574
Powerskip, Poweriser, Skyrunner, poweriZer, SpeedJumper, FlyJumper
-
#134 Elvileg nem tudjuk...valszeg kimaxolta (akkorákat ugrott hogy teljesen összenyomódott), és ezt nem bírta a talpnál lévő fémváz. Mivel ezt is lazán bírnia kell, valszeg valami hibás darab lehetett (még neten se találtam ilyet sehol).
A javítás ingyen volt, garancián belül.
Nem gyakori eset, senkitől nem hallottam még hogy akármi baja is lenne a poweriser-ének (kivéve azt hogy kopik a rugó, de az vele jár). -
#133 Irtad hogy barátod kicsit hazavágta a cuccot. Arra volnék kiváncsi, hogy ezt hogyan hozta ösze, mert ahogy én elnéztem nemsok mindent lehet benne tönkre tenni. Ha ez nem így van akkor mond már el pliz mert ha szétesik 3-4 hét után akkor már nem is olyan jó buli mint ahogy kinéz(meg akkor az árase az igazi). + a javítása menyivolt ha ez öszejött neki??. -
Lajal #132 Sziasztok!
Eladó a képeken látható eredeti Poweriser extrém sporteszköz dobozával, használati utasítással, imbuszkulccsal, garanciával. 40 órát biztos használtam illetve még ezen felül is valamennyit de nem igazán volt időm használni illetve most se nagyon van ezért adom el. 88990Ft-ért vettem. Kicsit feltúrbóztam a powerisert, hogy megóvjam az állapotát. Az alján látható "gumiabroncszoknikat" internetes leírás alapján készítettem el. Ezek nélkül csak egyszer használtam és akkor is lakáson belül. Szóval a gumitalpai újak. Bővebb infó itt:
poweriser
Ára 60ezer
Üdv Lajal -
tejvagyok #131 Ja, és 90 kilóra való -
tejvagyok #130 Hello, pénzhiány miatt eladó egy májusban vásárolt poweriser, ára: 50000 Ft érdeklődni: 0630-5694651 vagy [email protected] -
#129 Meg is van.
PoweriZer Pro
425 dolcsi. -
#128 Nem, ez a sima változat.
Ha jól tudom, a poweriser-nek van ilyen mozgó talpú változata. Olvastam fórumokat ezzel kapcsolatban, de azt írták, hogy csak futásnál jó, akkor viszont nagyon.
Miért pont mozgósat akarsz?
(közben megkeresem, hogy van e poweriserben ilyen) -
Ulrich von #127 Szia!
Érdeklődnék, hogy ez a verzió, amit itt Magyarországon lehet kapni ez olyan amiben mozog a bokád is? Képek alapján nem úgy vettem ki. Ha esetleg tudsz ilyet, és az nem a poerskip pro, akkor megköszönném az infót:) -
Stiff #126 Jaja!
Én is ezen kezdtem el gondolkodni: Egyedül ezt nem valami élvezet csinálni, pont úgy mint a parkurt, fresbiee-t...stbt.
Ha mennél valamerre, ami biztos ,és hétvégi időpont, jelezz, mert megnézném a szerkentyűdet:)Csáó -
#125 Azért a jászai, a margit sziget, hősök tere elég frekventált uticél volt. -
#124 www.poweriser.hu
Ahogy elnézem leálltak a hősökre való kivonulással.
Az ára 89 ezer, szoktak lenni akciók amikor olcsóbban meg tudod venni.
Az alkatrészek ellátottságáról nem sokat tudok...Minden egyes darabját meg lehet venni külön, az biztos...a szállítás lehet problémásabb (persze nem neked, hanem a cégnek aki rendeli).
Az egyedüli szempont amire figyelni kell, az a súly. A súlyodnál 1-el nagyobbat érdemes venni. Tehát én pl 60 kiló vagyok, de 70-es poweriserem van.
Mostanában nagyon nem szoktam járni....egyedül nincs kedvem. Amikor mentünk, akkor meg mikor merre :) -
Stiff #123 Helló Mindenki!
Tetszik a találmány és fontolgatom hogy veszek egyet.
Hol lehet ezeket megtekinteni?Kézbevenni, megtapogatni...:)
Érdekelnének az árak is. Vki nem tud áristát valahonnan beszúrni?
Alkatrészek ellátottsága, kinek mi a jó(milyen szempontokat kell figyelembe venni)...szóval rengeteg kérdés!!!
Pesti vagyok, ti hol és mikor powerisereztek? -
#122 olyan videót láttam már hogy fociztak :)
Meg a kosárlabda is érdekes :) -
xtc999 #121 Üdv.! Valami csapatjátékot vajon lehetne ezzel a cuccal nyomatni? Biztosan érdekes lenne egy rögbimeccs ha ezzel csinálnák.... -
#120 ha minden szépen megy, jövő héten már megyünk valamerre...de egyedül semmi kedvem. -
xtc999 #119 Na nagyon el hallgatott ez az oldal.... csak nem estetek fejre :)))))) hogy megy a csavart szaltó???? ki tanultátok már a helyes ugráló technikát? -
#118 Na blogolok egy kicsit...
Múlt szombaton voltunk erre arra.
Útvonal: jászai -> nyugati -> hősök -> nyugati
Időtartam: 3 és fél óra
Új képességek: páros lábon ugrálás, esés utáni felállás
Esések: kettő
Páros lábbal valami rohadt magasra lehet vele szállni :)
Az egyik esésemnél egy lépcsőről ugrottam le, aztán nem jól sikerült, a másiknál a hősökön próbáltam minél magasabbra ugrani, aztán az egyiknél kicsit hátrafele löktem fel magam, aztán dobtam egy hátast amikor leérkeztem :)
Felállni meg egész könnyű, bár csak 2x próbáltam, mindkétszer sikerült.
Már mennék megint de az ismerősöm lezúzta a poweriserét. -
#117 Hogy kipróbálni mikor lehet azt most nem tudom. Általában max minden 2. vasárnap szoktunk lenni a hősök terén, jelenleg még nincs kint a lapon hogy mikor lesz.
Korlát igazából nincs benne. 50 kiló alatt is lehetsz, meg fog hajlani alattad rendesen. Az egyik ismerősöm pl 60-70 kiló között van, és 80-90 közötti powerisere. Én 6x vagyok, mikor mennyi, nekem 60-70 közötti van.
Ha pl 40 kiló vagy akkor már necces egy kicsit az 50-es, de ez még lányoknál is durva lenne :)
Az egyik munkatársan negyven valamennyi kiló, rajta volt az enyém, és ahogy néztem, annyira ez nem jelenthet problémát (inkább az volt a gond neki, hogy az egyenként 4 kilós powerisereket emelnie kellett :)).
Továbbá 130 kiló környékén is elég necces, de asszem ezek elég tág korlátok :) -
#116 Hmm ez a cumó felkeltette az érdeklődésem :D Mikor hol lehet ezt kipróbálni, valamint mik is a korlátok? ne legyél 50kg alatt? -
praksi #115 *lesztek (sry, szar a billentyűzetem)
amúgy elolvastam a powerizer.hu-t, és egy részbe azért belekötnék:
"2. Megéri a poweriser az árát?
Egysoros korcsolya: Egy márkás egysoros korcsolya kb. ugyanannyiba kerül, mint ez a termék, de semmiképpen sincsenek benne olyan szenzációs lehetőségek mint a Poweriser-ben, és ma már nem olyan újszerű és különleges mint ez a termék."
ez azért nem igaz. tudom, mert kb 2 éve görkorcsolyázom, és egy jó minőségű görkori kb. 20-30 ezer forint között van. ahogy visszaolvastam, az olcsóbban megszerezhető Poweriser is 60 ezer, amiért olyan korit lehet kapni, ami már többre való, mint egyszerű szórakozásra.
a szenzációs lehetőségek közül meg mutatnék egyet:
szlalom kori -
praksi #114 bakker, ez kurvajó :-)
mikor lesztel legközelebb a hősökön? ez látnom kell élőben :-) -
#113 A mai nap élmény volt...
Poweriserrel jöttem melózni :)
Az utca annyira nem volt nagy szám, azt már megszoktam.
Utána felszálltam a buszra a keletinél (30-as, alacsonypadlós :P), az már fasza volt :)
Aztán bejövök az irodaházba, a portások azt se tudták mifaszvan :)
Beszállok a liftbe (ez is fasza volt :)) a munkatársak meg csak néztek hogy mi ez a nagy dübörgés :)
Tök poén volt :) -
#112 pesti-e vagy? -
#111 ejha, kikéne próbálnom -
#110 naná :) -
#109 hm... és lehet vele gyorsabban menni, mintha futnál? -
#108 1 hete és 3 napja van meg.
Amikor kipróbáltam (még nem az enyémet) akkor az kb 15 perc volt, utána a sajátommal gyakorolgattam 1 órát, majd haverokkal 2.5 órát, illetve még egyszer meló közbe egy olyan 15 percet.
Ha összeadod, akkor alig mentem vele.
Mégis biztonságban érzem magam rajta, ha megbotlok/elbaszok valamit nem esek el, és már meg tudok állni a piros lámpánál kapaszkodás nélkül addig amíg zöld nem lesz. Tudok lépcsőzni, futni, futás közben ugrani erre arra (ne gondolj nagy dolgokra, járdaszegély, 1-2 lépcsőfok meg ilyenek, de simán futába igazítva). -
#107 :D mióta is nyomod? -
#106 Nem, csak meg kell szokni.
Amíg megtanulsz normálisan járni az kb 5 perc...onnantól 1 órán belül futsz meg fél lábon ugrálsz, ha sportolsz valami mást is amihez egyensúly kell akkor mindezek töredékükre csökkennek.
Mondjuk a múltkor néztem egy srácon...segítséggel megtett oda vissza 3 métert, aztán ment egyedül...mondom bazzeg :)
A páros lábbal ugrás nekem azért nem megy rendesen, mert nem tudom hogy tegyem a lábaim. Amúgy én különösen balfasz vagyok a poweriserrel, ugyanis még a két lábamon is nehezen állok meg :) -
#105 wow nemá ilyen nehéz?
-
#104 A www.poweriser.hu -n 89 ezer, ha beszállsz promózni akkor 60.
Szaltót nem tudok :) De azzal csak akkor érdemes próbálkozni ha simán is megy, poweriser nélkül.
Én spec csak ugrálni tudok, futni, most már megállni nagyjából egyhelyben is. Most a következő cél a páros lábbal ugrálás :) -
#103 hallod Match lehet hogy már hatszázan kérdezték, de mennyibe kerül egy ilyen cucc? mert neten még egy két hónapja 30 rugóért láttam, az annyira nem is sok ahhoz képest, hogy miket lehet vele.... miket lehet vele csinálni?:D duplaszaltót tudsz?=) -
Icmí :)
Fájt/fáj a bal térdem úgyhogy csak jobb lábon tudtam ugrálni :)
Haverom meg videoba vette fel, mert elfelejtette átállítani a kamerát fényképezőre :)
Úgyhogy van egy csomó 2mp-es felvétel aminek kb 3-4 képkockáján szerepelek :) -
#101 Ma megyünk a hősökre 2-től kifulladásig.
Aki gondolja jöjjön (nemsokára indulok). -
#100 Ehh, az nagyon messze van :)
Mert pest környékiek szoktak jönni, de pécsről azért necces lenne :)
Ték :D -
#99 Pécs környéke.. :D -
#98 Mennyire nem? :) -
#97 Nem vagyok pesti :\ -
#96 Amúgy ha már ennyire érdekel a téma, nem akarsz beszállni? :)
Tök jó lenne mégtöbben menni. -
#95 Átneveztetem a topicot Poweriser-re...
Úgyis csak azt lehet kapni az országban.