Házikedvencem

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jagumo
uu igazi vérengzõ:D
egy vadállat:D
de aranyos

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

:DDD
...éppen biztos révületbe esett
Cuchulainn
Wow, filozófusnak készült? :D
Nagyon komoly, ahogy melankólikusan mered maga elé :)

Sooner or later all our games turn into Calvinball...

Bocy
a tied is nagyon aranyos:D
azzal a nagy mallaccal a szájában:)

Dragooon
:DD

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

Dragooon
köszi :D

Bocy
Jujj de szép:D

roberto0915
majd jön ide több kép is... :)

roberto0915
igazi bestia.. :D

sweech
:D

Jagumo
JUJJ de aranyos
huuu
nagyon széép aztaaa. nagyon ari

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

Dragooon

^^

látom veszed az adást -.^

Jagumo
UU de vad!!! nagyon karmol.
amugy jó rajz:)

Jagumo
kivácsi leszek rá.
nem láttam még kölyök törpe Uszkárt:)
én nem csináltam picurol képeket mikor kicsi volt. nem gondolkodtam elõre :S:S

KHHHHHHHHHHH!!4

Dragooon
átlagos.. :P

Dragooon
jaja :) majd még teszem fel késõbb képet, nagyon aranyos :P (kölyökkorában édes volt a szõrével)

DICSÉRJÉTEK MÁR MEG!!! SZEGÉNY ITT KARMOL!!4

Jagumo
akkor 2 re jól emlékesztem csak kcist máshogy:)

Dragooon
hát, bozontosnak bozontos, meg imádom is, de sztem nem mondtam ^^ (nincs megnyírva)

Jagumo
neked van az a bozontos Törbe uszkárod??
te mondtad hogy imádod ha bozontos:) ?

Jagumo
Csivava??

Jagumo
:)

Dragooon
jaja :DD

Jagumo
de a tied is meg az enyém is állandóa szív:)
Télen rövid a Bundájuk és kicst fáznak.
Nyárom meg fekete a bundájuk és majd megsülnek:D

Jagumo
enyém is szokta:D

Dragooon
az én kutyusom azt csinálja, hogy télen ugye fázik a lába a sok sétától és elkezdi felhúzogatni, ilyenkor azonnal ölbe kell venni és õúgy kell hazavinni :D
a poén az, hogy néha tavasszal is megcsinálja ^^

Bocy
:D :D

Jagumo
én akkor lebaszok neki egyet hogy tudja ki vagyok:D
perzse nem erõssen cska szolidan:)

OrioN the S
:) én is szoktam piszkálni ,csak néha túlzásba viszi a harapdálást :D

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Jagumo
Tényleg az én kutyám is nagyon kitudja mutatni az érzelmet.
mindig azt csinálom amikor olyan kedvem van, hogy piszkálom az orrát meg a fülét és nagyon ideges lesz :) elkezd harapdálni de nem engedem neki hanem csak tovváb piszkálom aztán elkapja a pulcsimat és huzza és nem engedi el:D
aztán kicst megsimogatom és ujra a régi lessz:)
Ez a kutya apámat bírja a legjobban mindig hoz apu neki Csirkenyakat és azt nagyon szereti:) meg ha apu mellet van akkor mindenkit ugat (a csalátagokat kivéve) ""hogy õ a nagy házörzõ"" közben meg csak ugat és tisztára be van tolyva:) IMÁDOM õt!!
de a félelmet mégjobban ki tudja mutatni:)
PL: még kicsi volt Picur (most lassan 3 éves) Futottam a Gáton õ meg futott utánam. 4 hónapos volt. Futott utánam velünk szembe jött 1 Roti.
Pórázra volt kötve nem igen figyeltem rá csak mondtam Picurnak hogy: "picur gyere gyere" és fütyültem egyet. picur utána ránézett a Rotira és lelasított. ahogy közeledett hozzá a Roti egyre jobban összehuzta a fülét farkát:) Amikor már elég közel volt a Roti elkezdett Nyûszíteni nagyon megijedt, és elkezdett hazafele gyalogolni:) a roti meg csak nézett.:)
utána mentem ölembe vettem és kicsit vittem az ölembe majd futottunk tovább:D nagyon aranyos volt. ahogy nem mert tovább futni:D

Jagumo
Tiszta Aranyos:)
fõleg a kicsi ahogy fekszik.

õ az én cicám, csak lerajzolni tudtam:

dejoó láb

cenobite
Nekem most csak halaim vannak, de elõtte Õk színesítették napjaimat:

Cora (1995-2005. R.I.P.):

Aztán jött Bonnie:
Mikor kicsi volt:

Mikor nagyobb... (fél éves)

gamertag: kenobita

OrioN the S
:D jah ... csípom a kis köcsögöt ,még akkor is ha elvette a fotelomat :D de nem veszem el tõle ,mert megint megsértõdik... hihetetlen ,hogy mennyire kitudja mutatni az érzelmeit.. okos kutya

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Landren
Nem szokott eltünni, mivel csak és kizárólag a növényeken mozog, soha nem mászik le róluk önszántából, csak ha leveszem. Mondjuk a levelek közt sem mindig egyszerû megtalálni. :)

sose nyomd fullba a kretént

Bocy
a Beagle az nem lehet nem aranyos nemigaz? :)
ezt itt szerintem sokan tudják igazolni nem? :)
tipikus CsaládKedvence ;)

Bocy
azta Mekkora Tappancsa van::D LOL
tiszta aranyos:D

Bocy
a Kaméleon után nem kell kommandózni néha??
szal nem szokott eltünni? :) mert látom a kanapéba beleolvad:D mármint a szine:)

Jagumo
Család Kedvence?
milyen elõnyökben részesül? :)

Jagumo
Kamikáze :D:D:D

Jagumo
Jó ez a Tacsi-Roti keverék:D
tetszik:) olyan kis tömzsi.

Jagumo
Na aszóval õ itt Picur:D egy száj hõs:D mindig kiszökik az uccára mert szomszédnál állandóan nyitva a kapu és a szomszéd felé meg állandóan átrágja a kerítést szal már 3 hónpja nem is csináljuk meg a kerítést(amugy jóban vagyunk a szomszéddal)na igen és mindig kimegy az uccára megugatja az embereket és utána visszafut az udvarra:D és örökmozgó.
mindig harcolok vele:)õ meg ellenáll:D próbál megharapni de nem engedem.

!!!Nem szokott megkötve lenni!!! csak azért van itt megkötve hogy le lehessen Fotózni:D
és igy is el kellet terelni a figyelmét hogy ne nyalja szét a lencsét:D

Jagumo

sweech
szépes képek ^^

a kutyusod meg, ahogy elnézem, olyan kis robosztus
akarom mondani, jóltáplált
jah, az klassz, a kis harapós cicus...
Tomo15
Igen. Erõssen kamikáze beállítottságú:))