71
Igen vagy nem? Jó topik vagy sem?
-
#31 csinálok holnap bannert :D -
Antrax #30 Az más jellegű -
#29 na ja, de így nem tudni mik voltak a kérdések.. akkor mondjuk legyen csak 5 db kérdés egyszerre :D -
Antrax #28 OK...
Akkor legyen vmi játékszabály.... -
#27 szerkesztés rulez -
#26 már van egy kérdezek válaszolsz kérdezel topik:| -
#25 mi lenne,m ha kérdezgetnénk mindenki csak egyet? -
Antrax #24 LOL -
#23 13, 20, mi a kérdés?, felhúzod a vér meg a farkadba megy talán, boci, sokminden, édesanyám leánykori nevem?, kérdd el PM-ben, egy anime csávó, sweech, sweech, 9:30, "jóak^^", SG-Sajószentpéter Konneksön, ez, attól függ hol -
#22 60. 60. Karburátor. ügyesen. Boci. én. Béla. ****. nincs. nincs. én. 9. gtfo. nem tudom. ez. nem. ok
grat -
#21 10 és fél, 17 és fél, együtt-e?, orrodra felnyomod, Milka, vmi undormány, nem mondta meg soha, nincsolyan, szalmonella baci, én, én, kilenckor, reggelt kívántam, az anyémben, idáig ez, nemtom..
gratulálok még egy favtopic -
#20 és ez volt az utcsó hszem(jelenleg) -
#19 15,számold ki, nekem8, kérdezd mástól, Boci, mint a többi csokiban, tedd föl még1x, nincs,egy logó,nincs,Slick,7 50, noch einmal bitte, nem tudom, nem, -
Antrax #18 Hány éves voltál 4 éve? Hány éves leszel 3 múlva? Karburátor és Kompenzátor? Péniszgyűrű --> Hogyan? Milka vagy Boci? Mi van a tibi csokiban? Mo volt édeasanyád leánykori neved? Bankártyád száma és PINje? MSN avatarod képe? Melyik a kedvenc user bar készítőd? Ki csinálta a logodat? Hánykor keltél ma? Mi volt az első hozzászóládos? Melyik topikban? Mi volt az uccsó hozzászólásod? Torrent->Lassú? PILL még kitalálok csak megéheztem....
Hú mennyi topikot kitaláltam most... -
Antrax #17 Akkor sztem gyors kitalálok még 6000 kérdést...
(persze olyat ami egy témát simán megér) -
Antrax #16 Hát ilyen nincs... -
#15 Semmit, semmit, teát, teát, fekete, lég, hol? miért ne? már nem járok suliba, egy órám van, DVD , fogjuk rá, mind szar, mert akkor nyolcnak hívnán nem hétnek, OEM, régen, az mi? nem, nemm régen, sok van, úgy születtek, olyan is van itt? sögö -
#14 jah, igen -
Antrax #13 Ok akkor: 42 -
#12 "A válasz a kérdések kérdésére, az emberiségre és az egész világmindenségre az, hogy 42." - Galaxis Utikalauz Stopposoknak -
Antrax #11 Lol azt nem gondoltam hogy választ is kapok LOL -
#10 igen. jó. -
#9 semmit,bécsi szeletet rizzsel :),kapuccsinót,vodkát,nem tudom,fogalmam sincs,osztálytársam,ezt dobta a gép,6 óra,19,DVD,nem,Péntek,hogy legyen mit kérdezned,noname,régen,?,nem,nem,régen,somlói galuska,hülyék? halvány lila gőzöm sincs,SG -
#8 Jah, és egyszerre ír vagy több száz ember, és az sg fórum motor kiakad, és megdöglik. xD -
Monoton #7 szeretem a focit -.- :P D:SA_????ASD -
#6 semmit. csilis halat sok kenyérrel. szódavizet. tejet. fém. hangos. nemtom. mert gyorsabb biztonságosabb és mert csak. 5 óra amit végig kell szenvednem. hétvége van:|. DVD. nem. szombat. mert úgy csinálták a naptárt. ikea, talán. énmég soha. nem. nem. igen. 2 hónapja. fornetti. nem is hülyék. te. SG -
#5 lassan nyithat vki egy nagy, globális topikot, ami egybe foglal minden témát -
#4 ételt. még nem vacsoráztam. vizet. semmit. fekete. a hűtő a konyhában van :C. én. mert az icefox hülyén hangzana. tanítás. 0, vasárnap van. DVD. igen. Szombat. mert már a nevében is benne van, hogy 7. nem tudom. soha. nem. nem. nem. 2 hete. nem tudom mi az a gedvenc. nem hülyék. Antrax. SG.
amugy meg gtfo -.- -
#3 -
#2 42 -
Antrax #1 Rengeteg idóta kérdezős topikot nyitnak manapság amit én totálisan feleslegesnek tartok...
Ennek mellőzésére nyitottam egy topikot ahol ezeket a nagyszerű kérdéseket fel lehet tenni!
Amit kihagytam a listából azt pls pótoljátok :)
Mit reggiliztél? Mit vacsoráztál? Mit ittál utoljára? Mit innál most? Milyen gépházad van? Milyen hűtő van benne? Ki a legjobb fej? Miért pont Firefox? Mi lesz holnap a suliban? Ma hány órád volt? DVD vagy Video? Most jól érzed magad? Melyik a legjobb nap a héten? Mért nem 8 napos egy hét? Milyen márkájú a wc ülőkéd? Mikor mostál utoljára autót? Menővagy ha 0 kezezel? Estél már el quad bike-val? És fájt? Mikor voltál utoljára orvosnál? Melyik a gedvenc nasid? Mért hülyék a szőkék?Ki a legjobb hermafrodita az sg-n? Ezsgé vagy SG?