Poweriser

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tényleg, mentél azóta, zetex? :D
Hát nekem workerem van 4kgmal vagyok a határ alatt de nem panaszkodom a rugózásra:),de itt nézd meg mit tud,ez az enyém!!!

http://www.youtube.com/watch?v=nMf3y7UhPd4
Thx

Megpróbálok egy 70-90 WORKERT lessz a mi lessz......
Én azért mondom ezt, mivel egy ismerõsöm 20 kiló plusszal használja az ugrólábát.Semmi baja nincs tõle, legfeljebb annyi, hogy lekoppantja, de magának a cuccnak semmi baja nincs tõle. Én pl pont határon vagyok(70 kg körül), és nem kell a nagyobb. Amiknek a beosztása 10 kilónként megy, nem tudok neked véleményt mondani. Soha nem volt még a lábamon olyan. Amúgy meg, ha rendszeresen használod majd, úgyis csak fogyni fogsz. De végülis puding próbája az evés, tehát...:D
NAGYON KIPRÓBÁLNÁM MÁR!!!!

:)
Victor88

THX, de olvasva a forumot azt tanácsoltátok sokan hogy 10 kg nagyobbat érdemes venni, a kihasználhatóság miatt. Ezt a WORKER tip. azert nem is ertem, hogy 70-90-ig van, mivel a más tip. 10kg -ént lepnek felfelé. Vagy esetleg valakinek tapasztalata ebben nincs, hogy a súlyától eltérõ kütyü hasznalata esetén hogy viselkedik ez a ugribugri szerkezet?
Hopkinss, ha a Worker típust nézed, akkor szerintem nyugodtan megveheted a 70-90 kilósat. Szerintem ki fogja bírni. :)
Hát a pontos történet az ez lenne bár Viktor látta is az esetet de azért én átéltem!!:D Versenyt futottam egy kisgyerekkel akit röhögve aláztam volna le,csak hagytam magam és mondom a végén megelõzöm,erre beugrott elém a szerencsétlen !!Én meg hogy nehogy agyontiporjam életének eme korai szakaszán,egy oldal lépéssel próbáltam, kitérni ami azonban az útnak nagyon széle volt és tele volt apró kaviccsal .Megcsúsztam rajtuk és elõrefelé estem,a tenyérvédõt raktam le ,nem is lett volna gáz csak az a baj ezzel a tenyérvédõs témával hogy úgy elcsúszik azon a redvás betonon hogy lekoppant az állam.Eredménye:nyakon folyó vér a 4cm hosszú repedésbõl az államon,egy fél fog minusz,meg úgy elharaptam a szám hogy vért köptem!De már javulok!!Minden összeforr egyszer!!:D
sztem senki nem hasznal ekezetet :))) No para.

íziRájzer öcsém, íziRÁJZER...

átnéztem/letelefonáltam........ az ékezettõl elszoktam LineageII. chat miatt:)
Sziasztok!

Nekem is megtetszett ez a ugribugri dolog.
Vennek is.
De!!!
Itthon átneztem/letelefonáltam minden letezõ helyet amit találtam a neten és csak egy helyen van raktáron de ott is csak 70-90kg-os.(Worker Fly)
Nekem az kicsi lenne szerintem mivel 92kg vok + az ugróláb 7kg az már majdnem veri a 100-at.
Külföldi helyekrõl meg soha nem rendeletm (felek tõle, idegen nyelv hiánya, gari. stb).
Tudna valaki segíteni abban hogy egy 110kg-ost beszerezzek?

[email protected]

egy 40 éves családapuka....

en is öregségemre bolondultam meg....
Igen, ez igaz, de ha megfigyeled(gondolom láttad zetex vidijét facebookon), õ nem nagyon visel bukót :DD Én sem, és zetex azt mondta hogy ebbõl a szempontból jobb elõre esni. Kettõnk között annyi volt a különbség, hogy õ az álla közepét, illetve az alatt kapta el, én pedig a jobb oldalát az arcomnak.
Azt mondjak a nagyok, hogy a "faceplant"-ot mindig el kell kerulni :) pofaraesni sose szabad. ha latod hogy pofas lesz forditsd el a fejed, oldalt jol ved a buko, max a nyakad randul meg, de nem torik ki a fogad meg az orrod stb.... Persze konnyu mondani, az ember reflexbol is csak a fejet emeli. csak hat a gravitacio meg erosebb. Szoval ha pofaraesel forditsd oldalra a fejed!

Gyogyulast a megkinzottaknak! Udv!

Ugyanaz, mint velem. Futott, mégcsak nem is gyorsan, megcsúszott, én anno a jobb lábbal, zetex a ballal, aztán állal a betont elkaptuk. Nekem egy hete kellett varrni, neki meg tegnap. De csonttörés nem volt szerencsére.
:D
öregharcsa
remélem azért semmi komoly baj nincs...röntgen volt??

pontosan mi történt??

http://pspfilez.extra.hu/

Hát mielõbbi jobbulást! Amúgy voltam ma is kinn, nem láttalak de szinte végig a z+d parkolóban voltam! Már tudok elõre ugrálni páros lábbal, sõt emelni is tudom a térdem kicsit már! Próbáltam úgy csinálni, ahogy tõled lestem, több-kevesebb sikerrel! :D
Az egyik hátsóból tört le egy darab,meg az összes elsõ fáj kicsit.Tejbedarát tudok csak enni :S!!:D:D
Tényleg, a fogadnak mennyire lett baja? Megnézted otthon?
Az hagyján hogy felnyaltam,még enni sem tudok mert az álkapcsom is fáj meg egy fogam is eltört hála az égnek hátul meg nem nagyon.De nem fest szépen a dolog :).De majd összeforr!!:D
Nincs mit! Én meg hogy is? Mint egy öregasszony jó nagy szõrös anyajeggyel az állán XD
Baazeeee :)

Felnyaltad a betonyt zetex? Skypon nem latlak sose... ejjnye... terj vissza a golyalabhoz :D ;)

Köszi hogy bejöttél velem a sebészetre szépen összeöltöttek!!:D:D Tök jól nézek ki,mint egy kecske:D
Igen, lehet vele sprintelni, de nagyobb esélye van az esésnek. Megcsúszhatsz(tapasztalat). De ha figyelsz, nagy baj nem lehet.
Gratulálok!!!Akkor már csak gyakorold és onnét már menni fog minden ha az biztosan megy.Próbálj cipõs dobozt átugrani vagy valamit ami elmozdul és nem esel el benne!!Ma mész majd ki?Ha mész hánykor kimegyek veled aztán gyakorlunk!!
Sziasztok!
zetex, elsõsorban neked újságolnám, hogy tegnap sikerült életem elsõ páros lábbal ugrása:P
Na ez volt a meglepõ,könnyebb volt mint a rajzer,kb 1kg volt darabja és lehet sokat mondtam.De a meglepõ mi volt,felvették ezek az állatok a rajzerem és nekiálltak szaladni vele :D:D!Amúgy nem volt nehéz az övékkel sem csak lazára húzták és kicsit nagyon lötyögött a lábam :D.Viszont egy élmény volt :D:D
ha mar a rajzeren tudsz menni ez sem lehet nehez, csak a labat kell esszel emelni mert gondolom volt sulya... fajin lehetett...en is kiprobalnam :)

Hát én is fostam,de a leszállás volt a legdurvább!Dõljek hátra és elkapnak!!Szerinted átfutott az agyamon nem -e kinyírni jöttek ide:D:D!!Nem volt nehéz menni vele de az a magasság,meg a leszállás az kemény volt:D:D.De mindent ki kell próbálni:D.
öregharcsa
tudod ki állt volna fel erre <#wow1><#hehe><#hehe><#hehe>

Na ezt nézzétek mivel mentem!!Nemzetek fesztiválja van nálunk és a franciákkal cseréltünk én odaadtam nekik próbálják ki õk meg nekem.Hát átértékeltem a magasság fogalmát bizonytalan lábakon:D:D
Dehogy hagyom,én fogom bemutatni és majd mondom az igét nekik:D
öregharcsa
az király! de ne engedd hogy hülyeségeket mondjanak, javítsd ki õket ha hibáznak...én már csak tudom hisz TV-s vagyok <#vigyor1>

Na ma megint felkerültem a város honlapjára,meg jövõ héten a városi tv akar csinálni egy mûsort hogy mi is ez!!Sztár lesz belõlem!!:D:D:D
öregharcsa
<#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1>

Uttesten egyenlo a halallal szerintem forgalomban. Ha neadj isten barmi miatt elesel atmennek rajtad. De sztem forgalomban meghuzna erte a sun tuti vagyok benne! En is csak akkor megyek uttesten ha nincs rajta forgalom vagy kis utca... Sajna a lukak szivatosak jo nagyot lehet perecelni ha kifordul a labad. Ekrazit! Hetvege ugyben csorrenni fogok! Ott laksz a lakotelep mellett ahol anyosom. :)

öregharcsa
úttestre azért nem megyek, mert még nem biztos a "járásom-futásom" és nem is igen tervezem max kihalt terepen v forgalom nélküli utcán...de igazából a Budapesti viszonylatokban tök mind1 hogy járda v úttest, mindenhol repedések vannak azaz rossz minõségûek az utak/járdák...egyedül talán a kerékpárutak amik jól használhatóak...(és itt is tervezem a jövõben a közlekedésemet)

Muttley
Thx. :)
Csak járdán vagy úttesten is?

Just do it :)

öregharcsa
hello!

én arra használnám, de még nem tudom/merem, hogy bejárjak dolgozni vele, inkább mint tömegközlekedési eszközön büdösödni/nyomorogni és bámulni az unott arcokat...és így meglenne a napi mozgás is...

szeretem az új kreatív(mert az) sportokat, már gyerekként is igen hülye voltam ez most sem változott, így ezt választottam 39 éves fejjel...na látod?? tényleg hülye vagyok :))))

jelenleg még nem tudok biztonságosan futni, ugrálni, de igyekszem megtanulni...nekem nem célom a figurázás, szaltózás, de semmi jónak nem vagyok az elrontója...és van amit szerintem kötelezõ megtanulni alap szinten(akadály átugrása pl)

az én cuccom lábanként 5-5,5 kg, szóval nehezebb mint zetex koma ugrálója ezért nehezebb is vele bármit is csinálni...az ember azt hiszi 2kg ide v oda nem számít, de igen is számít...érzem a combomban :)))

próbáltam füvön, betonon, kövön...nem vészes egyik sem...
sebességet nem tudok mondani, de igen durva erõ van benne, érzem mikor kicsit jobban ráhangolódok a dologra...

hát igen, megnéznek, odajönnek, érdeklõdnek v messzirõl bámulnak/röhögnek...így leszünk többen...és ez jóóóóóó

rendõr: néznek ki a fejükbõl nem tudják igazából hová tenni a dolgot de látszik hogy tetszik nekik...

parkban duma:
rendõr - héééé, terminátorkám!! hová hová?? :)))

mindezt teli szájjal vigyorogva...

térdízület...szerintem a teljes testem használja(izomlázból következtetek) nem igazán érzem hogy azt külön leterhelné...inkább comb, derék, csípõ, hát, vádli(meglepõ)amit komolyabban igénybe vesz...mindez összefügg a rajta töltött idõvel...

5%negatív 25%értetlenség és 70%tetszik
Nagyon szívesen és csak biztatni tudlak hogy próbáld ki!!
Muttley
A végkövetkeztetésedbõl kiindulva, már kaptál elmarasztalást is az ügyben + az alaphangulatod sugall6ja.
Tévedsz tehát. :)
Informálódó kérdések.
Kössz a gyors választ.

Köszi szépen volt is vele meló,meg lesz is még ma :S
Én arra használom hogy feltûnést keltsek :D ,A-B-ig,futva ugrálva ezeken belül több módon jutok el én már biztonságosan.Figurázni trükköket csinálni lehet vele sok módon én már táncolok is ha van zene,Siófokon egy part melletti discóban is voltam vele,nagy sikerrel.Fogyni is lehet vele!!A rendõrök telibeszarják egyszer kértek meg arra hogy ha lehetne akkor ugráljak már pár nagyobbat had nézzék meg õk is mit tud a ketyere.a sebességem egyszer érte el a 32km/h az volt a leggyorsabb.Én már használtam betonon,térkövön aszfalton,fûben,homokban,földön és sétálva az apró kövön is elmegyek vele!Hát lábanként az a 3.5kg még nem viselte meg az izületeimet de mindenki más!Lehet vele sprintelni,de mindig ott lesz hogy megbotlasz vagy kijönnek eléd vagy bár mi adódhat.Semmivel sem esel nagyobbat mint biciglivel vagy korival vagy deszkával.Próbáld ki és tapasztald meg miért jó.De kérdéseidbõl ítélve inkább provokálósnak tûnik nekem ez az egész!De nem baj mindenkinek nem tetszhet.Kevesen vagyunk de egyre többen leszünk az a lényeg,Azért mert új és sokan nem értik mire jó,nem feltétlenül rossz!!
Muttley
Hi,
Több kérdésem is van az érdeklõdés jegyében:

- Mire használjátok a "feltûnést keltõ" sport jellegén kívül, kvázi azon kívül, hogy sportszerelésben, védõfelszereléssel eljutni A-ból B-be?
- A rendõr mit szól a PR közterületen való használatához?
- Gyorsabbak vagytok-e így, mint egy országúti amatõr kerékpáros?
- Ez, ugye csak betonon használható, mert különben elsüllyedsz, elcsúszol stb.?
- Térdízületeket mennyire veszi igénybe a plusz súly?
- Sprintelni lehet-e ebben balesetveszély nélkül?

öregharcsa
jó lett!! ügyesen megcsináltad...grat!

Na,csak sikerült :D
Nem hála az égnek pedig lekoppantom néha tovább nem tud hajlani.Meg felül én beszoritottam a csavarok alá szóval a csavarok is fogják meg belülrõl én is összekötöttem mint a cipõt.A fémszálat azt levágtam a gumiról oldalt szóval nem merev,hanem rugalmas.Csendesebb lett az egész tõle,nagyon köszönöm a képet és csak ajánlani tudom hogy csináljátok meg.Itt egy kép a szigetelõt nézzétek el mert elfogyott a cipõfûzõm és oda kellett valamit gyorsan raknom ,de ma csinálom meg majd teszek fel képet akkor is róla.
öregharcsa
duplázva van, alátétet kipróbálom...

örülök hogy sikerült megcsinálnod a rugóvédõt...akkor hasznos volt a képet berakni :))
tényleg..amikor használod, és ugye a rugó hajlik, akkor nem dobja le a védõgumit??