Poweriser
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
csütörtök délután kimegyünk a hõsökre, ha van kedvetek bandázni, gyertek!
Jaja nagyon jól nyomták a gyerekek... 😊 sok kis tesó...😊
A video itt megtekinthetõ, aki szerelmes ebbe a sportba...😊
http://www.mtv.hu/videotar/?id=28507
Én nem tudok vele betelni 😊 15 perctõl érdemes nézni, csak nagyon rövid sajna.
A video itt megtekinthetõ, aki szerelmes ebbe a sportba...😊
http://www.mtv.hu/videotar/?id=28507
Én nem tudok vele betelni 😊 15 perctõl érdemes nézni, csak nagyon rövid sajna.
Üdv.: Miki
miki01kukaccitromail.hu ide küldhetetd a linket. 😊
Más.... Engem lehet, hogy érdekel az M90 fly...
Más.... Engem lehet, hogy érdekel az M90 fly...
Sziasztok van egy elado Flyjumper -em tipusa M90 uj megvetem kiprobáltam nekem nem jöt be ez a sport de ha valakinek kell 45000 odadom én 57000 vettem de mivel két percet használtam szerintem 45000 megér ha valakit érdekel írjon a [email protected] -ra
most csütörtökön lesz az elsõ kiscsoportos foglalkozás a váci és a forgách utca sarkán a katona józsef szakközépben fél 6 tól. fõ cél a szaltó megtanulása, de bármi más akrobatikus vagy sima mozdulat is tanulható. akit érdekel az írjon!!!
Nem tdok ugrálni mert elkezdett fájni a térdem, meg kidörzsõlte a térdhajlatomat. Folyik a lábamból málna. Francba.
akkor írj az email címemre egy emailt, csak hogy tudjam a címed, vagy vegyél fel msn en (ugyan az mint az email), és akkor tudunk egyeztetni a részletekrõl.
a szaltó engem is érdekelne........
persze perSZE!!
én csak azért írtam a szaltót, mert nekem az a célom😄 de bárki jöhet aki be aar kerülni a közösségbe, vagy valami olyat szeretne gyakorolni amit egyedül nem tud vagy nem mer...
én csak azért írtam a szaltót, mert nekem az a célom😄 de bárki jöhet aki be aar kerülni a közösségbe, vagy valami olyat szeretne gyakorolni amit egyedül nem tud vagy nem mer...
én biztos megyek 😄
viszont az is jöhet aki még nem tart a szalltónál, nehogy ez riasszon el vkit 😛
mást is lehet gyakorolni, pl magasugrást, annál is jól jön ha szivacson(ra) kezdjük 😊
remélem összejövünk páran ...
viszont az is jöhet aki még nem tart a szalltónál, nehogy ez riasszon el vkit 😛
mást is lehet gyakorolni, pl magasugrást, annál is jól jön ha szivacson(ra) kezdjük 😊
remélem összejövünk páran ...
hello!
nah egy olyan dolog lenne, hogy elkezdtem a szaltót csinálgatni, és keresnék még olyan powerisereseket, akiket ez érdekelne pesten, vagy annak nagyon közelében. a gyakorlást vagy magunkban tudjuk megoldani, vagy én voltam az olivérnél (õ egy gumiasztal és akrobatika edzõ), aki nagyon vágja ezeket a dolgokat, de neki fizetni kell. viszont ha többen vagyunk olcssóbb. akit esetleg érdekel, az vagy itt írjon, vagy személyesen (utóbbi jobb). címem: marlok.solt kukac gmail pont com
nah egy olyan dolog lenne, hogy elkezdtem a szaltót csinálgatni, és keresnék még olyan powerisereseket, akiket ez érdekelne pesten, vagy annak nagyon közelében. a gyakorlást vagy magunkban tudjuk megoldani, vagy én voltam az olivérnél (õ egy gumiasztal és akrobatika edzõ), aki nagyon vágja ezeket a dolgokat, de neki fizetni kell. viszont ha többen vagyunk olcssóbb. akit esetleg érdekel, az vagy itt írjon, vagy személyesen (utóbbi jobb). címem: marlok.solt kukac gmail pont com
Sziasztok!
Én két napja használom, és k_jó...😊)))))))))))
Itt egy video ha valakit érdekel. A minõség elég sz_r, mert telefonnal lett csinálva...
http://www.youtube.com/watch?v=XWzT09u8vMo
Én két napja használom, és k_jó...😊)))))))))))
Itt egy video ha valakit érdekel. A minõség elég sz_r, mert telefonnal lett csinálva...
http://www.youtube.com/watch?v=XWzT09u8vMo
esõgumit felraktátok már? 😊
udv'
Lenne egy elado 60as poweriserem
Nagyon megtetszett, csak az a baj h nincs ra idom...
akit erdekel dobjon 1 mailt a martonpontmeszaroskukacinteractvpontcom cimre
ja csak az arat felejtettem el leirni
30.000huf
tovabbi szep napot es jo pattogast...
Lenne egy elado 60as poweriserem
Nagyon megtetszett, csak az a baj h nincs ra idom...
akit erdekel dobjon 1 mailt a martonpontmeszaroskukacinteractvpontcom cimre
ja csak az arat felejtettem el leirni
30.000huf
tovabbi szep napot es jo pattogast...
oké én kimegye 18:45-re, gyere G
18:30 körül oda tudok érni ha jön más is
holnap hõsök 6kor valaki?
Sziasztok!
Mennyire gázos a mûanyag gyorszár? Hamar tönkremegy?
Mennyire gázos a mûanyag gyorszár? Hamar tönkremegy?
na most már nem maradnék ki 😉 héten kinek mikor?
Sziasztok!
Nekem is van poweriserem, még csak szaladni tudok, most kezdtem tanulni a páros lábbal ugrálást, esetleg néha beszálnék a csapatba(ha jól látom én leszek a harmadik tag 😊. Ha lesz valami találka írjátok ki és ha tehetem "jövök mint a cunami"
Laci
Nekem is van poweriserem, még csak szaladni tudok, most kezdtem tanulni a páros lábbal ugrálást, esetleg néha beszálnék a csapatba(ha jól látom én leszek a harmadik tag 😊. Ha lesz valami találka írjátok ki és ha tehetem "jövök mint a cunami"
Laci
itt van egy video amin sikerült: http://www.youtube.com/watch?v=ums1DH9eTsI
azért nekem sem ment rögtön... elsõ kettõt rontttam, 3-4 be gyönyörûen beleálltam, és utána valahogy elment az ihlet, és vagy 30 ugrást rontottam, de hálisten rájöttem hogyan kell, és a végén 5 bõl egyet rontottam csak.
más: igen van: marlok.solt gmail com
más: igen van: marlok.solt
megvan a szaltó!!!
6. napja használom a poweriserem!!
igaz h még csak tornateremben szivacsra, de már megy😄 hamarosan videót is felrakok!
6. napja használom a poweriserem!!
igaz h még csak tornateremben szivacsra, de már megy😄 hamarosan videót is felrakok!
nem volt rossz😄 ugráltunk párat... az eberek csak úgy bámultak😄 a legjobb a fotós csaj volt...
-"maradj nyugton kérlek..."
-"vedd fel ezt és próbáld meg" 😄
-"maradj nyugton kérlek..."
-"vedd fel ezt és próbáld meg" 😄
irigykedem 😞 jó móka volt? jövõhéten vmikor?
rendben én ott leszek fél körül, megvárlak!
ott találkozunk!
ott találkozunk!
jah elmegyek, de nem biztos h odaérek félre.. bkvtól függ
fáradt vagyok kicsit, de jó lesz 😄
(ment pm)
fáradt vagyok kicsit, de jó lesz 😄
(ment pm)
te lejössz akkor roobi? én szívesen kimennék, de egyedül nem olyan vicces...
én jövõhéten nem vagyok itthon, de ma kimegyek. lesz még valaki kint?
nekem mégsem lesz jó...
jövõhéten egyik este esetleg?
jövõhéten egyik este esetleg?
nekem attól függ mennyi apróm lesz a parkolóórába, de olyan fél 9 ig tudok kb maradni😄
ok akkor legyen 18:30 körül a hõsök terén. megismersz majd, poweriserben leszek😄
nekem is 18:30 lenne jó
és hánykor? én 5 ig dolgozok, úgyhogy 6 elõtt nem jó semmiképpen.
még valaki? jó lenne többen megmozdulni...
nekem csak a csütörtök, mert vasárnap táborban vagyok már. csütörtökön hány óra körül?
nekem csütörtök esetleg vasárnap lenne jó
nah úgy néz ki eltört a rugóm, de csütörtökön kapom az újat😄 kezdõ vagyok ugyan, de ha nem zavarok én is kijönnék a hõsökre. persze csak csütörtöktõl jó!
van kedvetek egy hosszúlábú összeröffenéshez mondjuk Hõsök terén egyik este?
nekem nem esett ki belõle semmi, benne van minden, meghúztam minden csavart. és nem tom a logikáját sem kikövetkeztetni, mert ha 160 cm-rõl ugrok le vele akkor ugye a terhelés sokkal nagyobb de mégse recseg. ha meg egy 80 cm-es padot ugrok át akkor meg szokott recsegni. gondoltam rá hogy esetleg a csatt is recseghet, mert nekem még az a gyorszáras mûanyag vacak van rajta.
Nekem is szokott érdekes hangokat kiadni...
nagyon akkor recsegett amikor a láb aljánál lévõ kis henger (ami rögzíti a rugót) alól kiesett a mûanyag lap ami a rugó meg a henger közé van beszorítva (nem tudom neked milyen)
Én szigszalaggal beragasztottam azóta ott nem recseg.
nagyon akkor recsegett amikor a láb aljánál lévõ kis henger (ami rögzíti a rugót) alól kiesett a mûanyag lap ami a rugó meg a henger közé van beszorítva (nem tudom neked milyen)
Én szigszalaggal beragasztottam azóta ott nem recseg.
hello!
köszi szépen! én most beszéltem a volt tesitanárommal, õ mondta h kipróbálná, és akkor egyben a tesiterembe is bemehetünk ilyesmiket gyakorolni. úgyhogy majd a héten sztem írok h mi történt. mennyit sikerült belõle elérni.
lenne még egy kérdésem. nektek is szokott nagyokat recsegni a nagyugrásoknál. nekem pl elég erõsen szokott mikor pl átugrok egy padot, vagy ilyesmit, pedig nem terhelhetem túl, mivel én csak 82-3 kiló vagyok, és a poweriserem 90-120 as. csak azt nem tom h ez normális, vagy anyaghibás a dolog.
elõre is köszi!
solt
köszi szépen! én most beszéltem a volt tesitanárommal, õ mondta h kipróbálná, és akkor egyben a tesiterembe is bemehetünk ilyesmiket gyakorolni. úgyhogy majd a héten sztem írok h mi történt. mennyit sikerült belõle elérni.
lenne még egy kérdésem. nektek is szokott nagyokat recsegni a nagyugrásoknál. nekem pl elég erõsen szokott mikor pl átugrok egy padot, vagy ilyesmit, pedig nem terhelhetem túl, mivel én csak 82-3 kiló vagyok, és a poweriserem 90-120 as. csak azt nem tom h ez normális, vagy anyaghibás a dolog.
elõre is köszi!
solt
Nem tornázok, csak ugrálgatok.. de tudtam elõtte is
másfél hónapja van meg kb, de csak ritkán tudom használni
a suli tornatermében szoktam gyakorolni, de eddig 3-4 szer voltam összesen.
ha szerzel pár matracot v szivacsot máshol is tudod
én 3 vékony szivacsra ugráltam, bár általában mellé érkeztem/estem 😄 úgyh az csak lelki megnyugtatásnak volt jó 😛
másfél hónapja van meg kb, de csak ritkán tudom használni
a suli tornatermében szoktam gyakorolni, de eddig 3-4 szer voltam összesen.
ha szerzel pár matracot v szivacsot máshol is tudod
én 3 vékony szivacsra ugráltam, bár általában mellé érkeztem/estem 😄 úgyh az csak lelki megnyugtatásnak volt jó 😛
hello!
roobi te tornáztál, vagy tudtál elõtte is már szaltózni? hol tudsz gyakorolni? mióta van powerisered?
elõre is köszi!
solt
roobi te tornáztál, vagy tudtál elõtte is már szaltózni? hol tudsz gyakorolni? mióta van powerisered?
elõre is köszi!
solt