574
Powerskip, Poweriser, Skyrunner, poweriZer, SpeedJumper, FlyJumper
  • Sebastian Art
    Hát ja a hétvégén jó lenne bár Szentendrén melózom, de asszem itthon is leszek valamenyit... szombat estétől talán... de én benne vagyok... de talán a holnap este is belefér...:D csak a héten beteg voltam, de már erősen gyógyulófélben vagyok szóval nem para...
  • soultoszevasz
    Sziasztok, a héten valamelyik este vagy hétvégén délután hősökre power? valaki?
  • Sebastian Art
    őőő hát őt sajna nem vágom...:-) a 4 utáni időpont úgy nekem is fekszik, már csak meg kéne találni azt az időpontot ami mindenkinek alkalmas... gondolom ez az 5 perc gyaloglás lerövidül úgy 2-re poweriser-en... Mondjuk egy élmény lesz a váci úton sétálgatni ezekkel...:D
  • marloksolt
    hello!
    nah az edző neve ott olivér. a helyszín meg eddig a 13. kerületben volt, az árpád hídtól 5 perc gyaloglásra a váci út mentén. az időpont mindenképpen valami délutáni lenne, mert nekem is főiskola van 3 ig, tehát sztem 4 előtt semmiképpen, de ez a résztvevőktől és olivértől is nagyban függ....
  • Sebastian Art
    csao,na marloksolt engem érdekelne ez a dolog mert már szemezgetek ilyen szaltós dolgokkal csak érdekelne hogy ki az edző mert lehet hogy vágom, mert én is már jó egy éve trambulinozom meg akrózom, meg a másik dolog hogy ez helyileg hol lenne mert nincs egy egyszerű évem a suliban és az para lenne ha amiatt maradnék ki a jóbol mert nem fogok odaérni...:D szóval várom a fejleményeket de rám azért számítsatok...:)
  • marloksolt
    hello!
    megint felvetném amit a múltkor is mondtm, h ha lenne még 1-2 ember akit érdekel, akkor va egy ismerősöm, aki gumiasztaledző, meg akrobatikával ilyesmikkel foglalkozik, és vállalna csoportot poweriserrel szaltózni, meg hasonló "alapműveleteket" megtanulni. nekem is ő tanította, és 1 óra alatt már szaltóztam is:D
    ha valakit érdekel roobit és pommikit kivéve (ők már jelentkeztek), akkor írjatok.
    solt
  • eramone
    azon vagyok
  • soultoszevasz
    senki? na szép, hát így sportolnak a fiatalok, (Miki rád ez nem vonatkozik) Eramone-nak üzenem hogy vegyen saját powerisert!!! MERT EZ ÍGY MÁR NEM MEHET TOVÁBB...
  • soultoszevasz
    Valaki ma power? hősökre vagy valahova? estefelé
  • pommiki
    Halihó! Nekem megint elrepedt a jobb lábamon a rúgóm...
    Kell szereznem megint két rúgót.
    Amit meg akartam venni, azt sajna megvették előlem...
    Igy nem tudom mikor tudok kimenni..
  • Sebastian Art
    Hát sorry srácok tényleg, csak olyan a melóm hogyha hívnak menni kell, és hát nem úgy végeztem mint szerettem volna... a legközelebbin ígérem megpróbálok kint lenni... meg a rohadt gyári csatok nekem is szétmentek csüt. este és már nem álltam neki megcsinálni, szóval pénteken miután hazaértem ezzel kezdetem foglalatoskodni és kicserélten őket... úgyhogy mostmár újra menetre kész...
  • marloksolt
    mikor mentek legközelebb? már én is rendbejöttem az eséses sérüléseimből úgyhogy következőre sztem én is ott leszek!!!
  • eramone
    hát izé... nem voltál ott Sebastian.
  • Sebastian Art
    az ciki... beszorult a levegő... jó esetben pár nap alatt túl leszel rajta... rossz esetben 2 hétig kínlódsz...:D én ott leszek...
  • pommiki
    Tegnap akkorát pakoltam, hogy hihetetlen volt...
    Ugrálok, ugrálok és mikor a levegőben vagyok alám kerül egy bmx kerékpár...
    A könyökömmel megütöttem a bordámat, és mélyy levegőt alig birok venni..
    De azért ott leszek a hősökön...:)))))))))))))
    Tök jó lenne ha mindenki előbb ki tudna jönni.
  • eramone
    na, pénteken 4-5 körül megyünk ki hősökre, 6-7ig tuti ott leszünk :)
  • Sebastian Art
    jó lenne végre hasonlóan magas emberekkel is találkozni... már teljesen elszoktam így a második nap végére...:d
  • eramone
    tök jó:) gyarapodunk :) heti 2-3szor vagyunk a hősökön, 4-7 között szoktunk lenni egy órát kb. talán holnap is, majd akkor kiírom mikor pontosan!
  • Sebastian Art
    Na, örömmel jelentem hogy 3 nappal azután hogy megláttam és megszerettem ezt a lenyűgöző sportot én is megvettem életem első poweriser-ét (hála pitonsss-nak akitől megvettem végül)!! lassan 13 órája hogy már tanulgatom vele amit kell, eljutottam a sétáig és a futás is egész jól megy, a páros lábon ugrálás még csak alakul... Pest melletti Érdi vagyok, szóval ha találka van a Hősökön vagy valahol Pesten én ott leszek...:D
    BY_SZS
  • pommiki
    ok én ott leszek...:)
  • eramone
    csütörtök délután kimegyünk a hősökre, ha van kedvetek bandázni, gyertek!
  • pommiki
    Jaja nagyon jól nyomták a gyerekek... :) sok kis tesó...:)
    A video itt megtekinthető, aki szerelmes ebbe a sportba...:)
    http://www.mtv.hu/videotar/?id=28507
    Én nem tudok vele betelni :) 15 perctől érdemes nézni, csak nagyon rövid sajna.
  • r00bi
    Az olimpia záróünnepségen láttátok a powerisereseket? :D
  • pommiki
    miki01kukaccitromail.hu ide küldhetetd a linket. :)
    Más.... Engem lehet, hogy érdekel az M90 fly...
  • pitonsss
    Sziasztok van egy elado Flyjumper -em tipusa M90 uj megvetem kiprobáltam nekem nem jöt be ez a sport de ha valakinek kell 45000 odadom én 57000 vettem de mivel két percet használtam szerintem 45000 megér ha valakit érdekel írjon a [email protected] -ra
  • marloksolt
    most csütörtökön lesz az első kiscsoportos foglalkozás a váci és a forgách utca sarkán a katona józsef szakközépben fél 6 tól. fő cél a szaltó megtanulása, de bármi más akrobatikus vagy sima mozdulat is tanulható. akit érdekel az írjon!!!
  • pommiki
    Nem tdok ugrálni mert elkezdett fájni a térdem, meg kidörzsőlte a térdhajlatomat. Folyik a lábamból málna. Francba.
  • marloksolt
    akkor írj az email címemre egy emailt, csak hogy tudjam a címed, vagy vegyél fel msn en (ugyan az mint az email), és akkor tudunk egyeztetni a részletekről.
  • pommiki
    a szaltó engem is érdekelne........
  • marloksolt
    persze perSZE!!
    én csak azért írtam a szaltót, mert nekem az a célom:D de bárki jöhet aki be aar kerülni a közösségbe, vagy valami olyat szeretne gyakorolni amit egyedül nem tud vagy nem mer...
  • r00bi
    én biztos megyek :D

viszont az is jöhet aki még nem tart a szalltónál, nehogy ez riasszon el vkit :P
    mást is lehet gyakorolni, pl magasugrást, annál is jól jön ha szivacson(ra) kezdjük :)

remélem összejövünk páran ...
  • marloksolt
    hello!
    nah egy olyan dolog lenne, hogy elkezdtem a szaltót csinálgatni, és keresnék még olyan powerisereseket, akiket ez érdekelne pesten, vagy annak nagyon közelében. a gyakorlást vagy magunkban tudjuk megoldani, vagy én voltam az olivérnél (ő egy gumiasztal és akrobatika edző), aki nagyon vágja ezeket a dolgokat, de neki fizetni kell. viszont ha többen vagyunk olcssóbb. akit esetleg érdekel, az vagy itt írjon, vagy személyesen (utóbbi jobb). címem: marlok.solt kukac gmail pont com
  • pommiki
    Sziasztok!
    Én két napja használom, és k_jó...:))))))))))))
    Itt egy video ha valakit érdekel. A minőség elég sz_r, mert telefonnal lett csinálva...
    http://www.youtube.com/watch?v=XWzT09u8vMo
  • superG
    esőgumit felraktátok már? :)
  • twistedDNA
    udv'

Lenne egy elado 60as poweriserem
    Nagyon megtetszett, csak az a baj h nincs ra idom...
    akit erdekel dobjon 1 mailt a martonpontmeszaroskukacinteractvpontcom cimre
    ja csak az arat felejtettem el leirni
    30.000huf

tovabbi szep napot es jo pattogast...
  • soultoszevasz
    oké én kimegye 18:45-re, gyere G
  • superG
    18:30 körül oda tudok érni ha jön más is
  • soultoszevasz
    holnap hősök 6kor valaki?
  • pommiki
    Sziasztok!
    Mennyire gázos a műanyag gyorszár? Hamar tönkremegy?
  • superG
    na most már nem maradnék ki ;) héten kinek mikor?