Házikedvencem
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Öt meg Jonnynak. 2,5 éves és a család kedvence.

Én havonta egyszer szoktam takarítani a terráriumot, ami annyiból áll, hogy kicserélem a talajon a tõzeget, meg lemosom a virágot, ha szükséges akkor az üveget is megtisztítom, semmi extra. Egyébként a kama nem büdös állat, sõt teljesen szagtalan. Ha megfogod, (már ha engedi) utána nem lesz semmilyen szaga a kezednek.
sose nyomd fullba a kretént
szeretném ha segítenétek.
hogy töltsem fel Forumképekhez.
egyszerûen valaki elmagyarázza vagyis leírja???PLS
elõre is thx
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
hmmm
ha csak rajta van a gépemmen a kép akkor hogy Mutassam meg??
nem hozta ki :s
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
ha csak rajta van a gépemmen a kép akkor hogy Mutassam meg??
nem hozta ki :s
segítsetek😄
szerencsés kis keverék, erõsebb mint a tacskó de ugyan olyan gyors és jó a szimata mint a tacskónak😊
Itt éppen megvan kötva a kert sarkában, hogy le lehassen fotózni 😊)
ápr 18 a kaméleonom éve 😄DDDD
oszt ezzel lehet mást is csinálni a nézésén kivul? ^^
terrárium takarítás milyen gyakran?
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
http://gaborszantai.co.uk/
azt hiszem, akkor lesz kaméleonom, ha lesz saját keresetem 😄
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
Jah, azért a kaméleon nem egy macska, nem túlságosan díjazza ha molesztálják.
Remélem tudtam segíteni...
Sooner or later all our games turn into Calvinball...
Sooner or later all our games turn into Calvinball...
Downhill!!
töröltem a hsz-em, mert a képeket nem bírtam betenni
mire vagy kíváncsi?
ügyesen váltogatja a színeit? 😊
Mennyi volt???20/ db???
de mostmár csak egy Casillas nevû szürkés-kék színû van meg egy fekete,az meg Raúl
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
szal Tacskó-Roti kombinéjsön
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Ahogy látom jófej macskékból van elég sok 😊 Hajrá kutyások 😊
na hát én a skorpióktól rosszul vagyok,de nagyon... tehát még a csillagjegyet se nagyon tûröm meg magam mellett... ez csak személyes ellenszenv,nem akarom ezzel senkinek az izlését megsérteni...
én nagyon szeretnék majd egyszer egy pitont tartani 😊 azokat nagyon szeretem
„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören
amugy a macskák meg bármelyik nap szülhat 😉