574
Powerskip, Poweriser, Skyrunner, poweriZer, SpeedJumper, FlyJumper
  • Foky
    Hy!

Rég nem írtam már... Nekem is Moonjumper-em van már lassan két hónapja, de már vagy két hete nem volt rajtam sajna :( Eddig térdvédő nélkül használtam és nem éreztem stabilnak a tartást a térdemnél, bármennyire is meghúztam a szivacsnál a szalagot. Estem is egy szép nagyot futás közben, mert kanyarodásnál nagyot "borítottam" jobbra XD A térdnél lévő rögzítőszalagot tartó fémcsat szétnyílt, de a kombifogó csodákra képes :D Most vettem egy Rollerblade védőkitet, minden van benne. Picit borsos az ára, de nagyon kényelmes, masszív. Remélem, hogy a térdemnél így már nem lesz az a lötyögős érzés, mert ugye sokat vastagít a cucc :D Ma felavatom. Üdv Nektek: Foky
  • Adi
    lehet csak nem emléxel:) se a csajra a se a polóra!:D
  • Crescent
    Akkor nem Te voltál...:)
    (azért gondoltam, mert valahol lentebb írtad, hogy Mórictól akarnál egyszerű útvonalat a Hősökre, gondoltam itt laksz a környékemen)
    Én akkor láttam először ilyet és nagyon megtetszett.
    Végigolvastam a topicot, megnéztem egy rakás youtube-os videót, és asszem ez lesz a 3. hobbi amit elkezdek a görköri meg a bringázás mellett...nyáron mindenképp beszerzek egy ilyet!
  • Match
    Se barátnőm se bordó pólóm :D
  • Crescent
    Match,

Nem Veled találkoztam (asszem szerdán) a Fehérvári-Bocskai-Október23 sarkán a zebránál?
    Te bordó pólóban voltál a barátnőddel én meg fehér pólóban és váltottunk néhány szót...
  • mrlazlo
    a térdvédő a kézilabda részlegen van
  • mrlazlo
    Szerintem eleinte a sétát gyakorold. Ami biztosan segít, ha gumiasztalozol egy kicsit. Az igazán profik egyébként gumiasztal edzők :)

és a csuklóvédőt soha ne vedd le mert azzal tompít az ember eséskor és legkönnyebben az sérül. Én mindig térdvédővel használom. A decathlonban találtam kipsta márkájú térdvédőt ami lehet, hogy drágább a többinél de körben párnázott és úgy nem vág sehol. Esés esetén pedig elengedhetetlen.

mielőtt futni kezdesz még érdemes féllábon ugrálnod így hozzászokik az agyad (füled) a módosított gravitációhoz, és nagy lépésekkel kezdd akkor megszokod, hogy ne akadjon össze.

nekem sokat segített a videó a szájton amit írtam ott megtalálod.
  • monoman
    Sziasztok megjött az új poweriseren:P(illetve moonjumper, ez volt a dobozán). Alapvetően elégedett vagyok, kicsit érdekesek a csatok, és kényelmetlen a fémdarab hátul a lábamnál, de megszokható. 3 nap után egész jól megy amúgy a dolog, sétálok, futok, ugrálok, egyszer ugrásnál már a sarkamat is sikrült hátul felemelni:D Persze estem is már, bevertem a térdem meg a tenyerem, fájt. Kicsit nehéz h párhuzamosan kell tartani a lábamat. Néha összeakad a rugó sétánál, meg futásnál( így estem el). Ha valaki tud tanácsokat, tippeket adni örömmel fogadom.
  • mrlazlo
    Nekem az tart - hegymászó boltban szereztem
  • Match
    Nem lazul az ki?
  • mrlazlo
    Match - Én az enyémen szövetre cseréltem . Olyanra mint ami hátizsákokon a pántnál van. sokkal jobban fog és soha nem fog eltörni.
  • Match
    Nem olyan nehéz választani :) Mindegyik ugyan az, csak más márkanév alatt.
    Valaki nem tud hozzá fém csattokat?
    Ha már eltört, szeretnék rá olyat ami többet nem fog.
  • monoman
    Köszi szépen az infót. Sajnos nem sokat járok Bp-n így kipróbálni nem nagyon tudom, de azért kö9szi a felajánlást. Majd döntök melyiket választom, és szólok ha megjött. Ciao
  • mrlazlo
    monoman!
    Én készítettem a yump oldalt és mint minden szentnek magam felé hajlik a kezem. Valószínűleg ugyan azt a terméket hozza be a másik cég is viszont a telefonszámból ítélve ők Szeghalmiak. Ha szeretnéd és bp. közelében laksz akkor kipróbálhatod nálam aztán megveszed onnan ahonnan szeretnéd. És hogy teljes legyen a kép, poweriser.hu is ezzel foglalkozik.
  • monoman
    Jah és kérdezném, h Debrecenben vaygy Miskolcon van e vki aki használ ilyen cuccot? Ja és Mo-n kb hányan nyomják? Köszi mindenkinek
  • monoman
    Sziasztok!
    Szemezgetek egy ideje egy ilyen poweriserrel. Már csak azt nem tudom eldönteni, h melyiket válasszam. Két oldalt is találtam: yump.hu és flyjumper.hu . Árban nagyjából hasonlóak, de azért szeretém kikérni a véleményeteket, h melyiket vegyem meg. Előre is kösz mindenkienk. Ciao
  • mrlazlo
    nincs mit remélem tetszeni fog később is!
  • xmodule
    ez jo volt. mrlazlo:)
    köszi szepen a lehetoseget.remelem minel hamarabb össze gyülik ra a penzem:)
  • xmodule
    irtam:)
  • mrlazlo
    szia xmodule
    haszeretnéd összefuthatunk és kipróbálhatod
    írj mrlazlo @ mrlazlo hu
  • xmodule
    UP!
  • xmodule
    :)
  • Foky
    Hy xmodule!

Üdv a "csapatban" :)
  • xmodule
    sziasztok.nagyon megtetszett ez a cucc ugyhogy már gyűjtöm rá a lovét.esetleg ha van valaki pesti vagy BP -i és megengedné hogy kiprobáljam egy kicsit annak nagyon örülnék.nem akarok meg nem is tudnék elszaladni csak hogy milyen érzés ha a lábamon van. ritkán szeretek venni olyat amiről nem tudom hogy milyen "érzés".vagy csak ha megnézi engedi az is ok.mert valóságban mégis csak más mint igy videon.
    most már folyamatosan figyelem ezt a forumot :)
  • Foky
    Elvesztetek?!? :(
  • Foky
    MEGVAN!!!! :D

Megvan a cucc! Ahogy írtam, áthozott a fickó egyet kipróbálni. 74-75 kg vagyok, 90-est hozott, így "időtállóbb". Persze itt is maradt a "vas" :D
    Elsőre abszolút nem éreztem. Furcsa volt a súlya, és inogtam vele. A térdtámasz helyes beállítása után (nagyon lenn volt, a sípcsontom támasztotta) ez nagyban javult.Gondolom, hogy térdvédővel ez még jobb lesz.
    Utcán még nem voltam vele, a nappaliban próbálkoztam.:) Miután megéreztem a súlyát , sétáltam a falnak támaszkodva oda-vissza. Mostmár a séta támasz nélkül, egyedül megy. Megállni is tudok, helyben tipegve, picit mindig igazítva a lábaim az egyensúly miatt. Befejezésül rádőlök az ágyra - ti hogy ültök le vele?
    Nagyon bejövős, már ennyi "tapasztalattal" is :) Pár nap múlva vége a rengeteg melónak és akkor kipróbálom magam az utcán is!
    Üdv: Foky
  • mrlazlo
    Sziasztok!
    Nekem is viszonylag friss, de tegnap voltam a Critical masson. elötte csak kétszer volt rajtam. a táv felét végigcsináltam és az atilla úton már futottam a lánchídon pedig ugrani tudtam.
    Már több helyen is lehet kapni itthon, az enyém a yump huról van
  • r00bi
    Hello

Én kb 2 hete vagyok poweriser tulaj. Előtte olvastam ezt a fórumot de akkor még elég kihalt volt, de ahogy látom most kezd feléledni.

Én is úgy voltam vele amikor megláttam h kell egy ilyen :D, és amikor levitték 60ra vettem is egyet.

Eddigi tapasztalataim: amikor először próbáltam (eladóval) kb 5 méter után tudtam vele egyedül járkálni, meg kicsit futni. Utánna itthon a kertben próbálgattam, de az elején teljesen megfájdultak a térdeim, nemtom pontosan mitől, lehet h a tértámasz volt rosszul beállítva vagy rosszul tartottam a lábam, de azóta sikerült beállítani, mert mostmár egyáltalán nem fájdul meg.

Tegnap voltam vele először tornacsarnokban, ott tudtam rendesen kihasználni, mert a kertben nem nagyon volt rá hely. Ami sikerült, az kb 100-120 centit ugrani, meg előre szalltót majdnem sikerült megcsinálni (lábra érkeztem, de még leültem belőle) persze szivacson.
    Sajnos csak ritkán tudunk elmenni ide, máshol meg nem akarok ilyenekkel próbálkozni :D

Egyébként gödöllői vagyok és én is csak egyedül vagyok a városban :)

üdv
    roobi
  • Foky
    Te hogy állsz, szaladsz, ugrasz Zleo?!?
  • Foky
    Holnap kipróbálom :D :D

Felhívott ma a fickó és mondta, hogy holnap jönnek Orosházára és ha ráérek, akkor hoz egy FlyJ-t próbálni :D
    Tényleg nagyon készséges. Tudom, hogy neki ez üzlet, de akkor is. Nem minden vállalkozó és kereskedő tesz meg ilyet.
    Szal' holnap majd leírom, h mi volt, ha érdekel valakit /és ha nem lesz begipszelve a kezem XD/)
  • Match
    Ma ezzel akartam jönni melózni, erre amikor felvettem, letört az egyik csatt :(
  • Foky
    Itt is van egy cikk, ezt láttam először:
    http://www.pto.hu/post/1/1191

(hsz. #36-ban írták a hátraesést, csak rosszul emlékeztem Match! :))
  • Match
    Én olyat nem írtam, hogy feküdtem egy hetet :)
    Sőt, utána tanultam meg rögtön felállni :)

Amúgy ne vacilálj, tök ugyan azok...
    Amikor az enyémet vettem (poweriser), akkor gyanakodtam, hogy ez pro-jump, mert tök ugyan úgy néz ki (a pro-jump-ot nagyon dícsérik az alsók között), de a dobozán poweriser volt....tehát csak az...
    De amúgy tök ugyan az mind :) Ezeknél az 1-el felsőbb kategória talán a 7 league boots, ami kb 90 ezer forint, de itt nem kapni. Utána meg a powerskip :) ha valakinek van fölös 1200 euro-ja, és vesz egyet, engedje már majd meg hogy kipróbáljam :)
  • Match
    Pontosabban a német Powerskip az első, és egyben a legjobb.
  • Foky
    Hy!
    Thanx a tippet xtc!
    Mostmár csak döntés kérdése, kinek melyik márka szimpatikusabb. A FlyJumper és a Poweriser is 60e HUF. Nyilván marad a FlyJ, mert 35 km-re van és nem mellesleg adnak hozzá védőcuccot.
    Zleo, nyomd a haveri körödben a marketinget, hátha vesz még valaki! Én is találni akarok vkit, többen nagy fun lehet - van kivel megosztani a "fejlődést" :D

Match, korábban írtad, hogy a hátraeséssel feküdtél egy hetet - ez komoly? Kicsit parázom :)

• Zleo85
    Szia!

Én ugy tudom hogy ez a cucc ki lett találva aztán meg szépen lekoppintotta mindenki.Van amerikai(koreai) elvileg ez az első aztán német,kínai meg még 100 féle.Ami nekem van ez a flyjumper,moonjumper... ez elvileg osztrák piacra lett gyártva.Nézegettem képeken teljesen ugyan az a poweriser is még a lábrögzítők is ugyan azok.Nem tudom melyik a jobb,sztem tök mind1 cask jöjjön a jó idő hogy lehessen mutogatni:D
  • xtc999
    Már rég nem jártam itt, de gondoltam szólok, hogy a Poweriseren ismét van akció, ott most "csak" 59eFt a felnőtt. Egyébként, mi a különbség, ti tudjátok? Üdv.
  • Zleo85
    Igen ott vettem!

60ezer forint.Ha gondolod intézek neked mert az oldal még fejlesztés alatt áll és nem tudja a fickó hogy mikor lesz üzemképes.

Üdv
  • Adi
    most akkor a flyjumper.hu ról vetted ügye?
    És mennyiért lehet ott kapni?:)
  • Foky
    Muszáj beszereznem egyet, hogy ne csorgassam a nyálam :)