Nagy kérdezős topik

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dragooon
10 és fél, 17 és fél, együtt-e?, orrodra felnyomod, Milka, vmi undormány, nem mondta meg soha, nincsolyan, szalmonella baci, én, én, kilenckor, reggelt kívántam, az anyémben, idáig ez, nemtom..
gratulálok <#idiota> még egy favtopic

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

gercse
és ez volt az utcsó hszem(jelenleg)

gercse
15,számold ki, nekem8, kérdezd mástól, Boci, mint a többi csokiban, tedd föl még1x, nincs,egy logó,nincs,Slick,7 50, noch einmal bitte, nem tudom, nem,

Hány éves voltál 4 éve? Hány éves leszel 3 múlva? Karburátor és Kompenzátor? Péniszgyûrû --> Hogyan? Milka vagy Boci? Mi van a tibi csokiban? Mo volt édeasanyád leánykori neved? Bankártyád száma és PINje? MSN avatarod képe? Melyik a kedvenc user bar készítõd? Ki csinálta a logodat? Hánykor keltél ma? Mi volt az elsõ hozzászóládos? Melyik topikban? Mi volt az uccsó hozzászólásod? Torrent->Lassú? PILL még kitalálok csak megéheztem....

Hú mennyi topikot kitaláltam most...

Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^

Akkor sztem gyors kitalálok még 6000 kérdést...

(persze olyat ami egy témát simán megér) <#idiota>

Hát ilyen nincs...

Met
Semmit, semmit, teát, teát, fekete, lég, hol? miért ne? már nem járok suliba, egy órám van, DVD , fogjuk rá, mind szar, mert akkor nyolcnak hívnán nem hétnek, OEM, régen, az mi? nem, nemm régen, sok van, úgy születtek, olyan is van itt? sögö

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

PJack
jah, igen<#nyes>

Pain is inevitable. Suffering is optional.

Ok akkor: 42

PJack
"A válasz a kérdések kérdésére, az emberiségre és az egész világmindenségre az, hogy 42." - Galaxis Utikalauz Stopposoknak

Pain is inevitable. Suffering is optional.

Lol azt nem gondoltam hogy választ is kapok LOL <#idiota>

Dragooon
igen. jó.

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

gercse
semmit,bécsi szeletet rizzsel 😊,kapuccsinót,vodkát,nem tudom,fogalmam sincs,osztálytársam,ezt dobta a gép,6 óra,19,DVD,nem,Péntek,hogy legyen mit kérdezned,noname,régen,?,nem,nem,régen,somlói galuska,hülyék? halvány lila gõzöm sincs,SG

zvaragabor
Jah, és egyszerre ír vagy több száz ember, és az sg fórum motor kiakad, és megdöglik. xD

Chaos Anno Domini

szeretem a focit -.- 😛 D:SA_????ASD

REAL MADRID

NEOreg3
semmit. csilis halat sok kenyérrel. szódavizet. tejet. fém. hangos. nemtom. mert gyorsabb biztonságosabb és mert csak. 5 óra amit végig kell szenvednem. hétvége van:|. DVD. nem. szombat. mert úgy csinálták a naptárt. ikea, talán. énmég soha. nem. nem. igen. 2 hónapja. fornetti. nem is hülyék. te. SG

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Rage47
lassan nyithat vki egy nagy, globális topikot, ami egybe foglal minden témát
nf1
ételt. még nem vacsoráztam. vizet. semmit. fekete. a hûtõ a konyhában van :C. én. mert az icefox hülyén hangzana. tanítás. 0, vasárnap van. DVD. igen. Szombat. mert már a nevében is benne van, hogy 7. nem tudom. soha. nem. nem. nem. 2 hete. nem tudom mi az a gedvenc. nem hülyék. Antrax. SG.

amugy meg gtfo -.-

REALista
<#falbav><#falbav><#falbav><#banplz>

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

0Fritz0
42

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Rengeteg idóta kérdezõs topikot nyitnak manapság amit én totálisan feleslegesnek tartok...
Ennek mellõzésére nyitottam egy topikot ahol ezeket a nagyszerû kérdéseket fel lehet tenni!

Amit kihagytam a listából azt pls pótoljátok 😊

Mit reggiliztél? Mit vacsoráztál? Mit ittál utoljára? Mit innál most? Milyen gépházad van? Milyen hûtõ van benne? Ki a legjobb fej? Miért pont Firefox? Mi lesz holnap a suliban? Ma hány órád volt? DVD vagy Video? Most jól érzed magad? Melyik a legjobb nap a héten? Mért nem 8 napos egy hét? Milyen márkájú a wc ülõkéd? Mikor mostál utoljára autót? Menõvagy ha 0 kezezel? Estél már el quad bike-val? És fájt? Mikor voltál utoljára orvosnál? Melyik a gedvenc nasid? Mért hülyék a szõkék?Ki a legjobb hermafrodita az sg-n? Ezsgé vagy SG?

← ElőzőOldal 2 / 2