Poweriser

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Match
Már lejárt az akció 😞
De elvileg lesz új, a közeljövõben ha midnen igaz kihírdetik, legalábbis remélem.
Ha minden igaz hamarosan veszek egyet.

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

Na halihó! Van valakinek valami új híre ezzel a szerkezettel kapcsolatban? ( árak, lehetõségek)
Match
mégse, megvan 😊

Match
Linkt!

az iwiwen találtam poweriser team nevet.
Match
gyerekeknél 30, felnõtteknél 50.
Ha valaki ez alatt van, az is használhatja, csak egy kicsit merevebb lesz a rugó.
Ezt az 50-et sztem le lehet vini 40-45-re is felnõttnél, ugyanis én a 60 kilómmal próbáltam a 70 kilós változatot és nagyonis volt benne erõ.

hen-tes
"Bizonyos súly felett nemtõl és kortól függetlenül szinte bárki használhatja. "

Az mennyi? :-o

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Match
Akit érdekel 😊
Meg akinek van rá pénze 😊

A magyar lapon ezt írják:

Kiknek ajánljuk

A Poweriser használatának egyedüli korláta a súly. Bizonyos súly felett nemtõl és kortól függetlenül szinte bárki használhatja. Különösen azoknak javasoljuk, akik

- szeretik az izgalmakat és az extrém dolgokat,
- szeretnének kikapcsolódni, vagy csak egy kis mozgásra vágynak,
- szeretnének megszabadulni egy kis súlyfeleslegtõl,
- erõsíteni szeretnék a láb és csípõizmaikat,
- futnak, síelnek, snowoardoznak, görkorcsolyáznak, vagy egyéb olyan mozgást végeznek, amely erõsebben igénybe veszi a lábizmokat.

jó ez a szerkezet? kik azok szerintetek akik ezzel nyomulnak majd?
hen-tes
Az lehet.

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Match
viszont 88990-71192=17798 ami megközelítõleg 18 ezer.

hen-tes
80 090-71 192=|=18 000

Match
Nos, látom túlzottan is pörög a téma 😊
Azért én elírogatok ide 😊

Tehát kipróbáltam az eszközt, gondoltam megosztom a tapasztalataimat.
Elõször is felcsatolták a lábamra, közbe pedig elszörnyülködtek hogy bakancsba vagyok 😄 Annyi gond volt vele hogy a térdemnél nem fogott rendesen, ami baromi zavaró volt, de gondolom se idejük, se kedvük nem volt mindenkire külön beállítani a cuccot.
A tesztelt darab egy M70 volt (61-70 kg), én kb 60 és 64 között szoktam ingázni, tehát passzolt.

Az elsõ lépések viccesek voltak..két kézzel kapaszkodtam a srácba aki segített. Mondta hogy 5 perc és egyedül fogok sétálni, de látva mennyire balfasz voltam, még egy kicsit õ is elgondolkozott hogy most hazudott e 😊

Aztán kiderült hogy nem...ahhoz képest mennyire nehéz volt az elsõ pár perc, 5 perc múlva elengedtem a kezét, és vígan sétáltam (na azért ez túlzás...tipegtem 😄).

Fura volt, hogy én alapból merevebbnek gondoltam a rugót, valójában pedig minden kis nyomásra olyat dob hogy csak néztem.
1-2 ugrálásom volt, de csak azért mert el akartam esni, és mindent megtettem hogy valahogy talpon maradjak 😄 (megjegyzem sikerült ).

Továbbá kurvára fárasztó...mondták hogy eleinte amiatt, hogy nagyon koncentrál az ember az egyensúlyára. Valszeg igazuk van...én 2-3 perc séta után igencsak lihegve másztam leülni 😊

Egyébként masszív, jól tartja a lábad, a gumitalp tök jól tapad, nem csúszkál, a rugó baszott erõs, nem nyekereg túlzottan. Összevetve kurvajó cucc, én venni fogok amint megtehetem (remélem 2 héten belül).

A poweriser.hu-n emlegetett akció (71 192 Ft ha kettõ vagy több párt veszel, 80 090 Ft ha csak egyet) március 31-ig tart.
Ha valaki szeretne ilyet, és esetleg 89 ezer helyett csak 71-et fizetni (a többi majd elmegy védõfelszerelésre meg vizitdíjra 😄) az szóljon nekem valahogy, mert azért jobb lenne 18 ezerrel olcsóbban.

Üdv!
Match voltam 😊

Match
Most vasárnap ki lehet próbálni a hõsök terén...
Remélem nem lesz esõ.

Én is kipróbáltam a BNV-én. Húzós, de meglepõen hamar rá lehet érezni. Kiváncsi lennék élõben hatalmas ugrásokra és szaltókra. Hihetetlennek tûnik, hogy ezt meg lehet vele csinálni. Tényleg jó cucc, de én csak futni mernék benne.
Sajna amerikában a benzin is olcsó, csak sokat kell tankolni, hogy kiérjek.....
Match
jah, ha megnézed külföldön mennyi akkor tényleg...
eddigi tapasztalataim szerint amerikából lehet olcsón beszerezni a cuccokat, ott is kb egy 10-essel olcsóbb.

szar a billentyuzetem Z=Y

(o^^)o amit eddig láttam konzolon fps-t az mind moha volt....Megyek Oszt Hentelek Action..... o(^^o) by:kiskorúbézoltán

M70 (61-70Kg) db (88 990 Ft / pár)

ey egésy baráti már akinek 😄

(o^^)o amit eddig láttam konzolon fps-t az mind moha volt....Megyek Oszt Hentelek Action..... o(^^o) by:kiskorúbézoltán

Szert kellene tenni egy ilyen vaduló gépre.....
Match
nem tudok róla...nekem az is új hogy írtad hoyg van magyar honlapjuk meg forgalmazójuk.

A powerskip az eredeti német találmány (ahonnan kiindult ez az egész), a poweriser, pro-jump és társaik koreai és kínai másolatok (viszont száezreKKel olcsóbbak).

Frosty01
lol <#hehe>

practitioner of the forbidden arts of death

A powreskip és e között mi a különbség? Nincs mo.-on ennek valami fun klubja???
Match
tekintve hogy az egész német találmány, biztos lehet náluk kapni (bár lehet hogy ott csak powerskip-et lehet...ami több százezerbe kerül).
Ha legközelebb meglátom hogy itt vannak a hõsöknél akkor leütöm õket és leamputálom a lábukat 😄

Közelebb nincs? Lehet valami különbség? Amúgy nagy érzés ugrálni benne, keményen megmozgatja a lábadat. Szerintem bevállalósoknak való!!!
Match
továbbá balfasz vagyok mert még a 135 font is 50 ezer...ahhoz még szállítás és ott is a 80 ezer 😞

Match
most 135 font valami free p&p-vel, de hogy mi a halál az a p&p azt nem tudom 😄

Match
sajnos még egyhez se volt szerencsém....
A legolcsóbb amit találtam az a pro-jump volt, a britteknél lehet kapni, 180 font (40 ezer körül).
Valahol lentebb belinkeltem az oldalukat.

Ja! Te probáltál már többfélét?
Jó volt de rá kelene érezni valami szivacsgödörbe. Te tudsz valami olcsóbbat? a külföldi lapokon 430 euro az alja..........
Match
Ah, köszi!
Mesélhetnél milyen volt.

Amúgy pofátlanul drága itt.

Szia! A Sportszer kiállításon kiprobáltam egy ilyen szerkezetet. A honlapjuk: www.poweriser.hu
Match
Ezt próbálom kideríteni ezzel a topic-al...

ééés mégis ezt hol kell keresni milyen üzletekben?

nono84
:o <#eljen> állati komoly csak nekünk túl drága.

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

hen-tes
És talaj tekintetében mi a helyzet? Vagy ez bármin elmegy? (gondolok itt földre, salakra, esetleg apró szemû kavicsos út)

Frosty01
Térdkitörés bíztató (y) XD

Jano
Ugrálnák ilyennel, mint a állat. :-o

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Match
tekintve hogy nem próbáltam, azok alapján amit olvastam:

Elég szorosan a lábadhoz van erõsítve, tehát megütni nem tudod a lábad (ráadásul még a bokádat se töröd ki, max az egész térdedet 😄).
A térd alatt van rögzítve (elvileg itt nyomhatná a lábadat) viszont maga a rögzítõ vas is egy szivaccsal van körbevéve, plusz a térdvédõ szinte kötelezõ, ami szintén leér odáig, tehát duplán ki van párnázva 😊

Frosty01
és ez nem nyomja a lábat? pl ugrásnál/futásnál stb?

Match
veszélyes 😄
Én azt még egy parkba se nagyon merném 😊 Fájhat ha elütsz valakit...

Frosty01
Engem leginkább az érdekel, hogy milyen lehet vele futni teljes sebességgel <#gonosz1>

Match
akiket itt láttam a városligetnél azok nem így cselekedtek 😊

Pedig még csak sétálni tanultak...a csaj megpróbált ugrálni aztán majdnem esett egy nagyot 😊
Pedig már készültem egy jó röhögésre 😊

Laky
Na igen, kezdésnek szerintem mindenki az eldugottabb helyeket választaná 😊)

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

[Walaki]D`Lair
ÁÁÁ ez kurvajóó 😊)

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Match
ebay-en fogok szétnézni majd egy pro-jump-ért, vagy egy powerizer-ért (a két legolcsóbb).

Az a fasza hogy egytõl egyig az összes ugyan olyan alapokra van felépítve, tehát a legolcsóbb szarba is beleteheted a legjobb velocity stilts rugót, csak vigyázni kell hogy ke fejeld le a lámpaoszlopokat 😊
Ebay-en sztem 100 fontért már csak odaadják...kis rábeszéléssel 😊

Ha valaki lát valakiket ilyennel akkor szólítsa már le õket hogy honnan szerezték meg mennyiért 😊

Melóhelyrõl szoktam lesni hogy hátha megint itt próbálkoznak, aztán leszaladok hozzájuk, de nem akarnak jönni...

hen-tes
Hát ha lenne egy ilyenem, lehet én is a pincében kezdenék gyakorolni.. 😄 (járni, nem ugrálni, mert az eléggé fájna..)

Laky
Nem kell másokkal foglalkozni 😊

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Frosty01
de ha jobban megnézitek a videókat, tipikus kertvárosi utcák, stb stb
gazdag kölkök szórakozása, viszont jobb mint a jackass... :F

Frosty01
ez tökre teccik, majd ha divat lesz mo-n, akkor beszerzek eggyet, mert amúgy nem mernék kimenni az utcára, mer kiröhögnének :c