottCsirke
Jön valaki innen Bácsalmásra?

törpe és rohadék

Bocy
XD

Bocy
félretéve a vicxet...
komoylan gondoltad?

Bocy
Ez a kutya Borzasztóaranyos:))

Bocy
Köszike.

Bocy
De jó átnézegettem:) nagyon poén és hasznos cuccok is;)