574
Powerskip, Poweriser, Skyrunner, poweriZer, SpeedJumper, FlyJumper
  • Foky
    Követem amit írtok, csak most 12 órában melózom, hulla vagyok :( Várom a további tapasztalatokat Zleo!

Holnap bővebben, addig is üdv Nektek: Foky
  • Match
    Én mikor a sajátomat vettem fel először, taknyoltam kétszer is :)
    Egyszer azért, mert hozzámszóltak, és belezavarodtam az egyensúlyozásba (mondjuk előtte csak kb 5-10 percet volt rajtam). Másodszor pedig gondoltam kipróbálom milyen páros lábbal ugrani...Nem jött be :)
    Utána estem egyet amikor leugrottam egy lépcsőről, és féltem hogy lefejelem az előttem lévő aluljáró tetejét :)
    Utána volt mégegy, amikor páros lábbal pattogtam, minél magasabbra, és sikerült már olyan magasra, hogy az egyik leérkezésnél kicsit hátrabillentem amikor fellöktem magam...Eredményként kb 30 fokos szögben értem a földre, kilőtte a lábamat az égbe, és háttal levettem a betont :) (najó, ez a hősök terén volt, ott nem beton van, hanem valami kő).
    Egyik sem volt vészes, de a védőfelszerelés kötelező, alkarvédő mindenképpen.
  • Zleo85
    sajnos a képet nem teszi be de itt a link.

Flyjumper
  • Zleo85
  • Zleo85
    Szia!

A cuccokról annyit hogy még csak sisakot tudott adni a fószer mert a többi még nem volt a nagykerben.Nagyon rendes volt mert eljött értem,kipróbálhattam és még haza is hozott...

A járás először nagyon durva mert nem érzed a távolságot a talajhoz mivel eléggé magasan vagy.Én ugy kezdtem hogy volt egy segítőm aki fogta a kezem.Jött mellettem kb 3-4percig utána ment már magától is a dolog.Én 80-asat vettem mert azt mondta hogy nyúlni fog a cucc szval így időtállóbb.Az ugrálásról annyit hogy nem tudom sportolsz e vmit de én ugy éreztem hogy gyenge hozzá a lábam mivel elég nagyot "üt" vissza.Tehát ha elkezdessz térdből dolgozni akkor azért egy kicsit bicsaklott a lábam,de nem vészes.Első nap 20percet volt rajtam akkor már tudtam egyedül járni és "futni" ami a sétálásnál picit gyorsabb.Egyébként könnyebb vele kocogni mint sétálni mert ugy a "rugó" leveszi a terhet a lábadról(4,5kg/db).Ma meglepődtem mert azt hittem hogy,ha ujra felveszem megint kezdhetem előről,de semmi gond nem volt azonnal ment a dolog.Összesen volt rajtam 1 órát,de már biztosan állok rajta viszont a térd meg csuklóvédő kötelező mert eljátszottam a gondolattal hogy mi lesz a elesek és akkor paráztam egy kicsit.Én az ALDI-ban néztem ilyen szettet (csütörtökön nyitnak csabán) ott 1990-ft a szett annyit kibírok és nem is néz ki szarul (www.aldi-hungary.hu itt elvileg meg leheet nézni).

Ez szomszédom és a sisak a fején van.:D Holnap még teszek fel képet ha gondolod...
  • Foky
    Hy!

Én is felhívtam a telszámukat, beszéltem egy fickóval. Készséges volt, mondta, h csörögjek rá, ha Csabán leszek és megmutatja a cuccot. Nekem is feltűnt az abszolút barátságos ár! Már csak meg kéne venni, ha nem dolgoznák folyton...:( Valszeg hó végén/köv. hó elejére halasztom a vásárlást.

Zleo, mennyire megy nehezen a járás, megállás (netán futás, ugrálás)?!?
    Tudnál felrakni képet a cuccról és a védőeszközökről? Azok milyen minőségűek? 7600-ért láttam Rollerblade-et, itt Oh-n + a sisak 5500. Gondolom, nem olyan, de a semminél több.
    Várom a tapasztalatokat (youtube-os linket:))!

Üdv: Foky
  • Zleo85
    Sziasztok!

Megvettem a készüléket!!!:D Nem rossz kis szerkentyű, már rajtam kívül 2 ismerősöm is kipróbálta és mindenkinek ment a dolog 20 perc után egyedül mászkáltak.Sajnos ma szar idő volt ugyhogy csak itthon bohóckodtam vele az udvarban.Azért nem biztos hogy 1 héten belül bármi extrát fogok tudni vele csinálni.Az az igazság hogy elég gyengének érzem a lábam hozzá.Főleg akkor amikor visszarug egy kicsit.Elvileg kint leszünk vele az autókiállításon (ez nem 100% de az lesz most szval sztem azon)Remélem addig lesz valaki akivel gyakorolhatok és addigra PRO-k legyünk :p

üdv
  • Match
    Az úgy nagyon megéri. Én vagy 10 ezret költöttem utána térd-alkar-könyökvédőre, sisakot nem is vettem, az még minimum egy 5-ös.
  • Zleo85
    Sajnos nem jutottam el a boltba,de email-en érintkeztünk és mondta a kereskedő,hogy mivel csabai vagyok meg tudja mutatni amugy csak interneten lehet majd venni.60000Ft-ba kerül a felnőtt és most akcióban kapunk hozzá sisakot meg minden védőcuccot.Ennyit tudtam meg elvileg hnap megyek de nem 100%. Ha megvettem akkor majd írok!

Üdv
  • Match
    Uhh, az neccesebb téma. Minden nap 6-ig melózok, tehát inkább a hétvége, amikor meg zenekarozok, tehát szombat...általánosságba. Esetleg még a vasárnap koradélutánok.
  • Adi
    "Ha jársz/jártok pesten és ki szeretnéd/szeretnétek próbálni szólj/szóljatok :)"
    DE te, h szoktál ráérni?:) HVG-te?
  • Foky
    Hy Zleo!

Mesélj, milyen volt a próba? Kösz az infót, megnéztem az oldalt, de SEMMIT nem mutat szinte, se árat, se leírásokat, se galériát - össze csapták félóra a alatt. Persze erről nem te tehetsz, thanx mégegyszer!

Annak viszont kimondottan örülök, hogy van még valaki a "közelben", akivel lehetne gyakorolni! Soha, senkin nem is láttam még ilyet és nem is hallottam róla, hogy valaki drága megyénkben űzné ezt a sportot. BCs nem táv, minden héten megyek egyszer.

Match, élénkül a topic-od! :)
    Te mint pro, mit hallottál, mit tudsz a Fly Jumperről?

Üdv Nektek: F
  • Zleo85
    Szia Foky!

Én békéscsabai vagyok és elvileg hnap nyílik csabán egy flyjumper bolt.
    www.flyjumper.hu-oldalon lehet utánnanézni.Én elvileg hnap megyek kipróbálni aztán ha bejön akkor megveszem!

Üdv
  • Match
    Én a aceterrától vettem, akcióba 60-ért.
    Használtan is megéri amúgy, csak le kell ellenőrizni hogy jó állapotban van e (azért tud sérülni a cucc 1-2 jól sikerült esés után :)).
    Párod nyugodtan vegyen 60-as felnőttet. 1 kategóriábal fentebbit kötelező venni, de belefér a 2 is. Egyik ismerősöm kb olyan súlyú mint én, és 90-est vett, igazából felfele nem nagyon számít (ok, 40 kilóra 120-ast venni kissé extrém :D).

Sajnos a szar idő meg némi elalvás miatt ma taxizhattam melóba, úgyhogy a poweriser kimaradt...sebaj, lesz még rá alkalom.

Ha jársz/jártok pesten és ki szeretnéd/szeretnétek próbálni szólj/szóljatok :)
  • Foky
    Hy Match!

A súlyba beleférek (71-73), csak orosházi vaok (Békés m1e) és csak pár havonta megyek Pestre. Amúgy kösz, h felajánlottad a próbát!

Találtam pár helyen használtan az országban (nem tom, megéri-e), újat állítólag kizárólagosan csak a poweriser.hu-n keresztül forgalmaz a Acterra International Kft. Arról mit tudsz? Neked milyen van? YA, még vmi: a páromnak is tetszik de ő csak 45 kg. Az 50-es gyerek kellene neki, azzal is mindent lehet?

Bejött a tipped, tényleg ugrálva kell dolgozni menned :)

Üdv: Foky
  • Match
    Rokonlélek :)
    Én is ugyan így voltam. Az első bankos video után azt hittem poén, aztán kb 1 évvel utána láttam megint, elküldtem egy munkatársamnak, ő meg küldte a lapot hogy ilyen tényleg van (flyjumper reklám volt amúgy).
    Utána kb 2 héttel derült ki (itt az sg-n), hogy lehet kapni az országban 1 héttel rá meg is vettem.
    Az enyém 70 kilós, ha gondolod, és beleférsz úgy a 70-75 kilóba, írj egy privit, és kipróbálhatod.

Itt a poweriser-t lehet kapni, ami mondjuk gyanusan hasonlít a pro jumphoz (a legjobban dícsért legalsó kategória), de a dobozán is poweriser van, tehát biztos az. Ha egyszer szétmegy, akkor 7 league boots-t fogok venni (kb 100 ezer). Holnap ha sztrájkolnak a bkv-sok, akkor ezzel megyek melóba :)
  • Foky
    Hy!

Le vagyok maradva egy évvel...:)

3 napja láttam először a neten az eszközt a Pazar Cuccok Oldalán, és azóta... nem tudom kiverni a fejemből!

Töviről-hegyire átnéztem a weboldalakat, fórumokat olvastam, megnéztem egy rakás kisvideót róla - szerelem első látásra! Tudat alatt mindig "vártam" valami önkifejező sportot és most úgy érzem, rátaláltam. Minden megvan benne, amit kerestem.

Addig úgysem alszom nyugton, míg nem lesz egy ilyen "kütyüm" :D

Match: látom, te tulaj vagy! Milyen modellt éri meg venni? Összezavart a sok márka és szám!

Üdv & yo ugrálást: Foky
  • Adi
    Hi!
    Kint leszel vmikor esetleg a hősök terén?:D
  • Match
    van frissítve...most is vannak aktuális infók, csak valamit elbasztak a lapon. A rendelés simán megy, a mostani akcióba megéri nagyon sztem. Ma is láttam egy srácot a hősöknél akit tanítottak :)
  • Narusco
    tegnap találtam rá a cuccra, de nagyon megtetszett. elhatároztam hogy lassan-lassan összeszedek elég pénzt rá és veszek. jól látom amugy hogy a poweriser.hu 1 éve nem volt frissítve? :S ez elszomorít, remélem még működik a rendelés...
  • Match
    Nevemre ne vegyelek?
  • zotja
    adsz rá pénzt akkor megyek :D
  • Match
    Ha sportolsz valamit, akkor nem lesz gond egyikkel se.
    Nekem kicsit sikerült megkínozni a térdemet, mivel nem sportoltam évek óta, és sétáltam (!) vele vagy 3 órát. Ha nem edzett az ember, akkor a séta megerőltető, ugyanis 2x 4 kiló húzza az ember lábát lefelé (meg amúgy is gyenge a térdem).
    Ismerőseim körében akinek van, senki nem tapasztalt ilyet, egyedül az én hülye kocka testem volt képes erre.

Lentebb írtam egy csomó tapasztalatot a kezdetekről (nem mintha tovább jutottam volna :D).
    Ahogy írtam is régebben, nekem eleinte legintkább a karjaim fájtak az izomláztól. Ez azért van, mert amíg nem szokik hozzá az ember (nem kell sok időre gondolni, pár óra aktív használat), addig a kezével próbál egyensúlyozni :)

Lehet vele vicces dolgokat csinálni :) Voltam már vele buszon, boltban ásványvizet venni, meg a munkahelyemen (az asztalomig mentem vele :D liftezéssel mindennel)
    Azt sajnálom nagyon, hogy nem akar elterjedni itt (legalább annyira, hogy egy 5-10 fős társaság kialakuljon).
  • zotja
    hi. nem fáj tőle a derekatok és a térdetek ? :) érdeklödök... teccetős sport :)
  • Match
    Használtan egész olcsón megkapni...persze nehéz találni.
    én asszem 60 ezerért vettem 2 hónapos promóciós melóval egybekötve.
    Lehetne már meleg, mert nem lenne rossz bemászni vele melóba :)
    Meg kéne találni egy útvonalat a móricztól a hősök teréig, ahol nincs sok ember (ok, az oktogon is elég, de szvsz lehetetlen).
  • TommyC
    én is akarokkkkk (:
    de drága ):
  • Zleo85
    Jó végre olyannal beszélni akinek már van ilyen,mert nem nagyon találtam a poweriser,hu-n kívül semmilyen magyar oldalt ami ezzel foglalkozik.Azt hittem hogy vannak már Magyarországon ilyen klubbok,csapatok akik felveszik a trükköket meg ilyesmik.Meg arra lennék kíváncsi, hogy te mint tulajdonos hogy érzed amikor használod mennyire használja a térdedet?Koriztam 8évig és csúnyát szétgyilkoltam a térdem.Milyen mozgásnak van kitéve a térd amikor futsz stb...Oldalra nagyon mozog?Mert nem tudom elképzelni hogy milyen is lehet,de ha törik ha szakad beszerzek egyet!!!Üdv
  • Match
    Esetleg érdemes lehet még szétnézni a német ebay-en.
    Tapasztalataim szerint az angol nem igazán éri meg, de a németektől 200 euro alatt megkapod.

Elvileg amit itt lehet kapni, az poweriser, bár furcsán hasonlít a pro-jump-ra, és a poweriser nem is így néz ki :D
    Viszont a dobozán meg mindenhol az van hogy poweriser...

De egyáltalán nem baj ha pro-jump, mert állítólag az egyik legjobb kezdőcucc (ár/érték arányban).

Ha egyszer sikerül ezt kinyírnom, akkor 7 league boots-ot veszek (cirka 100 ezer körül volt amikor néztem).
  • Match
    én is így vettem....
    Régen láttam egy reklámban, azt hittem poén, aztán kiderült hogy ilyen van. Merthogy a munkahelyem ablakából láttuk, hogy ilyenen mászkálnak, és megkerestem újra a reklámot. Megkerestem hogy mi ez tulajdonképpen, nyitottam neki topicot, mondták hogy ilyen van magyarországon, és nem sokkal utána már meg is vettem :)

Nagyon jó cucc, pláne kezdetben (még én is nagyon kezdő vagyok, mert elég régóta hanyagolom) mikor tanulja az ember a dolgokat :)

Az első siker a normális sétában, amikor már tud az ember egyhelyben állni kapaszkodás nélkül amikor piros a lámpa, az első féllábas ugrások, az első páros ugrások (és persze a szép nagy esések :)), ezek mind tök jó dolgok :)

És még mindig a legjobb dolog mindenféle helyre bemenni vele :)
    Voltam már boltban, a munkahelyemen (liftezés meg minden), de a legjobb a busz :)
  • Zleo85
    Láttam és írtam nekik mailt.Azt mondták már nincs meg. :( Én Békéscsabán lakok és nálunk is lesz hamarosan állítólag 60ért ujonnan felnőtt poweriser,de majd csak márciusban.Én meg még csak most találtam rá erre a dologra és nagyon megtetszett és be vagyok zsongva teljesen:D

Köszönöm a gyors választ!
  • Match
    40-45 ezerért van használtan a poweriser.hu-n.
    Elég rég frissítették a lapot, lehet már nincs meg, de azért érdemes rátelefonálni (ennyiért kevesen árulják használtan).
  • Zleo85
    Látom nagyon behalt ez a topic.Engem érdekelne egy ilyen kütyü akár használt akár új de nem 80ezer forintért,mert annyim nincs rá sajnos.Ha valaki tud az dobhat egy mélt!Köszönöm!Üdv Zleo
  • stream man
    Tibiii
  • Borg87
    hm?
  • flatli
    várj?.........Tibi???
  • Borg87
    ha vissza olvasol kicsit akkor megtudsz mindent kb már 10 en kérdezték :P
  • flatli
    És szeptember 1. OSG(offline sport games) Budapesten nem lesztek a hősök terén?
  • flatli
    Császtok!Néztem pár videót.És nagyon bejön a dolog.Megtudná valaki mondani ,hogy hol lehet magyarországon kapni Poweriser-t?és mennyi idő mig ráérzel a dologra?És mennyibe kerül?Előre is köszi.
  • Match
    dehogy...ezer éve nem volt rajtam....
    Egyedül kurvára nincs kedvem hozzá, meg most van elég bajom.
    Kéne egy kb 5-10 fős poweriseres csapat, és akkor mindig lenne kivel elmenni pattogni egy kicsit.
  • Borg87
    Amugy már próbálkoztál a szaltóval???