Házikedvencem

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

többnyire ilyen kis harcias kedvû?
Tomo15
Õt Yoshinak hivják, de leginkább Józsi, vagy Józseef😄 Kb. 2 hete sikerült kiiktatnia a bal elsõ lábát egy ideig. A doki szerinte a csontjáig beleharapott egy másik macska. 3 lábbal is jól érzi magát😉

Öt meg Jonnynak. 2,5 éves és a család kedvence.
Landren
A kaméleon egy egzotikus díszállat, nem pedig egy játszótárs. Ha látod a szépségét, akkor lehet belõle házi kedvenc, de túl sokat ne várj tõle. Ugyan megszokja és megismeri a gondozóját, de magától nem fog rád mászni. Én azért kedvelem, mert egy különleges állat. Egyedülálló ahogy vadászik, ahogy a szemeit külön mozgatja, ahogy színét váltja, ahogy hintázva mozog, meg úgy egyáltalán a külseje.

Én havonta egyszer szoktam takarítani a terráriumot, ami annyiból áll, hogy kicserélem a talajon a tõzeget, meg lemosom a virágot, ha szükséges akkor az üveget is megtisztítom, semmi extra. Egyébként a kama nem büdös állat, sõt teljesen szagtalan. Ha megfogod, (már ha engedi) utána nem lesz semmilyen szaga a kezednek.

sose nyomd fullba a kretént

sweech
a galériádban megnyitod a képet, jobb klikk rá, tulajdonságok, kimásolod azt ami a helynél van, bejössz a topikba, a mehet gomb mellett van egy kép beszúrása gomb, ráklikkelsz, beilleszted amit elõtte kimásoltál, ok.

Jagumo
Szóval addig nem tok mutatni képeket amig nem segít valaki😄 PLS
szeretném ha segítenétek.
hogy töltsem fel Forumképekhez.
egyszerûen valaki elmagyarázza vagyis leírja???PLS

elõre is thx

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

Jagumo
amugy ezek a kaméleonok nagyon szépek

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

Jagumo
😄

hmmm
ha csak rajta van a gépemmen a kép akkor hogy Mutassam meg??
nem hozta ki :s

ColdFire
nm, Bubu 😄DDDD

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

sweech
ez nagyon kellett ide, htx.

ColdFire

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Jagumo
hmmm
ha csak rajta van a gépemmen a kép akkor hogy Mutassam meg??
nem hozta ki :s

segítsetek😄

Jagumo
Ez itt Picur.
szerencsés kis keverék, erõsebb mint a tacskó de ugyan olyan gyors és jó a szimata mint a tacskónak😊

Itt éppen megvan kötva a kert sarkában, hogy le lehassen fotózni 😊)

ColdFire
eh kellegy 😄DD
ápr 18 a kaméleonom éve 😄DDDD
oszt ezzel lehet mást is csinálni a nézésén kivul? ^^
terrárium takarítás milyen gyakran?

sweech
ha nem vágná, már döglött kaméleonja lenne

Jagumo
az igen te nagyon végod ezt😄 ezt komoylan mondom😄

miénknek is denevér füle volt, 40k-ért a Budai Kisállat Klinikán lógót csináltak😊

http://gaborszantai.co.uk/

leho94
Nagyon édes..

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

Dragooon
ezer hála ^^
azt hiszem, akkor lesz kaméleonom, ha lesz saját keresetem 😄

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

Landren
Az ára füg attól, hogy hol veszed, én láttam már 12-20ezer-ig. Azt tudni kell, hogy nem egy hosszú életû állat kb. 4 évet él. Egy terrárim amit kezdetnek elég az kb. 60cm magas, 40 széles, és 30 hátra, az kb. 20k, de függ attól, hogy be van-e már rendezve, vegy sem. Szép a berendezett terrárium, de drága, és egyéb jelentõsége nincs. Egyszerûbb ha csináltatod, és te rendezed be. Ez a fajta kaméleon megnõ 30-35cm hosszúra, így idõvel nagyobb terráriumra lesz szülség. Nekem pl. van benne egy élõ cserepes vírág(fikusz) azok bírják a klimát. Kell még hozzá páratartalom mérõ, meg két hõmérõ a terrárium egyes részeibe. Ezek ezer forintos tételek. Aztán kell hozzá két lámpa, az egyik a világítást biztosítja, a másik pedig melegit, illetve uv sugarakat bocsájt ki amire szüksége van a kamának. A fény megy egész nap, az uv-s meg csak néhány órát naponta. Ezek nekem kb. 8-10k ba vannak, de meg lehet oldani olcsóbban is. Fontos, hogy az uv nem hatol át az üvegen, tehát a felsõ szúnyoghálós rész fölé kell tenni, ott fog majd alatta napozni. Én sokszor nem vagyok otthon, ezért van a lápákhoz ilyen digitális idõ kapcsoló, ami ki-be kapcsolja a lámpákat amikor kell. Ezek darabja 2.5k. Nyáron kis ventilátorra is szükség van, mert elég érzékeny a páratartalomra, meg a hõmérsékletre. Aztán még kell tõzeg a terrárium aljára, de nem sok, oda úgysem megy a kama, csak az ágakon mászkál. A tojást rak egy másik téma. Meg van még a kaja, amit venni kell, de az nem vészes, meg tavasztól már a természeten is be lehet gyûjteni. A kaját mindig vitaminozni kell!!! Az itatást én infúzios szettel oldottam meg, abból csöpög lassan a víz, ezt havonta cserélni kell, mert elfárad az agyag, de 100 forintos tétel. Meg kb. napi kétszer be kell permetezni a terráriumba, hogy megfelelõ legyen a páratartalom, vagy más módon megoldani.
Jah, azért a kaméleon nem egy macska, nem túlságosan díjazza ha molesztálják.
Remélem tudtam segíteni...

sweech
kell ilyen :C

Dragooon
mennyibe kerül? maga az állat és a tartása? ^^

Cuchulainn
5000 ért vettem a kettõt, de terrarisztikai börzén, boltban jóval drágábbak általában.

Sooner or later all our games turn into Calvinball...

Landren
Jah nagyon bírom, ráadásul nem olyan mint egy gyík, hogy csak fekszik egyfolytában, hanem mászkál, vadászik, nekem pl. ki is jár a terráriumból amikor úgy gondolja, aztán meg visszamegy kajálni, meg melegdni.

Cuchulainn
Ezek nagyon poén állatok, fõleg mikor vadásznak 😊

Sooner or later all our games turn into Calvinball...

zvaragabor
thx. 😊

Chaos Anno Domini

Dragooon
tök jó lehet 😄D

zvaragabor
Mármint a fajtája. Érdekel egy kaméleon. 😊 Aranyos. 😊

Chaos Anno Domini

Landren
Sisakos vagy jemeni kaméleon (Chamaeleo calyptratus)

gordon 24
Hát igen. Vágott a füle és a farka is. Mi nem akartuk a fülét vágatni de sajnos nem állt neki szépen igy ez lett a döntés. Törzskönyve van kiállitásra meg ugyse akarom vinni szóval mind1..

Downhill!!

zvaragabor
Mi a pontos neve a kaméleonnak?

Chaos Anno Domini

Landren
Jah, váltogatja a színeit, alkalmazkodik a környezetéhez, meg ha izgatott, akkor nagyon be tud sötétedni.

Dragooon
jaja volt egy ujjon, meg egy nemtom hol ^^

Landren
látszottak is?

nekem csak piros x-ek

Dragooon
neked<#idiota> pedig ott voltak a képek

Landren
ezt nekem írtad?
töröltem a hsz-em, mert a képeket nem bírtam betenni

mire vagy kíváncsi?

Landren
van egy kaméleonom, nagyon bírom, elképesztõ egy állatka...

ColdFire
tsá zoolee vagyok, és szeretem az ari skorpiókat

Dragooon
mesélhetnél róla (engem érdekelnek a kaméleonok)
ügyesen váltogatja a színeit? 😊

egyébként cuki 😊
Harap is vagy csak morog?
Japep
MORGÓ:

Telefonos képek, elég homályosak...<#vigyor3>

CHELSEA FOOTBALL CLUB

hát igen... kinek mi a szép...
De arii...
Mennyi volt???20/ db???

ColdFire
pitbulll!!!! 😄

leho94
nekem volt egyszerre 8 macskám is ( házimcaska )
de mostmár csak egy Casillas nevû szürkés-kék színû van meg egy fekete,az meg Raúl

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

OrioN the S
Nah.. kis genyó.. kajálás közbe nem szeresse a riportokat -.- 1 ez fényképeztem és beszeladt a házába egy fél disznóval 😄

szal Tacskó-Roti kombinéjsön

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Trisztin
Jagumo plz rakj majd képet 😉

Ahogy látom jófej macskékból van elég sok 😊 Hajrá kutyások 😊

na hát én a skorpióktól rosszul vagyok,de nagyon... tehát még a csillagjegyet se nagyon tûröm meg magam mellett... ez csak személyes ellenszenv,nem akarom ezzel senkinek az izlését megsérteni...

én nagyon szeretnék majd egyszer egy pitont tartani 😊 azokat nagyon szeretem

&#8222;Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. &#8222; - Kierkegaard, Sören

Jagumo
Hu hasonló a kutyám nekem is😄

amugy a macskák meg bármelyik nap szülhat 😉

Jagumo
íjj dde skorpiók😄

OrioN the S
😄 nõvéremék elköltöztek és vitték magukkal 😞 gyönyörû pókok voltak

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.