574
Powerskip, Poweriser, Skyrunner, poweriZer, SpeedJumper, FlyJumper
  • soultoszevasz
    Sziasztok!
    Nekem is van poweriserem, még csak szaladni tudok, most kezdtem tanulni a páros lábbal ugrálást, esetleg néha beszálnék a csapatba(ha jól látom én leszek a harmadik tag :). Ha lesz valami találka írjátok ki és ha tehetem "jövök mint a cunami"

Laci
  • marloksolt
    itt van egy video amin sikerült: http://www.youtube.com/watch?v=ums1DH9eTsI
  • marloksolt
    azért nekem sem ment rögtön... első kettőt rontttam, 3-4 be gyönyörűen beleálltam, és utána valahogy elment az ihlet, és vagy 30 ugrást rontottam, de hálisten rájöttem hogyan kell, és a végén 5 ből egyet rontottam csak.

más: igen van: marlok.solt [kukkac] gmail [pont] com
  • r00bi
    grat ;)
    ekkora ugrásokkal nem lehettt nehéz :D

más: van msn-ed?
  • marloksolt
    megvan a szaltó!!!
    6. napja használom a poweriserem!!
    igaz h még csak tornateremben szivacsra, de már megy:D hamarosan videót is felrakok!
  • marloksolt
    nem volt rossz:D ugráltunk párat... az eberek csak úgy bámultak:D a legjobb a fotós csaj volt...
    -"maradj nyugton kérlek..."
    -"vedd fel ezt és próbáld meg" :D
  • superG
    irigykedem :( jó móka volt? jövőhéten vmikor?
  • marloksolt
    rendben én ott leszek fél körül, megvárlak!
    ott találkozunk!
  • r00bi
    jah elmegyek, de nem biztos h odaérek félre.. bkvtól függ
    fáradt vagyok kicsit, de jó lesz :D

(ment pm)
  • marloksolt
    te lejössz akkor roobi? én szívesen kimennék, de egyedül nem olyan vicces...
  • r00bi
    mi legyen akkor, halasszuk?
    superG te jönnél?
  • marloksolt
    én jövőhéten nem vagyok itthon, de ma kimegyek. lesz még valaki kint?
  • genkiz
    nekem mégsem lesz jó...
    jövőhéten egyik este esetleg?
  • r00bi
    az jó akkor haza tudok jönni apámmal..
  • marloksolt
    nekem attól függ mennyi apróm lesz a parkolóórába, de olyan fél 9 ig tudok kb maradni:D
  • r00bi
    úgy néz ki énis tudok menni :)
    meddig lennénk kb?
  • marloksolt
    ok akkor legyen 18:30 körül a hősök terén. megismersz majd, poweriserben leszek:D
  • genkiz
    nekem is 18:30 lenne jó
  • marloksolt
    és hánykor? én 5 ig dolgozok, úgyhogy 6 előtt nem jó semmiképpen.
  • genkiz
    még valaki? jó lenne többen megmozdulni...
  • r00bi
    akár nekem is jó lehet, nemtom még mi lesz csütörtökön..
  • marloksolt
    nekem csak a csütörtök, mert vasárnap táborban vagyok már. csütörtökön hány óra körül?
  • superG
    nekem csütörtök esetleg vasárnap lenne jó
  • marloksolt
    nah úgy néz ki eltört a rugóm, de csütörtökön kapom az újat:D kezdő vagyok ugyan, de ha nem zavarok én is kijönnék a hősökre. persze csak csütörtöktől jó!
  • superG
    van kedvetek egy hosszúlábú összeröffenéshez mondjuk Hősök terén egyik este?
  • marloksolt
    nekem nem esett ki belőle semmi, benne van minden, meghúztam minden csavart. és nem tom a logikáját sem kikövetkeztetni, mert ha 160 cm-ről ugrok le vele akkor ugye a terhelés sokkal nagyobb de mégse recseg. ha meg egy 80 cm-es padot ugrok át akkor meg szokott recsegni. gondoltam rá hogy esetleg a csatt is recseghet, mert nekem még az a gyorszáras műanyag vacak van rajta.
  • r00bi
    Nekem is szokott érdekes hangokat kiadni...
    nagyon akkor recsegett amikor a láb aljánál lévő kis henger (ami rögzíti a rugót) alól kiesett a műanyag lap ami a rugó meg a henger közé van beszorítva (nem tudom neked milyen)
    Én szigszalaggal beragasztottam azóta ott nem recseg.
  • marloksolt
    hello!
    köszi szépen! én most beszéltem a volt tesitanárommal, ő mondta h kipróbálná, és akkor egyben a tesiterembe is bemehetünk ilyesmiket gyakorolni. úgyhogy majd a héten sztem írok h mi történt. mennyit sikerült belőle elérni.
    lenne még egy kérdésem. nektek is szokott nagyokat recsegni a nagyugrásoknál. nekem pl elég erősen szokott mikor pl átugrok egy padot, vagy ilyesmit, pedig nem terhelhetem túl, mivel én csak 82-3 kiló vagyok, és a poweriserem 90-120 as. csak azt nem tom h ez normális, vagy anyaghibás a dolog.
    előre is köszi!
    solt
  • r00bi
    Nem tornázok, csak ugrálgatok.. de tudtam előtte is
    másfél hónapja van meg kb, de csak ritkán tudom használni
    a suli tornatermében szoktam gyakorolni, de eddig 3-4 szer voltam összesen.
    ha szerzel pár matracot v szivacsot máshol is tudod
    én 3 vékony szivacsra ugráltam, bár általában mellé érkeztem/estem :D úgyh az csak lelki megnyugtatásnak volt jó :P
  • marloksolt
    hello!
    roobi te tornáztál, vagy tudtál előtte is már szaltózni? hol tudsz gyakorolni? mióta van powerisered?
    előre is köszi!
    solt
  • r00bi
    Hello
    rég írtam már..
    Azóta nem nagyon tudtam gyakorolni csak pár alkalommal, viszont párszor már sikerült beleállni a szaltóba :D
    de csak az eséseket tudtuk megörökíteni : /
    Igazából nem nehéz ha vki egyébként is tud, csak az a lényeg h jól el tudjon előtte rugaszkodni h elég magason legyen az érkezésnél. Nekem sokszor az a baj ha nem tudok rendesen elugrani h ferdén érkezek, hátrafelé kirug a rugó és fenékre esek. de ha van pár szivacs akkor nem gond.

solt, ha megy a másfél máteres ugrás meg tornázol, biztos menni fog.

roobi
  • marloksolt
    Hello!
    nekem 3 napja van meg a poweriserem. a yump.hu -ról vettem, 90-120 kilós. nagyon király dolog:D az emberek mindenhol bámulnak, és van h az utca közepén megállnak és az autóból néznek:D
    első napon nem tudtam sokat használni, mert munka után jött barátnőm meg az eső... ennek ellenére második nap már ezzel mentem dolgozni. 1 km futás a vonatig, vonattal óbuda, és onnan még kb másfél km a cégig. nagyon jó volt. estem is kettőt:D egyet a por miatt, egyet meg a vizes füvön.
    harmadik napon sikerült vele felhúzott lábbal átugranom 153 cm-t (2 fektetett és rajta 2 állított banánosdoboz), leugrottam vele 160 cm-ről, és már megy a terpeszes ugrás, meg az oldalra lábfelhúzás.
    a rugó óvása érdekében én lepedőcsíkokat használtam. vágtam 2m X 8cm es csíkokat, alul rögzítettem szigszalaggal, körbe feltekertem, és a teteje is kapott szigszalagot. mindezt két rétegben. nagyon hasznos, mert a lepedőcsíkot már 3 nap után cserélhetem, de a védőgumi csak 1 helyen szakadt ki.
    a saját láb védelméről. kezdetben semmit nem vettem alá, csak rövidgatya. nem volt jó ötlet. véresre csiszolta a lábam a tépőzár, és nagyon kényelmetlen volt. aztán egyik lábamra egy térdszorítót raktam (az nagyon jól bevált), a másikra meg gumifáslit kötöttem először a teljes térdemre. ez is hiba volt, mert a térdhajlatom teljesen szétszedte. utána átkötöttem csak a térdem alá, és így már tökéletes. vesztettem egy fél liter vért, de megérte!!
    valaki tudna esetleg segíteni? valaki olyan aki tud már vele szaltózni meg ilyesmiket, és meg tudná tanítani. földön cipőben meg tudom csinálni az előre és hátraszaltót, meg kézen és fejenátfordulást ilyesmiket (2-3 év szertorna), de ezzel azért biztos más egy kicsit. nagyon megköszönném.
    egyenlőre ennyi. ha bárkinek kérdése vagy tanácsa lenne, akkor vagy itt, vagy privátba írjon (marlok.solt [kukac] gmail [pont] com
    előre is köszönöm!
    solt
  • Foky
    Hy!

Az enyém néha nyikorog, de némi lánckenő-spray csodákat művel :D A csatok még bírják, bár nem is szaltózom még vele. Keresek pár embert, akivel együtt lehetne ugrálni, mert egyedül nem olyan feeling - ha valakit érdekel a dolog, vagy még nincs neki és kipróbálná, Békés-megyei vagyok. Üdv!
  • Match
    egyéb infókat tudnál közölni? Ár, meg hogy esetleg ha pesti vagy akkor merre lehet venni?

Nem akarok még egy ilyen szar műanyag csattot rátenni, legszívesebben az összeset lecserélném :)
  • mrlazlo
    A héten felteszem a képeket, csak nem nagyon voltam gépközelben
  • monoman
    húú emberek. gondoltam benézek egy sznóvbordos boltba megkérdezni, h mennyibe fáj a csatokat jobbakra lecserélni. csak 25 ezer érékálló magyar forint. majdnem feldugtam a végbelükbe a poweriseremet. úgy néz ki itthon kell vmit kitalálni a csat problémára.

mrlazlo : továbbra is várom a képeket, érdekelne nagyon a te megoldásod is.
  • superG
    poweriser eladó hirdetés itt
  • H5N112
    helo mindenkinek
    én 2 hónapjavagyok poweriser tulajdonos egész jól megy, már a szaltóval szemezgetek nem tudna nekem valaki tippeket ani tudnin téren? enyém már cirkás megminden izé.. de pl mini neoncsövet valahonnan nem tudna nekem valaki?
  • Match
    Inkább ide szúrd be plz (vagy is-is), mert nekem is kéne!
  • monoman
    mrlazlo! tudnál képet küldeni arról a hegymászós csatról, vagy miről? én is meg akarom csinálni, mert elég kaka ez a csat ami most rajta van. mindig kilazul meg amúgy sem tetszik h zörög. am ha bemegyek a boltba kicserélik, vagy maszekba otthon oldottad meg? Ha van képed küldd a [email protected] ra. előre is köszi