James Cameron - Avatar

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

stonesour
Lehet hogy meglepetésként levetítik nekik az egészet 😄

E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.

VRSDM
nem kéne már hazaérnie amúgy a 15perces verziókról az embereknek? és irniuk egybõl fórumra? 😄

u dont have to listen anybody else but me

tigeroo
nameg, kiskorában ki nem akart jedi/sith lenni?😄

énmeg nem szívesen játszottam volna a mártír neot 😄
MrSpock
Igen,mert itt mindneki elmondja a véleményét pro-kontra,ki mit lát,néz ki ebbõl a filmbõl,és nincs szükség ilyen...!
Egyébként nem is tetszhet mindnekinek minden,de ezt szépen meg is lehet beszélni mi esetleg ami téynleg fura,vagy nem az aminek az ember várná-látná.Én még mindig úgyérzem,hogy 3D az ami miatt igazán ütõs lesz.
Egyébként már régen(Final Fantasy)óta mondogattam,hogy szívesen nézném a cgi-filmeket is,nem élõszereplõs,de ha jól megvan valósítva mégis leköti az embert.Mint ahogy az animációs,vagy sima rajzolt filmek is.

Go Jeff Go!!!!

VRSDM
amúgy számomra a teaserbõl még ez nem értett jelenet

úgy néz ki mintha egy óriási fa lenne elõttük (ami valószínüleg inkább hegy) de olyan gyökeresen van az alja mintha kimosta volna a víz ilyen vájatokban.
minek égg ott valami tûz?
meg mit lõnek egyáltalán?

te meg Nagydög
tigeroo
/phew

*megtörli a gyöngyödzõ homlokát*
tigeroo
A megváltó (kiválasztott) szerepe az emberek között, és már eljött egyszer (Krisztus - Kereszténység)
Neo a megvilágosodott (Buddha - Hinduizmus, Taoizmus, Buddhizmus stb)
+Reinkarnáció az elsõ kettõhöz
Valóság/Illúzió párhuzama
Alice csodaországban (fehér nyúl)
Lázadók a rendszer ellen

stb. A film ezeket a témákat feszegeti szerintem (meg persze még sok más filozófiát) Ezért egy mûvészfilm univerzuma nehezen lesz mainstream szerintem. Mert itt nem ez az elsõdleges, holott a Star Wars nem csak Lukeról szól (sõt)
Te meg egyszeru vagy kicsit.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

VRSDM
valaki modi ki is takaríthatná ezt a sok szememtet ami most összegyûlt. ne ez legyen már itt ha valaki benéz...

ON <#felkialtas> Szavazzatok meg egy HG-t sztem.

REAL MADRID

Shep
Na akkor jó. Jó gyors volt a moderátor.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

VRSDM
/köszi Monoton 😉

Ma' bocs, hogy megkerdezem, de kezelnek teged ez ellen?

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

VRSDM
te most tényleg családapa vagy?
az jó mert én csak 19éves vagyok.
szeretnéd hogy kiírjunk fenntre egy szavazást hogy a topik látogatói közül ki mutatott eddig itt több értelmet?
aztán muti a gyereknek.
szavazás - okosabb vagy mint a 19éves? 😄
terjeszd fel a tv2-re végén még meggazdakszol a bunkóságból. néhány celebnek már sikerült. kár hogy az adatlapodról idézve magad vallottad be hogy kocka vagy, mellesleg a honlapod címe " gamedroid " azthiszem nem kell tovább fokoznom a rád nehezedõ kellemtlenlenséggel teli zsák súját...

Rip
No offense, de azért érdekes, hogy egy családapa/anya(?) ("MSN azonosító: [email protected], Neme: fiú") így nyílvánul meg fórumokon.
Ennyi személyeskedést belevinni...

Szerk.: Oh, most látom, szerencsére már a Banamákon nyaral.

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

fogadjunk, hogy cigó vagy
padavanHUN
Még nem képes rá, csak jövõre megy suliba. 😊 Akkor meg már úgyis visszafogom magam, de addig provokálom a hülyéket. 😄

http://f1game.hu

padavanHUN
Bocs, de ki nem szarja telibe a senki által nem ismert és nem elismert, totálisan érdektelen "munkáságodat"? Ilyet én is tudok, nekiállok írni egy tanulmányt, te elvolvasod és öngyilkos leszel, mert rájössz, mennyire tehetségtelen kis szar vagy pl. hozzám képest. Takarodj már, te kis lúzer... 😄

Shep
Remélem a gyerek nem olvassa a hozzászólásaidat 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

tigeroo
jólenne hogyha itt normális viták lennének, mellõzve a személyeskedést/káromkodást... és gyakoroljatok kis toleranciát a vitapartner felé! köszönöm!
stonesour
sajnálom 😄

padavanHUN
Kifejtenéd a Mátrix "túl radikális nézeteit"?

tigeroo
lehet vmi ilyesmire (kreténizmus) gondol

béke már emberek! uff!
Persze helikopter-teso!

VRSDM
jó hogy kioktatsz a mátrixról mikor 104oldalas tanulmányt írtam a suliba média órára a mátrix unni-ver-zum-bóóól . nagyokos :C
mielõtt elkéred szólok hogy jogdíjas de szivesen válaszolok egyéb kérdéseidre az " Erre buziskodjál! " nevû témámban 😉

padavanHUN
Nálad jóval értelmesebbek. 😄

padavanHUN
Hát nem tudom seggfejkém, nekem van gyerekem, és teljesen arányos a feje. De belinkelhetek neked ide ötvenezer gyerek képet és nem lesz ekkora arányvesztés. Inkább meghazudtolod a realitást, semmint beismerd hogy egy fogyatékos kis fasz vagy. 😄

ProGabe
ügyes vagy, gratulálok! elolvastad azt is, amit utána írtam? merthogy félreértelmezted az egészet. azért kérdeztem, hogy melyik mi a CG, mert dúrva, hogy az alsó teljesen az, mégis tökéletes rajta minden. én fikázom ezt a filmet? úgy védem, mintha én lennék Cameron

na, gurulj a gyógyszered után, meg gondolkozz mielõtt írsz valamit, különben nem leszel itt sokáig

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

VRSDM
az nem tiszta számomra teljesen.
hogy a repülõ "gyíkok" szintén értelmes lények? vagy csak idomították õket? engem speciel ez is érdekel.

tigeroo
mátrix nekem nem jött be. túl radikális nézetei vannak sztem, foglalkozik 1-2 örök kérdéssel és kész. akkor már inkább a Tron univerzuma (ha már virtuális világ), az könnyebben is emészthetõ. a SW egy mese sci-fi köntösbe bújtatva (nem véletlenül jedi lovagok és fénykard van benne), ez a titka a sikerének.
padavanHUN
Vagy csak atomhülye voltál hozzájuk.

padavanHUN
Hülyegyerek, Reeves nélkül is mehetett volna, ez egy univerzum, te sötét, nem Neo élettörténete... Te jó ég... 😄

VRSDM
gyereknek azért nagyobb a feje mert így van.
te is kis vízfejû voltál hiába hiszed másképp.
és mivel brad itt éppenséggel gyerek!!! csak épp ráncos - gyenge csontozatú - sorvadt izomzatú (itt már épp kamaszodik = erõsõdik ugye...)

na mindegy nem magyarázom, bejössz osztani az észt és duplán lejáratod magad a mátrixal meg ezzel is.
szimplán jobb ha békénhagyunk és felterjesztünk okosságodért nobel díjra

A Matrix erdektelen. Az elso jo volt, a maradek mar inkabb csak latvanyos.

padavanHUN
Na mi van, sok foxgyépé magára vette? 😄 Ha meg valakinek nagyon beugatás rohama van, az pm-ben írjon és meglátjuk mit tehetünk egy bátorságpróba céljából. 😊

ami még tudható, hogy valamilyen kristályra gyúr az emberiség, és lebegnek a sziklák (gondolom a kristály miatt). ez olyan dûnés vonal. lehet, hogy lesz itt valamilyen természetfeletti erõ is.
VRSDM
vagy talán azért mert reeves-nek rákos a testvére és minél több idõt szeretne vele tölteni és azért harcolni hogy túlélje, nem pedig azért harcolni hogy nehogy odavesszen " az utolsó város " 😉
mr. nagyokos.

padavanHUN
Ha gyerek, akkor miért nagyobb a feje? Ha gyerek, akkor miért nem gyerekméretû a feje öreg kinézettel? És ha nem így van, akkor a teste miért gyerke méretû? Hol itt a logika?

Nagydög: A látszat csal, nyugis vagyok én, ne aggódj/reménykedj. 😊

MrSpock
Neked mindenki fogyatékos te vérpistike!:-)
Vegyél már vissza az arcodból jó? Elmondja mindneki a véleményét,és senki nem sértõ,vagy akár rossza szándékkal.Sajnálom hogy egyeseknek ez nem akkora katarzis!Szánalmas ahogy itt vered magad!
Ezzel a stílusal jobb ha te "takarodsz" el innen!

Go Jeff Go!!!!

VRSDM
Mit pattogsz itt haver? inkább menj készíts egy kakaót és sétálj egyet.

padavanHUN
Reméljük is, hogy SW-méretûvé duzzad az Avatar. Én már azt is sajnáltam, hogy a Mátrixból nem lett egy ugyanolyan paralell univerzum, mint a SW-világa, simán megérdemelte volna és milliónyi lehetõség rejtõzik abban is. Érthetetlen, hogy miért nem alakult ki. Talán a sok gyépé miatt, akik csak Fox sorozatokat néznek...

Tessek szepen bevenni a gyogyszeredet, mielott rosszul leszel itt nekunk!

VRSDM
azért nagyobb a feje mint a teste mert még gyerek. csak épp öreg külsõ jegyekkel 😉

MrSpock
Ha megnézzük a Star Wars-ok is cgi-filmek voltak nagyrészt,azok sem néztek ki rosszul.Szóval itt a 3d-s hatás fog ütni szerintem,vagyis amit majd úgy kapunk.

Go Jeff Go!!!!

stonesour
az jó, mert engem megfogott ez az egész univerzum 😄

padavanHUN
Úristen, te egy fogyatékos vagy, igaz?. Beraksz egy képet egy viszonylag hihetõ és egy egyértelmüen sci-fi helyzetrõl és rákérdezel, hogy melyik a reálisabb? 😄 😄 😄 Amúgy Brad Pitt feje aránytalanul nagy a testhez képest, na ezt kapd ki te gyépé. 😄

Az összes Avatar-fikázónak: Még az életben nem láttatok ehhez még csak közelítõ alkotást sem, fantáziában kreativításban pedig fényévekre vagytok a stáb mûkörmösétõl is és ti fanyalogtok? 😄 Szánalom.

Filmet akartok, egy mesés sztorival, vagy egy teljesen tökéletes gyártmányt? Ez utóbbi egyébként lehetetlen, ideje lenne felfogni. A mûfaj szerelmeseinek ez a film mérföldkõ lesz - egyértelmü! -, akit meg nem érdekel, az mi a faszt keres itt, takarodó van a BK topicba Magdi néni fonnyadt seggét rágcsálni.

tigeroo
hát igen a teaserbõl le lehet vágni hogy törzsi szervezõdésben élnek a navik

hazai pályán vannak (gerilla-harcmodor pl.), meg látszik hogy ilyen macskaszerû lények (legalábbis engem azokra emlékeztetnek), szóval fürgék-gyorsak is szvsz
ProGabe
Jimbo trilógiát tervez. bevételfüggõ a dolog

megalkotott egy új világot. ki tudja, lehet kiderül, hogy már más idegen lényekkel is találkozott az emberiség. még csuhás, fénykardos emberekkel is 8)

szóval lehet ebbõl is Star Wars, majd az idõ eldönti

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

VRSDM
jó azóta már tudatosult.
csak a helyzetre értettem a furcsaságot.
hogy a nõ meghökkenve néz. a faszi meg a zsebéhez kap valamiért. a másik nõ meg hót nyugodtan jegyzetel (a csaj naviról értelemszerûen).