6
-
kandeláber #6 "Meg amúgy is amerikában szokás tizmillákat dobálni a főszereplőknek, még el se kezdtek forgatni és már 100 millió a költségvetés ;)"
A Terminator 3-nál néztem, hogy mi került ezen 200 millióba? Ilyen színvonalú és látványvilágú C kategóriás filmek úgy 5 millióba kerülnek általában. :) -
Inquisitor #5 Ne légy gonosz, ez mai hír, a cikkek itt az SG-n meg néha napok alatt kerülnek ki ...
Én a Pan's Labyrinth-et nem értem miként jön két kosztümös gyerek/ifjúsági fantasy mellé? Meg amúgy is amerikában szokás tizmillákat dobálni a főszereplőknek, még el se kezdtek forgatni és már 100 millió a költségvetés ;) -
kandeláber #4 "A Disney égisze alatt bemutatott produkció bizony nem kezdett túl fényesen. Az alig 22 milliós kezdés (bár a büdzsé hétpecsétes titok) sajna nem túl fényes eredmény, hiszen egy ekkora látványvilággal rendelkező "mese" minimum 75, de inkább 85-90 milliós költségvetéssel készül"
Ehhez képest Csupó ezt nyilatkozta:
"
-Később a Disney is beszállt a filmbe. Nem akartak mindenbe beleszólni?
-Nem. Ők is ismertek, és engem valami miatt úgy könyveltek el, hogy amihez nyúlok, abból mindig siker lesz. Hála istennek, idáig ez a film is úgy néz ki, hogy nagyon bejött.
-Ez mit jelent?
-Már bemutatták Amerikában, és a film költségvetése az első két nap alatt bejött. Mostantól már csak profitálni fog a stúdió, és arra számítanak, hogy 80-100 millió dolláros bevétele lesz. Húsz milliós filmnél ez nagyon-nagyon jó.
"
http://index.hu/kultur/cinematrix/ccikkek/csupo0221/
Lehet, hogy a rendező nem tudott a hét pecsétről? -
Acheron #3 LOL -
Wittgen #2 ...ez már a FATALITY... -
#1 Scorpion éppen "get over'ere"-ezik?