574
Powerskip, Poweriser, Skyrunner, poweriZer, SpeedJumper, FlyJumper
-
Sebastian Art #294 Hát ja a hétvégén jó lenne bár Szentendrén melózom, de asszem itthon is leszek valamenyit... szombat estétől talán... de én benne vagyok... de talán a holnap este is belefér...:D csak a héten beteg voltam, de már erősen gyógyulófélben vagyok szóval nem para... -
soultoszevasz #293 Sziasztok, a héten valamelyik este vagy hétvégén délután hősökre power? valaki? -
Sebastian Art #292 őőő hát őt sajna nem vágom...:-) a 4 utáni időpont úgy nekem is fekszik, már csak meg kéne találni azt az időpontot ami mindenkinek alkalmas... gondolom ez az 5 perc gyaloglás lerövidül úgy 2-re poweriser-en... Mondjuk egy élmény lesz a váci úton sétálgatni ezekkel...:D -
marloksolt #291 hello!
nah az edző neve ott olivér. a helyszín meg eddig a 13. kerületben volt, az árpád hídtól 5 perc gyaloglásra a váci út mentén. az időpont mindenképpen valami délutáni lenne, mert nekem is főiskola van 3 ig, tehát sztem 4 előtt semmiképpen, de ez a résztvevőktől és olivértől is nagyban függ.... -
Sebastian Art #290 csao,na marloksolt engem érdekelne ez a dolog mert már szemezgetek ilyen szaltós dolgokkal csak érdekelne hogy ki az edző mert lehet hogy vágom, mert én is már jó egy éve trambulinozom meg akrózom, meg a másik dolog hogy ez helyileg hol lenne mert nincs egy egyszerű évem a suliban és az para lenne ha amiatt maradnék ki a jóbol mert nem fogok odaérni...:D szóval várom a fejleményeket de rám azért számítsatok...:) -
marloksolt #289 hello!
megint felvetném amit a múltkor is mondtm, h ha lenne még 1-2 ember akit érdekel, akkor va egy ismerősöm, aki gumiasztaledző, meg akrobatikával ilyesmikkel foglalkozik, és vállalna csoportot poweriserrel szaltózni, meg hasonló "alapműveleteket" megtanulni. nekem is ő tanította, és 1 óra alatt már szaltóztam is:D
ha valakit érdekel roobit és pommikit kivéve (ők már jelentkeztek), akkor írjatok.
solt -
eramone #288 azon vagyok -
soultoszevasz #287 senki? na szép, hát így sportolnak a fiatalok, (Miki rád ez nem vonatkozik) Eramone-nak üzenem hogy vegyen saját powerisert!!! MERT EZ ÍGY MÁR NEM MEHET TOVÁBB... -
soultoszevasz #286 Valaki ma power? hősökre vagy valahova? estefelé -
pommiki #285 Halihó! Nekem megint elrepedt a jobb lábamon a rúgóm...
Kell szereznem megint két rúgót.
Amit meg akartam venni, azt sajna megvették előlem...
Igy nem tudom mikor tudok kimenni.. -
Sebastian Art #284 Hát sorry srácok tényleg, csak olyan a melóm hogyha hívnak menni kell, és hát nem úgy végeztem mint szerettem volna... a legközelebbin ígérem megpróbálok kint lenni... meg a rohadt gyári csatok nekem is szétmentek csüt. este és már nem álltam neki megcsinálni, szóval pénteken miután hazaértem ezzel kezdetem foglalatoskodni és kicserélten őket... úgyhogy mostmár újra menetre kész... -
marloksolt #283 mikor mentek legközelebb? már én is rendbejöttem az eséses sérüléseimből úgyhogy következőre sztem én is ott leszek!!! -
eramone #282 hát izé... nem voltál ott Sebastian. -
Sebastian Art #281 az ciki... beszorult a levegő... jó esetben pár nap alatt túl leszel rajta... rossz esetben 2 hétig kínlódsz...:D én ott leszek...
-
pommiki #280 Tegnap akkorát pakoltam, hogy hihetetlen volt...
Ugrálok, ugrálok és mikor a levegőben vagyok alám kerül egy bmx kerékpár...
A könyökömmel megütöttem a bordámat, és mélyy levegőt alig birok venni..
De azért ott leszek a hősökön...:)))))))))))))
Tök jó lenne ha mindenki előbb ki tudna jönni. -
eramone #279 na, pénteken 4-5 körül megyünk ki hősökre, 6-7ig tuti ott leszünk :) -
Sebastian Art #278 jó lenne végre hasonlóan magas emberekkel is találkozni... már teljesen elszoktam így a második nap végére...:d -
eramone #277 tök jó:) gyarapodunk :) heti 2-3szor vagyunk a hősökön, 4-7 között szoktunk lenni egy órát kb. talán holnap is, majd akkor kiírom mikor pontosan! -
Sebastian Art #276 Na, örömmel jelentem hogy 3 nappal azután hogy megláttam és megszerettem ezt a lenyűgöző sportot én is megvettem életem első poweriser-ét (hála pitonsss-nak akitől megvettem végül)!! lassan 13 órája hogy már tanulgatom vele amit kell, eljutottam a sétáig és a futás is egész jól megy, a páros lábon ugrálás még csak alakul... Pest melletti Érdi vagyok, szóval ha találka van a Hősökön vagy valahol Pesten én ott leszek...:D
BY_SZS -
pommiki #275 ok én ott leszek...:) -
eramone #274 csütörtök délután kimegyünk a hősökre, ha van kedvetek bandázni, gyertek! -
pommiki #273 Jaja nagyon jól nyomták a gyerekek... :) sok kis tesó...:)
A video itt megtekinthető, aki szerelmes ebbe a sportba...:)
http://www.mtv.hu/videotar/?id=28507
Én nem tudok vele betelni :) 15 perctől érdemes nézni, csak nagyon rövid sajna. -
#272 Az olimpia záróünnepségen láttátok a powerisereseket? :D -
pommiki #271 miki01kukaccitromail.hu ide küldhetetd a linket. :)
Más.... Engem lehet, hogy érdekel az M90 fly... -
pitonsss #270 Sziasztok van egy elado Flyjumper -em tipusa M90 uj megvetem kiprobáltam nekem nem jöt be ez a sport de ha valakinek kell 45000 odadom én 57000 vettem de mivel két percet használtam szerintem 45000 megér ha valakit érdekel írjon a [email protected] -ra -
marloksolt #269 most csütörtökön lesz az első kiscsoportos foglalkozás a váci és a forgách utca sarkán a katona józsef szakközépben fél 6 tól. fő cél a szaltó megtanulása, de bármi más akrobatikus vagy sima mozdulat is tanulható. akit érdekel az írjon!!! -
pommiki #268 Nem tdok ugrálni mert elkezdett fájni a térdem, meg kidörzsőlte a térdhajlatomat. Folyik a lábamból málna. Francba. -
marloksolt #267 akkor írj az email címemre egy emailt, csak hogy tudjam a címed, vagy vegyél fel msn en (ugyan az mint az email), és akkor tudunk egyeztetni a részletekről. -
pommiki #266 a szaltó engem is érdekelne........ -
marloksolt #265 persze perSZE!!
én csak azért írtam a szaltót, mert nekem az a célom:D de bárki jöhet aki be aar kerülni a közösségbe, vagy valami olyat szeretne gyakorolni amit egyedül nem tud vagy nem mer... -
#264 én biztos megyek :D
viszont az is jöhet aki még nem tart a szalltónál, nehogy ez riasszon el vkit :P
mást is lehet gyakorolni, pl magasugrást, annál is jól jön ha szivacson(ra) kezdjük :)
remélem összejövünk páran ... -
marloksolt #263 hello!
nah egy olyan dolog lenne, hogy elkezdtem a szaltót csinálgatni, és keresnék még olyan powerisereseket, akiket ez érdekelne pesten, vagy annak nagyon közelében. a gyakorlást vagy magunkban tudjuk megoldani, vagy én voltam az olivérnél (ő egy gumiasztal és akrobatika edző), aki nagyon vágja ezeket a dolgokat, de neki fizetni kell. viszont ha többen vagyunk olcssóbb. akit esetleg érdekel, az vagy itt írjon, vagy személyesen (utóbbi jobb). címem: marlok.solt kukac gmail pont com -
pommiki #262 Sziasztok!
Én két napja használom, és k_jó...:))))))))))))
Itt egy video ha valakit érdekel. A minőség elég sz_r, mert telefonnal lett csinálva...
http://www.youtube.com/watch?v=XWzT09u8vMo -
superG #261 esőgumit felraktátok már? :) -
twistedDNA #260 udv'
Lenne egy elado 60as poweriserem
Nagyon megtetszett, csak az a baj h nincs ra idom...
akit erdekel dobjon 1 mailt a martonpontmeszaroskukacinteractvpontcom cimre
ja csak az arat felejtettem el leirni
30.000huf
tovabbi szep napot es jo pattogast... -
soultoszevasz #259 oké én kimegye 18:45-re, gyere G -
superG #258 18:30 körül oda tudok érni ha jön más is -
soultoszevasz #257 holnap hősök 6kor valaki? -
pommiki #256 Sziasztok!
Mennyire gázos a műanyag gyorszár? Hamar tönkremegy? -
superG #255 na most már nem maradnék ki ;) héten kinek mikor?