James Cameron - Avatar
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lentebb a masik meg kerdes meg az volt, hogy miert nezi a jobb oldali no a labat? Jake ugye mozgasert, es mikor at ment a tudata a naviba a doki termeszetes hogy nezi hogy tudje e ujra hasznalni a vegtagjait.
Kerem itt minden ossze van rakva faszan, JC nem az az ember aki ilyen apro bakikat elkovet.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
ez a fórum lényege, vitázni, megbeszélni egyes nézeteket a témával kapcsolatban... nincs ebben semmi
más értelme van? majd decemberbe mindenki beírja hogy látta, szar/jóvolt oszt csõ?
E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.
akik ott leragadtak h nem azt a kék matyit nézi a doki, azok menjenek a filmbakik topicba azt ott vitatkozzanak h kire néz a 124245563. statiszta!
akik szerint meg jobb a crysis azok meg irják fel a nevüket egy lapra és küldjék el hálívúdba, csak a vicc kedvéért.
Komolyan eddig a nagy avatar hyperokat üldöztem, de akik már ennyire félelmetesen alázzák magukat, már nekem is a szánalmas kategória.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
voltam már imaxbe is meg westendes realD-be is
szemüveges vagyok, egyik 2es másik 1.75 és semmi gondom nem volt 😊
u dont have to listen anybody else but me
nincs jobb dolgunk 😊
csináltam egy ilyen fireframe mókát. szerintem a síkok elhelyezkedése valahogy így hatna. de emiatt a faszi tényleg jó helyen van 😄
mégse úgy néz ki 😄

olyan büdös? 😮 <#idiota>#idiota>
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
beszúrtam a mozdulat végét. te azt csináltad, mint a paparazzik 😊 elmennek lefotózni a sztárokat, amikor esznek. folyamatosan kattog a gép, a celeb (pfff 😄) mittomén, megvakarja a homlokát. de! mivel végig felvette a fotós, van olyan kép, amin úgy látszik, mintha az orrát túrná, pedig tényleg csak megvakarta a homlokát. na ezt az egy darab képet adja el a kis köcsög "XY túrja az orrát evés közben" címmel 😄
PSN ID.: Beegabor
akkor is furcsa az elhelyezés a térben...
mondjuk hozzá kell tenni!
lehet hogy egy 3d-s vetítés során a lábak 5centire vannak a fejünktõl, és egybõl összecsúszik " térben " az egész...
nem véletlen van tele a film ilyen nagy kontrasztú távolságokkal, mint itt a láb és fej meg a háttér. épp azért hogy folyamatosan teljes mértékben érzékelhessük a 3d-s hatást.
valószínûleg egy olyan vetítés során itt keresgetnénk az állunkat, illetve óvnánk, nehogy lerugjon navi kománk 😄 nem pedig azt néznénk hogy hova is néz most a doki 😄 aki lehet hogy 3d-s környezetbe jó helyre néz 😄
érdekes, hogy a jegyzetelõ nõ is felfele néz...hm...
lehet ez tényleg csak vmi alfa fázisban lévõ videó
ez persze nem úgy megy, hogy a forgatáson nincs ott semmi. vagy egy kék (zöld) ruhs ember helyettesíti a CG-t, vagy belógatnak valamit, ami megfelel annak a pontnak, ahova nézniük kell
namost ilyenkor dönteni kell, hogy mégis hova tegyék a CG-karaktert. mivel a csávókám folyamatosan oda néz, ezért a szerint helyezték el az avatart
mit néz a jobb oldali nõ? a navi felpattanását már elõre? vagy mi?
vagy ha ennyire para a helyzet hogy kapkodja a fejét, akkor a mellette lévõ pultnál lévõ aszisztensnõ miért írkálja a kartont hullamerevséggel?

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
és simán elhittük. épp mert majdnem mint az igazi csak picit hormonzavaros 😄
énis egybõl néztem a FF-t hogy összehasonlítsam de egykét kép után elfelejtettem az egészet mert köze nincs a kettõnek egymáshoz.
VRSDM, #349 = értem hogy mire gondolsz amúgy, ezzel nem is akarok vitába szállni. azt el kell ismernem hogy ezek tényleg nem olyan képek mint amilyennek lefestette JC...talán ezt nevezik "költõi túlzásnak"
azért egy arc elretusálása és egy megrajzolt montázst "életre keltése" között van egy hangyafasznyi különbség.
énis szkeptikusan állok hozzá a dologhoz.
de az is igaz hogy a final fantasy film óta magasabbra tette ez a film a mércét most

szerintem az alsó kép is teljesen rendben van, csak ugye a színek furcsák, meg erõs a fény. egyrészt ilyen Pandora, másrészt a 3D-s szemüveg miatt fakóbb lesz az egész, nem fog hiányozni a grain, stbstb
szóval ha elkezded nézni a részleteket rájössz, hogy nincs azzal semmi baj. aláírom, tényleg érdekesen néz ki, fõleg így összenyomva sg-motor által :|
két dolgot csesztek el ezzel a trailerrel: akik nem tudnak semmit a filmrõl, a sztoriról, azoknak ez csak egy katyvasz. a másik, hogy "kétdéesíteni" kellett volna. nem elfelejteni: ezt a filmet 100%-ig 3D-re alkották meg. ezért csinálta meg Cameron a Fusiont...
idézem ward-ot (dolgozik a filmen):
"azt se felejtsetek, hogy ez a film mar megy vagy 2 eve CG reszrol (igazabol 5-6 eve) es sok shot lesz unfinal a vegen, mert nem nez ki olyan jol mint a legjobbak (mi is fejlodnk, mint mindenki), szal ezert van hogy uaz a karakter mashogy nezhet ki."
tehát ezek még nem a végleges képek, ennél még jobban fog kinézni
beszúrom újra a BB képet, de most egy másikat mellé
namost, azzal az avatarral semmi, de semmi gond nincs. nézd meg figyelmesen! minden ránc, ér, csont, izom olyan, amilyennek lennie kell. csak egy 3 méteres kék óriást furcsának talál az ember. ez természetes